Találatok a következő kifejezésre: Milyen módon a (709 db)

Új házat szeretnénk építeni! Visszaigénylehetjük-e az építkezés után befizetett ÁFA-t vagy sem? Ha igen, milyen módon? A szocpolon kívül milyen állami támogatásban részesülhetünk?

Természetesen kevés, pár millió Ft hitelt vennénk fel, megvan a 80 %-os készre a pénzünk.

Legjobb válasz: magánszemélyként nem tudsz ÁFA-t visszaigényelni. néhány önkormányzat ad egyszeri támogatást friss házasoknak, vagy elsõ lakásra, ilyesmi. érdemes megkérdezni...

magánszemélyként nem tudsz ÁFA-t visszaigényelni. néhány önkormányzat ad egyszeri támogatást friss házasoknak, vagy elsõ lakásra, ilyesmi. érdemes megkérdezni...

Milyen formában takarékoskodtok, tesztek félre nyugdíjra, gyerekre? Ha havonta rendszeresen szeretnék egy fix összeget félretenni (lekötni), azt milyen módon a legjobb?

Legjobb válasz: Nyugdíjra egyáltalán nem: egyrészt nincs mibõl, másrészt kizárt dolog, hogy megérjem. A gyereknek is csak havi 3000 forintot, azt is Junior számlára, hogy bármikor hozzáférhessünk, ha szükség van rá.

Nyugdíjra egyáltalán nem: egyrészt nincs mibõl, másrészt kizárt dolog, hogy megérjem. A gyereknek is csak havi 3000 forintot, azt is Junior számlára, hogy bármikor hozzáférhessünk, ha szükség van rá.
gyereknek havi 5 ezer forint csak úgy, egy bankszámlára
A start számlára havi 5000 Ft-ot teszünk a babának félre. Attól függ amúgy, hogy mennyi idõs a gyermeked. Fundamentát is érdemes kötni neki 8 évre, de azt csak lakás vásárlásra lehet használni.
Szia! A családit rakjuk félre, jövõre nyaralásra. + Én még havonta egy titkos dobozba 5 E Ft-ot, tavasszal majd ruhát bevásárolunk belõle. (errõl apa nem tud) + Részvénybe van még egy kis pénzünk. Kb ennyi.
A mindig aktuális havi bevételünk 20-30%-át, amióta nincs lakáshitelünk. (Fundamenta 4év-es + életbiztosítás.) Lekötni már nem éri meg. A családi pótlékból meg a gyereknek megy a babakötvénybe a havi 10e Ft.

Szerintetek milyen módon a legjobb az udvarlás?

Csak hogy értelmes kérdés is legyen ma,és kíváncsi is vagyok rá. Tudom ahány lány annyiféle udvarlás.De melyik a legoptimálisabb?Mi az amit érdemes és nem érdemes csinálni?

Legjobb válasz: Elõbb jobb dolgokat tudni a kiszemeltrõl.:D Mit szeret stb..

Elõbb jobb dolgokat tudni a kiszemeltrõl.:D Mit szeret stb..
Szerintem nincs annál pozitívabb dolog egy udvarlásnál, ha megtudsz nevettetni egy lányt. Gondolkodj el ezen.
Udvarolni felesleges. Ha tetszel külsõre a csajnak, tiéd lesz, ha nem, nem.
Ne játszd meg magad!

Prosztata, ondóhólyag teljes eltávolítása műtét után a merevedés teljes hiánya van. Nemi vágy megmaradt. Helyre- állítható, javítható-e v. milyen módon a merevedés?

Legjobb válasz: Be kell ültetni egy pénisz protézist,ha nem lesz merevedés és azzal lehet teljes értékû szexuális életet élni.

Be kell ültetni egy pénisz protézist, ha nem lesz merevedés és azzal lehet teljes értékû szexuális életet élni.

Értesültetek-e már róla, hogy mikor hírdetik ki az idei Móricz Zsigmond irodalmi ösztöndíjat -ha meghírdetik-, és hogy milyen módon a legszerencsésebb ajánlást szerezni az írásunknak úgy, hogy az megfelelő alázattal, de sikerrel elérhető legyen?

Értem ez alatt, hogy pofátlan-e ismeretlenül nagyobb íróknak küldeni írásokat, és kérni az ajánlásukat (Ha válaszolnak, és ha a páláyzat határidején belül válaszolnak egyltalán.) Vagy mennyire mérvadó az ajánlás?

Legjobb válasz: Mi az a Móricz zsigmond Irodalmi Ösztöndíj?

Mi az a Móricz zsigmond Irodalmi Ösztöndíj?
A kérdező hozzászólása: http://hu.wikipedia.org/wiki/M%C3%B3ricz_Zsigmond-%C3%B6szt%..
A kérdező hozzászólása: Közben megtaláltam ezt is a saját kérdésemre:) : http://www.litera.hu/hirek/csak_az_ev_masodik_feleben_hirdet..

Mikor a legjobb szeretkezni ha teherbe szeretnék esni valamint milyen módon a legkönnyebb?

Legjobb válasz: középidõben, és a férfi legyen felül, és kispárna legyen a csípõd alatt, aktus után állj gyertyába. De ezek még nem biztos dolgok. Ami a legfontosabb, hogy ne görcsöljetek rá.

középidõben, és a férfi legyen felül, és kispárna legyen a csípõd alatt, aktus után állj gyertyába. De ezek még nem biztos dolgok. Ami a legfontosabb, hogy ne görcsöljetek rá.
A peteérés bármikor lehet nem csak félidõben.Szerintem minden másnap.Mi most ezt próbáltun, a válaszra pedig most várunk.

Milyen módon a legjobb futni?

2 hete futok futópadon rendszeresen. Egy sebességgel elejét?l a végéig (most 7.8, kezdetben még kevesebb volt), 40 percig. Fogyni szeretnék, már fogytam is. Jobb lenne valami változatos sebességgel futni? Ha igen, akkor hogyan, mennyi ideig, milyen sebességekkel? Egyébként furának tartom, hogy a fels?testemb?l fogytam könnyebben már, a lábaimon még nem látszik. 17/F 90kg

Legjobb válasz: Akkor menni fog a fogyás. De azon gondolkozz el, hogy a testedre egész napos suliban ülés után mire lehet szüksége: további laza mozgásra, mint a kocogás (ez még súlyfelesleg nélkül is komoly terhelés a térdnek) vagy egy intenzív edzésre ami bizonyos okoknál fogva rögtön térdkímélõbb, és végre felpörgeti az egész testedet? Tehát jobb lenne futni (vagy 90 kilósan bicajon tekerni): - rövid sprinteket - nem többet mint 5-10 perces edzéseket + bemelegítés, de a gyors részeket valóban meghúzni. Tehát igazából változatos sebességgel jobb futni, igen. Mindent leírtam?

Akkor menni fog a fogyás. De azon gondolkozz el, hogy a testedre egész napos suliban ülés után mire lehet szüksége: további laza mozgásra, mint a kocogás (ez még súlyfelesleg nélkül is komoly terhelés a térdnek) vagy egy intenzív edzésre ami bizonyos okoknál fogva rögtön térdkímélõbb, és végre felpörgeti az egész testedet? Tehát jobb lenne futni (vagy 90 kilósan bicajon tekerni): - rövid sprinteket - nem többet mint 5-10 perces edzéseket + bemelegítés, de a gyors részeket valóban meghúzni. Tehát igazából változatos sebességgel jobb futni, igen. Mindent leírtam?
Hajaj, de még mennyit!
TaplalkozasHarcmuves: te futottál már életedben valaha rendszeresen? vagy könyvbõl tanultad ezeket az okosságokat, amiket a futással kapcsolatos kérdéseknél elõadsz?
ahhoz, hogy fogyni tudj az evésre is oda kell figyelni.lehet, hogy éb értettem félre, csak itt nem említetted hogy odafigylesz arra is.ha igen akkor nem szóltam.de am nem tudom.
Fogyás kizárólag az evéseden múlik, a lassú futásnak funkcionális értelme nincs.. zsírt ülés, állás, fekvés közben is égetsz, ehhez nem kell futni. Ha már edzel, az átmozgathatná az egész tested, ha futsz akkor sprintelhetnél is, erre ugyan a gépek ritkán alkalmasak.
A kérdező hozzászólása: ja igen azt lehagytam. persze, van étrendem, odafigyelek rá
Teljesen igaza van TaplalkozasHarcmuvesnek.Én mióta rövid távokat futok azóta nem fáj a térdem, sípcsontom stb. és hamarabb fel is pörgök.Nem úgy mint egy mosott sz*r az egészet lefutom egy laza tempóban.De az edzést nem úgy kell elképzelni, hogy 10perc alatt megvan.pl.5-10perc intenzív futás, 5-10perc ugrálókötél és ezt váltogatni.De ez csak egy példa :) csak a képzelõerõd szabhat határokat.
Helló! Szerintem is az étkezés a legfontosabb. Én minden áldott nap futok, sokat! 'De! Futni soha nem szabad fogyókúrás céllal. vannak futótársaim, akik igen-igen tetemes súlyfölösleget cipelnek, mégis futnak. Igaza van Tápl. Harcmûvésznek, hisz a szénhidrátot zöldségekbõl is be lehet vinni, a húsok is jók, de valóban, ha futsz, az legyen intervallumos. Amit én csinálok, az inkább egy megszokás, de 8-12 km-t nyomok naponta. A végén pörgetem meg, de csak azért, hogy hamarabb érjen véget az edzésem. Fuss inkább a szabadban. Sokkal élvezetesebb, szerintem, arról nem is beszélve, hogy a futópad "elveszi" az "igazi" futás értékét, mégpedig a függõleges irányú elrugaszkodást. 70% étrend, 30 % sport. Kívánok kellemes étkezéseket és még élvezetesebb edzéseket! Üdv.: Rea

Sajnos anyosomékkal lakunk és nincs pénzünk sajnát lakásra. Az átlagnál jobb körülményeink vannak de lakásra most nincs mód. Fiatalok vagyunk a párom dolgozik én gyedet kapok. Milyen modjaink vannak hogy végre a saját életünket élhessük?

Kb.200ezer forintbol élünk. Abbol lehet albérletbe menni? Budapesten lakunk

Legjobb válasz: Igazából szerintem tudod,hogy milyen módok vannak arra,hogy elköltözzetek. Ezt nektek kell megbeszélni ,mit tudtok bevállalni. Nem ismerem Bp-n az albérlet árakat, de szerintem fel érnek egy törlesztõvel, és akkor még inkább azt fizeted nem? Nem könnyû ennyibõl megélni. Nem tudom a rezsihez beszálltok-e vagy ezt hogyan oldjátok most meg. Mind a lakásvásárlás mind az albérletbe költözés lehetõségeit elõször nektek kell végig zongorázni megbeszélni, aztán meg ha anyósék segítõkészek velük is érdemes beszélni. Tudom nem lehet könnyû ott lakni. de lehet még egy kicsit megérné? Szóval nektek kell tudni ,mit és hogyan akarjátok. Nem nekünk megmondani.

Igazából szerintem tudod, hogy milyen módok vannak arra, hogy elköltözzetek. Ezt nektek kell megbeszélni , mit tudtok bevállalni. Nem ismerem Bp-n az albérlet árakat, de szerintem fel érnek egy törlesztõvel, és akkor még inkább azt fizeted nem? Nem könnyû ennyibõl megélni. Nem tudom a rezsihez beszálltok-e vagy ezt hogyan oldjátok most meg. Mind a lakásvásárlás mind az albérletbe költözés lehetõségeit elõször nektek kell végig zongorázni megbeszélni, aztán meg ha anyósék segítõkészek velük is érdemes beszélni. Tudom nem lehet könnyû ott lakni. de lehet még egy kicsit megérné? Szóval nektek kell tudni , mit és hogyan akarjátok. Nem nekünk megmondani.
Gondolom min. másfél szobás lakásba mennétek. Viszont legyen berendezve is, hogy arra se kelljen költenetek. Ez sajnon pesti viszonylatban min. 50 ezer forint. Ill. attól is függ melyik kerületben veszitek ki, ill. tégla vagy panel. de kb. ennyire lehet számítani. + a rezsi...és ugye az albérlet tényleg ablakon kidobott pénz. lehet érdemes lenne keresnetek egy befektetési tanácsadót aki el tudja nektek mondani a bankok kiskapúit egy kedvezményes hitel miatt, amint fel tudnátok venni lakásvásárlásra. sok sikert

CoD 2 MP-ben milyen moddal vagy hogyan tudom kikapcsolni a szerveremen, Search and Destroy-ban a ready modot?

Ne kelljen f-et nyomni mindenkinek SD ben.

Legjobb válasz: /rcon login *rconpassword* /rcon pam_mode pub már rég codoztam, remélem jó, valamilyen hasonló...

/rcon login *rconpassword* /rcon pam_mode pub már rég codoztam, remélem jó, valamilyen hasonló...
A kérdező hozzászólása: köszi szépen

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!