Találatok a következő kifejezésre: Milyen mértékben a (230 db)

"Édesen és ravaszul" szólítja meg Nauszikaát. Hízelgõ megszólításában milyen mértékû a bizonytalanságba rejtett bók, és mennyi az õszinteség?

Odüsszeia.segítség!

Legjobb válasz: Bizonytalanságba rejtett bók: nem tudja, hogy istennõ-e vagy halandó. Õszínteség: boldog apád, anyád, testvéreid, hogy ily rokonuk van. De legboldogabb az ki eljegyez.

Bizonytalanságba rejtett bók: nem tudja, hogy istennõ-e vagy halandó. Õszínteség: boldog apád, anyád, testvéreid, hogy ily rokonuk van. De legboldogabb az ki eljegyez.
Kicsit beleolvashatnál VI. énekbe.

Ha 1 órás súlyzós edzés után futok rá 1 órát, az milyen mértékbe segíti/rombolja az izomépítést, vagy esetleg ha 1 óra futás után 1 óra súlyzós edzést csinálok. Melyik a károsabb/jobb napi gyakorlat?

Legjobb válasz: Nem segíti és nagy mértékben befolyásolja az egész izomnövekedésed. Megnézném, hogy milyen intenzív edzést csinálsz, hogy egybõl utána még van erõd 1 órát futni.

Nem segíti és nagy mértékben befolyásolja az egész izomnövekedésed. Megnézném, hogy milyen intenzív edzést csinálsz, hogy egybõl utána még van erõd 1 órát futni.

Milyen mértékű a reklámszolgáltatás forgalmi adója és az milyen mértékben lehet kedvezményeket igénybe venni, valamint milyen mértékben csökkenti az éves adóalapot a reklámkiadás?

Legjobb válasz: 1. Ha áfa-körbe tartozó egyéni vállalkozó vagy, akkor a könyvelõd tudja jól, hogy mit, hogyan kell a tevékenységed után fizetni, és mit tudsz vele szembeállítani 2. Ha nem vállalkozó, csak magánszemély vagy, és a Személyi Jövedelem Adó (=SZJA) bevallásodat akarod összehozni, azt tanácsolom, hozzá se kezdj, bízz meg vele egy hozzáértõt.

1. Ha áfa-körbe tartozó egyéni vállalkozó vagy, akkor a könyvelõd tudja jól, hogy mit, hogyan kell a tevékenységed után fizetni, és mit tudsz vele szembeállítani 2. Ha nem vállalkozó, csak magánszemély vagy, és a Személyi Jövedelem Adó (=SZJA) bevallásodat akarod összehozni, azt tanácsolom, hozzá se kezdj, bízz meg vele egy hozzáértõt.


Én barátom mer. Nincs olyan dolga, amirõl ne tudnék, és ne csinálnám meg neki... 21L
Igen de ha engednék az õsi ösztöneimnek akkor végigkúrtam volna az exem fél rokonságát.
szia minden férfinak vannak titkos vágyai! nekem is :) csak nem mindenki meri bevallani én próbálok mindig önmagam lenni és talán ezt szeretik bennem a nõk. én úgy tartom hogy csak azok a férfiak merik elmondani kedvesüknek a legtitkosabb vágyaikat akik 100%-ban megbíznak partnerükben. az én titkos vágyam az hogy egy érzéki ám lendületes szex ami oly élvezetet nyújt a nõ számára hogy spricceljen mint egy gejzír ezt nagyon nehéz elérni egy nõnél de megéri mert a férfi csak akkor a legboldogabb ha a nõt teljesen ki tudja elégíteni nekem ez a véleményem remélem segítettem :) további szép napot.
A kérdező hozzászólása: Kedves Válaszolók! Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásotokat. Elsõ hozzászóló, nagyon örülök, hogy harmónikus a kapcsolat köztetek. Gratulálok! Csak így tovább! Nagyon ritka az ilyen! :) Második hozzászóló: Köszönöm, hogy ilyen nyíltan, õszintén megírtad a véleményed. Ezen a fórumon õszinte férfiakra és nõkre van szükség, egyébként semmi értelme az egésznek. Itt nincsen helye szégyenkezésnek! Végül, de egyáltalán nem utolsósorban: Néró, teljesen igazad van. Nagyon fontos, hogy csak olyan embernek beszéljünk róla, aki méltó rá, mert vissza is lehet ezzel élni. Úgy gondolom, hogy akkor jó a párkapcsolat, ha a két fél engedi kiteljesedni a másikat, ha nõ engedi a férfinak, hogy férfi legyen, a férfi pedig engedi a nõnek, hogy nõ legyen. Jól sejtettem én. Most már tudom, hogy mit is kell tennem. Kellemes, szép napot Mindenkinek!

Kisfiam 8 éves, hallókészüléket kell majd viselnie. Tudj-e valaki, hogy a a készülékre jár-e tb támogatás és ha igen akkor milyen mértékû? (nem magánorvos írta fel, fül-orr gégészeti klinikán volt a vizsgálat)

Legjobb válasz: Én annyit tudok (ez felnõtteknél van), hogy a halláskárosodás mértéke határozza meg, adnak-e támogatást (a papámnak legalábbis ezt mondták, süket volt mint az ágyú, mégsem kapott, mert szerintük ez nem olyan mértékû, hogy támogassák). Gyerekeknél nem tudom mi a helyzet, de ha nem adnak támogatást, akkor menjenek a pokol legmélyebb bugyrába, mert egy ekkora gyereknek esszenciális, hogy rendesen halljon. Remélem tud valaki segíteni a kérdésedben, nekem ennyi az infom csak, de kikívánkozott ez a komment, elnézést az off-ért

Én annyit tudok (ez felnõtteknél van), hogy a halláskárosodás mértéke határozza meg, adnak-e támogatást (a papámnak legalábbis ezt mondták, süket volt mint az ágyú, mégsem kapott, mert szerintük ez nem olyan mértékû, hogy támogassák). Gyerekeknél nem tudom mi a helyzet, de ha nem adnak támogatást, akkor menjenek a pokol legmélyebb bugyrába, mert egy ekkora gyereknek esszenciális, hogy rendesen halljon. Remélem tud valaki segíteni a kérdésedben, nekem ennyi az infom csak, de kikívánkozott ez a komment, elnézést az off-ért
A támogatás mértéke 70% illetve közgyógyigazolvány megléte esetén - amennyiben az OPEPlistán olyan kategóriában van a felírt készülék - akkor közgyógyra ingyenes. [link] Itt meg tudod nézni hogy milyen kategóriában van a készülék, a listában meg tudod keresni.

Van egy 95-ös Derbi Senda-m és jelenleg 70km/h a végsebessége, a fogaskerekek megváltoztatásával milyen mértékben lehetne növelni?

Ügye ha előre nagyobb fogaskereket rakok , akkor nő a végsebesség, (azt mondták akár 80-90 is lehet) Ilyen esetben mennyivel csökken a gyorsulás? Megéri-e átalakítani?

Legjobb válasz: atól függ a szembe szél milyen mértékben fojtja most. ha áttételt módositassz és túl nagy lessz neki akkor 5-6.-at lehet kapcsolgatni kelled. Ha erõs a motorod jól birja azzal ami most van rajta akkor megéri. gyorsulás csökken de nem olyan vészesen.

atól függ a szembe szél milyen mértékben fojtja most. ha áttételt módositassz és túl nagy lessz neki akkor 5-6.-at lehet kapcsolgatni kelled. Ha erõs a motorod jól birja azzal ami most van rajta akkor megéri. gyorsulás csökken de nem olyan vészesen.

Tömegnöveléskor milyen mértékben rakódik le a zsír is az izom mellett? Mennyi idő tömegelés után érdemes szálkásítani, és akkor mi a garancia hogy az izmokból nem veszítek?

Legjobb válasz: Hogy milyen mértékben rakódik le a zsír az genetika(meg kicsit étrend is, pl azért nem nagyon kell többet enni mint kéne). Ahogy érzed, amikor elég neked az izomtömeg, vagy amikor jól akarsz kinézni pl. strandon, de persze szálkásítás után ismét ellehet kezdeni tömeget növelni. Garancia az nincs, de ha mindent jól csinálsz (rendes edzés, diéta, aerob a súlyzós edzés UTÁN) akkor nagyon minimális lesz az izomveszteség.

Hogy milyen mértékben rakódik le a zsír az genetika(meg kicsit étrend is, pl azért nem nagyon kell többet enni mint kéne). Ahogy érzed, amikor elég neked az izomtömeg, vagy amikor jól akarsz kinézni pl. strandon, de persze szálkásítás után ismét ellehet kezdeni tömeget növelni. Garancia az nincs, de ha mindent jól csinálsz (rendes edzés, diéta, aerob a súlyzós edzés UTÁN) akkor nagyon minimális lesz az izomveszteség.
Az hogy milyen mértékben szedsz fel zsírt az a étrendedtõl függ.
A kérdező hozzászólása: És például nektek a tömegnövelés és szálkásítás idõszaka nagyjából mekkora idõintervallum? Vagy ez nagyon egyénfügõ?
6-8 hónap !
A kérdező hozzászólása: jólvan, de melyik mennyi?:)
Nekem tömegelés 6-10 hónap, diéta 8-10 hét.

Létezik még a habdauer? Kiknek áll jól? Milyen más fajtái vannak a dauernak? Mennyire roncsolja a hajat és milyen mértékben hullik tőle?

Osszátok meg velem a tapasztalataitokat!

Legjobb válasz: Habdauer? Még nem hallodtam róla. Sima tartós hullám (dauer) amit ismerek. Azoknak áll jól, akiknek vékonyszálú, szög egyenes hajuk van és ovális arcuk. Kerek arcúaknak is jól áll, ha a haja hosszú. Nem ajánlatos, mert egy rossz "húzás" és vége a hajadnak. Egy egészséges, nem festett hajat nem roncsol olyan mértékben, mint egy festett, vagy szõkített, világosított hajat. Ha mindenképpen dauerolni akarsz, azt fodrásszal tedd és ne otthon. Ha megfelelõ ápolókkal együtt használjuk, akkor gyönyörû és egészséges is maradhat! :) Remélem tudtam segíteni!:)

Habdauer? Még nem hallodtam róla. Sima tartós hullám (dauer) amit ismerek. Azoknak áll jól, akiknek vékonyszálú, szög egyenes hajuk van és ovális arcuk. Kerek arcúaknak is jól áll, ha a haja hosszú. Nem ajánlatos, mert egy rossz "húzás" és vége a hajadnak. Egy egészséges, nem festett hajat nem roncsol olyan mértékben, mint egy festett, vagy szõkített, világosított hajat. Ha mindenképpen dauerolni akarsz, azt fodrásszal tedd és ne otthon. Ha megfelelõ ápolókkal együtt használjuk, akkor gyönyörû és egészséges is maradhat! :) Remélem tudtam segíteni!:)

Kismamik, akiknek 33-34. héten nagynak mérték a babát, milyen súllyal születtek meg végül? És milyen volt a súly/centil értéke?

Legjobb válasz: 32.héten 2600gr-nak mérték,a kiírt elõtt 1 nappal született a kisfiam 4000 gr-al,és 55 cm-el.

32.héten 2600gr-nak mérték, a kiírt elõtt 1 nappal született a kisfiam 4000 gr-al, és 55 cm-el.
36.héten 2700 grammra becsülték 39.héten 3140grammal és 55cm-el született.
36. héten 4190 g-ra becsülték, 41+2 naposan 4180 g-mal született.
36. héten mérték 3000 grammnak, 7 nappal késõbb megszületett 3700 grammal.
32. héten 1680 grammnak mondták és 36+3 hétre 2880 grammal és 49 centivel született a lányom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, akkor nem kell készpénznek venni, amit uh-on mondanak!

Szerintetek milyen mértékben szabad a szülőkre hallgatni párválasztás terén?

Megfigyeltem ahányszor anyámra hallgatok mindig zsarnok,dirigálós nem rendes pasit(anyám is ilyen) szedek fől ha meg nem normálisat.

Legjobb válasz: SEMMYEN MÉRTÉKBEN SEM!!!EZ A TE DÖNTÉSED!hA ÍGY JÁRSZ E,AKKOR SOHA NEM lESZEl BOlDOG,MAGASRA ES NE MASRA HAllGAS

SEMMYEN MÉRTÉKBEN SEM!!!EZ A TE DÖNTÉSED!hA ÍGY JÁRSZ E, AKKOR SOHA NEM lESZEl BOlDOG, MAGASRA ES NE MASRA HAllGAS
Rohadtul nem szabad hagyni senkinek hogy beleszóljon, nem szabad hagyni magad lebeszélni se, és rábeszélni se, a te életed, a te döntésed, a te párod, a te választásod, a te hibád vagy szerencséd, és a te tapsztalatod. ENNYI
Soha semmilyen mértékben ne hallgass rá.
Igen, ha lehet, mindkét gondolkodásmódot le kell tesztelni, és kiderül, ki ért jobban a témához.
A kérdező hozzászólása: Aki nekem rendes az anyámnak nem.A mostani párom egy ritka jólelkû és önzetlen férfi akinek egy hibája van , hogy a férfi munkához nem ért és sajnos rákos de gyógyulóban van.Ennek a rendes pasinak sikerült anyámtól(gyerek is született ebbõl a kapcsiból) , , elrabolnia" és azóta anyám nagyon köcsög velem.
egyetértek a többiekkel! Nekem a barátnõim ilyenek, senki sem tetszik nekik akivel összeismerkedek, bezzeg akiket õk szednek fel azok 100-szor csúnyábbak az enyéimnél viszont régebben adtam a szavukra de mostmár leszarom.... Szüleim: Anyámnak tök mind 1, apámnak az se felelne meg ha egy félistent vinnék haza...úgyhogy apámról lemondtam az õ véleménye aztán végképp nem érdekel XD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!