Találatok a következő kifejezésre: Milyen más program van (19 db)

Fehér ruhákat hány fokon kell mosni? És milyen programmal? Van még egyéb más fontos tudnivaló a fehérek mosásáról? 8azon kívül, hogy más színt nem lehet belerakni)

Legjobb válasz: en 60 fokon mosom, hosszu programon. ha valamelyiken folt van arra ontok Vanisht. par napja az oblito helyett oldott ecetet toltok, Ariel gelkapszulaval mosok.

en 60 fokon mosom, hosszu programon. ha valamelyiken folt van arra ontok Vanisht. par napja az oblito helyett oldott ecetet toltok, Ariel gelkapszulaval mosok.
40 fokon is elég, ugyanazon a programon mosom, mint a többit ha megszürkülnek/besárgulnak/foltosak akkor a domestos fehérítõ tök jó
Fehérnemût, és törölközõt, pizsit lehet együtt mosni a fehérekkel, ha már nem eresztik a színûket (mármint, ha eredetileg nem fehérek). 60 fok kell nekik, ez öli a bacikat. Viszont inget, blúzt, kényes melltartót 40 fokon szabad csak.
Fontos tudni, hogy pamut vagy mûszálas ruhákról van-e szó. A pamutot nyugodtan moshatod 60 fokon. A mûszálas ruháknak elég 40 fok is, mert 60 fokon már sárgulhat. Amennyiben magas a víz vas tartalma clorox, vagy domestos (fehér flakonos) fehérítõ elõmosás szükséges. Fõmosáshoz ajánlom az ariel mosóport.
kvittagirl Gyors mosó programon kimosni clorox vagy domestos textilekhez ajánlott fehérítõvel. Fontos, hogy a fehérítõszer jól ki legyen öblítve a ruhából, ezért nem ajánlom, hogy csupán fehérítõs elõ mosóprogramot használj.
Én is 60 fokon szoktam hosszabb programon és direkt fehérekhez való mosóporral.
én is gondolkoztam veszek fehérítõt, domestost, de azt a mosógép melyik részébe kell önteni? Mert van a mosópor rész ugye oda nem rakok semmit mert kapszulázok, van az öblítõ oda öblítõt, meg van még egy pici akkor oda? vagy a ruhákra közvetlen? Nem büdös? Bocsi ha off.

Milyen programmal lehet DOC fájl típus megnyitni illetve szerkeszteni. A world-ön kívül van e más program?

aki tud az linkeljen..köszi

Legjobb válasz: az word, nem world. van pl az openoffice, meg a lotus symphony, stb..

az word, nem world. van pl az openoffice, meg a lotus symphony, stb..
A kérdező hozzászólása: open office-t töltöttem le .. az jó lett. kösszii mindenkinek
az office is tudja az odt-t, ez nem nagy dolog.
A LibreOffice saját formátumát fogja használni a magyar közigazgatás, a kósza hírek szerint (pl. .odt). És minden hivatalban LibreOffice kerül a számítógépekre, ez is a takarékoskodás egyik formája. Ingyenes és jó ráadásul.
MS Office-ról szoktam át elõbb OpenOffice.org-ra, majd idén LibreOffice3-ra. Nagyon meg vagyok vele elégedve, gyakorlatilag néhány nap alatt meg lehetett szokni. Gyakorlatilag mindent megnyit, mindent tud, nem jelent gondot, ha a fájl régi Word97-es vagy éppen a legújabb .docx. Ha írsz egy anyagot, olyan kiterjesztéssel mented, amibe akarod, MS Office 2010-ig. Ha vetitesz egy "Power Pointot" pl. 2003-ra mentve, az életbe nem derül ki, hogy valójában LibreOffice3 Impress-szel készült.
Azért vesz valaki MS Office-t, mert megszokta. A Libre Office-t is meg lehet, elég hamar. És tényleg mindent tud, amire szükség van. Sok cégnél, vállalkozásnál is használják, és nem költenek fölöslegesen. A Microsoft is azért adja a suliknak, hogy mindenki szokjon rá, pedig emlékszem, a Tisztaszoftver program elõtt OpenOffice-t tanítottunk, és egy gyereknek sem okozott gondot.
Teljes mértékben helyettesíti... mondj egy funkciót ami nincs benne, vagy nem oldható meg.. Az, hogy te mihez szoktál nem vitatéma. Sok funkció elõbb volt benne, mint a MS Office-ban, pl PDF kimenet...
ha teljes mértékben helyettesítené, akkor senki se venne office-t, nem? én pl az office-t részesítem elõnyben.
Az ingyenes LibreOffice-t ajánlom (az OpenOffice leszármazottja): http://hu.libreoffice.org/letoeltes/ Képes az M$ Office formátumainak kezelése, és teljes mértékben helyettesíti a kereskedelmi M$ Office-t.
hogy a kérdésedre is válaszoljak: Szerintem erre a legtöbb modern szövegszerkesztõ képes. Amit viszont még nem írtak: a kiadványszerkesztõk csoporja. QuarkXpress egy régebbi verziójával ne csak megnyitni tudtam egy doc-ot, hanem mindenféle ügyesség nélkül "feltörni" is! (Megnyitáskor nem kérte a word-ös jelszóval védett dokumentum jelszavát. :D Persze ezt egy újabb verzióban már õk is fejlesztették, így ez a hatalmas kiskapu megszünt.

Miért van az hogy mindegy milyen programmal nyitok meg egy pdf-t a megnyitás után hibaüzenetet kapok és semmi más programot nem tudok megnyitni?

hibakód:0xc0000142(The application was unable to start correctly) Olvasatam valami olyasmit hogy, ezt a ccleaner okozhatta.


Parancssorban milyen utasítás van, hogy egy bizonyos fájlt (internetes linket) más programba nyisson meg?

Minden linket állandóan internet explorelben nyit meg.

Legjobb válasz: A <chrome elérési útja>\chrome.exe <weblapcím> (pl: c:\program files\chrome\chrome.exe www.google.com) nem mûködik?

A <chrome elérési útja>\chrome.exe <weblapcím> (pl: c:\program files\chrome\chrome.exe http://www.google.com) nem mûködik?
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi, mûködik :)

Nvidia GTX 460-nál, milyen optimalizálásokat lehet beállítani, a hozzá illő driveren (266.58 WHQL), ami alapbeállításon van? Vagy esetleg más programmal, az órajel húzása nélkül?

A gép többi része:

Legjobb válasz: A driverhez van vmi tuning kiegészítõ, nekem azzal ment, jól be lehet állítani, bár inkább maradtam az EVGA Precision-nál

A driverhez van vmi tuning kiegészítõ, nekem azzal ment, jól be lehet állítani, bár inkább maradtam az EVGA Precision-nál
nTune az Nvidia alap cuccának neve. De inkább ne használd.

Milyen más normálabb program van mint az USDownloader?

az usdownloader mindig törli a fájlokat miután leszedi, próbáltam a Getdatat, az meg meghal, milyen més normális progi van ami ugyanazt csinálja mint az USDownloader, csak nem törli a fájlokat?

Legjobb válasz: Pl a JDownloader: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/jdownloader_v0.9.421__m.. Egyébként az USDownloader sem önként törli a fájlokat, hanem be van állítva. Már nem emlékszem, hol kell kikapcsolni, de a JDownloader csak akkor törli, ha te utasítod. Én ezt használom.

Pl a JDownloader: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/jdownloader_v0.9.421__m.. Egyébként az USDownloader sem önként törli a fájlokat, hanem be van állítva. Már nem emlékszem, hol kell kikapcsolni, de a JDownloader csak akkor törli, ha te utasítod. Én ezt használom.
A kérdező hozzászólása: de abban a mappában menti állítólag, de mikor megnézem üres, és a gépem keresõje se találja... USDownloader SZAR
En is a JDownloader-t hasznalom , nekem mukodik!Ne mondd, hogy [email protected], lehet hogy nincs jol beallitva valami. http://www.kepfeltoltes.hu/view/100113/JDownloader_www.kepfe..

Milyen más videókészítő program van a Windows Movie Makeren kívül?

Legjobb válasz: top10: http://video-editing-software-review.toptenreviews.com/ sok van

Én a PInnacle Studio 11-et használom . Nekem bevált. Ez magyar nyelvû igaz már van újabb verziója is.
Igen a Pinnacle studio de a netrõl próbaverzióját lehet letölteni.De én még mindig azt mondom hogy a Windows Movie Maker a legjobb videoszerkesztõ!
hát nem mert a WMP mindig lefagyik...SZAAAAR

Milyen program van amibe ha megadok egy fiatal képet és egy idősebb kori képet, átviszi egyiket a másikba?

Egy ballagási bemutatón láttam. Kértek 2 képet és egyik kép átment a másikba. Ha valaki tudja a program nevét és hogy kell használni megköszönném ha leírná.

Legjobb válasz: morph programoknak hívják ezeket http://www.xiberpix.net/SqirlzMorph.html vagy online: http://www.changeface.me

morph programoknak hívják ezeket http://www.xiberpix.net/SqirlzMorph.html vagy online: http://www.changeface.me

Audi CD szeretnék írna a kocsimba, ami csak wav-ot tud lejátszani nekem mp3 filem van milyen programmal konvertáljam át (linket ha kérhetem) a másik hogy milyen CD író programmal írja ki hogy ne ugorjon a CD és jó legyen. Linket kérnék szépen?

Legjobb válasz: Ahogy az elsõ írta: "Bármelyik CD-író program képes rá." Linkek: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/burnaware_free_edition_.. http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/cdburnerxp.html http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/imgburn_2.5.7.html De,ha szeretnéd külön programmal konvertálni,akkor: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/formatfactory.html

Bármelyik CD-író program képes rá. Válaszd az Audio-CD készítést, húzd bele az mp3 fájlokat, és felírja szabvány zenei CD-ként. Alacsony sebeséggel írd, akkor nem fog ugrani.
A kérdező hozzászólása: de milyen programmal linket pls
A kérdező hozzászólása: mert én már be égtem egy párral


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!