Találatok a következő kifejezésre: Milyen más van a (436 db)

Milyen tapasztalatok vannak a Debrecen, Kossuth utcai állatorvossal (Ebrecen Kft)? Milyen más jó állatorvost tudtok ajánlani a Belvárosi Állatklinikán kívül? (Az ár is fontos tényező)

Legjobb válasz: attól függ milyen állatkát szeretnél vizsgálatra vinni) a Kossuth utcai dokihoz mentem már, aranyosak, de a sima vizsgálatnak is díja van, a tengerimalacomat anno 2000ftért nézte meg.Ha nem kifejezetten speciális gondod van akkor tudom ajánlani Dr. Czanik Bélát a Tócóskertben. Nagyon rendes és nem mellesleg azért is járok hozzá a patkányaimmal, mert egy egészséges állat vizsgálatáért és tanácsokért nem kér pénzt. Ha nagyon specko a problémád vagy a kisállatod akkor inkább szánj rá pénzt és vidd szakértõhöz vagy a Vezér állateü. centrumba. Ez a dr úr is vizsgál minden állatkát, de mondta Õ is hogyha valami speciális kezelésre, vizsgálatra van szükség akkor továbbküld egy szakihoz. De én elsõsorban Õt ajánlanám. Minden jót!

attól függ milyen állatkát szeretnél vizsgálatra vinni) a Kossuth utcai dokihoz mentem már, aranyosak, de a sima vizsgálatnak is díja van, a tengerimalacomat anno 2000ftért nézte meg.Ha nem kifejezetten speciális gondod van akkor tudom ajánlani Dr. Czanik Bélát a Tócóskertben. Nagyon rendes és nem mellesleg azért is járok hozzá a patkányaimmal, mert egy egészséges állat vizsgálatáért és tanácsokért nem kér pénzt. Ha nagyon specko a problémád vagy a kisállatod akkor inkább szánj rá pénzt és vidd szakértõhöz vagy a Vezér állateü. centrumba. Ez a dr úr is vizsgál minden állatkát, de mondta Õ is hogyha valami speciális kezelésre, vizsgálatra van szükség akkor továbbküld egy szakihoz. De én elsõsorban Õt ajánlanám. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Kandúr kiscicáról van szó. Az elsõ oltásokat kell majd lassan beadatni neki.
Nem értek hozzá, de szerintem mindenhol ugyanannyiba kerülnek az oltások. De ha nincs komolyabb gondod vele akkor vidd a Tóciba, kétlem, hogy az oltáson felül még kérne valamiért pénzt. De a legtutibb ha felhívsz 2-3 dokit és rákérdezel)

Milyen következményei vannak a 72 órás tablettának? Valami rendszer van ahogy hat, vagy mindenkinél más?

Legjobb válasz: En egyszer vettem igenybe, es a magas hormontartalma miatt ugy osszekavarodott a menstruacios ciklusom, hogy egy ideig 2 hetente jott meg. Inkabb mas vedekezesi mod mellett donts!

En egyszer vettem igenybe, es a magas hormontartalma miatt ugy osszekavarodott a menstruacios ciklusom, hogy egy ideig 2 hetente jott meg. Inkabb mas vedekezesi mod mellett donts!
A kérdező hozzászólása: :-) Nem, én férjnél vagyok és épp a babán dolgozunk, de egy bizalmamba fogadott kis lányzó (18) megtette és érdeklõdött, hogy miként hat.

Hol tudom más hogy megnézni milyen videókártya van a gépemben?

Lehet hülye kérdés,de ahonnan vettem ott Radeon HD 7730 2 GB VGA-t ír,de ha gépen megnézem akkor csak azt írja hogy HD Graphics 400 valami.. Játékkal most nem tudom tesztelni,de jó lenne ha nem vertek át! (Boltban vettem,nem használtan) Amúgy meg Dell Inspirion 7520-as Laptop-om van,ez jó a játékok futtatására hogy ha nem vertek át és tényleg olyan VGA van benne? (xbox 360-as párt voltam eddig,most váltottam :) )

Legjobb válasz: everest home kiírja

everest home kiírja
A kérdező hozzászólása: Kösz! Meg van, tényleg az van benne! Ment a zöld kéz!
Legegyszerubb, jobb klikk a desktop-on, tulajdonsagok, beallitasok, specialis, adapter, es ott van hogy milyen videokartya van a gepedben.

Milyen véleménye van a csendesen, halkan, félénken, nem magabiztosan beszélő emberekről másoknak?

Legjobb válasz: Kábé pont ez. Félénk, nem magabiztos, esetleg, hogy gyenge.

Kábé pont ez. Félénk, nem magabiztos, esetleg, hogy gyenge.
Ha fülelnem kell hogy halljam azt utálom!! A nem magabiztos emberekkel nincs baj mert max bevonom a beszélgetésbe valahogy. Nekem van elég magabiztosságom :) )) De ha folyamatosan fülelnem kell hogy értsem mit mond egy zajos kocsmában az katasztrófa! De amúgy sem értettem eddig sem hogy miért beszél valaki olyan halkan hogy alig lehet megérteni...
A kérdező hozzászólása: én pl azért mert utálom ha más is hallja (amúgy azt is ha annyira megbízhatatlan, h továbbadja másnak amit mondtam, vagy mással kibeszéli), vagy mert azt szeretném h így jobban figyeljen rám, vagy mert annyira rossz érzéseim vannak az illetõvel kapcsolatban (érzem, h velem jópofizik, másoknak meg [email protected]ágokat mond) hogy nincs se bizalmam se önbizalmam normálisan válaszolni hogy elbizonytalanodok, de muszáj mondani valamit. Vagy a nonverbális kommunikációja összezavar (a nonverbális jelek felismerésében nem vagyok jó, ez egy adottság kiskoromtól fogva)
Számomra fárasztóak. Ugyanis ha beszélek velük, akkor sosem szakítanak félbe, nem beszélnek eleget, illetve maguk sem kezdenek el témákat, és aztán az lesz a benyomásuk, hogy "háttérbe szorítottam õket". Elõnyben részesítem, ha valaki, ha szükséges, akár a szavamba vág, és képes hangosan és hosszasan beszélni, vagy minimum jelezni, hogy mikor van mondanivalója. A félénk emberekkel az a baj, hogy külön erõfeszítést igényel kitalálni, hogy mik az igényeik, mert õk maguk nem merik megfogalmazni vagy jelezni. Másrészt egy zárkózott, csendes, nyugodt emberben jobban megbízom, mint egy "pörgõs"-ben.
..."Másrészt egy zárkózott, csendes, nyugodt emberben jobban megbízom, mint egy "pörgõs"-ben..." -Ezt most ki írta?- Miért kellene egy csendesben jobban megbízni, mint egy nagyszájúban? Ez macskaság.

Ha 2-en együtt megyünk angliába dolgozni, és abból egyikünk tud angolul kommunikálni, akkor milyen esélye van a másiknak munkát találni, aki nem tud?

Legjobb válasz: Szerintem szinte semmi. Mert ha jo vegzettsege lenne, akkor nem nagyon kellene keresni, vagyis mar itthonrol lehetne kuldozgetni, de ha valaki mas keres neki, akkor mar rossz csak a kepzettseg miatt. A nyelv miatt meg azert rossz, mert lehet pl. talal valami mosogato allast, de mit er vele? Helyette fog beszelni a fonokkel? Meg fel se veszik, amugy lassan mar Angliat is eleri az a "trend", hogy meg mosogatot is csak megfelelo vegzettseggel vesznek fel, holott szerintem pl. meg a pincereknel is nevetseges. Nem mondom, hogy barki meg tudja csinalni, de azert aki nagyon akarja,annak menni fog.:)

Szerintem szinte semmi. Mert ha jo vegzettsege lenne, akkor nem nagyon kellene keresni, vagyis mar itthonrol lehetne kuldozgetni, de ha valaki mas keres neki, akkor mar rossz csak a kepzettseg miatt. A nyelv miatt meg azert rossz, mert lehet pl. talal valami mosogato allast, de mit er vele? Helyette fog beszelni a fonokkel? Meg fel se veszik, amugy lassan mar Angliat is eleri az a "trend", hogy meg mosogatot is csak megfelelo vegzettseggel vesznek fel, holott szerintem pl. meg a pincereknel is nevetseges. Nem mondom, hogy barki meg tudja csinalni, de azert aki nagyon akarja, annak menni fog.:)
Nyelvtudás nélkül már itt sem kapsz állást! Még a legalapabb munkáknál is elvárják azt, hogy azt amit mondanak azt megértsed!
Én kint dolgozom egy munkaközvetítõ irodában.Tapasztalatból mondom, hogy hiába vagytok ketten, ha valamelyikõtök nem tud angolul az nem is kap melót.Ha van megfelelõ állás, és az egyikõtöket felveszik, õ hiába mondja, hogy a partnere is menne, õ is ért a munkához, ez édeskevés..Sajnálkozva fogják mondani, hogy jelenleg csak 1 emberre van szükség(még akkor is ha több ember kell) Vagy simán megmondják, hogy sajnos a nyelvtudás hiánya miatt nem alkalmazzák.. De hazudnék ha azt mondanám, hogy nem volt rá példa, hogy olyan valaki is kapott állást aki egy szót sem tudott.Mert volt ilyen is.De ilyen általában akkor történik ha már egy ott dolgozó ajánlja be..Ilyenkor maga a cég kéri hogy X.Y nevû egyént alkalmazzuk, nem baj ha nem tud angolul.. Ha van ilyen ismerõsöd, akkor akár lehet is munkája annak aki nem tud egy szót sem..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Elég egybehangzó mindegyik. Én is tudtam ezekrõl, csak biztosra akartam menni. Kellemes Ünnepeket!
Igen valóban nehéz, ha nem beszél vk angolul, de vannak sikertörténetek is. Mellesleg 1-2 hónap intenzív angol tanulással egy jó alap szintet el lehet érni, amivel mosogatást vagy hasonlót már azért be lehet vállalni. És ha ketten kijöttök, egyikõtök dolgozik, a másik tud angolozni... és közben állást keresni.
Szerintem simán találhat munkát, de lehet, hogy nem azonnal.

Milyen betegsége van a kutyámnak? Kérem ha valaki más is észlelt ilyet a kutyájánál írjon!

Tegnap amikor a kimentem az udvarra, a kutyám teljesen lemerevedve feküdt a földön.Az egész gerince és a végtagjai is teljesen merev,mozdíthatatlan volt.Közben rángatózott és folyt a nyála.A szeme üveges volt.Eleinte nyögdécselt,de utána már azt sem bírt.Ez a "roham" kb.3 percig tartott,és miután vége lett felpattant és a szokásos módon szaladgált,játszott,mintha mi sem történt volna.Eddig még nem észleltem ilyen,bár lehet,hogy volt több ilyen alkalom is,csak még sosem akkor amikor vele voltam. Epilepsziára gyanakszom,de egyik ismer?söm azt mondta,hogy azért is lehet,mert nem bírta kiélni a mozgásigényét mostanában,mivel nem volt id?nk szaladgálni vele.( puli keverék,tehát mindene a mozgás)Kérem segítsenek!

Legjobb válasz: Epilepszia valószínûleg. Nagyon sok kutyát ,ha olyan betegsége van, nem engednek kedvére mozogni. De ilyen tünetek nem jelentkeznek.

Epilepszia valószínûleg. Nagyon sok kutyát , ha olyan betegsége van, nem engednek kedvére mozogni. De ilyen tünetek nem jelentkeznek.
Az én dalmatámat 6 évesen vitte el az epilepszia :(( Ugyanezek a tünetek, szörnyû volt látni :( annyira rossz volt! Sajnos vidéken lakunk és nincsenek jó orvosok, vittük azonnal dokihoz, szurikat adott neki de nem segített :(
Teljesen biztos, hogy ez epilepszia, vigyétek állatorvoshoz, aki felír gyógyszert.
Tipikus nagyroham. Sajnos a kutyusod epilepsziás.
Igaza van a fenti válaszolóknak epilepszia vidd tényleg orvoshoz és majd segit..nagymamámnak magyar vizslája van és õ is epilepsziás...de már jobban van :) remélem veled is igy lesz
Bizony ez epilepszia. Rémisztõen néz ki a roham, de sajnos nem tehetsz semmit, hogy hamarabb véget érjen. Annyit megtehetsz, hogy utána vizet és mézet adsz a kutyusodnak, mert a roham sokszor borzasztóan kimeríti õket, fõleg ha sokáig tart. Veszélyes az ügy, mert közben nem kap rendesen levegõt, és anyukám látott már az állatorvosi rendelõben, a doki szeme láttára elpusztulni kutyát, mert megfulladt az epilepsziás roham közben, és egyszerûen nem tudtak segíteni rajta. Remélem, megvigasztaltalak...... Nem hiszem, hogy van összefüggés a mozgáshiány és az epilepszia között, legalábbis nem közvetlen. Örökletes betegség sajnos, de pl. a stressz elõhozhatja, mint az embernél (villogó fény, erõs zaj, ijedtség). Egy ismerõsöm kutyája a villámlástól kapott rendszeresen rohamot. A doki majd ad gyógyszert, de az se biztos, hogy teljesen megszünteti.
Ez bizony epilepszia, és sajnos a súlyosabbik. Ha elfogadsz egy tanácsot, akkor keresd fel a kutyáddal ezt az állatorvost: Dr. Kiss Gabriella 1045. Budapest Tó. u 70 E-mail: [email protected] Tel: 360-0334 Sûrgõs esetben: 06-20-994-3157 Rendelési idõ:Hétfõ, Szerda, Péntek: 9.00-12.00 Kedd, Csütörtök: 16.00-20.00 Nagyon nagyon régóta foglalkozik epilepsziás kutyák kezelésével, õ meg tudja mondani, hogy mik a további teendõk.
alap epilepszia esetén is, hogy biztosítsuk a stersszmentes életet a kutyának-ehhez pedig elsõsorban mozgatni, vezetni kell, megbízható, nyugodt társként viselkedni...!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

Én kb. két hónapja nem vacsorázom esetleg egy alma, uborka de semmi más. Reggeli ebéd az bőséges. Így már 3 kg fogytam de csak a mérlegen látszik meg. Hosszú távon gondot okoz-e a szervezetemnek ha nem vacsorázom? Milyen hatással van a szervezetemre?

Legjobb válasz: Éhes leszel, lelassul az anyagcseréd, nem tudsz fogyni. Más bajod nem lesz, feltéve, hogy nap közben normálisan kajálsz és beviszed a szükséges tápanyagokat. Lehet és kell vacsorázni, saláta + hús vagy sajt vagy sonka, lényeg a fehérje.

Éhes leszel, lelassul az anyagcseréd, nem tudsz fogyni. Más bajod nem lesz, feltéve, hogy nap közben normálisan kajálsz és beviszed a szükséges tápanyagokat. Lehet és kell vacsorázni, saláta + hús vagy sajt vagy sonka, lényeg a fehérje.
Szerintem a lényeg a mozgás. Felvett energia/leadott energia. Járj el futni pl. Igen, gondot okozhat a szervezetnek, a betegségekre is hajlamosabb leszel.
ne haragudjatok, de micsoda baromság az, hogy még beteg is leszel ha nem vacsizol! Én pl 6 éve nem vacsizok és nem azért, mert anorex vagyok nem azért, mert fogyózom hanem azért, mert egyszer túl zabáltam magam annyira, h azt hittem ott halok meg oké ez az én hibám volt a lényeg azóta egyáltalán semmit nem eszek vacsira! Reggeli meg ebéd van rendesen meg délután nassiként egy kis magolás és hát nem vagyok beteg és gyengébb se lett a szervezetem és nem is igénylem azt, h egyek este! Hízni nem híztam max annyi nõiesedtem picit hiszen ez az eset 16 évesen történt! Az anyagcserém se lett lassabb lehet kivétel vagyok, de ez van! Itt azért hangsúlyoznám mindenki szervezete más és más!

Milyen szopogató tabletta, vagy valami más van a nyelven való lepedék teljes eltávolítására?

Legjobb válasz: A tabletták kalap szart se érnek. Vizes vagy fogkrémes fogkefével kell dörzsölni, amíg le nem jön. Ha sehogyse jön le, akkor valami betegséged van.

A tabletták kalap szart se érnek. Vizes vagy fogkrémes fogkefével kell dörzsölni, amíg le nem jön. Ha sehogyse jön le, akkor valami betegséged van.
A kérdező hozzászólása: Súrolom fogkefével, csak nagyon érzékeny a torkom. És kb csak a felét tudom súrolni a kefével, de arról lejön simán, fõleg ha sokat folyadékot fogyasztok, akkor eleve is kevesebb a lepedék, de nem tudok annyit inni hogy egyáltalán ne legyen, mert már ígyis félóránként wc-re kell menni.
A cigitõl, a piától, rossz emésztéstõl, egyéb betegségtõl lehet lepedék a nyelveden. Ha az okot megszünteted, megszünik a lepedék. Ideiglenesen nyugodtan surold le fogkrém-fogkefe segítségével

Loges fogamzásgátlót szedek szlovákiában lakom és itt lehet ilyet venni.3000 Ft egy hónapra. Ez jó minőségünek számit vagy irassak másat. Milyen tapasztalaitok vannak a gyógyszerrel kapcsolatban?

Legjobb válasz: Azt hiszem ez Magyarországon nem törzskönyvezett készítmény. Nálunk ez olcsó gyógyszernek számít, pl. amit én szedek az duplája ennek.

Azt hiszem ez Magyarországon nem törzskönyvezett készítmény. Nálunk ez olcsó gyógyszernek számít, pl. amit én szedek az duplája ennek.
Hát nem ismerem ez a gyógyszert, de itt Mo-on 3000-ért van a tri-Regol és ez az egyik legsz*rabb és már 30 éve fogalomban van!!

Örökölt családi házba 10/12-es többségem van. A maradékot 2/12 tudtomon kívül a másik tulajdonos jelzálog alá rakatta. Ha elárverezik akkor ki lakhatja? Megtilthatom az odaköltözést? Milyen jogaim vannak a többségemmel?

Legjobb válasz: Jelzálogjogot egy ingatlanra közjegyzõvel kell ellenjegyeztetni, azt az ingatlantulajdonosok tudta és beleegyezése nélkül nem lehetséges!!! Neked is alá kellett írni hozzá egy hozzájárulási nyilatkozatot! Elárverezni sem tudják. Igen, megtilthatod az odaköltözést, mert többségi tulajdonjogod van.

Jelzálogjogot egy ingatlanra közjegyzõvel kell ellenjegyeztetni, azt az ingatlantulajdonosok tudta és beleegyezése nélkül nem lehetséges!!! Neked is alá kellett írni hozzá egy hozzájárulási nyilatkozatot! Elárverezni sem tudják. Igen, megtilthatod az odaköltözést, mert többségi tulajdonjogod van.
tudtod nélkül nem lehet rajta jelzálog...és mivel neked elõvásárlási jogod van, baromira nem lesz árverezés
Természetesen elárverezhetik, nem is kell ehhez jelzáloggal terhelni. Ha elárverezik, mivel elõvásárlási jogod van, a kialakult vételáron jogod van neked is megvásárolnod a maradék 1/6 részt. A tulajdonosnak joga van használni az ingatlant, csakúgy, mint neked. Tehát nem tilthatod meg az odaköltözést. Az ingatlant 2/12 részben a másik tulaj használhatja! Ha nem megosztható az ingatlan, akkor kérhetõ a bíróság, hogy döntsön. Többféle megoldás lehet. Például az, hogy a tulajdoni arány, és a használati arány közötti különbséget túlhasználati díjjal megfizesse az egyik fél. Ha tehát csak te lakod, akkor fizetsz a másik tulajdonosnak. Ha felesben használjátok, akkor õ fizet neki, mert õ többet használja, mint amire a tulajdona alapján joga van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!