Találatok a következő kifejezésre: Milyen méret kicsinek (81 db)

Milyen méret számit kicsinek? És mekkora mérettöl lehet kielégiteni egy nöt?

Legjobb válasz: 13 cm alatt kicsi. De ha a kérdések között nézelõdsz, láthatod, hogy jópáran megkérdezték már. És a kielégítésnél nem a méret számíyt, hanem a technika. De azért jó, ha érzi a nõ, hogy azért van benn valami :-)

13 cm alatt kicsi. De ha a kérdések között nézelõdsz, láthatod, hogy jópáran megkérdezték már. És a kielégítésnél nem a méret számíyt, hanem a technika. De azért jó, ha érzi a nõ, hogy azért van benn valami :-)
annyit meg elmodnok h a csajok a nyalás és az ujjazás egybe szeretik a legjobban ;)
szerintem a vastagság sokkal fontosabb, mint a hosszúság
Ja és még az elõzõekhez annyit hogy a vastagság többet számít hogy ha mutató-hüvelyk ujjal épp körbeéred akkor jó, az óvszerek is az olyan kerületen a legkényelmesebbek. Egyébként meg tanulj meg jól nyalni, mert azt sokkal többre tartják a csajok, és neked is élmény mikor látod magad elõtt ahogy lüktet a punci ahogy elélvez, meg a csaj combja remeg a nyakad körül!
Igen ha azt vesszük a hüvely sem szokott 13 cm-nél hosszabb lenni hanem gyakran pont annyi, ezért anatómiai okokból a 13 cm az ideális mert épp a méhszájba tudja pumpálni a spermát. Különben sem élvez el a legtöbb nõ a behatolástól, az is a közvetett csiklóstimulációtól van ha meg nem közvetet akkor meg fogd az egyik kezed és izgasd te neki.
hány éves vagy? inkább tanulj még! nem a méret számít hanem az érzések! közhely, de igaz. Egyébként vannak olyan technikák, mellyel növelhetõ
olyan jó hogy 12-13 évesek is feljárnak az oldalra idióta kérdéseket feltenni...
13 cm az átlagos, 9 cm (izgalmi állapotban) minimum kell ahhoz, hogy valamit érezzen is a nõ. De tényleg nem a méret a legfontosabb, hanem a technika, és hogy hogy bánsz a pároddal.
technika, és a csaj érzékenysége.....
Igen a vastagság jobban számít.Izgatóbb is, és én pl. nem szeretem ha nagyon hosszú és bennem van, mert törekszik a fiú teljesen betolni, nekem meg leszakad a méhem .Hát jobb ha 15-16 szerintem az az ideális tökéletes, de embere válogatja, és szerintem jó kérdés mert nem mindenki lelki kapcsolatban szexel ezt tudjuk, hanem csak alkalmi együttlét, és azért ilyen esetben ha valakinek nagyon kicsi még önbizalma sincs annyi, és lehet nem fog neki menni úgy mint egy nagyobbnak.Jó az ha kitölti a hüvelyt, de nem akarok senkit megsérteni mert nekem meg a mellem nem nagy, tehát engem meg talán ez zavar hiába nyugtat minden fiú akihez közöm volt, hogy "de formás, és szép" attól még foglalkoztat mert ez is tény, hogy szebb egy nagyobb. hát ez van.Ezeke örökös problémák sajna
Kicsi? Apró :D
kicsi
Nekem 17 cm és azt tartom átlagosnak. Nekem 13 centissel azért már farok kisebbségi komplexusom lenne. De ha még nem vagy felnõtt, akkor no problem. A fa-.sz kb. 18-22 éves korig növésben van. Nekem is volt 13 centi, csak tovább nõtt onnan. Egyébként ki mondta, hogy az átlag az 15 cm? Itt ez a világtérkép, ami országonként mutatja az átlag péniszméretet. Nézzétek meg: [link] Eszerint Magyarországon van a férfiaknak a legnagyobb fa-.sza Európában. A magyar átlag péniszméret valahol 16, 1-17, 3 cm között van. Én azt mondom, hogy akinek 15 cm vagy az alatti full mereven, az már kicsinek számít. Viszont mielõtt valaki sértõdött paraszt lenne a kis fütyijére és lepontozna, elmondom hogy a nõket nem érdekli olyan mélyen, mint a férfiakat. 13 centissel pont úgy fogsz tudni nõket dugni, nõket kielégíteni és nõket felszedni mint én a 17-essel, vagy más egy 21-essel.
Nagy? :-)
Magyarországon az átlag kb. 15 centi. Szóval 10-20 centiig megtalálható minden méret benne. A 13 centi nem nagy, de ha egy csajjal odajutsz, hogy na most szexelünk, hidd el nem fogja elõkapni a colostokot!
Az bizony elég kicsi.
#1 kicsit sok volt a pornó :D
Átlagos.
490 az átlagos sebzése és 250 az átütése AP lövedékkel
átlag alsó fele.
Tudsz vele dobolni?
Pont jó méret!

Ruha méret? Kicsit gondban vagyok. Van egy ruha ami nagyon tetszik, de nem tudom milyen méretben rendeljem meg, hogy fel tudjam próbálni.

172 cm vagyok és kb 60 kg de van, hogy egy kicsit kevesebb. Vékony derekam van.. F?z?s ruháról van szó! Nektek mekkora ruha kellet és hány kg hány cm-k vagytok? 38-as talán? Vagy 36-os?

Legjobb válasz: 170/70 vagyok, és nõ persze. Van 38-as ruhám, amit még 76 kilósan vettem, de van 42-es is. Szóval ezt nem lehet megmondani. Gyártótól függ, sajna. Esetleg pontos méretekkel meg tudod nézni, milyen hosszú, derékbõség stb.

170/70 vagyok, és nõ persze. Van 38-as ruhám, amit még 76 kilósan vettem, de van 42-es is. Szóval ezt nem lehet megmondani. Gyártótól függ, sajna. Esetleg pontos méretekkel meg tudod nézni, milyen hosszú, derékbõség stb.
a ruhaméretet a csipõ, derék, cici körfogata adja. és márkánként is eltérnek a méretezések
Hátha ez tud segíteni... http://bellamode.hu/testmeret-tabla Nekem fûzõs ruhám nincs. 180 cm vagy és 64 kg. És nagyrészt 40 es ruháim vannak.

Milyen nevet adjak a lány hullámos papagájomnak (most vettem), és hogyan szoktasam kézhez mert kicsit félénk benyúlok a ketrecébe és elkezd repkedni?

normálisat írjatok ne bunkoságokat!

Legjobb válasz: Elõször meg kell szoknia a közelségedet. Mondjuk ülj teljesen a ketrece mellet van fél- 1 órát. Akkor sztem viszonylag már rendben van. De ha még akkor is röpköd, ideges akkor folytasd. Maj próbálj valahogy még közelebb kerülni hozzá. Mondjuk tartsd bent a kezed amíg ugyancsak le nem nyugszik. De ha még csak most vetted akkor ezt hagyd késõbbre mert gondolom a környezet is új neki. Ehez kb egy hét kell. Ui: Sose volt még papagájom és még csak nem is ismerek olyat de gondolom ez úgy van mint egy hörcsögnél vagy mókusnál vagy kutyánál. (Ezek mind vannak nekem) :D

Elõször meg kell szoknia a közelségedet. Mondjuk ülj teljesen a ketrece mellet van fél- 1 órát. Akkor sztem viszonylag már rendben van. De ha még akkor is röpköd, ideges akkor folytasd. Maj próbálj valahogy még közelebb kerülni hozzá. Mondjuk tartsd bent a kezed amíg ugyancsak le nem nyugszik. De ha még csak most vetted akkor ezt hagyd késõbbre mert gondolom a környezet is új neki. Ehez kb egy hét kell. Ui: Sose volt még papagájom és még csak nem is ismerek olyat de gondolom ez úgy van mint egy hörcsögnél vagy mókusnál vagy kutyánál. (Ezek mind vannak nekem) :D
Tényleg így kell velük bánni! :) Lényeg, hogy megszokja a helyet és a közelséged, ne legyen nagy zaj körülötte, és eleinte lehetõleg csak pár ember vegye körül (a mi papagájunk utálja a vendégeket, ezért olyankor a másik szobában van)! Hogy megszelídüljön, késõbb adhatsz is neki kézbõl valamilyen eleséget (pl. fürtös kölest, azt szinte minden papagáj szereti)! Sok papagájra jellemzõ, hogy az ujjra nem ül rá szívesen, de az alkarra annál inkább! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget, már szoktam be nyulkálni minden nap egy fél órát, órát van mikor meg tudom simogatni a hasát de húzodik arrébb. a "párja mondható annak", szeretik egymást, az elfogadja a kölest rá megy a kezemre de mindent meg tesz hogy kijuson a ketrecbõl xD
A kérdező hozzászólása: neveket, ötleteket várok :D
Levesalapanyag
eloszor is milyen szinû es ha megmondod adok neki egy par nevet.

7 hónapos kislányom 2 hete áll, lépeget az ágy mellett. De sokat mászik is. Adjak rá cipőt? Ha igen milyet mert azért még elég kicsi a lába. A 18-as méret nagy rá.

Legjobb válasz: Ne adj rá! Elég egy zokni vagy mezítláb. Én akkor vettem neki, amikor már a kezünket fogta és úgy stabilan sétált.

Ne adj rá! Elég egy zokni vagy mezítláb. Én akkor vettem neki, amikor már a kezünket fogta és úgy stabilan sétált.
Én ilyenkor még nem adtam rá, hiszen ez még nem az igazi járás. Én akkor adtam rá mikor elindult elõre. Az enyém sokáig csinálta ezt amit írsz.
Nem kell még kiscipõ! Nagyon ügyes kis csajszid van! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, így gondoltam én is...csak bizonytalan voltam mert a nagyfiam 1 évesen állt fel, 2 hét múlva már ment, így az nem volt kérdés.:)
A kérdező hozzászólása: Igen, csak ámulunk, mit mûvel.persze van ilyen, de nagyon furcsa látni ahogy ez a kis emberke próbálkozik.amúgy is csak most született, aztán már ilyeneket mûvel.amúgy a hasamban is egy katasztrófa volt amit mûvelt...nagyon fájt, szó szerint.Szóval akkor a cipõvel még várunk addig amíg rendesen nem lépeget, bár attól tartok, nem kell sokat várnunk, tegnap már elengedte az ágyat 2x is, úgy állt (persze csak 2 pillanatig) meg ha valami nagyon közel van, akkor átlép...

Mit kellene csinálnom, hogy tovább izmosodjak? Régóta gyúrok, de egy ideje úgy vettem észre, hogy nem izmodosom. Szerintem kaja miatt, mert kicsit sovány is vagyok. Ha kaja miatt, milyen kajákat kéne egyek?

Legjobb válasz: Igen, valószínû, hogy azért. Csirkemellet, rizst, és sovány túrót kell enned és zöldségeket. Valamint ha van rá pénzed akkor 100%-os tejsavó fehérjét, amit edzés után kéne innod gyors felszívódású ch-val.

Igen, valószínû, hogy azért. Csirkemellet, rizst, és sovány túrót kell enned és zöldségeket. Valamint ha van rá pénzed akkor 100%-os tejsavó fehérjét, amit edzés után kéne innod gyors felszívódású ch-val.
A kérdező hozzászólása: Az a tejsavó fehérje mennyibe kerül és hol lehet kapni?:) köszi am.
Átlagban 6-7 ezer FT/kg. pl. itt: [link] De rengeteg helyen lehet. Biotech usa, és még a tescoban is lehet kapni.
A kérdező hozzászólása: Köszi.

Vettem az akváriumba egy növényt (nemtom milyen) és arra volt szerintem rápetézve mert kicsi csigákat vettem észre!?

de nem olyan sima a házuk mint pl-éti csiga hanem inkább olyan csucsos fe még nagyon kicsik van kb 9-10 db és nem rágják le a növényt? mert most kivettem ?ket (bennvannak egy nagy vödörbe) és amig bent voltak egyfolytába csak a növényen voltak és nem rágják le?? vagy ha nem akkor mit esznek?? olyan sötétbarna és apró, kicsit világosabb barna foltok vannak rajta a házán! de a vödörbe tettem nekik be azért egy kis növényt de most is azon vannak !! szoval milyen fajta lehet ez?? és nem rágják le a növényt?? mert könnyen le tudnák mert nagyon "puha" növény mint a cérna kb. rengeteg apró kis levele vagy nemtom mi az!! de jó dús!! :)

Legjobb válasz: Hát, ez növényvásárláskor benne van a pakliban. Tudtommal nem ártalmasa, sõt. Abból elkajálnak, ami a halak etetésébõl marad.

Hát, ez növényvásárláskor benne van a pakliban. Tudtommal nem ártalmasa, sõt. Abból elkajálnak, ami a halak etetésébõl marad.

Az hogy valaki kővel dobálja a házunkat, mert kicsit hangosan hallgatom a zenét (havont a talán egyszer) milyen viselkedés már? Gondolom törvénybe nem ütközik?

DE miért nem szól szeméylesen ha gondja van? Nem értem miért van ennyi tahó ember.

Legjobb válasz: garázdaság miatt mindenképpen lehetne feljelentést tenni, csak szépen legyenek tanúk, lehetõleg nyomok

garázdaság miatt mindenképpen lehetne feljelentést tenni, csak szépen legyenek tanúk, lehetõleg nyomok
Álljon már meg a menet! Az oké, hogy kõvel talán mégsem kéne dobálni a házat, de ha annyira hangos a zene, hogy az utcán hallani, talán el kéne gondolkodni, ki is a tahó...tekintettel kell lenni másokra! Ennyi.
Egyetértek az elsõkével, talán nem kéne üvöltetni a zenét és akkor talán a kõdobálás sincs. De szerintem sem az a tahó aki vissza üt.
azért ez nem olyan biztos .... nálunk is én is alig hallom a zenét, de már ütik a falat, szal némely ember toleranciája = a nullával, és egyáltalán indoka se lenne, csak unatkozik ... én tudom, mert ugyanezt szenvedem el, csak tök indokolatlanul, azóta csak fejhallgatóval tudok zenét hallgatni, mert a legkisebb zajra is rugdossák az ajtót
07:19 ne csodálkozz, ha rugdossák az ajtód

Honan tudom hogy milyen procit tehetek az asrock k7s41gx-tipusú alap lapomba mer kicsit felszeretném turbózni?

Legjobb válasz: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=K7S41GX - Socket 462, supporting AMD Sempron, Athlon, Athlon XP, Duron - FSB 333/266/200 MHz

http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=K7S41GX - Socket 462, supporting AMD Sempron, Athlon, Athlon XP, Duron - FSB 333/266/200 MHz
A kérdező hozzászólása: Ó kösz isten vagy :D

Milyen méret szerintetek? Kicsi/Normál/Nagy?

18 éves vagyok, és 17 cm hosszú és 5.3cm széles.. Ez milyen méret? Lányok? Fiúk?

Legjobb válasz: Sztem okés :)

Sztem okés :)
Egy erõs 4es.
szerintem ideális… nagyobb semmiféleképpen nem kéne, az már kényelmetlen lehet a mindennapokban is és az ágyban is férfinak/nõnek egyaránt (szerény véleményem szerint) 17/L
A 44 a pasik száma?
Kicsi! F/L kor
12 éves lány??? biztos nagy a tapasztalatod.34L
Igen, már nagy tapasztalatom van, úgyhogy nekem aztán el lehet hinni!!!44négy 12/L
Kedves elõzõ! 20:36os vagyok. Hülyeség ez az egy bolond százat csinál duma, hülye kérdésre hülye válaszok.. 19/F
A kérdező hozzászólása: 20:54 alias 20:36. Miért hülye kérdés? Kiváncsi vagyok más véleményére, ez szerintem nem nagy bûn...
Kedves elõzõ válaszoló.Hidd el, valaki csak így mer kérdezni. Nekem rettenetesen prûd anyám volt és akkor még nem volt internet. A Bravó újságból tudtam meg a dolgokat, mert senki nem magyarázta el a dolgokat. Ja N vagyok
Csak hogy millió meg egy ilyen kérdés van már az oldalon! De akkor elmondom, hogy megnyugodj: átlagos, nem fog senki se kiröhögni 20:54, 20:36 19/F
A kérdező hozzászólása: Na 20:36 ez ilyen bonyolult volt? Köszi. 21:00 Köszi neked is!:)
Szerintem teljesen normális.Amúgy meg voltam már nagyobb és kisebb méretû pasival és sokkal jobban élveztem vele az együttlétet!19/L
Elõzõnek! Melyikkel a nagyobbal vagy a kisebbel?
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenki aki értelmes hozzászólást írt! :) Neked is köszönöm 20:47 alias 20:00 =)
20:00-ás vagyok… nyugodtan le lehet pontozni, le lehet hurrogni, már nem zavar… tudjátok sajnálom, hogy manapság az emberek ennyire nem tolerálják a másikat. Ez az „egy bolond százat csinál” tipikus esete. Aki nem tartja tisztességben a másik kérdését, aki nem tudja elfogadni, hogy ez valakit érdekel és értelmes válaszok reményében tette fel a kérdését, az talán jobb is, ha nem válaszol… (persze akinek nem inge, ne vegye magára!) Te pedig kedves kérdezõ! Ne is figyelj oda ezekre a hozzászólásokra! Téged érdekelt, feltetted a kérdést, ez a lényeg. Az idióta válaszok a hozzászólót minõsítik, és nem téged… 17/L
Csikk..menj akaszd fel magad az elsõ fára!
Ne törõdj azokkal, akik azt mondják kicsi.Mert nem az. Pont jó.Több [email protected] fogtam mint kilincset.
Pattanásnyi!
Nekem is Kb. ekkora csak én mondjuk 16 vagyok... De nem az a lányeg hogy mekkora hanem hogy hogyan használod ;)
Tudsz vele boldogulni az életben ne aggódj. De ha olyat fogsz ki akinek a 30-as is kicsi azt le kell tojni. Hidd el sokak 12 centivel is csodát mûvelnek :)
Kicsi
A kérdező hozzászólása: Köszi 20:00-ás :) Idióta hsz-okat kéretik nem beírni. Köszi. Várom még a hsz-okat!
A kérdező hozzászólása: Légyszi írjátok oda, hogy F/L és a kort :) Érdekelne! Köszi elõre is!
Kisebbel!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!