Találatok a következő kifejezésre: Milyen más van (685 db)

Milyen cseppek vannak hogy segitse a peteérést, milyen hatása van, van még más gyogyszer is?

Legjobb válasz: peteérésre a clostit szokták adni, de az nem csepp. cseppet nem tudok, de hátha más igen.

peteérésre a clostit szokták adni, de az nem csepp. cseppet nem tudok, de hátha más igen.
A kérdező hozzászólása: closti nem segitet nem ért semmit
Szia! Ha ilyen problémád van fordulj orvoshoz. Õ is csak elõzetes kivizsgálás után fog neked bármit írni. Persze az sem biztos, hogy szükség van rá, de ezt döntse el a doki.Gondolom nem vagy annyira felelõtlen, hogy vizsgálatok nélkül bármit is beszednél.
A kérdező hozzászólása: voltam dokinál clostit irt de nem segitet
Hormeel S csepp, - nekem sem segített a closti, de ez igen! Cickafark tea vagy tabletta is jó!
Az utolsó válaszoló vagyok. Barátcserje csepp is jó, de ez vényköteles homeos szer: Mastodyn csepp És itt is találsz jókat, és a shop-ban meg is tudod rendelni. http://babatervezok.otthona.net/homeo-szerek.shtml Sok sikert! És a clostin kívül is van élet a Földön, ne bánkódj, hogy nem jött össze, az úgyis ideig-óráig csinál csak peteérést, ha csinál egyáltalán...

Milyen feltételekkel lehet lakáshitelhez jutni, mennyi önerö kell és milyen más költségek vannak? Kezelési átirási költség mennyi 7, 5-8 millio ft. nál?

Legjobb válasz: A hitel összes költsége, a kamatok nagysága függ attól is, hogy milyen célra kell a hitel, milyen ingatlan/ingatlanok lesz a fedezet, ki/kik a hitelfelvevõk, (van-e pl jövedelmük) és hogy melyik bankból történik a hitelfelvétel és milyen devizanemben. A kérdésedre csak ezek ismeretében lehet választ adni.

A hitel összes költsége, a kamatok nagysága függ attól is, hogy milyen célra kell a hitel, milyen ingatlan/ingatlanok lesz a fedezet, ki/kik a hitelfelvevõk, (van-e pl jövedelmük) és hogy melyik bankból történik a hitelfelvétel és milyen devizanemben. A kérdésedre csak ezek ismeretében lehet választ adni.

Milyen gyakorlattal, lehet korrigálni, a lepke izom eltérést? Az egyik oldal szépen ível kifelé, a másik be van esve, ezáltal a váll is lejjebb esik. Az elmaradt oldlra jó az egykezes evezés, vagy milyen más gyakorlattal korrigálható?

Legjobb válasz: Igen jó az egykezes, jobban erõltesd a gyengébb oldalt, ha nagyon sok az eltérés akkor csak arra az oldalra edz csak, vagyis picit hozzá butitod az erõsebb oldalad!

Igen jó az egykezes, jobban erõltesd a gyengébb oldalt, ha nagyon sok az eltérés akkor csak arra az oldalra edz csak, vagyis picit hozzá butitod az erõsebb oldalad!
(Szerintem ezt mások sok évig tanulják, és nem pont itt, a gyk-n... :-)
A kérdező hozzászólása: Általában az ilyen dolgokra van egy-egy egyenlet. Mint az arcnál (pl.: az orr töve a szemek és az áll közötti távolság felénél helyezkedik el.)

Tudom, hogy légitársaság válogatja, de mégis mire lehet számítani, milyen költsége van egy repjegy visszavonásnak illetve annak, hogy másra (barátomra) ruházzam át a jegyet?

Legjobb válasz: Fontos hogy diszkont vagy nemzeti légitársaságról van e szó. A fapados cégeknél nincs lehetõség visszavásárlásra, át lehet íratni más járatra, vagy más idõpontra. Ez többnyire nem jár plusz költséggel, esetleg ha van különbözet a jegyek ára között azt fizettetik meg. Az átírás legtöbbször annyiba kerül mint maga a jegy, vagy akár a többszörösébe. A Ryanair-nél tavaly nyáron 100Eu-ot kértek egy névátírásért, a jegy pedig 35eu. volt.

Fontos hogy diszkont vagy nemzeti légitársaságról van e szó. A fapados cégeknél nincs lehetõség visszavásárlásra, át lehet íratni más járatra, vagy más idõpontra. Ez többnyire nem jár plusz költséggel, esetleg ha van különbözet a jegyek ára között azt fizettetik meg. Az átírás legtöbbször annyiba kerül mint maga a jegy, vagy akár a többszörösébe. A Ryanair-nél tavaly nyáron 100Eu-ot kértek egy névátírásért, a jegy pedig 35eu. volt.
vasectomia
Van olyan hüvelytabletta amit aktus elõtt fél órával kell felhelyezni. helyi fogamzásgátlás. Sokan használják és biztonságos.
Spermaölõkrém, injekció, nõi gumi, spirál( van olyan is amit még nem szült nõk is használhatnak!!!
Önmegtartoztatás. :)
Volt már egy párszor a kérdés...

Milyen tapasztalatok vannak a Debrecen, Kossuth utcai állatorvossal (Ebrecen Kft)? Milyen más jó állatorvost tudtok ajánlani a Belvárosi Állatklinikán kívül? (Az ár is fontos tényező)

Legjobb válasz: attól függ milyen állatkát szeretnél vizsgálatra vinni) a Kossuth utcai dokihoz mentem már, aranyosak, de a sima vizsgálatnak is díja van, a tengerimalacomat anno 2000ftért nézte meg.Ha nem kifejezetten speciális gondod van akkor tudom ajánlani Dr. Czanik Bélát a Tócóskertben. Nagyon rendes és nem mellesleg azért is járok hozzá a patkányaimmal, mert egy egészséges állat vizsgálatáért és tanácsokért nem kér pénzt. Ha nagyon specko a problémád vagy a kisállatod akkor inkább szánj rá pénzt és vidd szakértõhöz vagy a Vezér állateü. centrumba. Ez a dr úr is vizsgál minden állatkát, de mondta Õ is hogyha valami speciális kezelésre, vizsgálatra van szükség akkor továbbküld egy szakihoz. De én elsõsorban Õt ajánlanám. Minden jót!

attól függ milyen állatkát szeretnél vizsgálatra vinni) a Kossuth utcai dokihoz mentem már, aranyosak, de a sima vizsgálatnak is díja van, a tengerimalacomat anno 2000ftért nézte meg.Ha nem kifejezetten speciális gondod van akkor tudom ajánlani Dr. Czanik Bélát a Tócóskertben. Nagyon rendes és nem mellesleg azért is járok hozzá a patkányaimmal, mert egy egészséges állat vizsgálatáért és tanácsokért nem kér pénzt. Ha nagyon specko a problémád vagy a kisállatod akkor inkább szánj rá pénzt és vidd szakértõhöz vagy a Vezér állateü. centrumba. Ez a dr úr is vizsgál minden állatkát, de mondta Õ is hogyha valami speciális kezelésre, vizsgálatra van szükség akkor továbbküld egy szakihoz. De én elsõsorban Õt ajánlanám. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Kandúr kiscicáról van szó. Az elsõ oltásokat kell majd lassan beadatni neki.
Nem értek hozzá, de szerintem mindenhol ugyanannyiba kerülnek az oltások. De ha nincs komolyabb gondod vele akkor vidd a Tóciba, kétlem, hogy az oltáson felül még kérne valamiért pénzt. De a legtutibb ha felhívsz 2-3 dokit és rákérdezel)

Majd orvosi egyetem 6. eve utan ha nem jelentkezem szakkepzesre, milyen mas lehetoseg van? Kutatomunkara milyen iranyban lehet tovabb iranyulni, milyen lehetosegek vannak?

Legjobb válasz: Csinálhatsz phd-t. (Gondolom az adott egyetemtõl függ, milyen kutatásokat végezhetsz, de ebben nem vagyok jártas). Elmehetsz orvoslátogatónak...

Csinálhatsz phd-t. (Gondolom az adott egyetemtõl függ, milyen kutatásokat végezhetsz, de ebben nem vagyok jártas). Elmehetsz orvoslátogatónak...
1. Pályaelhagyó (mondjuk kõmûves, vagy bármi más) 2. Orvoslátogató 3. Munkanélküli 4. Mégiscsak rezidensképzés (esetleg külföldön) 5. "Kutató". Itt szinte bármilyen irányba mehetsz, amit tanultál az egyetemen. Vannak olyan kutatási területek, ahol el kell végezni a szakorvosképzést (a klinikai tárgyak, pl. sebészet, szülészet, szemészet stb.). De vannak elméleti intézetek is (pl. biofizika, genetika[bár, ennek van "klinikai" formája is], molekuláris biológia, biokémia, sejtbiológia, anatómia, élettan stb.). Ezekhez az intézetekhez mehetsz Phd. képzésre (ide is ugyanúgy van felvételi, mint a rezidensképzésre), majd végzés után vagy ott maradsz kutatni, vagy átmész egy külföldi/magán laborba. Erõsen ajánlott a kiszemelt intézetnél történõ TDK-munka, mert így meglátod, hogy biztos azt csinálják-e az ottani kutatók, mint amire te gondoltál. És jól jön, ha nem idegenként állít be az ember az adott helyre végzés után, hogy ott szeretne Phd-zni...

Lassan elkezdeném a hozzátáplálást. Milyen márkák vannak még? Gondolok itt pl. kecskeméti, milupa, hipp csak ezeket ismerem van még más termékek is? Milyen árba vannak és milyen minőségileg?

Legjobb válasz: Az univer bébikajákat tudnám még ajánlani :) 240 Ft körül van. (átlagban, persze akciósan olcsóbb)Az elején a mennyisége még megfelelöbb (160 g körül van), a kecskeméti meg 190 g körül. Nincs benne cukor, én nem vagyok cukorellenes, de megkóstoltam és fincsi igy is :) Kivéve a paradicsomos burgonyát, az piszok savanyú :( Én ezt a két fajtát veszem és mindkettõt szereti a babám.

Az univer bébikajákat tudnám még ajánlani :) 240 Ft körül van. (átlagban, persze akciósan olcsóbb)Az elején a mennyisége még megfelelöbb (160 g körül van), a kecskeméti meg 190 g körül. Nincs benne cukor, én nem vagyok cukorellenes, de megkóstoltam és fincsi igy is :) Kivéve a paradicsomos burgonyát, az piszok savanyú :( Én ezt a két fajtát veszem és mindkettõt szereti a babám.
1.vagyok. Szerintem a mai világban biztonságosabb bébiételt(is) adni: A zöldségeket kezelik mindenfélével, a gyárban ez bevan vizsgálva. És nem igaz, hogy hozzászokik a baba, szoktam fõzni is neki(pl céklát) és elfogadja. A gyümölcsökkel vagyok úgy, hogy ami megvehetõ idénygyümölcsben inkább azt adom. (pl alma)Tudom ezek is lehetnek permetezve..:( És hát az elején még annyira keveset esznek, hogy pepecselni felesleges .De a bébiétel mellett adjál majd fõzõtt kajcsit is késöbb!
Szia! De van más márka is, mildibé, hamé, nestlé. De nekünk a Hipp vált be
A kecskeméti nagyon jó, ne is próbálj mást!Rengeteg fajta van, mind nagyon fincsi!Én babáim is sokat ettek, nem szoktak hozzá egyáltalán! 3.babát váró
Sztem ne bébikaját kóstoltass vele, mert ahoz fog hozzászokni és nehéz lesz leszoktatani, és nem fogja megenni a te fõztödet..néha néha lehet üvegest adni vagy olyat amit te nem tudsz elkésziteni de sztem maradjatok a házi kajánál
Egy kis titok ::) a kecskeméti gyártja a hippet is. ill nem tom melyik melyiket de ugyan az, majd nézzétek meg csak z ár nem. De a minõség ugyanaz. Sztem is a saját márka a legjobb :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, akkor más márkák nincsenek is? nem csak a bébi kajákra gondoltam, pl. tejpép azzal helyettesíteném az utolsó kajcsit (tápszert) mert van hogy néha felkel enni 2 fele pedig már átalussza az éjszakát. innen gondolom, hogy nem elég már vacsira a tápszer. a tejpépet is kisadagokban kell elkezdeni?

Milyen alapon van meggyőződve egy vallásos ember, hogy ebben az " állapotában " Õ boldogabb, mint mások?

Hiszen ugyanazok a problémái, mint mindenkinek, esetleg boldogtalan, rosszul élő elvbarátai lehet, hogy nem kevesen vannak, sikertelenek..., miközben vallásmentes, ateista beállítottságú emberek szépen megtalálják helyüket az életben, sikeresek, tanultak, küzdenek, haladnak..és boldogan élnek, szép csalàdban. Nem önáltatás csupán abban ringatnia magát, hogy az ő élete keservesen is többet ér, mint más, magát jobban megtaláló emberé?

Legjobb válasz: Nem gondolom, h boldogabb vagyok, mint mások. Azt viszont tudom, h vallásos emberként boldogabb, és kiegyensúlyozottabb vagyok, mint amikor még nem voltam vallásos. Igen, a problémák ugyanazok, de könnyebben oldom meg õket, kevesebbet idegeskedem, és észreveszem azokat az apró ajándékokat, amiket kapok az élettõl, és amelyek fölött régen átsiklott tekintetem. Tudatosabb, és ezáltal teljesebb életet élek, mint régen. Ez azonban nem azt jelenti, h aki ateista, az boldogtalanabb, mint én. Az én vallásom/hitem az enyém, nem másé, így nem is várom el, h bárki az én utamat kövesse. Mindenki éljen úgy, ahogy neki a legjobb, természetesen csak addig, amíg azzal más embert nem akadályoz.

Nem gondolom, h boldogabb vagyok, mint mások. Azt viszont tudom, h vallásos emberként boldogabb, és kiegyensúlyozottabb vagyok, mint amikor még nem voltam vallásos. Igen, a problémák ugyanazok, de könnyebben oldom meg õket, kevesebbet idegeskedem, és észreveszem azokat az apró ajándékokat, amiket kapok az élettõl, és amelyek fölött régen átsiklott tekintetem. Tudatosabb, és ezáltal teljesebb életet élek, mint régen. Ez azonban nem azt jelenti, h aki ateista, az boldogtalanabb, mint én. Az én vallásom/hitem az enyém, nem másé, így nem is várom el, h bárki az én utamat kövesse. Mindenki éljen úgy, ahogy neki a legjobb, természetesen csak addig, amíg azzal más embert nem akadályoz.
Igen, csak a vallás nem konkrétan a boldogságról szól. Nem a boldogságtól lesz teljes az életed.
Kedves 5-ös, több ilyen vallásos emberre lenne szüksége a világnak, mint te.
http://www.youtube.com/watch?v=qsA409gZZO8 Értelmes ember, normális módon magyarázza meg és érvel meggyõzõdése mellett.
Hát a fele amit mondtál az igaz lehet az ateistákra is a determinizmus által. Vagy is feltéve, ha abban hisz az adott egyén. (kivéve a mennyországos dolog, mert azt nyílván nem hiszi el) A semmi pedig nem feltétlenül rossz...de ebbe most nem megyek bele, mert amúgy is nézõpont kérdése.
Olyan alapon, hogy valóban boldogabbak. Én, ha elbäszok valamit, csak magamat hibáztathatom, õk csak megrántják a vállukat: isten akarata. Én, ha távolodok kitûzött céljaimtól, stresszelek, õk megnyugszanak: isten akarata. Én, ha egyedül érzem magam, valóban egyedül vagyok, nekik mindig ott van isten. Én, ha halálomon leszek, a nagy semmibe készülök, õk a mennyek országába. Soroljam még? Szóval valószínû, hogy tényleg boldogabbak, de tudj'isten, valahogy mégsem irigylem õket.
Az, hogy ki boldogabb a másiknál, s, hogy mennyire csupán felfogás kérdése. Egy bizonyos szempontból a hívõk "könnyebben" lehetnek boldogak, de a mérték abszolúte nem biztos, hogy túlszárnyalja az ateistákét. Ez egy általános tévhit, amit ügyesen meg is magyaráznak. Valamiért mindig az az érv, hogy mivel nem hiszel nem tudhatod. De ez fordítva nem igaz? Egyébként megint csak mondom, hogy szempont és felfogás kérdése. Vannak (sokan) akiknek a halál, a semmivé való változás felér egy megváltással, mint Keresztényeknek a Mennyország.
Filoszmen, a keresztényeknek nincs kiválasztottság tudata, mivel a krisztusi üzenet minden emberhez egyformán szól, nem egy zárt körû klub. Azt, hogy az Istennel való találkozás nagyszerû dolog, és az élet egyéb dolgai eltörpülnek annak nagyszerûsége mellett, minden igazi keresztény így gondolja, de azt pontosan nem értem, hogy ez miért fáj neked.
Egy keresztény fõ célja nem az hogy megvalósítsa önmagát, hanem keresni kell Isten országát, és mások javát. Szerintem igazi boldogság nincs ezen a világon, itt minden csak felszínes. Igazi felhõtlen, gond nélküliség, békesség és örökös öröm csak Isten országában van, mert ott nincsenek betöltetlen szükségek, fájdalmak. Én csak szerencsésnek érzem magam hogy hitet nyertem.
Csak arról lehet meggyõzõdve, hogy boldogabb, mint azelõtt volt. Vagy arról, hogy boldogabb, mint akkor lenne, ha nem lenne hívõ.
Mi mind értékesek vagyunk:) Nem a hitünk tesz minket azzá, akik vagyunk, hanem a cselekedeteink.
A kérdező hozzászólása: kis Mukknak! Ki mondta, hogy akit ártatlanul kivégeznek, az lúzer volt? Szókratészt is ártatlanul végezték ki, egész életében szegény volt, szinte a tanítványai tartották el, nem voltak magas tisztségei, emellett volt egy házsártos felesége, Xanthippé, aki olykor még el is verte. De számomra Szókratész összehasonlíthatatlanul nagyobb ber volt az életútjával, filozófiájával, mint Jézus a tipikus " messzirõl jött ember " meséivel. Nekem az a problémám, hogy a keresztény milyen alapon gondolja magát különlegesnek, szinte egyedinek, mert elhiszi egy új világ igéretét és szinte a homlokára van írva, hogy " én vagyok a kiválasztott és ez boldogsággal tölt el". És úgy éli az életét, hogy szegény ateista, Istent tagadó " álboldogsága " , szánalmas csörtetései meg sem közelíthetík az õ boldogságérzését, ami a kiválasztottság tudatában járja át a " lelkét ".
A boldogság egy relatív fogalom, valaki mazochista és attól boldog, hogy veri a fejét a falba. Mindenkinek mást jelent a boildogság. Azt az egyet mindenki el tudja dönteni, hogy õ most jól érzi magát a helyzetében, vagy nem. A keresztény ember speciel nem a siker megszállotja. Jézus se volt túl sikeres világi szempontból, se nagy vagyona, se magas tisztségei nem voltak, ráadásul tök ártatlanul kivégzik. Egy tipikus lúzer a te értékrended szerint. Csak van, akinek más fontos. Nem a jólét és az elismertség, mert azok nem teszik boldoggá.
Azért, mert elhiszi azt amit Isten aki nem hazudik, ígért, azoknak akik lojálisak hozzá. Van reménységük a jövõre nézve, tudják, hogy hamarosan szebb életük lesz. Ha el is kell most aludniuk a feltámadás reménysége vigaszt nyújt és nem keserednek el annyira mint akik nem hisznek ebben. Jézus azért mutatta be ezeket, mert van hatalma erre, és meg is fogja tenni. Míg azoknak akik nem hisznek ebben azoknak minden marad úgy ahogy most van és ez igazán elkeserítõ lehet, hiszen a halállal mindennek vége elvesztenek mindent amiért az életben talán küzdöttek. Katy Weaver
Egy 3D-s filmet nem jó 3D-s szemüveg nélkül nézni, értelmetlen. A 3D-s szemüveg a hit. Azért gondolja az ateista szerencsétlennek a vallásost, mert nincs fent rajta ez a szemüveg. Én keresztyén embernek vallom magam, s az adja a boldogságom, hogy bármi is történik velem az életben, a Jóisten velem van. Lehet, hogy megölnek a vallásomért, de szeretném hinni, hogy át tudom adni az életem minden "önzõzés" nélkül. Legyen, ahogy lennie kell... mert hiszem, hogy jön utána valami... ez a tudat nyugalmat ad. Lehet, hogy nem vagyok alakítója a világnak, nem vagyok elismert, de nem itt van az Élet célja. Az ateistánál azért "nehezebb" a megnyugvás, mert hogy tudja elfogadni, hogy utána nincs semmi? Hogy tud békés boldogságban, harmóniában élni, amikor vár rá a semmi? Ha az élet után semmi jön, akkor a logikus ember minél többet akarna, nem? Persze, egy ateistának is lehetséges a megnyugvás az élettel, csak szerintem nehéz. Még valami: vallásosként én hiszem, hogy az ember eredendõen bûnös, s igenis az embernek vannak bûnös vágyai, amivel meg kell küzdeni. Hát akkor hogy lehetnék én "boldog ateista"-életû, ha érzem az indíttatást, hogy meg kell térnem, s a szoros úton kell járnom? Sehogy. Viszont, aki nem hisz semmiben, az miként tudja kezelni a bûnhöz való viszonyt, a nehézségek kezelését? Lehet, hogy tudja, lehet, hogy boldog, csak bennem vannak kérdõjelek...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!