Találatok a következő kifejezésre: Milyen más van a az évek (9 db)

Milyen más lehetőség van a az évek óta tartó székrekedés felszámolására?

Évek óta csak a szenna tea segit, de már hányinger van t?le. Tudtok valami jobb megoldást?

Legjobb válasz: Fordulj Urológushoz,az majd megmondja a megoldást.

Fordulj Urológushoz, az majd megmondja a megoldást.
Urológushoz?? Sztem inkább egy gasztroenterológus kellene.
Esetleg keress meg egy homeopátiás szakorvost, nagyon jó szerek vannak, amik nem csak átmenetileg segítenek, hanem rendbe is hozhatnak.
Rostban gazdag étrend (búzakorpa, korpatabletta is segíthet), napi legalább 2 liter víz ivása, sok gyümölcs fogyasztása. Meg ugye egészséges táplálkozás. Nem-e mondjuk hosszan tartó koplalás, fogyókúra okozza a szorulást. És a testmozgást se feledd. Séta, úszás, torna. Ami ugye mind gyorsítja az anyagcserét. Kereshetsz bélmozgást elõsegítõ tornát is, a neten tuti találsz. Én most csak a hastáncosok csípõkörzésére tudok hírtelen godolni, ami biztosan megmozgatja a beleket is.
Igen, tudok! Forever aloe gélt kell inni, tuti rendbejössz és ráadásul bio gyógynövénnyel, ami még méregtelenít is! Ha érdekel, írj nekem és írok bõvebben. szia.
személyes tapasztalat délig csak gyümölcs, bármilyen és szinte bármennyi és sok sok folyadék, persze lehetöleg ne szénsavas és ne cukros üditõ.
Persze, ez alap dolog!
Hûséget fogadtam, nem vakságot. Szerinted a barátnõd nem néz meg más fiúkat? :) Addig a jó, amíg csak nézitek õket, és nem csináltok mást. Ez egy természetes emberi dolog, hogy megnézzük az ellenkezõ nemet.
Alap.
Én nekem nem szokásom más nõket nézni, ha járok valakivel... Olyankor valahogy nem fognak meg és nem érdekelnek, olyankor õ az elsõ õ van a középpontban õ a legszebb és nincs hozzá hasonló.
Igen szoktam, linkelgetni mondjuk nem, nem alázom meg a saját baráti körünk elõtt. De nézni szabad , azzal rosszat nem teszünk. 24/F
linkelgetni nem, de utcán megnézem, viszont csak akkor, ha nincs ott a barátnõm. viszont ekkor is csak röviden megnézem és kész. megjegyzéseket sem teszek.
Én minden nõt megbámulok mint egy birka. Egyiket azért mert szép, másikat azért mert csúnya.

A barátnőm és közöttem nyolc év van. A gond az, hogy amíg nekem sok tapasztalatom van, addig ő még csak velem volt együtt. Nagyon jól elvagyunk, és jó a szex is. De tudom, hogy előbb utóbb izgatni fogja milyen a szex mással. Nektek volt ilyen?

A gond az, hogy tudom nem várhatom el ne próbálja meg mással, hiszen nekem is sok csajom volt. De félek, hogy elveszítem. Ha voltál ilyen helyzetben kérlek írd le , hogyan oldottátok meg. 32 f

Legjobb válasz: Engem is izgat mással a sex, de az még nem indok, hogy akkor rögtön ugrok d..ni:) Amúgy meg akkor lehetne azt is mondani, hogy ha sok emberrel sexelt eddig, lehet nem bír róla majd leszokni.

Engem is izgat mással a sex, de az még nem indok, hogy akkor rögtön ugrok d..ni:) Amúgy meg akkor lehetne azt is mondani, hogy ha sok emberrel sexelt eddig, lehet nem bír róla majd leszokni.
nem feltétlenül fogja izgatni. ha meg nem várhatod el, hogy ne próbálja ki mással, akkor ritka nagy pacsker sõt lúzer vagy. én csajom 10 évvel fiatalabb és én is sokat megfarkaltam, pont ezért választottam hosszabbra egy nem használt cipõt. alapból nem egy nagy társasági ember, ha meg vmi kis udvari bolond legyeskedni kezdett, azt csírájában elfojtottam. de bõven elég volt megjelenem az õ ismerõsei között és látták, hogy ellenem semmi esélyük semmilyen szinten, mert jobb pasi, jobb bunyós, izmosabb, magasabb és gazdagabb vagyok mint õk, plusz engem szeret a csaj.
Szóval vagy megbeszélitek, hogy ide-oda dughattok, vagy megbíztok egymásban. Az utóbbi, már veszélyesebb.
A barátnõd még nem volt mással, csak veled és 8 évvel fiatalabb, mint te = egy görény ex-szûz 24 éves "csaj". Hidd el, senkinek sem fog kelleni, csak neked.
A kérdező hozzászólása: HAha az utolsó kettõ tetszett. Élnek még barmok.
és te mi vagy ha hagyod, hogy más kúrálja a nõdet?


FÉljek? ! 1 éve kivettem a köldök piercingem, viszont szerintem annak idején mikor az ember beszurta rosszul csinálta. SZoval nem tudom másnak van e ilyen de most terhes vagyok és félek milyen lesz ha megnő a hasam.

SZoval ha megnyomom a köldökömnél a hasam olyan kemény gumószer? valami van ott... nem rendesen kemény. Sokáig volt bajom vele még 5éve, mikor csinaltattam. de sztem most lassan hogy 1 éve nincs benne ennek a gumonak el kellett volna tünni, szerintetek? Mi lehet? Van akinek volt hasonló?

Legjobb válasz: Nekem a számban volt pc, ugyanúgy ott a "gumó". Azért van ott mert ugye összeforrt a heg és nem ugyanúgy. Nem fog gondot okozni!

Nekem a számban volt pc, ugyanúgy ott a "gumó". Azért van ott mert ugye összeforrt a heg és nem ugyanúgy. Nem fog gondot okozni!
Ahogy nyúlni fog a bõr, úgy tágul vele a bekeményedett rész is, félni nem kell, kipukkani sem fogsz 20/F
A kérdező hozzászólása: De mikro még bennt volt akkor is benne volt a gumo... sosem volt olyan "gumótlan" mint másoknak...
Azért nem láthattad és érezhetted, mert benne volt az ékszer, most hogy nincs benne összébb húzódott a lyuk, és azt érzed elõzõ voltam

Milyen egy nap 3 hós babával? + ha van 2 év körüli másik gyermeked is? A picur miket tud? Az én kicsim utál hason, pedig minden onnan kezdődik (fordulás, mászás, stb. ), persze azért kicsit erőltetem neki, az baj lehet?

Legjobb válasz: Nekem azt mondták, nem szabad erõltetni, aztán egyszer csak megszerette. Másik védõnõ azt mondta, hogy erõltetni ke,, mindennap egy órát. A barátnõm kínlasztotta alányát minden nap. Szerintem nem kell, majd rájön, hogy úgy jó neki.

Nekem azt mondták, nem szabad erõltetni, aztán egyszer csak megszerette. Másik védõnõ azt mondta, hogy erõltetni ke, , mindennap egy órát. A barátnõm kínlasztotta alányát minden nap. Szerintem nem kell, majd rájön, hogy úgy jó neki.
Erõltetni nem kell. Kb 1-2 óránként tedd a hasára, addig amíg elviseli, utána fordítsd vissza. Nem kell kinlasztani. Ennyivel is erõsödik a nyaka, jobb mint a semmi. Az én lányom is utált hason lenni. Már majdnem 4 hós volt, amikor igazán elkezdtem aggódni, hogy még nem tartja szépen a fejét. Aztán 4 hósan megtanult a hátáról a hasára fordulni. Azóta(most 7 hós)egész nap hason van. Addig nincs hason, míg eszik meg alszik.
Nekem a kicsi 4, 5 hónapos a nagy 2 éves. Hát elég mozgalmas napjaink vannak mert a pici csak napi 4x fél órát alszik. Õ is utált hason lenni, de 4 hónapos korában hasra fordult. Vissza még nem tud, úgyhogy üvölt ha véletlenül hasra kerül. Erõltetni nem kell egy nap 1-2z hasra teszed egy pár percig az elég. Majd megtanulja magától. A nagy is utált annak idején hason lenni, most meg már csak úgy alszik.
Az én fiam jövõhéten lesz 4 hónapos, de ha ébren van, szintén nem szeret hason lenni, max nagyon rövid ideig. Aludni bezzeg csak hasonfekve hajlandó. Nem értem én ezt. Õ tartja a fejét, de a védõnõ szerint nem eléggé, úgyhogy szerinte erõltetnem kéne picit a hasonfekvést nappal is. Hát én pedig nem tudom erõltetni. Ha már nagyon sír muszáj átfordítanom, nem bírom hallgatni ahogy üvölt. Én nem tartom gyengének, szerintem ahhoz képest, hogy egy hónappal hamarabb született, nagyon is ügyes baba. Most kezdte el nézegetni a kezét, és a tenyerét. Eddig is próbált néha nyúlni a tárgyakért, de úgy tûnik most rájött, hogy õ irányítja a kis kezét, és nagyon szereti nézni. Fogni nem fog még, csak pár pillanatra. És már majdnem van két fogacskája. Napközben õ is 4-5x alszik fél-1 órákat
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
Hmmmmmm erre nincs mit írni!
1. A bíróság meg fogja ítélni, mert nagykorú, és munkaképes. 2. Megpróbálják majd behajtani - ami nagyon valószínû, hogy nem fog sikerülni. 3. Az állam megelõlegezi neked, de maximum 3 évig, és utána apukán be fogja hajtani ezt az összeget.
Én úgy tudom hogy az állam megelõlegezi, és nem kell hogy papír legyen róla, hogy együtt éltetek ha az övé a gyerek.
Elvileg ha nincs keresete és kiskorú akkor a nagyszülõknek kell fizetni.
Ilyenek járnak egyetemre, szánalom...
Esetleg az állam megelõlegezi neked
minden egyetemnek van ügyvédje, akihez jogi témákban fordulj bizalommal.
Ex gyereknek exazapja!
semmi nem jár ha nem voltatok hivatalosan egy pár, azaz házas. Ha most nem tudtok ennyire figyelni, hogy mérlegeljétek belefér e egy gyerek taknyos fejjel, akkor szívjál csak.
Az utolsó válaszához még annyit fûznék hozzá, hogy az állam 6 hónap nem fizetés után elõlegezi meg a gyermektartást.
Engedj a belsõ hangnak. Pusztíts. Irts. Rombolj. Ölj.
Mindenki érdekében kezd el inkább újra szedni... :|
Úristen. Az elõzõt inkább nem is minõsítem... Szóval: valami miatt sok felgyülemlett düh és harag van benned. Ez lehet azért, mert akadályozva érzed magad valamiben, vagy esetleg rossz tapasztalataid vannak az emberekkel kapcsolatban. Talán bántott valaki? Rosszul bánik veled valaki? A családoddal milyen a viszony? A szociális fóbia is arra utal, hogy nem érzed jól magad az emberek között, egy kapcsolatodban lehetett/lehet probléma. Fel kell oldani a szorongásokat, és akkor jó lesz minden! Orvos nélkül meg nem szabad abbahagyni a gyógyszert!! Csak okosan! Pszichológus tudna segíteni!
Merre laksz, dolgozol, tanulsz, élsz? Kérlek válaszolj. Ilyet olvasva napokig rettegek a szeretteim és magam miatt is, sajnos sok ilyen gondolkodású miatt százak, ezrek haltak már meg. Menj el orvoshoz, pszichiáterhez, kérj gyógyszert, bármilyen kezelést, elzárást, bármit, csak ne pusztíts el másokat.
A kérdező hozzászólása: Általános iskolába és középiskolába folyamatosan stressz alatt voltam, mert nem jöttem kis más emberekkel, folyamatosan b*szt*ttak... A negyedik kérdezõnek, meg külföldön élek (Románia)
Nem lehet, hogy túl sokat ülsz a PC elõtt?
A kérdező hozzászólása: De elég sokat ülök a gép elõtt, ezzel legalább valamilyen szinten letudom magam kötni
Chatelj, add ki magadból gondod-bajod, ezzel legalább a nagyobb bajtól megmented magad. Talán jobb is lesz. Ha hasonló vagy mint én, akkor a gépek világa jobban vonz, mint az embereké... de azért emberekkel is kell tartani a kapcsolatot. A meglévõket ne cseszd el, és ha sikerül összeszedni egy csajt akkor sokkal jobb is lehet.
Azért van, mert egy életerõs fiatalember vagy tele energiával, de a tv, számítógép elõtt ezeket az energiákat nem tudod levezetni. Végezz kemény fizikai munkát, sportolj keményen, járj szórakozni, egyszóval vezesd le a belsõ feszültséget.
A kérdező hozzászólása: Csak egy példát mondok: a nõ 30 éves, a férfi pedig 48.
Elõnyt nem tudok, viszont hátrány az hogy az idõsebb fél sokkal hamarabb fog megöregedni így valamilyen szinten a fiatalabbra lesz ráutalva akinek kisebb-nagyobb mértékben el kell tartania õt. Meg aztán...értelme nincs sok, ilyen korkülönbséggel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!