Találatok a következő kifejezésre: Milyen mélyen a (2735 db)

Milyen mély A fekete lyuk?

Legjobb válasz: Milyen mely? Hat ez eleg hulye kerdes! Milyen mely a nap? vagy a fold? :-D

Milyen mely? Hat ez eleg hulye kerdes! Milyen mely a nap? vagy a fold? :-D
Az változó. A fekete lyuk azért fekete mert nem engedi ki a fényt, ami azért lehetséges mert a gravitációja oly nagy, hogy a szökési seb. nagyobb a fény seb.nél. Ha egy testnek 5m es sugárban ekkora a gravitációja akkor 5m, ha más akkor más.
hát azt senki sem tudja, mivel még senki sem volt benne aki ki is jött volna ;-) de az elméletek viszont rengeteg féle verziót leírnak.... - pl van az hogy a másik oldalán fehér lyukból kilövõdik - de van olyan hogy egy szinguláris pontban egyesül a tömeg -de lehet hogy "mély" senki sem tudja de még sorolhatnám az elméleteket, de inkább a pontosság miatt olvass könyveket, pl Stephen Hawking összes könyve király és õ a fekete lyukak királya, sztem ami sokat és nagyon érdekeseket ír a fekte lyukakról és a fehéreket is megemlíti A tér is az idõ természete c. könyvében
A fekete lyuk középpontjában egy ún. szingularitás található, melyben nem értelmezhetõ matematikailag a tér-idõ görbülete. Olyan, mintha nullával osztanál :D http://nrumiano.free.fr/Images/bh_warp1_E.gif Így görbül a tér-idõ a tárgyak sûrûségének függvényében. A fekete lyuk sûrûsége végtelen, emiatt a végtelenig görbül a tér. Elég nehéz elmagyarázni :D
A kérdező hozzászólása: Thx, bros!
három és fél méter

Az Aquaworldben milyen mélyek a medencék?

Legjobb válasz: Mármint tételesen soroljuk fel? És amelyik fokozatosan mélyül, azt centis beosztásban kéred?

Mármint tételesen soroljuk fel? És amelyik fokozatosan mélyül, azt centis beosztásban kéred?
Kerestem a honlapjukon, de nem találtam. Itt a tel.számuk, hívd fel õket, csak megmérték már :) http://www.aqua-world.hu/hu/kapcsolat
http://www.aqua-world.hu/hu/terkep Itt vannak tételesen

Hol és milyen mély a Balaton legmélyebb pontja?

Legjobb válasz: Tihany és Szántód között, kb. 10-12 méter mély.

Tihany és Szántód között, kb. 10-12 méter mély.
Tényleg Tihany és Szántód között. Itt Zamárdiban úgy 500 métert kell bemenni ahhoz hogy 180 centis vízben legyél. A 180 centit jelzõ bója 140 centis vízben van :D
Nálam 1 méter.
igen elég mély nem mértem le de jó pát 3-4 m sztem van :D

Milyen mély a víz Balatonfüreden?

Kislányommal megyünk a hétvégén Balatonfüredre,de ? elég bizonytalanul úszik.

Legjobb válasz: Azt nem tudom mennyire mély de az tuti hogy nem bokáig ér. Amúgy a Balaton északi oldala sokkal mélyebb mint a déli... Mi is a hétvégén megyünk, ti melyik strandra?

Azt nem tudom mennyire mély de az tuti hogy nem bokáig ér. Amúgy a Balaton északi oldala sokkal mélyebb mint a déli... Mi is a hétvégén megyünk, ti melyik strandra?

Milyen Mély a vagina?

munvekahelyemen egyik kollégám szegezte nekem ezt a kérdést és nem tudom azóta se hová tenni,van erre egyáltalán logikus válasz?

Legjobb válasz: 10-12centi mély nyugalmi állapotban azthiszem,utána már csak a felizgatástól függ hogy mennyire tágul ki.

10-12centi mély nyugalmi állapotban azthiszem, utána már csak a felizgatástól függ hogy mennyire tágul ki.
10-12 cm -nél nem több senkinek!
Attó függ mijjen mijre ássák.
Hol itt a logika?
mint a piccsa:) )))

A gyömrői tófürdőben most is lehet fürdeni, vagy aug.31-el bezárt? Milyen mély a víz?

Legjobb válasz: Ha jól tudom még lehet, és gyorsan mélyül, de a partod még sekély. Úszni is lehet, meg gyerekeket is lehet vinni, van elkerített rész nekik. Csak ajánlani tudom!

Ha jól tudom még lehet, és gyorsan mélyül, de a partod még sekély. Úszni is lehet, meg gyerekeket is lehet vinni, van elkerített rész nekik. Csak ajánlani tudom!
A kérdező hozzászólása: köszi

Milyen mély a kút, ha adottak a következők?

Ha ismerem a nehézségi gyorsulást (~9,8 m/s^2), és a pénzérme esési idejét (~3 s) az elengedést?l a vízbe érésig, akkor milyen képlettel lehet kiszámítani a kút mélységét? Addig oké, hogy s=v*t, de a sebességet pontosan hogyan is határozom meg?

Legjobb válasz: Felejtsd el a s=v*t képletet. Szabadesésnél négyzetes uttörvényt használunk. h=(g/2)t^2 Tehát 45 méter mély a kút.

Felejtsd el a s=v*t képletet. Szabadesésnél négyzetes uttörvényt használunk. h=(g/2)t^2 Tehát 45 méter mély a kút.
és nemcsak szabadesésnél hanem általában amikor gyorsulsz de ellõzõ tevagy a király!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Igazából csak egyenletesen gyorsuló mozgás esetén használjuk :D Mint például a középiskolai szabadesés.
Legközelebb azért a légellenállást is figyelembe kellene venni ám!
A kérdező hozzászólása: Igaz, a légellenállás is közrejátszik, de nekem most elég volt egy hozzávetõleges adat, mert kíváncsi voltam, hogy kábé hány méter mély lehet. (~ egy 10-15 emeletes ház magassága)
Ja, egyébként a légellenálláson kívûl ezer más befolyásoló tényezõt figyelembe lehetne venni. Így tehát a feladat csak méréssel közelíthetõ. Mellesleg az alaktényezõt is méréssel határozzák meg, erre a célra kialakított szélcsatornákban.

A magyar max mix kutyatáp milyen? Probalta mar valaki? hol lehet rendelni? Illetve a fer dog milyen? Melyik a jobb?

Legjobb válasz: Fer Dogot próbáltam,bevált.A baj az,hogy nálunk nehezen beszerezhetõ.

Fer Dogot próbáltam, bevált.A baj az, hogy nálunk nehezen beszerezhetõ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!