Találatok a következő kifejezésre: Milyen módon meg (136 db)

persze h nem mind1, majd ha az invitel ad modemet jo lesz
beállítottad a Vezérlõpult - Hálózati kapcsolatokban, szolgáltatódnak az Invitelt, és megadtad a szükséges jelszót? http://s13.postimg.org/sxicgta5j/uj_kapcsolat.png
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam. Egyfolytában azt írja ki, h egy hálózati kábel nincs bedugva

Édesapám nagyon érzékeny lelkű, iszonyatosan vágyik egy unokára, folyton azt mondogatja, hogy Õ már meg sem éri. Úgy néz ki most mégis sikerült, pozitív a tesztem. Milyen módon módom mondjam meg neki?

A férjem karácsonyi ajándékra kap egy babacip?t, de az apukámmal nem tudom, hogy közöljem. Ötletek?

Legjobb válasz: Köszönöm, viszont kívánok szép ünnepeket! Lehet, hogy ez a legjobb megoldás. Nem kell túl cicomázni, csak egyszerûen megmondani. Félek, így is elpityeredik majd.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm, viszont kívánok szép ünnepeket! Lehet, hogy ez a legjobb megoldás. Nem kell túl cicomázni, csak egyszerûen megmondani. Félek, így is elpityeredik majd.
Persze, csak egyszeruen mondd meg neki, hogy apukam, vagy nem tudom hogy szolitod, nagypapa leszel! A tobbi majd ugyis jon magatol, a kerdesek, a csodalkozas, az orom... Sok boldogsagot!
Szerintem egyszerûen mondd el neki. Karácsonykor, miután átadtátok az ajándékot, mondd neki, hogy "és van egy másik ajándékom is, azt hiszem ennek fogsz/fogtok a legjobban örülni. Úgy néz ki, hogy nemsokára már többen leszünk..." :) vagy hasonló. Szerintem ez így kedves lenne :) Biztos fog sírni apukád, ha érzékeny lelkû. Majd öleld meg :) Boldog Karácsonyt, szia
Jaj, úgy irigyellek, én mindig arról álmodoztam, hogy karácsonykor, a fa alatt jelentem be a szüleimnek, hogy unokájuk lesz. Aztán a sors nem így akarta, mert áprilisban lettem terhes és telefonon közöltem a jó hírt, így nem láttam az arcukat, de az örömkiáltás még mindig itt cseng a fülemben. Nagyon sok évi próbálkozás után jött össze nálunk a baba, elsõ és ez idáig egyetlen unoka, ezért örültek annyira. Idén karácsonykor majdnem egy éves lesz, ez lesz az elsõ közös ünnep, már alig várjuk. Szóval én csak annyit mondanék apukádnak a helyedben, hogy: van egy kis probléma Apa, jövõre eggyel több ajándékot kell venned, úgye nem gond? Nagyon boldog karácsonyt nektek! Vigyázz a picúrodra!
Olyan módon, hogy elolvasod.
elolvasod vagy nézd meg a filmet
onnan tudja meg h vki kérdezi Gyuritól h csak a pénz miatt vette el a lányt v szerelembõl Gyuri azt válaszolja hogy a pénz miatt és Veronka az egészet kihallgatja
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!


Ha én egy oldalon regisztráció meg minden nélkül hozzászólást írok, akkor le tudnak nyomozni? Ha igen, akkor milyen módón, és hogy lehet védekezni ez ellen?

Felfedheti ilyenkor valaki az én kilétemet?Megtudhatják,hogy ki vagyok?

Legjobb válasz: [bocsi,módon :) ]

A kérdező hozzászólása: [bocsi, módon :) ]
Amikor valahova névtelenül írsz, az esetek 99%ában az IP címedet rögzítik, úgyhogy nagyon egyerûen le lehet nyomozni. A legegyszerûbb módszer az IP maszkolás. Keress rá a Hide IP Platinum programra. Nekem bevált, de a szolgáltatódnak engedélyeznie kell a proxy használatát.

Hogyan, milyen módon érné meg nekem edzenem? Milyen gyakorlatok lennének a leghasznosabbak?

16 éves vagyok, 194 cm és 77,5 kg, elsõsorban kar-hát és hasizom-erõsítésére kellene a hangsúlyt fektetni szerintem, vagy ki mit javasol nekem? köszönöm elõre is!

Legjobb válasz: Mindenre kell edzeni. :) http://shop.builder.hu/edzesek_index.htm4 Kezdõ tömegnövelés közül valamelyiket válaszd ki és mellette kell tömegnövelõ étrend is.

Mindenre kell edzeni. :) http://shop.builder.hu/edzesek_index.htm4 Kezdõ tömegnövelés közül valamelyiket válaszd ki és mellette kell tömegnövelõ étrend is.
Az egész testet meg kell edzeni, nem csak a kar-hát-has hármast. Tömegnövelõ étrend követése és a Sárga kapszula elolvasását ajánlom.
Így van, én is ezt javaslom: tömegnövelõ étrend és kezdésnek heti 3 napos teljes testes edzés. Ja és sok olvasás.:)

30 szemes Reganon bogyit vettem! Még nem kezdtem el szedni. Milyen mellékhatásokra, eredményre számíthatok és milyen módon kell ezt szedni?

Legjobb válasz: Ha vízhajtó és véletlen túlzásbaviszed akkor jól meghalhatsz. Amúgy a vzháztartást én nem borítanám fel ezzel...

Ha vízhajtó és véletlen túlzásbaviszed akkor jól meghalhatsz. Amúgy a vzháztartást én nem borítanám fel ezzel...
Egy ésszerû fogyókúrában nem kell mindent megvonnod a testedtõl. Ha fogyni akarsz, akkor gyógyszert szedsz, ha jól akarod érezni magad füvet kell szívni vagy jól bepiálni... Mennyire gyenge emberek vannak... Nem a kérdezõrõl beszélek, ezt õ nem érti nyilván... Mindenki úgy teszi tönkre magát ahogy akarja, mondjuk utána olvasni a test mûködésének téynleg több energia, mint tönkre tenni. Ez igaz.
Értem. Nincs annyi önuralmad, hogy kivárd, amíg jelentkezik a kúra hatása... Az elején reganon nélkül is lehet fogyni, a fogyás csak egy-két hét múlva lassul le kicsit... Akkor hogy lesz türelmed hozzá? Hetekig-hónapokig kitartani a fogyás mellett? Hosszú edzésekkel, verítékkel leadni azt, amit magadra ettél? Reganonnal. Világos. Gratulálok...
nagyon ügyes vagy... remélem nem sikerül a fogyókúrád ilyen szarokkal
A kérdező hozzászólása: Az utóbbi három hónapban 12 kilót híztam.Ettõl szeretnék megszabadulni!61, 5 kg és 156 cm vagyok.Ami szõrnyû!!! Tudom, hogy fontos a fokozatosság elve, amire figyelni is fogok!!! A Reganont nem sokáig akarom szedni, de szükségem van a kezdõ lökésre, hogy legyen elég kitartásom: látnom kell az egy-két kilónál nagyobb változást!!!Mert évek óta nem sportoltam!! Figyelek mostmér az étkezésemre is, amit meglepõen jól viselek és ez mellett egy elviselhetõ edzés tervet is irattam magamnak!! Köszönöm a tippeket, hasznos bizonyultak, és egyenlõre egy havi Reganont elkezdek szedni!! Remélem sikeres lesz!!!
A kérdező hozzászólása: Az önuralmat nehéz fenntartani.Most úgy érzem ha összeszedem magam, menni fog!! Egyenlõre érzem Magamban a kitartás erejét, de nyilván sokan kezdik így. Mellesleg mindegy milyen formában kezdek bele a fogyiba, úgygondolom Reganon nélkül is nehéz mindegyik!!! Ez egy próba!!4 És nem vagyok benne biztos, hogy egy gyógyszer nélküli diéta többet ártana Nekem, mert azt sem tartom egészségesnek, hogy mindent megvonok magamtól, úgy, hogy közben csak a finom ételek járnak az eszembe!!! Nekem ez az elviselhetõ megoldás, és csak annyit edzek amennyi jól esik a testemnek és a lelkemnek!!!!! Ennyi!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a kommenteket azoknak is, akik negatív véleménnyel vannak a módszerrel szemben!!! Én eldöntöttem, hogy ismerve magam, a képességeimet, és saját határaimat, Én ezt választottam!!! Várom azoknak a válaszait, akik saját tapasztalataikról tudnak Nekem beszámolni, mert én konkrétumokra vagyok kíváncsi!!!

Önbizalom hiányt milyen módon lehetne kezelni? Részben tudom a kiváltó okokat, még sem sikerült kezelnem. De biztos van rá valamiféle módszer.

Durván 16éves koromig csak is olyan férfiaknak ismertem a párkapcsolatát, akik csalták a nőket, és ha a nőnek volt némi súlyfeleslege, vagy szépséghibája (legyen ez akár narancsbőr), akkor hangoztatták, hogy az a nő már nem kell senkinek.... Sosem érzem magam elég csinosnak, esetleg csak akkor látom már egy egy képen, ha több éves képek már. Mindig kevesebb kiló szeretnék lenni. Nem öltözködök úgy mint sok korombeli. Néha próbálok szépen felöltözni, de például egy szoknyába már feszélyezve érzem magam. Nagyon tetszenek a mini ruhák, de sosem merném felvenni. Azt is belátom így utólag, hogy 12-15évesen elkezdtem nőiesen öltözni, majd nemi erőszakot követően fiúsan kezdtem, hogy ne kelljek egy érett férfinak se. Ezen már talán túl vagyok, de igazán sose leszek. A másik ami talán a legkellemetlenebb, hogy soha sem tudtam még elmenni discoba. Hiába elmegyek csak ott állok mint egy rakás szerencsétlenség, és meg sem merek mozdulni. Ha megpróbálom azt hogy iszok és akkor hátha akkor többnyire nem is iszok eleget, mert nem esik jól, ha mégis akkor meg csak sírok, hogy én nem merek elmenni, vagy ha már ott vagyok én nem merek táncolni. Folyton azt érzem hogy mindenki szebb, csinosabb, divatosabb nálam. Úgy érzem itt elvárják hogy valaki elitebb legyen. Azt gondolom azért félek ennyire a tánctól, mert még általánosba sulidiscon ahogy táncoltam nagyon kiröhögött az a srác aki tetszett nekem. Előre is köszönöm a segítségeteket. Bármire nyitott vagyok, már a pszichologuson is gondolkozom.

Legjobb válasz: Ezt a 'nemi erõszakot' nem nagyon részletezted, lehet nem is szeretnéd itt annyira a publikumra szórni, de ha tényleg olyan komoly, én egy pszichológushoz azért elmennék. Semmi vészes nincs abban, ha megpróbálkozol vele, hiszen ez is csak egy lépés, és az élet lépésekbõl áll. Helyesekbõl, helytelenekbõl. És azt gondolom, hogy egy olyan emberrel (amennyiben jó pszichológust választasz) beszélni, aki tapasztalt, tanult az élet terén, és jó tanácsokkal tud ellátni, vagy legalábbis olyanokkal, amin elgondolkodsz, nem volna rossz lépés. A másik amit megjegyeznék, az az, hogy nem kell azokat a lányokat követned akik tökéletesnek akarnak látszani, könnyûvérûek és dobálják a s#ggüket a diszkókban. Lehet hogy te másra vágysz. Egy sátrazás este, csillagbámulás valakivel többet ér mint egy szétivott este. Vannak olyan srácok akik nem szeretik a felhajtást, és az olyan lányokat, akiket leírtál. Személy szerint én nem bírom a magassarkút egy lányon, és a szoknya is a bizonyos határvonalon esdekel nálam. Egyszer megismertem egy olyan lányt egy házibulin, aki semmit nem ivott (mellesleg mindenki gatteron volt meg ordibált benn is meg kint a tábortûznél), és én sem ittam, örültem hogy van egy ember akivel normálisan fogok tudni beszélni. Majdnem kapcsolat lett belõle (csak elcsesztem az egészet, de ez már az én formám, én bajom), le sem feküdtünk aludni, csak a csillagokat bámultuk egy trambulinról betakarózva, és beszélgettünk. Ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy nem gáz ha van saját stílusod, és nem teljes az önbizalmad. Ha viszont azzal foglalkozol folyton hogy mennyi az önbizalmad, akkor egyre kevesebb lesz belõle. Nem kell a felhajtás emiatt. Lesz srác aki elfogad, és szeret úgy ahogy vagy. De elõször fogadd el önmagad, és szeresd, hogy szerethessenek, és elfogadhassanak. Adj idõt magadnak. 17/f

Ezt a 'nemi erõszakot' nem nagyon részletezted, lehet nem is szeretnéd itt annyira a publikumra szórni, de ha tényleg olyan komoly, én egy pszichológushoz azért elmennék. Semmi vészes nincs abban, ha megpróbálkozol vele, hiszen ez is csak egy lépés, és az élet lépésekbõl áll. Helyesekbõl, helytelenekbõl. És azt gondolom, hogy egy olyan emberrel (amennyiben jó pszichológust választasz) beszélni, aki tapasztalt, tanult az élet terén, és jó tanácsokkal tud ellátni, vagy legalábbis olyanokkal, amin elgondolkodsz, nem volna rossz lépés. A másik amit megjegyeznék, az az, hogy nem kell azokat a lányokat követned akik tökéletesnek akarnak látszani, könnyûvérûek és dobálják a s#ggüket a diszkókban. Lehet hogy te másra vágysz. Egy sátrazás este, csillagbámulás valakivel többet ér mint egy szétivott este. Vannak olyan srácok akik nem szeretik a felhajtást, és az olyan lányokat, akiket leírtál. Személy szerint én nem bírom a magassarkút egy lányon, és a szoknya is a bizonyos határvonalon esdekel nálam. Egyszer megismertem egy olyan lányt egy házibulin, aki semmit nem ivott (mellesleg mindenki gatteron volt meg ordibált benn is meg kint a tábortûznél), és én sem ittam, örültem hogy van egy ember akivel normálisan fogok tudni beszélni. Majdnem kapcsolat lett belõle (csak elcsesztem az egészet, de ez már az én formám, én bajom), le sem feküdtünk aludni, csak a csillagokat bámultuk egy trambulinról betakarózva, és beszélgettünk. Ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy nem gáz ha van saját stílusod, és nem teljes az önbizalmad. Ha viszont azzal foglalkozol folyton hogy mennyi az önbizalmad, akkor egyre kevesebb lesz belõle. Nem kell a felhajtás emiatt. Lesz srác aki elfogad, és szeret úgy ahogy vagy. De elõször fogadd el önmagad, és szeresd, hogy szerethessenek, és elfogadhassanak. Adj idõt magadnak. 17/f

Windows 7-n letiltottam valahogy a mikrofont nem tudom milyen módon de most nem szólal meg az istenért sem?

Azért némítottam le mert beszéltem és halottam a hangszóróban és most nem tudom visszaállítani érzékeli hogy be van dugva, alapértelmezett, most már nincs letiltva sehol? kép:

Legjobb válasz: próbáld meg letiltani azt a másik mikrofon szarságot a front mic-t. aztán nézd meg ott a mikrofon tulajdonságoknál hogy a jelszint nincs e minimumon.

próbáld meg letiltani azt a másik mikrofon szarságot a front mic-t. aztán nézd meg ott a mikrofon tulajdonságoknál hogy a jelszint nincs e minimumon.
A kérdező hozzászólása: Semmi nem történt. :(
A kérdező hozzászólása: Oké.. meg van :D Elrágta a macska a vezetéket basszátok meg xD
az igen

4 órás bejelentett munka mellett szeretnék még máshol is hivatalosan dolgozni havonta 2 hétvégét egy kisebb összegért. Milyen módon tehetem meg, hogy ezután a legkevesebb járulékot kelljen fizetnem még pluszban?

Csak hivatalos, szerz?déses formában szeretném ezt a plusz munkát vállalni, de nem szeretnék már több költséget fizetni utána, hiszen máshol már fizetve van minden utánam. Mi lenne a számomra legolcsóbb megoldás?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!