Találatok a következő kifejezésre: Milyen módon el (85 db)

14 éves vagyok Hogyan milyen módon hívják el egy lányt "találkozásra" vagy randira? Légyszíves írjatok több fajtát is!

Legjobb válasz: 14 évesen? hívd el hintázni! vagy másik lehetõség: a zsebpénzedbõl hívd el cukrászdába vagy moziba! Hogy milyen módon hívd el? kezdj el vele beszélgetni és ha nincsenek kínos csendek a beszélgetés végén hívd el!

14 évesen? hívd el hintázni! vagy másik lehetõség: a zsebpénzedbõl hívd el cukrászdába vagy moziba! Hogy milyen módon hívd el? kezdj el vele beszélgetni és ha nincsenek kínos csendek a beszélgetés végén hívd el!
Bocs: aprózzuk el... ez is szövegkörnyezet függõ - szintén lehet kijelentõ mód is akár.
ügyes! jár a pirospont :D

Betudom-e állítani a Nokia telefonomat úgy, hogy percenként jelzést kapjak? (Nokia 2323) El tudom-e kerülni az új telefonadót, milyen módon? (Skype- jellegű hívásra gondolok, telefonon keresztül. )

Legjobb válasz: Nekem van adóvevõm a telefononban...ha ugyanazona frekvencián van valaki akkor ingyen duma ha nem akkor nincs szökés a ADÓ elõl :( Nem tudok semmiféle módot arra hogy telefonról ingyenes Skype hivásokat lehetne kezdeményezni :(

Nekem van adóvevõm a telefononban...ha ugyanazona frekvencián van valaki akkor ingyen duma ha nem akkor nincs szökés a ADÓ elõl :( Nem tudok semmiféle módot arra hogy telefonról ingyenes Skype hivásokat lehetne kezdeményezni :(

Egerben a busz állomástól milyen helyi járatos busszal tudom megközelíteni leginkább a Kisvölgy-Baktai úti kereszteződést? Vagy milyen módon jutok el a Tangó étteremig?

Legjobb válasz: MEgkeresed google-lal a következõket: Elõször is, hogy milyen busztársaság üzemeltet Egerben helyi járatokat (Heves Volánra tippelek). Aztán elbarangolsz ennek a társaságnak a honlapjára, és szépen kikeresed, melyik busz kell.

MEgkeresed google-lal a következõket: Elõször is, hogy milyen busztársaság üzemeltet Egerben helyi járatokat (Heves Volánra tippelek). Aztán elbarangolsz ennek a társaságnak a honlapjára, és szépen kikeresed, melyik busz kell.
a 37es megy a Baktai felé, de attól függ honnan akarsz menni, mert a belvárosbol-viadukttól gyalog is el lehet jutni rövidebb idõ alatt, mint amíg a busz korbemegy. egyébként agriavolan.hu, telóról vagyok, nemtom hol van pontosan az étterem
Megnéztem, még az étterem honlapján is van link útvonaltervezõre. http://maps.google.hu/maps?oe=utf-8&rls=org.mozilla:hu:offic.. A 37-esnek majdnem ott van a végállomása.
Most nézem, amióta nem buszozom megváltoztak a számok, a 7 és a 17 visz oda. http://agriavolan.hu/vonalhalozat2/helyivonalhalozat20121209.. Nézelõdj, a sárga vonal Bartakovics sincs messze, de még a sok színes vonalas belvárosi részrõl se tart sokáig felmenni, én anno mindennap gyalog mentem fel arra.
Olyan módon, hogy elolvasod.
elolvasod vagy nézd meg a filmet
onnan tudja meg h vki kérdezi Gyuritól h csak a pénz miatt vette el a lányt v szerelembõl Gyuri azt válaszolja hogy a pénz miatt és Veronka az egészet kihallgatja
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!

Kedves Hölgyek! Mily módon, milyen pozícióban éritek el a legnagyobb, legintenzívebb orgazmust általában?

Legjobb válasz: Én imádom ha orálisan kényeztetnek,nagyon el tudok menni.Hátulról is imádom és nagyot tudok élvezni,de ha lovagolok...Hú,hát az csúcs. Análisan még nem próbáltam.

Hátulról... nekem úgy a legjobb, a lovagló nekem valahogy nem jön be. De eddig a legjobb és a legélvezetesebb orgazmusom hátulról volt :)
Én imádom ha orálisan kényeztetnek, nagyon el tudok menni.Hátulról is imádom és nagyot tudok élvezni, de ha lovagolok...Hú, hát az csúcs. Análisan még nem próbáltam.
tanulsagos valaszok. esetleg tobb lany is megosztana melyik a legjobb pozicio szamukra? mint latom a hatulrol es a lovaglo a nyero eddig.
Lovagló póz, az a legszuperebb! :D A másik pedig az orális kényeztetés, olyankor is csillagokat szoktam látni a gyönyörtõl! :D Sõt, ha a párom orálisan csinálja, van olyan, hogy egymás után többször is elélvezek! :) 21/L
hátulról és ha én vagyok felül :D ugy nagyon élvezetes :) 20/L
Úhh...felül:$
csakis análba van orgazmusom. sajnos még csiklós sincs.
A kérdező hozzászólása: Ilyenrõl nem hallottam még...de gondolom análisan is jó :)
lovagló, a kutyapóz a második helyen van.
Ha a lábam a másik nyakában van.na.akkor aztán nagyon jó szokott lenni

Mit tegyek? Szeretnék formálni az alakomon. Szeretnék izmos lenni, de nem tudom, hogy hogyan és milyen módon érjem el a célom!

Legjobb válasz: Keress rá a keresõben, rengeteg módszer le van írva, tovább tart nekem legépelni mint neked kikeresni. Amúgy meg ameddig nem mondod el hogy Fú/lány, ? kg, ? éves, ? cm magas mégis milyen választ vársz de õszintén?

Keress rá a keresõben, rengeteg módszer le van írva, tovább tart nekem legépelni mint neked kikeresni. Amúgy meg ameddig nem mondod el hogy Fú/lány, ? kg, ? éves, ? cm magas mégis milyen választ vársz de õszintén?

Milyen lényekkel és milyen módon lehet kapcsolatba lépni, továbbá mit lehet tőlük kérni, milyen jellegű áldozatot várnak el?

Az nyilvánvaló, hogy valamit valamiért, de konkrétan, milyen módjai vannak a kapcsolatfelvételnek? Megidézés, rituálé, meditáció közbeni hívás? Milyen lényeket mikor hívhatunk és mit kell adnunk cserébe? Van valami hiteles forrás erről, aki jártas ebben kérem segítsen, mert laikusként lehet pont azt hívom be amit nem szeretnék..

Legjobb válasz: 1. Magasabb rendû lények nem várnak semmit cserébe. 2. Õk tudják képes vagy e eme élmény feldolgozására, megérdemled e, hogy kommunikálhass velük.

1. Magasabb rendû lények nem várnak semmit cserébe. 2. Õk tudják képes vagy e eme élmény feldolgozására, megérdemled e, hogy kommunikálhass velük.
Kutyákkal, macskákkal, lovakkal, stb., kinek milyen van. Általában hallgatnak a nevükre, különösen amikor éhesek...kaját, símogatást, játékot kell cserébe adni...
Az utolsóhoz, ez a képesség tanulható, sok médium aki hírdeti magát, csak humbuk. A tisztánlátás tanulható, így "más lények " is láthatóvá válnak. Másodsorban nem feltétlen feketemágia, ha nem démonokkal és egyéb negatív entitásokkal akar paktálni, nem fekete mágia!
Annyira hosszadalmas (már ha lehetséges) hogy én hagynám az egészet. Egyébként mit kérnél?
Az, aki azt állítja, hogy kapcsolatot létesített valami "természetfeletti lénnyel", az vagy õrült, vagy hazudik, vagy be volt lõve, vagy mindhárom állapot érvényes rá. Egyetlen bizonyíték se nincs az ilyenre, ha valaki mégis erõlteti, akkor ne hablatyoljon, hanem bizonyítsa!
6 os! carlos mirabelli medium franek kluski medium olvasd el a könyveiket, vagy ha annyira utána tudsz nézni, akkor korabeli beszámolókat! Ezeket a médiumokat a tudósok is vizsgálták, laboratóriumi körülmények között, és államférfiak is jelen voltak a szeánszokon õk is hitelesítették, meg professzorok. érdekes mi???û ezek nem kamu emberkék voltak!!ha tudsz angolul, olvasgass utána, vagy könyv és egyéb dokumentum is róluk! és bizony utána a tudósokk beismerték h ezek létezõ dolgok, de jó h csak néhány ember képes ilyenre!!!! jó olvasgatást! a végére, mirabelli egyik szeánszán ahol szintén tudósok is voltak az akkori brazil elnök is ott volt, és hitelesítette ami történt!
Ajánlom a Lovecraft horrorsztorikat biztos lesz benne egy két rituálé.

Milyen módon mondjam el neki, hogy már 5 éve szerelmes vagyok belé?

2 éve nem találkoztunk, azelőtt minden nap, mert osztálytársak voltunk. Szerintem sejtette, hogy érzek iránta valamit, de mindig letagadtam. Nyáron viszont szeretném felkeresni, és elmondani, hogy még mindig szeretem! Hogyan tegyem? Nem nagyon tudom, hol lakik, csak a suliját tudom, hol van(nagyon messze). De az milyen lenne, ha egyszer csak órák után ott várnám az iskola előtt random? xD Mert azért annyira nem álltunk közel, bár sokszor beszéltünk, de nem tartottuk a kapcsolatot, miután elballagtunk,

Legjobb válasz: a suli elõtti dolog azért nem jó,mert nem tud rákészülni a csaj. lehet,hogy pont úgy kapnád el,ahogy neki éppen nem megfelelõ. míg ha randira hívod,akkor lábat,puncit gyantáz,szép ruhát vesz fel,tehát alapból nem lökdösi majd el a kezded,ha a bugyijába nyúlsz. míg ha odatoppansz a vakvilágból és nem készül rád,akkor szégyellheti a szõrös muffját a borostás lábát és ellökdösi a kezded,amit te visszautasításként fogsz megélni,pedig csak nem akarta leleplezni a felkészületlenségét.

a suli elõtti dolog azért nem jó, mert nem tud rákészülni a csaj. lehet, hogy pont úgy kapnád el, ahogy neki éppen nem megfelelõ. míg ha randira hívod, akkor lábat, puncit gyantáz, szép ruhát vesz fel, tehát alapból nem lökdösi majd el a kezded, ha a bugyijába nyúlsz. míg ha odatoppansz a vakvilágból és nem készül rád, akkor szégyellheti a szõrös muffját a borostás lábát és ellökdösi a kezded, amit te visszautasításként fogsz megélni, pedig csak nem akarta leleplezni a felkészületlenségét.
Nem vagy szerelmes, csak szeretnél az lenni.

Milyen módon lehet kibújni a közmunka program alól? Akkor is köteles vagyok elválalni ha előtte 6 hónap munkaviszonyom van? Jogosan szüntetik meg ha nem válalom el?

Legjobb válasz: Ha egészségügyileg alkalmatlannak találnak, vagy ha elhelyezkedsz elõtte. Nem számít, hogy van-e elõtte munkaviszonyod, köteles vagy elvállalni (illetve nem vagy köteles, de ha nem vállalod el, kizárnak az ellátásokból) Igen, jogosan szüntetik meg.

Ha egészségügyileg alkalmatlannak találnak, vagy ha elhelyezkedsz elõtte. Nem számít, hogy van-e elõtte munkaviszonyod, köteles vagy elvállalni (illetve nem vagy köteles, de ha nem vállalod el, kizárnak az ellátásokból) Igen, jogosan szüntetik meg.
Tudom, kegyetlenül hangzik, de tényleg nincs pénz erre. Örülj neki, hogy egyáltalán valamilyen munkád lehet, és keveset kapsz, nem pedig hagynak lazán éhen halni. Ez nem a szocializmus, itt senkit nem fog érdekelni, hogy a 3 asztmás gyermekednek nem tudsz gyógyszert venni. Oldjad meg, errõl szól a kapitalizmus.
Én is ezen gondolkozom. Pl, legyél orvosilag alkalmatlan: derékfájás, gerincferdülés, rossz látás, szédülés, pánikroham, asztma, labilis idegrendszer, pánikroham stb. Valamit ki kell találni hogy megússzuk ezt a hülyeséget.
Aki nem akar dolgozni, az ne is egyék!
A kérdező hozzászólása: dolgozni akarok, DE NEM AZ UTCÁN!3 gyermekem tartós asthmás ezért nem akarok fertõzéseket haza hozni, abból csak a kórház lenne a vége.És akkor kire;mire kerestem?!(dolgozzak a semmiért?)meg amúgyis a START programba kerültem ami 8h-ban a fizetés 47600ft lett, és hetente van fizetés.Ez normális?semmire sem elég, eszünk, vagy a rezsit fizetjük, de ha eszünk akkor meg az utcán lakunk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!