Találatok a következő kifejezésre: Milyen méret kicsinek És (41 db)

Milyen méret számit kicsinek? És mekkora mérettöl lehet kielégiteni egy nöt?

Legjobb válasz: 13 cm alatt kicsi. De ha a kérdések között nézelõdsz, láthatod, hogy jópáran megkérdezték már. És a kielégítésnél nem a méret számíyt, hanem a technika. De azért jó, ha érzi a nõ, hogy azért van benn valami :-)

13 cm alatt kicsi. De ha a kérdések között nézelõdsz, láthatod, hogy jópáran megkérdezték már. És a kielégítésnél nem a méret számíyt, hanem a technika. De azért jó, ha érzi a nõ, hogy azért van benn valami :-)
annyit meg elmodnok h a csajok a nyalás és az ujjazás egybe szeretik a legjobban ;)
szerintem a vastagság sokkal fontosabb, mint a hosszúság
Ja és még az elõzõekhez annyit hogy a vastagság többet számít hogy ha mutató-hüvelyk ujjal épp körbeéred akkor jó, az óvszerek is az olyan kerületen a legkényelmesebbek. Egyébként meg tanulj meg jól nyalni, mert azt sokkal többre tartják a csajok, és neked is élmény mikor látod magad elõtt ahogy lüktet a punci ahogy elélvez, meg a csaj combja remeg a nyakad körül!
Igen ha azt vesszük a hüvely sem szokott 13 cm-nél hosszabb lenni hanem gyakran pont annyi, ezért anatómiai okokból a 13 cm az ideális mert épp a méhszájba tudja pumpálni a spermát. Különben sem élvez el a legtöbb nõ a behatolástól, az is a közvetett csiklóstimulációtól van ha meg nem közvetet akkor meg fogd az egyik kezed és izgasd te neki.
hány éves vagy? inkább tanulj még! nem a méret számít hanem az érzések! közhely, de igaz. Egyébként vannak olyan technikák, mellyel növelhetõ
olyan jó hogy 12-13 évesek is feljárnak az oldalra idióta kérdéseket feltenni...
13 cm az átlagos, 9 cm (izgalmi állapotban) minimum kell ahhoz, hogy valamit érezzen is a nõ. De tényleg nem a méret a legfontosabb, hanem a technika, és hogy hogy bánsz a pároddal.
technika, és a csaj érzékenysége.....
Igen a vastagság jobban számít.Izgatóbb is, és én pl. nem szeretem ha nagyon hosszú és bennem van, mert törekszik a fiú teljesen betolni, nekem meg leszakad a méhem .Hát jobb ha 15-16 szerintem az az ideális tökéletes, de embere válogatja, és szerintem jó kérdés mert nem mindenki lelki kapcsolatban szexel ezt tudjuk, hanem csak alkalmi együttlét, és azért ilyen esetben ha valakinek nagyon kicsi még önbizalma sincs annyi, és lehet nem fog neki menni úgy mint egy nagyobbnak.Jó az ha kitölti a hüvelyt, de nem akarok senkit megsérteni mert nekem meg a mellem nem nagy, tehát engem meg talán ez zavar hiába nyugtat minden fiú akihez közöm volt, hogy "de formás, és szép" attól még foglalkoztat mert ez is tény, hogy szebb egy nagyobb. hát ez van.Ezeke örökös problémák sajna

Milyen nevet adjak a lány hullámos papagájomnak (most vettem), és hogyan szoktasam kézhez mert kicsit félénk benyúlok a ketrecébe és elkezd repkedni?

normálisat írjatok ne bunkoságokat!

Legjobb válasz: Elõször meg kell szoknia a közelségedet. Mondjuk ülj teljesen a ketrece mellet van fél- 1 órát. Akkor sztem viszonylag már rendben van. De ha még akkor is röpköd, ideges akkor folytasd. Maj próbálj valahogy még közelebb kerülni hozzá. Mondjuk tartsd bent a kezed amíg ugyancsak le nem nyugszik. De ha még csak most vetted akkor ezt hagyd késõbbre mert gondolom a környezet is új neki. Ehez kb egy hét kell. Ui: Sose volt még papagájom és még csak nem is ismerek olyat de gondolom ez úgy van mint egy hörcsögnél vagy mókusnál vagy kutyánál. (Ezek mind vannak nekem) :D

Elõször meg kell szoknia a közelségedet. Mondjuk ülj teljesen a ketrece mellet van fél- 1 órát. Akkor sztem viszonylag már rendben van. De ha még akkor is röpköd, ideges akkor folytasd. Maj próbálj valahogy még közelebb kerülni hozzá. Mondjuk tartsd bent a kezed amíg ugyancsak le nem nyugszik. De ha még csak most vetted akkor ezt hagyd késõbbre mert gondolom a környezet is új neki. Ehez kb egy hét kell. Ui: Sose volt még papagájom és még csak nem is ismerek olyat de gondolom ez úgy van mint egy hörcsögnél vagy mókusnál vagy kutyánál. (Ezek mind vannak nekem) :D
Tényleg így kell velük bánni! :) Lényeg, hogy megszokja a helyet és a közelséged, ne legyen nagy zaj körülötte, és eleinte lehetõleg csak pár ember vegye körül (a mi papagájunk utálja a vendégeket, ezért olyankor a másik szobában van)! Hogy megszelídüljön, késõbb adhatsz is neki kézbõl valamilyen eleséget (pl. fürtös kölest, azt szinte minden papagáj szereti)! Sok papagájra jellemzõ, hogy az ujjra nem ül rá szívesen, de az alkarra annál inkább! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget, már szoktam be nyulkálni minden nap egy fél órát, órát van mikor meg tudom simogatni a hasát de húzodik arrébb. a "párja mondható annak", szeretik egymást, az elfogadja a kölest rá megy a kezemre de mindent meg tesz hogy kijuson a ketrecbõl xD
A kérdező hozzászólása: neveket, ötleteket várok :D
Levesalapanyag
eloszor is milyen szinû es ha megmondod adok neki egy par nevet.

Került már be a kórházba vkinek a babája, mert nem ment a súlya? Milyen vizsgálatokat csinálnak, és az anyuka egy szobában aludhat a picivel? A kicsit mennyire viseli meg? Mi 1 évesek vagyunk, és valószínű ez vár ránk.

Legjobb válasz: Szia! Megkérdezhetem mekkora a súlya a babának? Az én kislányom 3130-al született,most 7 hónapos és 6040gr. Õ is nagyon keveset hízik,hízott ahogy láthatod,de nekünk ezt még sosem mondta a dokink...

Szia! Megkérdezhetem mekkora a súlya a babának? Az én kislányom 3130-al született, most 7 hónapos és 6040gr. Õ is nagyon keveset hízik, hízott ahogy láthatod, de nekünk ezt még sosem mondta a dokink...
igen, én voltam vele kórházban 2 hónapos korában. borzalmas volt egy szobában voltunk szerencsére, de ez a kórháztól függ. anyagcserevizsgálat, vér, vizeletvizsgálat volt neki. emlegették még a verejtéktesztet. nem viselte meg, mert még kicsi volt, és vele voltam. aztán átkerültünk egy másik kórházba, ahol nem lehettem vele, mert beteg voltam, viszont a férjem reggeltõl estig vele volt, csak éjszaka nem. összesen 15 napig volt kórházban.
Az én babaám 4080grammal született, most éppen 8000 de még sose volt szó ilyesmirõl. Fõleg hosszra nyúltunk. Eddig mindig azt mondta a védõnõm hogy semmi baj, mert jól néz ki. Ja és 9 hónaposak vagyunk!
Próbáld meg elintézni hogy a Budai Gyerekkórházba menjetek, ha menni kell. A világ legjobb kórháza. Ha kell segítség irj privit! Én szinte ott nõttem fel, és a rokonságból minden babát oda viszünk, ha kell, mert tényleg nagyon szuper.

Vettem az akváriumba egy növényt (nemtom milyen) és arra volt szerintem rápetézve mert kicsi csigákat vettem észre!?

de nem olyan sima a házuk mint pl-éti csiga hanem inkább olyan csucsos fe még nagyon kicsik van kb 9-10 db és nem rágják le a növényt? mert most kivettem ?ket (bennvannak egy nagy vödörbe) és amig bent voltak egyfolytába csak a növényen voltak és nem rágják le?? vagy ha nem akkor mit esznek?? olyan sötétbarna és apró, kicsit világosabb barna foltok vannak rajta a házán! de a vödörbe tettem nekik be azért egy kis növényt de most is azon vannak !! szoval milyen fajta lehet ez?? és nem rágják le a növényt?? mert könnyen le tudnák mert nagyon "puha" növény mint a cérna kb. rengeteg apró kis levele vagy nemtom mi az!! de jó dús!! :)

Legjobb válasz: Hát, ez növényvásárláskor benne van a pakliban. Tudtommal nem ártalmasa, sõt. Abból elkajálnak, ami a halak etetésébõl marad.

Hát, ez növényvásárláskor benne van a pakliban. Tudtommal nem ártalmasa, sõt. Abból elkajálnak, ami a halak etetésébõl marad.

Milyen pelenkát vegyek? Melyik pelenkát éri megvenni? Kinek mi vált be? Melyik méret kell elsőnek a kicsinek és mennyit vegyek belőle?

Legjobb válasz: Szia.Én a várandós kis könyvben azt olvastam napi 6-10pelus megy el.A gyakorlat is azt mutatja 8-10pelus kell egy napra.Én vettem 2csomag pampers pelust ez 43db-os 2-5kg-ig,meg 3 csomagot szintén pampers 37db-os 3-6kg-ig.Hány hetes vagy egyébként?Ahogy kivettem neked is az elsõ babád lesz:)Nekem is:)Boldog babavárást

Szia.Én a várandós kis könyvben azt olvastam napi 6-10pelus megy el.A gyakorlat is azt mutatja 8-10pelus kell egy napra.Én vettem 2csomag pampers pelust ez 43db-os 2-5kg-ig, meg 3 csomagot szintén pampers 37db-os 3-6kg-ig.Hány hetes vagy egyébként?Ahogy kivettem neked is az elsõ babád lesz:) Nekem is:) Boldog babavárást
Nem tudom, szreintem nem érdemes elõre nagyon bevásárolni. A fiamnál úgy jártunk, hogy vettünk Libero Newborn-t (2-4 kg-ig)9 és mivel majdnem 4 és fél kiló lett, ezért vehettünk nagyobbat. Most a lányomnál, aki 4 kiló lett, 3-6 kg-ig való Libero-t vettem.
Szia!Én a Pampers Newborn 2-5kg(43db)pelusból vettem egyet, és a Liberó 3-6kg(90db)pelusból is van egy.35 hetes vagyok, és most kezdtem el vásárolgatni.Boldog babavárást!
Én a Liberót ajánlom, nekünk az vált be! a Huggis is nagyon jó, de az egy kicsit drágább, ha tehetném olyat vennék!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat Ezek szerint kezdetnek vegyek egy csomag newborn pelust és utána majd látjuk. Ahogy olvasgatom a válaszokat inkább a liberó, ami jobban bejött nálatok. 31 hetes vagyok egyébként és elsõ baba(valaki kérdezte)
Szia! Nekem negyedik baba és newbornból én is csak egy csomagot vettem aztán minibõl (3-6kg) egy 90db-osat az egyik libero a másik pampers. Nekem az a tapasztalatom hogy olyan mennyiségben fogy az elsõ idõben hogy csaknem mindegy hogy libero vagy pampers, felváltva vettem mindkettõbõl amelyik épp jobb áron volt. Aztán mikor már kevesebb pelus kell és mogékonyabb a baba mi is a liberora tértünk át végleg. A huggies nálunk nem vált be mert elég szûk és tapasztalatom szerint kicsi méret. 33 hetes kismama

Padlófűtéses házba milyen párásítást ajánlanátok? Kétéves kisfiam sokszor köhög éjjel szárazon, kezdek arra gondolni, hogy kicsi a páratartalom. És valami megbízható páratartalom-mérőt ismertek?

Köszi el?re!

Legjobb válasz: szia, nehogy párásítót vegyél, ha penészesedtek!! Mi is, amíg kicsi volt a babánk, padlófûtéses lakásban laktunk, és nekünk is nagyon köhögött, így egy légtisztítót vettünk. Ezt leteszed a földre, és összeszedi abban a fél méteres magasságban is a szálló port, amit a kicsid folyamatosan nyel, amikor alszik...És a penész ellen is kell valami sürgõsen, mert az is nagyon allergén, akár még attól is köhöghet, vagy allergiás lehet. Mi annak idején Boneco légtisztítót vettünk, és teljesen megszûnt- a náthán kívül a köhögése szerencsére.

szia, nehogy párásítót vegyél, ha penészesedtek!! Mi is, amíg kicsi volt a babánk, padlófûtéses lakásban laktunk, és nekünk is nagyon köhögött, így egy légtisztítót vettünk. Ezt leteszed a földre, és összeszedi abban a fél méteres magasságban is a szálló port, amit a kicsid folyamatosan nyel, amikor alszik...És a penész ellen is kell valami sürgõsen, mert az is nagyon allergén, akár még attól is köhöghet, vagy allergiás lehet. Mi annak idején Boneco légtisztítót vettünk, és teljesen megszûnt- a náthán kívül a köhögése szerencsére.
A legegyszerûbb betenni egy lavór vizet az egyik sarokba. De nálunk egy vízipálma is megoldotta a problémát, annak ugye mindig vízben kell állnia, egy kisebb szobába esztétikusabb megoldás. Persze vehetsz párásító készüléket is, lehet kapni olyat, ami mindig csak annyira párásít, hogy az általad beállított páratartalom legyen a szobában. Bár szerintem ez drága és felesleges.
Azért nem felesleges a hidegpárásító beszerzése, mert a radiátorra tett lavór víz meleg párát áraszt, az pedig asztmát okozhat. A sok növény biztosan megoldás, ha még ezen felül is kell, akkor ruházz be egy hidegpárásítóra, 8-9 ezerért már lehet kapni.
Hol laksz? Pesten tudok egy jó boltot páramérõt venni: http://webaruhaz.lombik.hu/index.php?cPath=76 Én analóg páramérõt vettem, mert nagyon mutatós, de "elsõre" azt nem ajánlom, mert az enyémet még kalibrálni kellett. A 3200 Ft-os digitális megbízható, azaz kellõen pontos. Egyébként valóban érdemes megmérni a páratartalmat. Ha modern nyílászárós lakásotok van, akkor elképzelhetõ, hogy éppenhogy nagy a páratartalom. Én is attól köhögök a lakásomban.
Ha folyik a pára az ablakon, akkor biztosan nem száraz a lakás levegõje! Nálunk az elõzõ lakásunkban ez volt, lehet, hogy nincs szellõzése a lakásnak, nálunk egy oldalon volt az összes ablak és mûanyag, plusz dryvittal volt leszigetelve a fal kívülrõl, ezért minden nap ablakpucolóval húztuk le a párát az ablakról. Viszont ez esetben nem kell párásító, lehet, hogy a túl párás levegõtõl köhög a gyerek, mert az sem egészséges. Sõt, még az lenne a kérdésem, hogy nem penészedik-e a lakás? Nálunk penészedett, szóval a légutaknak az sem jó. Tehát elõször páratartalom mérés, utána lehet lépni tovább. 2. voltam.
A kérdező hozzászólása: Szia 2.! Háát, igazad lesz. A gyerekszoba meg a mi szobánk egyik sarka penészedik felül, de épp csak egy kicsit. Nekünk is szigetelt a ház, sõt a gyerkõc szobája belülrõl is. (régóta kínzom a férjem, hogy szedjük le a belsõ szigetelést...-szerinted is le kéne?) Ti mit csináltatok a penésszel? Köszi!!!
Mi elköltöztünk. :) De a viccet félretéve a lényeg (bár én nõ vagyok, úgyhogy nem értek hozzá), hogy legyen szellõzése a lakásnak. Ezért nem igazán ajánlják a mûanyag ablakot minden ablakra, fõleg úgy, hogy le van szigetelve. Beszéljetek valami szakemberrel, de akkor végül mégsem párásító kellene, hanem inkább páramentesítõ. Mi anno vettünk párátlanítót, ezek a gagyi obi, ilyenekben kaphatóak nem érnek semmit. Viszont így a növényeket is hanyagoljátok, mert azok is csinálják a párát!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszi mindenkinek! Végül is vettem egy páramérõt, 52-60 % között mozog a páratartalom, szóval párásítónk nem lesz!!! A penész szerencsére nem vészes, alig látszik, de persze az ünnepek után veszek valamit rá. Köszi még egyszer és mindenkinek nagyon Boldog Ünnepeket kívánok!

Esemény utáni tablettához milyen vizsgálatot kérnek? Mert ma voltunk bennt a kórházban és azt mondták mennyünk vissza hétfõn és megvizsgálnak (ettõl egy kicsit megijedtem mert eddig. Amiket. Olvastam senkitse vizsgáltak. Meg)

Legjobb válasz: felnyúl gumi kesztyûben, megtapogat, és ha nincs duzzanat vagy valami nagy gáz akkor felírja neked jobb esetben. ha nagyon verik magukat, keress másik nõgyógyászt, rohadt sokan vannak. van olyan, aki elötte 2-3 hónapig vizsgálgatna, meg vérvételekre küldene, meg kivágna egy kicsi darabot a méhedbõl hogy azt vizsgáltassa. az elmebetegség határa sajnos az orvosok körében is határtalan.

felnyúl gumi kesztyûben, megtapogat, és ha nincs duzzanat vagy valami nagy gáz akkor felírja neked jobb esetben. ha nagyon verik magukat, keress másik nõgyógyászt, rohadt sokan vannak. van olyan, aki elötte 2-3 hónapig vizsgálgatna, meg vérvételekre küldene, meg kivágna egy kicsi darabot a méhedbõl hogy azt vizsgáltassa. az elmebetegség határa sajnos az orvosok körében is határtalan.
Elsõ vagyok, félre olvastam a kérdést. Azonnal menj vissza és mondd hogy félre értettek, mert esemény utáni kell, nem fogamzás gátló. A kettõ ég és föld, de nagyon siess mert minnél késöbb veszed be, annál biztosabb a terhesség.
Hát nem tudom, de a kérdésbõl nem derül ki, hogy kapott-e már tablettát és bevette-e már a kérdezõ... Ha viszont felírta a doki azt a marha drága tablettát és bevetted, akkor csak rutin vizsgálatot csinálnak (kontroll vizsgálat). De ha félre értettek, akkor már holnap menj vissza, mert az aktustól számítva 72 órád van bevenni. Vannak már sürgõsségi fogamzásgátlási ambulanciák. Egyébként itt szerintem minden kérdésre megkapod a választ: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/szex/1049/esemeny-utani-tab..
A kérdező hozzászólása: koszonom a segitsegeteket : D

18hónapos a kislányom és 11kg, jelenleg 0-18kg Chippolino gyerekülése van, szeretnénk lecserélni nagyobbra mert már kezd kicsi lenni neki, télen beöltözve már biztos kicsi lesz. Ki milyet ajánl?

Szeretnék tanácsot kérni hogy milyen gyerekülést vegyünk ami nem ölel át több súlykategóriát? 9-36kg-os? Esetleg ami később ülésmagasítóvá alakítható? Milyen márka? Biztonságosat szeretnénk, nem túl drágát.

Legjobb válasz: Beöltöztetve tilos utaztatni a gyereket, elveszti a védelmét az ülés. Mondjuk nem árt ha vesztek egy biztonságos ülést, mert ez sajna nem az. Én a cybex pallas 2-t ajánlanám, nagyon jó ülés és biztonságos. Fiam imádja.

Beöltöztetve tilos utaztatni a gyereket, elveszti a védelmét az ülés. Mondjuk nem árt ha vesztek egy biztonságos ülést, mert ez sajna nem az. Én a cybex pallas 2-t ajánlanám, nagyon jó ülés és biztonságos. Fiam imádja.
A kérdező hozzászólása: a kérdezõ vagyok :-) 9-25? vagy 9-36?
A kérdező hozzászólása: Tanácsot kértem nem kioktatást, ekkora baromságot azért mert van kabát meg vastagabb nadrág a gyereken meg csizma még nem veszti el a biztonságát az ülés.Egyébként meg ez akkor lenne igaz ha a kocsiba amibe beteszed annak is kiváló a töréstesztje.A jelenlegi ülésünk teljesen bevált semmi gondunk nem volt vele a 18hónap alatt .Attól hogy nem kerül 80ezerbe mint amit te írtál még megfelelt a célnak.Egyébként meg ha elolvastad volna amit kiírtam akkor nem írtál volna ilyet miután külön odaírtam hogy nem túl drágát, tudod nem mindenki engedhet meg magának 100ezres árkategóriát.
Hát pedig nézz utána, téli kabátban tilos bekötni a gyereket. A 80ezres még nem a legdrágább ülés kategória, de viszont biztonságos, azt mondtad, olyat szeretnél.
Nekünk Cybex Isis fix van, olcsóbb, mint a Pallas és az is szuper ülés. Most akciós a Brendonban.
Nekünk kiddy infinity volt, olyan mint a cybex. Kitûnõ a töréstesztje. Sajnos az olcsó ülések valóban nem biztonságosak.Ha jót szeretnél a német ADAC tesztelt ülései közül válassz!

Milyen megtakarítási mód lenne jó 10 évesem számára? Persely vagy hasonló nem jó, mert ki lehet venni és elkölteni a pénzt. Olyat keresek, amivel érvényesül a sok kicsi sokra megy elv, és tényleg csak hónapok múlva lehet hozzányúlni!

Nem nagy dologra gondolok, csak valami olyasmire, mint a mi gyerekkorunkban a takarékbélyeg volt. Néztem a most reklámozott takarékmatricát, de semmi köze az eredetihez, és kifejezetten nem tetszik.

Legjobb válasz: Mondanám a bankszámlát, de ott hiába tesztek rá kicsi pénzt még a kicsi pénzt is elfogja venni a bank, kamatadónak, havidíjnak stb. És ha még is csak perselyt vennétek, de mondjuk a dugóját leragasztanátok? Vagy befõttes üveget, de a tetejét ráragasztjátok? (pillanatragasztó, szilikon) Vagy csak virtuális pénzt vagy játék pénzt kapna, az összeget felírjátok és csak akkor adjátok neki valóban kézbe az összeget ha elakarja költeni, vagy pl. karácsony elõtt megkapja.

Mondanám a bankszámlát, de ott hiába tesztek rá kicsi pénzt még a kicsi pénzt is elfogja venni a bank, kamatadónak, havidíjnak stb. És ha még is csak perselyt vennétek, de mondjuk a dugóját leragasztanátok? Vagy befõttes üveget, de a tetejét ráragasztjátok? (pillanatragasztó, szilikon) Vagy csak virtuális pénzt vagy játék pénzt kapna, az összeget felírjátok és csak akkor adjátok neki valóban kézbe az összeget ha elakarja költeni, vagy pl. karácsony elõtt megkapja.
Egy hónap alatt is lehet pici összegeket össze gyûjteni pl. mosogatás 200Ft, porszívózás 200Ft, szemét levivés 100Ft stb. Ezt egy füzetbe felírjátok hónapvégén pedig megkapja a pénzt kézbe.
Én is pont ilyenen töröm a fejem. Így a zárható perselyek közül válogatok. Ha nem akarsz sok pénzt költeni rá, akkor pedig vágj egy befõttesüveg tetejére nyílást, majd az egészet így egyben vond be papírmaséval (tapétaragasztó, újságpapír darabok), majd fessétek be. Ez elég jól összeáll, csak széttörni lehet a végén, ha megtelik.
Én egyszerhasználatos perselyt kaptam ajándékba. Olyan, mint a dobozos üdítõ, ha ki akarod venni a pénzt, akkor ugyanúgy kell kibontanod a fülecskével és utána dobhatod is ki.
a kikben van olyan fémpersely, aminek nincs alul semmi. szét kell vágni, ha hozzá akarsz nyúlni a pénzhez.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :) Mindenkinek ment a zöld kéz. Ha jól értem, egyikõtök sem tud most olyanról, mint régen a takarékbélyeg volt. :( A bankszámlával nekem is az a gondom, hogy amit rátennénk, a havidíj meg adók elvinnék. :( A perselynél nem lenne elég akaraterõ, hogy egyben maradjon nyárig. :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!