Találatok a következő kifejezésre: Milyen más van a az (174 db)

Milyen tapasztalatok vannak a Debrecen, Kossuth utcai állatorvossal (Ebrecen Kft)? Milyen más jó állatorvost tudtok ajánlani a Belvárosi Állatklinikán kívül? (Az ár is fontos tényező)

Legjobb válasz: attól függ milyen állatkát szeretnél vizsgálatra vinni) a Kossuth utcai dokihoz mentem már, aranyosak, de a sima vizsgálatnak is díja van, a tengerimalacomat anno 2000ftért nézte meg.Ha nem kifejezetten speciális gondod van akkor tudom ajánlani Dr. Czanik Bélát a Tócóskertben. Nagyon rendes és nem mellesleg azért is járok hozzá a patkányaimmal, mert egy egészséges állat vizsgálatáért és tanácsokért nem kér pénzt. Ha nagyon specko a problémád vagy a kisállatod akkor inkább szánj rá pénzt és vidd szakértõhöz vagy a Vezér állateü. centrumba. Ez a dr úr is vizsgál minden állatkát, de mondta Õ is hogyha valami speciális kezelésre, vizsgálatra van szükség akkor továbbküld egy szakihoz. De én elsõsorban Õt ajánlanám. Minden jót!

attól függ milyen állatkát szeretnél vizsgálatra vinni) a Kossuth utcai dokihoz mentem már, aranyosak, de a sima vizsgálatnak is díja van, a tengerimalacomat anno 2000ftért nézte meg.Ha nem kifejezetten speciális gondod van akkor tudom ajánlani Dr. Czanik Bélát a Tócóskertben. Nagyon rendes és nem mellesleg azért is járok hozzá a patkányaimmal, mert egy egészséges állat vizsgálatáért és tanácsokért nem kér pénzt. Ha nagyon specko a problémád vagy a kisállatod akkor inkább szánj rá pénzt és vidd szakértõhöz vagy a Vezér állateü. centrumba. Ez a dr úr is vizsgál minden állatkát, de mondta Õ is hogyha valami speciális kezelésre, vizsgálatra van szükség akkor továbbküld egy szakihoz. De én elsõsorban Õt ajánlanám. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Kandúr kiscicáról van szó. Az elsõ oltásokat kell majd lassan beadatni neki.
Nem értek hozzá, de szerintem mindenhol ugyanannyiba kerülnek az oltások. De ha nincs komolyabb gondod vele akkor vidd a Tóciba, kétlem, hogy az oltáson felül még kérne valamiért pénzt. De a legtutibb ha felhívsz 2-3 dokit és rákérdezel)
Miért lenne ciki? Amúgy ki nézi? A fürdési szokásaidról dumálsz mindenkinek?
Én nagyon szeretem az illatos "mindenfélét", így gyakran elcsábulok egy újabb tusfürdõre attól függetlenül, hogy mennyi van az elõzõbõl, és persze ki is kell próbálnom:D íg van, hogy egyszerre 2-3-4-et használok, de sose gondoltam arra, hogy ez ciki lenne:D
Nem ciki, bár én általában 1 félét használok. Amikor elfogy és elmegyek venni újat akkor van, hogy megint ugyanazt veszem (általában igen) de van h kedvet kapok valami új illathoz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Akkor nem lesz fura, ha a nyaralásra 3-4 félét viszek magammal :D Egyébként kedvencem a Palmolive thermal spa gyöngyös ( kék) tusfürdõ, ( de 3-4 féle Palmolive tetszik) Most itthon Avonos van: tropics (2 db), és egy dinnyés, egy cseresznyevirágos, kaptam Palmoliveset, Oriflames is van 3-4 tubus. Bevásároltam avonosból, mikor akciós volt, meg a név és szülinapomra, llletve karácsonyra is ilyeneket kaptam ismerõsöktõl 4-6 flakonnal... :D
Nem ciki. Nekem is fel van bontva jelenleg 4 fajta, de azon kívül még 3 bontatlan lapul a fiókban. Nem szoktam halmozni, általában 2 van otthon, hogy tudjam váltogatni, most sokat kaptam ajándékba, meg vásárlás mellé ingyen.... Jelenleg ezeket használom: Playboy Vip - hétköznapokon Nivea Apricot - hétköznapokon Fa Pink Passion - ha jó kedvem van Adidas Vitality - reggeli zuhanyzásokhoz (koffeines) Ezen kívül van még 3 Playboy (Sexy, Spicy, Rock-csillámos) 19/L
Nálunk 3-4 tusfürdõ van mindig itthon és anyával azok közül választunk. Mindig amihez kedvünk van :) Ez egyáltalán nem ciki.
Nem ciki, bár én a másik véglet vagyok. 1 szappant használok már évek óta és mindig csak azt. :D Nekem annyira bejött, hogy azóta váltani sem akarok. Mondjuk mikor már kezd elfogyni megveszem az újabb adagot, de azt addig bedugom a ruhák közé, hogy finom illat legyen (kellemest a hasznossal)
Mindig több flakonnal is van itthon, de 1-2 szokott egyszerre használatban lenni. Általában mire a feléig elérek egy tusfürdõnek, addigra megunom az illatát, akkor ki szoktam egy másikat is bontani, és egyik nap ezt, másik nap a másikat használom.
Sima vizzel tusolok csak
A kérdező hozzászólása: Nem :) Csak érdekelt, más is szokott-e így csinálni :) Köszi a választ :)
Mondjuk nyaralásra mindig 1-et viszek magammal, szerintem oda felesleges többet vinni, csak az amúgy is kevés helyet foglalja:D

Örökölt családi házba 10/12-es többségem van. A maradékot 2/12 tudtomon kívül a másik tulajdonos jelzálog alá rakatta. Ha elárverezik akkor ki lakhatja? Megtilthatom az odaköltözést? Milyen jogaim vannak a többségemmel?

Legjobb válasz: Jelzálogjogot egy ingatlanra közjegyzõvel kell ellenjegyeztetni, azt az ingatlantulajdonosok tudta és beleegyezése nélkül nem lehetséges!!! Neked is alá kellett írni hozzá egy hozzájárulási nyilatkozatot! Elárverezni sem tudják. Igen, megtilthatod az odaköltözést, mert többségi tulajdonjogod van.

Jelzálogjogot egy ingatlanra közjegyzõvel kell ellenjegyeztetni, azt az ingatlantulajdonosok tudta és beleegyezése nélkül nem lehetséges!!! Neked is alá kellett írni hozzá egy hozzájárulási nyilatkozatot! Elárverezni sem tudják. Igen, megtilthatod az odaköltözést, mert többségi tulajdonjogod van.
tudtod nélkül nem lehet rajta jelzálog...és mivel neked elõvásárlási jogod van, baromira nem lesz árverezés
Természetesen elárverezhetik, nem is kell ehhez jelzáloggal terhelni. Ha elárverezik, mivel elõvásárlási jogod van, a kialakult vételáron jogod van neked is megvásárolnod a maradék 1/6 részt. A tulajdonosnak joga van használni az ingatlant, csakúgy, mint neked. Tehát nem tilthatod meg az odaköltözést. Az ingatlant 2/12 részben a másik tulaj használhatja! Ha nem megosztható az ingatlan, akkor kérhetõ a bíróság, hogy döntsön. Többféle megoldás lehet. Például az, hogy a tulajdoni arány, és a használati arány közötti különbséget túlhasználati díjjal megfizesse az egyik fél. Ha tehát csak te lakod, akkor fizetsz a másik tulajdonosnak. Ha felesben használjátok, akkor õ fizet neki, mert õ többet használja, mint amire a tulajdona alapján joga van.


Én kb. két hónapja nem vacsorázom esetleg egy alma, uborka de semmi más. Reggeli ebéd az bőséges. Így már 3 kg fogytam de csak a mérlegen látszik meg. Hosszú távon gondot okoz-e a szervezetemnek ha nem vacsorázom? Milyen hatással van a szervezetemre?

Legjobb válasz: Éhes leszel, lelassul az anyagcseréd, nem tudsz fogyni. Más bajod nem lesz, feltéve, hogy nap közben normálisan kajálsz és beviszed a szükséges tápanyagokat. Lehet és kell vacsorázni, saláta + hús vagy sajt vagy sonka, lényeg a fehérje.

Éhes leszel, lelassul az anyagcseréd, nem tudsz fogyni. Más bajod nem lesz, feltéve, hogy nap közben normálisan kajálsz és beviszed a szükséges tápanyagokat. Lehet és kell vacsorázni, saláta + hús vagy sajt vagy sonka, lényeg a fehérje.
Szerintem a lényeg a mozgás. Felvett energia/leadott energia. Járj el futni pl. Igen, gondot okozhat a szervezetnek, a betegségekre is hajlamosabb leszel.
ne haragudjatok, de micsoda baromság az, hogy még beteg is leszel ha nem vacsizol! Én pl 6 éve nem vacsizok és nem azért, mert anorex vagyok nem azért, mert fogyózom hanem azért, mert egyszer túl zabáltam magam annyira, h azt hittem ott halok meg oké ez az én hibám volt a lényeg azóta egyáltalán semmit nem eszek vacsira! Reggeli meg ebéd van rendesen meg délután nassiként egy kis magolás és hát nem vagyok beteg és gyengébb se lett a szervezetem és nem is igénylem azt, h egyek este! Hízni nem híztam max annyi nõiesedtem picit hiszen ez az eset 16 évesen történt! Az anyagcserém se lett lassabb lehet kivétel vagyok, de ez van! Itt azért hangsúlyoznám mindenki szervezete más és más!

Milyen hatással van a trance zene az agyra? Amikor a barátom trace zenét hallgat 1 teljesen más embert látok magam előtt. Elérzékenyül, kedves velem és nagyon érzelmes olyankor, és még utána is. Máskor nem így viselkedik. A zenétől lehet?

Legjobb válasz: lehet a zenétõl, lehet attól hogy közben módosítja a tudatát valami finomsággal. :D Fûvel, vagy lsdvel vagy ecstasyval. :DDD áhh, én is imádom a trance meg a goa zenét, és mondhatom nagyon el tud vinni. elszállsz tõle még tisztán is. Hallgasd meg ezt: http://www.youtube.com/watch?v=9csgJkEG86s aztán mondd el hogy érzed magad!

lehet a zenétõl, lehet attól hogy közben módosítja a tudatát valami finomsággal. :D Fûvel, vagy lsdvel vagy ecstasyval. :DDD áhh, én is imádom a trance meg a goa zenét, és mondhatom nagyon el tud vinni. elszállsz tõle még tisztán is. Hallgasd meg ezt: http://www.youtube.com/watch?v=9csgJkEG86s aztán mondd el hogy érzed magad!
Szerintem ennek semmi koze a trancehez... Pl nalam, ha jol sikerul egy proba, utana kb egy oraig olyan vagyok, mintha megittam volna egy fel uveg whiskeyt...:D Minden emberrel mas zene csinalja ezt...az a lenyeg, hogy talald meg;)

Milyen módszerek vannak a szőrcsomók képződésének megakadályozására? Az erre kifejlesztett száraz eledelt nem eszi a macskám. Van más megoldás?

Legjobb válasz: Én olyan szárazkaját adok nekik, ami nem kifejezetten erre való, de rá van írva, hogy a csomókat is "kiszedi". Ez annyit tesz, hogy párhetente kihányják. A mamámnak perzsája van, õ minden nap pasztát kap, mondjuk neki óriási a bundája.

Én olyan szárazkaját adok nekik, ami nem kifejezetten erre való, de rá van írva, hogy a csomókat is "kiszedi". Ez annyit tesz, hogy párhetente kihányják. A mamámnak perzsája van, õ minden nap pasztát kap, mondjuk neki óriási a bundája.
Calopet paszta tökéletes erre. Szõrváltós idõszakban minden nap egy borsónyit szoktam adni a cicáknak, ez meggátolja a szõrgombóc képzõdést. +erõsíti az immunrendszerüket is.
Lehet kapni erre a célra kifejlesztett pasztákat, falatkákat (bár azt írtad, hogy azt nem eszi meg..).Mit adsz neki pontosan? A legtöbb jobb tápban alapból van szõrcsomóoldó (Royal Canin, Hill's, Acana, Orijen..én az utóbbi kettõt ajánlom.), tehát ha ilyennel eteted, akkor nem lesz sok gondod ezzel.Ezek között biztosan lesz olyan, ami ízlik a macskádnak is. ..Amennyiben pénztárcakímélõ megoldást keresel, akkor vegyél macskafüvet (pár száz forint), az direkt erre való, illetve ha hosszúszõrû a cicád, akkor naponta, ha rövidszõrû, akkor pedig hetente 1x fésüld meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! a paszta jól hangzik, ezt állateledel boltban lehet kapni vagy csak ákkatpatikákban? és hogy kell adni neki? a szájára kenni, vagy lenyalogatja az ujjamról, vagy megeszi a tálkájából?
Elsõ vagyok. Igen, ezt a Calopet pasztát eszi a mamám perzsája, csak nem jutott eszembe a neve. Õ úgy csinálja, hogy simán beledugja az ujját a macska szájába, rákeni a nyelvére és kész. Így muszáj neki megenni.:) De úgy vettem észre, hogy nem köpködi, biztos nincs rossz íze.
Próbálkozz a macskafûvel. Ez nem akadályozza meg a szõrcsomók képzõdését, de elõsegíti az emésztést és a szõrlabda kiöklendezését. A cicának jót tesz.

Milyen más lehetőség van a az évek óta tartó székrekedés felszámolására?

Évek óta csak a szenna tea segit, de már hányinger van t?le. Tudtok valami jobb megoldást?

Legjobb válasz: Fordulj Urológushoz,az majd megmondja a megoldást.

Fordulj Urológushoz, az majd megmondja a megoldást.
Urológushoz?? Sztem inkább egy gasztroenterológus kellene.
Esetleg keress meg egy homeopátiás szakorvost, nagyon jó szerek vannak, amik nem csak átmenetileg segítenek, hanem rendbe is hozhatnak.
Rostban gazdag étrend (búzakorpa, korpatabletta is segíthet), napi legalább 2 liter víz ivása, sok gyümölcs fogyasztása. Meg ugye egészséges táplálkozás. Nem-e mondjuk hosszan tartó koplalás, fogyókúra okozza a szorulást. És a testmozgást se feledd. Séta, úszás, torna. Ami ugye mind gyorsítja az anyagcserét. Kereshetsz bélmozgást elõsegítõ tornát is, a neten tuti találsz. Én most csak a hastáncosok csípõkörzésére tudok hírtelen godolni, ami biztosan megmozgatja a beleket is.
Igen, tudok! Forever aloe gélt kell inni, tuti rendbejössz és ráadásul bio gyógynövénnyel, ami még méregtelenít is! Ha érdekel, írj nekem és írok bõvebben. szia.
személyes tapasztalat délig csak gyümölcs, bármilyen és szinte bármennyi és sok sok folyadék, persze lehetöleg ne szénsavas és ne cukros üditõ.
pl mandula de száz meg száz oka lehet és az is megeshet, hogy nem a szívedet érzed
A kérdező hozzászólása: De! Küldött vérvételre plusz a tüdõgondozóba. Kardiológiára adott beutalót de mivel oda valószínû hogy sokára kapok idõpontot így elmegyünk egy maszekhoz a jövõhéten. Ha ezek negatívak lesznek mondta hogy akkor még küldd tovább addig amíg tünetmentes nem lesz. Ha ezek negatívak akkor szerintem elmegyek a fogorvoshoz hogy nézze meg a fogaimat plusz ha kell küldjön röntgenre.
Nem kell fül orr gégészetre menni szerintem, de ezt a háziorvosnak kellene eldöntenie.Nem küldött tovább sehova a panaszaiddal?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Ma voltam az orvosnál megnézte a vérnyomásom az rendben volt, meghallgatta a tüdõmet meg a szívemet arra se mondott semmit se, még múltkor ügyeleten csináltak EKG-t az is rendbe volt. A doki ma adott beutalót a kardiológiára de mivel valószínû hogy sokára fogok kapni idõpontot így elmegyünk egy maszek szakrendelésre. Küldött vérvételre meg a tüdõgondozóba mert mondta hogy lehet asztma. Mostanában feszült vagyok ez is kiválthatta de már pár hete mnap küszködök ezzel még akkor is mikor teljesen nyugodt vagyok. A doki azt mondta hogy az a lényeg hogy tünetmentes legyen szal addig küld amíg el nem múlik. Már jó pár éve szuszogok mikor alszom lehet hogy az orrmandulám hat ki a szívemre?
A kérdező hozzászólása: Akkor legalább egy dolog kilõve. Akkor fül-orr gégészetre nem kell elmenni vagy nem árt? Köszi szépen a választ!
Tüdõ problémák, gyomor és emésztési probléma(itt nem kell komolyra gondolni, elég, ha az ember nagyon puffad valami ételtõl, az is "nyomhatja a szivet". Lehet gerincproblémától is.Idegi eredetû problémák is gyakran kihatnak a szívre.Viszont hogy a te esetedben mi a valódi ok, azt csakis kivizsgálással lehetne eldönteni.Így csak találgatni lehet.
Ez orrmandulától nem lehet.
Ásványi anyagok hiánya is okozhat ilyen panaszt, pl. magnéziumhiány, de akár egy rossz fog is hatással lehet rá, szinte bármi, el kell menni kardiológushoz.
ritmus zavar! Fizikai megterhelés! Érszükület, következménye magas vérnyomás! ezek a leggyakoriabbak, de stressz is kialakíthat szív fájdalmat.
A fogorvos jó ötlet, mert vannak olyan baktériumok , illetve ha gyulladás van a fogon, ami a szívre veszélyes lehet.Ha odakerül a véráram útján.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!