Találatok a következő kifejezésre: Milyen módon szülni: ágyon, (2 db)

A MÁV kórházban milyen módokon lehet szülni? Csak ágyban?

Legjobb válasz: Csak ágyban lehet szülni. Amikor jön a kitolási szak,akkor az ágyat, amin fekszel, átalakítják szülõággyá, és azon kell szülni.De a vajúdás alatt lehet mászkálni, pl. labdán ülni.

Csak ágyban lehet szülni. Amikor jön a kitolási szak, akkor az ágyat, amin fekszel, átalakítják szülõággyá, és azon kell szülni.De a vajúdás alatt lehet mászkálni, pl. labdán ülni.

Milyen módon jobb szülni: ágyon, vagy széken vagy egyéb?

Eddig csak ágyon volt módom szülni, mert a dokim kissé konzerv volt, de nyugdíjba ment, s most másnál fogok, és kiváncsi lennék a tapasztalataitokra. Egy 36 hetes kismama

Legjobb válasz: Vízbe jobb én 6 gyereket ott szültem és jó volt !!! :)

Vízbe jobb én 6 gyereket ott szültem és jó volt !!! :)
Szia! Szerintem embere vagy is asszony válogatja :D Lehet ami másnak jó az neked nem de különben a vizes dologról eddig én is jókat hallottam.
Én úgy tudtam eddig, hogy Magyarországon tiltják a vízben szülést. Vagy nem jól tudom? Szerintem széken jobb szülni, mint fekve mert hát ugye a gravitáció is jobban segíti így a baba kifelé haladását. Én így szeretnék majd szülni és nem fekve. Könnyû szülést kívánok!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!