Találatok a következő kifejezésre: Milyen mély az (974 db)

igen elég mély nem mértem le de jó pát 3-4 m sztem van :D

Milyen mélyre helyezzem fel a tampont? Meddig legyen bennem az ujjam?

Legjobb válasz: Ezt nem lehet megmondani, hogy milyen mélyen legyen az ujjad! Ez butaság, te is beláthatod... Onnan tudod, hogy jól helyezted fel a tampont, hogy amikor kész vagy akkor semmit sem érzel, olyan mintha nem is lenne benned...És ha leülsz már akkor sem érzed. Ha viszont nyom vagy szúr és kellemetlen akkor próbáld meg feljebb tolni. Remélem tudtam segíteni. :)

Ezt nem lehet megmondani, hogy milyen mélyen legyen az ujjad! Ez butaság, te is beláthatod... Onnan tudod, hogy jól helyezted fel a tampont, hogy amikor kész vagy akkor semmit sem érzel, olyan mintha nem is lenne benned...És ha leülsz már akkor sem érzed. Ha viszont nyom vagy szúr és kellemetlen akkor próbáld meg feljebb tolni. Remélem tudtam segíteni. :)
A kérdező hozzászólása: köszi. csak másik oldalakon írja, hogy az ujj háromnegyede még benned kell hogy legyen, máshol meg azt írja hogy az egész ujjadat is be kell dugni.
Nézd, olyan mélyre dugd fel, hogy még kényelmes legyen, viszont ne csúszhasson ki.Ez nem egy bonyolult készülék, elég egyszerûen mûködik.Eltorlaszolod vele a vér útját, nem kell kicentizned, milyen mélyre kell dugnod..., ha rendesen benned van, ellátja a feladatát.Ilyen egyszerû.
Könyékig:D http://tinivilag.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=100240 de tessék itt egy link
Ha úgy érzed, hogy nem sikerül megfelelõen behelyezned, esetleg próbálkozhatsz aplikátoros tamponnal (például a Playtex, a Tampax és az O.B. választékában is megtalálható ilyen) és akkor nem kell a megfelelõ mélységen aggódnod, mert az aplikátor meghatározza, hogy hova kerül.
az elsõ ujpercig helyezd be:) úgy biztos h nem lesz kényelmetlen, mikor leülsz, és nem fog fájni, zavarni :)
Jedi Knight: Jedi Academy
A jedi knight 3 jedi academy, ajánlom a K.nights O.f T.he F.orce kiegészítõt
probald ki a szurke durexet
a fekete, zöld durex mind jo.
Az összes óvszer jó a méreteidre, a többi a pénztárcádon múlik. Patikában vannak a legolcsóbb noname gumik. Egyébként mindegyikrõl lehet jót-rosszat hallani, szóval itt se tudod meg, hogy neked melyik kellene. Én a Lifestyles originalt ajánlom
próbálgatni kell õket menet közben. nekem a durex nagyon nem jött be, olyan anyag van benne, amire én allergiás vagyok. de ez nem gyakori eset. én masculant használok. jó árban van, és nagy a választék. izesített, ilyen-olyan érdesített, próbálkozni lehet. asszem pont a masculan-ban van olyan kiszerelés, hogy mindegyik különbözõ egy csomagban, azzal könnyen, egyszerûen tudod õket megnézni, milyen egy érdesített, ízesített, extra vékony.

Windows Phone. Nektek milyen alkalmazások vannak fenn a telefonon, melyiket használjátok leggyakrabban, melyiket szeretitek legjobban? Melyek azok, legyen az játék vagy alkalmazás, ami nem hiányozhat egy WP-ról?

L920

Legjobb válasz:
Én a Mozi24-et, [link] Nemzeti Sport-ot. [link] Ez annyira egyén függõ,hogy mi az alap.Én szeretem a filmeket,és a sportot. Talán alapnak mondanám a Bing idõjárást. [link] Mertotube.Ingyenes,csak megvétellel támogathatod a fejlesztõt,de ingyenesen sincs reklám,és dettó ugyanaz. [link] Skydrive. [link] UC Browser [link] Chronos Calendar,itt is az a helyzet mint a Metrotube-nál. [link] ...de még egyszer mondom,ez annyira egyéni.Biztos van olyan amit nekem eszembe sem jutna letölteni,másnak meg alap.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Én a Mozi24-et, [link] Nemzeti Sport-ot. [link] Ez annyira egyén függõ, hogy mi az alap.Én szeretem a filmeket, és a sportot. Talán alapnak mondanám a Bing idõjárást. [link] Mertotube.Ingyenes, csak megvétellel támogathatod a fejlesztõt, de ingyenesen sincs reklám, és dettó ugyanaz. [link] Skydrive. [link] UC Browser [link] Chronos Calendar, itt is az a helyzet mint a Metrotube-nál. [link] ...de még egyszer mondom, ez annyira egyéni.Biztos van olyan amit nekem eszembe sem jutna letölteni, másnak meg alap.

Milyen mélyre fúr a fogorvos amikor betömi a fogat? Ha kiesik a tömés és visszamegyek újratömetni akkor megint fúr rajta vagy csak belerakja az új tömést?

Legjobb válasz: Hát olyan mélyre fúr, amilyen mély a fogadban a lyuk illetve kitisztítja azt. Ha újratömnek egy fogat akkor azt is kitisztítják, és egy picit fúrnak rajta

Hát olyan mélyre fúr, amilyen mély a fogadban a lyuk illetve kitisztítja azt. Ha újratömnek egy fogat akkor azt is kitisztítják, és egy picit fúrnak rajta

Melyik az az oldal amiben a tápokat rangsorolják hogy melyik milyen minösségű?

Legjobb válasz: elsõ vagyok 2. Mit nem értessz?:) Azt linkeltem be ami a kérdezõnek kellett. ott tudod megnézni hogy melyik kutyakaja fajta minõségre hány csillagot kapott. ami a legtöbb csillagot az a legjobb.

elsõ vagyok 2. Mit nem értessz?:) Azt linkeltem be ami a kérdezõnek kellett. ott tudod megnézni hogy melyik kutyakaja fajta minõségre hány csillagot kapott. ami a legtöbb csillagot az a legjobb.
én nem tudom, viszont az elõzõ linkjét nem értem. leírná?
hwswplox

Sárgafülű ékszerteknősz szeretnék venni. Honnan tudom, hogy valóban egészséges példányt veszek? Mennyi idő, mire megszokja az új helyét? Milyen mély legyen a víz? Elég neki egy kő szárazföldnek vagy muszáj kavics és homok?

Félek egy picit, mert amit korábban vettem (valószín?leg betegen) hamar elpusztult! Szeretnék ennek az újnak mindent megadni, hogy nehogy baja legyen! Mit javasoltok?

Legjobb válasz: Nekem volt 4 teknösöm 8 évig.Fogmeg a páncélját nem puha e,az egészséges példány fürge,jó kedvü.Ha ki akar mászni az ujjaid közül nyugodtan megveheted.Szerintem nem okoz nekik problémát a helyvéltozás(nekem nem volt ilyen problémám).A szakirodalomban olvastam,hogy legalább olyon mély víz kell nekik mint a páncéljuk szélessége.De nagyon szeretnek mély vízben uszkálni és nem kell töle tartani hogy megfulladnak.Tudnak a víztetején lebegni.Elég egy kö is,sõt láttam olyan tekit is akinek nem volt semmije és már tojást rákott.Viszont ha szeretnél meg adni neki mindent akkor csinálj neki száraz résztis ahova ki tud mászni napozni.A homokkal az a baj hogy behordja magával a vizbe és mindjárt elkoszosodik a viz.Én szines apro dekor kavicsot használtam.Figyel oda a táplálásra is a kereskedésben diztos kapsz felvilágositást.Minden képpen adj neki száritott halat a vizbe pedig csepegtess vitamin cseppeket.Ajánlom a SERA termékeit.

Nekem volt 4 teknösöm 8 évig.Fogmeg a páncélját nem puha e, az egészséges példány fürge, jó kedvü.Ha ki akar mászni az ujjaid közül nyugodtan megveheted.Szerintem nem okoz nekik problémát a helyvéltozás(nekem nem volt ilyen problémám).A szakirodalomban olvastam, hogy legalább olyon mély víz kell nekik mint a páncéljuk szélessége.De nagyon szeretnek mély vízben uszkálni és nem kell töle tartani hogy megfulladnak.Tudnak a víztetején lebegni.Elég egy kö is, sõt láttam olyan tekit is akinek nem volt semmije és már tojást rákott.Viszont ha szeretnél meg adni neki mindent akkor csinálj neki száraz résztis ahova ki tud mászni napozni.A homokkal az a baj hogy behordja magával a vizbe és mindjárt elkoszosodik a viz.Én szines apro dekor kavicsot használtam.Figyel oda a táplálásra is a kereskedésben diztos kapsz felvilágositást.Minden képpen adj neki száritott halat a vizbe pedig csepegtess vitamin cseppeket.Ajánlom a SERA termékeit.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segítségeket, remélem sikerül egészségeset választani.

Az Ausztrália című filmről lennének kérdéseim. Kik a szereplői, és milyen tulajdonságaik vannak? Ki változott meg, és hogyan? Ki milyen volt az első részben, és milyen volt a másodikban? Melyik szereplők jók, és melyikek rosszak? Mi az erkölcs?

Milyen jelleműek a szereplők? Kiben él a jó, rossz, vagy mindkettő? Elnézést kérek, de nem biztos, hogy jó kategóriába írtam ki a kérdést, nem tudom, mi alapján kell kategóriába sorolni a kérdést.

Milyen extrém tanfolyamokról hallottatok Magyarországon és melyek azok, amelyeken nagyon szívesen, s azok, amelyeken semmiképpen nem vennétek részt?

Legjobb válasz: A IX. kerületben volt egy nyílt nap: "felnõttfilm-modell". Persze nem modellnek képeztek, hanem szereplõnek. Elmentem a nyílt napra (addig nem tudtam mi az a "felnõttfilm", gondoltam a gyerekfilm ellentéte...). Elmondták milyen tárgyak vannak, milyen jellegû gyakorlatok. Egyébként érdekes volt, de nem mennék rá el. Ha tudom mit takar a képzés, a nyílt napra sem mentem volna. Ami tetszett és extrémnek is minõsíthetõ, sajnos olyan nem jut eszembe.

A IX. kerületben volt egy nyílt nap: "felnõttfilm-modell". Persze nem modellnek képeztek, hanem szereplõnek. Elmentem a nyílt napra (addig nem tudtam mi az a "felnõttfilm", gondoltam a gyerekfilm ellentéte...). Elmondták milyen tárgyak vannak, milyen jellegû gyakorlatok. Egyébként érdekes volt, de nem mennék rá el. Ha tudom mit takar a képzés, a nyílt napra sem mentem volna. Ami tetszett és extrémnek is minõsíthetõ, sajnos olyan nem jut eszembe.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!