Találatok a következő kifejezésre: Milyen más a (1537 db)

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen mással a szex, de mégsem tudom rávenni magam. Mit tanácsoltok?

24 éves vagyok, lány. Eddig 2 valakivel feküdtem le, az első egyalkalmas volt, a másodikkal azóta is együtt vagyunk. Amit nem tudok sehogy elrendezni magamban az az, hogy nagyon-nagyon izgat, hogy milyen lehet mással a szex, ez a vágy, már-már késztetés néha elhalványul, akár el is tűnik egy időre, de mindig visszatér, és néha már nagyon elviselhetetlen. Az évek során voltak kisebb-nagyobb szünetek ebben a kapcsolatban, ilyenkor kerültem egy pár férfival/fiúval olyan helyzetbe, hogy szex is lehetett volna, már nagyon fel voltam izgulva, minden adott volt, és mégsem tudtam megtenni. Ilyenkor mindig jött egy pont, amikor undorodtam az egésztől, és megvetést éreztem magam és a helyzet iránt is. Ezzel szemben viszont nagyon érdekel a szex, kiskoromban egyik barátnőmmel a "Helene és a fiúk" (sorozat) részeit játszottuk el egymással másképp, az apukája pornóújságaiból inspirálódva, hamar elveszítettem a szüzességem (szerelem is volt, de egy jó adag vágy is), gyakran nézek pornót, sok minden (fel)izgat, önkielégítek, a párommal is csinálunk olyan dolgokat, amik nem mindenkinek férnek bele szerintem. Beszéltem neki erről, hogy kíváncsi vagyok, milyen másokkal a szex, azt mondta, hogy ő is (első voltam neki), de ez egy olyan áldozathozatal, ami őt nem zavarja, simán el tud tekinteni ettől a "veszteségtől", hogy kimaradnak mások esetleg egy életre. Én pedig, bármennyire is sajnálom, nem tudok ilyen könnyen felülkerekedni ezen. Akarok más színt, méretet, ritmust, élményeket, ízeket, szagokat, technikákat..."mindent". Egy ilyen nagyon "űzött" időszakomban egy szexpartner-keresőn is regisztráltam titokban, de rájöttem, hogy hiába tetszik, szimpatikus egy-egy ember, senkivel nem fogok csinálni semmit, mert se a páromat nem akarom megcsalni, se rávenni nem tudom magam. Mit csináljak magammal?...Sem elnyomni, sem pedig kiélni nem tudom ezeket a vágyakat, és néha tényleg nagyon úgy érzem, hogy felőröl ez a helyzet. Néha úgy érzem magam, hogy az a született ribanc fajta vagyok, aki megkíván akár az utcán valakit, és lefekszik vele, máskor meg mintha zárdában lenne a helyem, csak a párom kell, és senki más.

Legjobb válasz: sajnálom a barátodat hogy ilyen nõt fogott ki mint téged..már bocs..de ez a véleményem

sajnálom a barátodat hogy ilyen nõt fogott ki mint téged..már bocs..de ez a véleményem
Na erre szokták mondani: "a hosszú kapcsolat titka:a félrelépés" XDDD
Nem olvastalak végig, de az elsõ pár mondat alapján én azt tudnám neked mondani, hogy akinek ilyen fantáziái vannak, az ne állapodjon még meg. Menj szépen, éld ki magad, feküdj le sok-sok pasival, és ha már végeztél, akkor jöhet a komoly párkapcsolat. Hidd el, így csak meg fogsz valakit bántani nagyon-nagyon csúnyán. Ja, és lehetõleg facér pasikkal dugj, ne olyanokkal, akiknek nõjük van. :) 24/n
En azt tudom mondani, hogy a legjarhatobb ut az oszinteseg utja. Ulj le meg egyszer a baratoddal es mondd el neki oszinten, amit itt is leirtal, mondd el neki, hogy teged nem hagy nyugodni a gondolat! Beszeld ki magadbol es kozosen gondolkodjatok tovabb, hogy a helyzetet hogyan tudnatok megoldani. Ki tudja?! Talan azt is elbirna a kapcsolatotok, ha egyszer kiprobalnatok valaki massal, vagy esetleg tartanatok egy kisebb szunetet, amikor mindent lehet... Persze ha oszinten beszelsz neki ezekrol az erzeseidrol, akkor vallalod annak a kockazatat is, hogy ezt mar soknak fogja tartani a parod es beleremeghet, vagy ramehet a kapcsolatotok, de azt neked kell eldontened, hogy oszinte leszel-e vele es ezzel a szakitast is megkockaztatod, vagy csendben orlodsz tovabb magadban, aminek fene se tudja, mi lesz a vege... 26/F
A kérdező hozzászólása: "Litániaíró" társam: a te válaszodat külön köszönöm, ebben van leginkább koncentráltság és segítõkészség. A baj nem az, hogy nincs amivel töltsem az idõmet, és akkor eszembe jut a gondolattal kacérkodni, hanem jön egy férfi, egy olyan helyzet, és én túl könnyen ráhangolódok ilyenkor a szexre. Illetve vannak azok az idõszakok, amikor tényleg nem tudom, mit kezdjek magammal, mert átfordulok egy "mindent, mindenkivel" állapotba, és olyankor túlnyomó részt ilyen fantáziálásokkal, gondolatokkal van tele a fejem. A párommal ebben a témában egy adott ponton túl nem sokra jutunk, õ úgymond nem hajlandó taglalni egy idõ után a dolgot. Néha azzal zárja le, hogy nem fog meglepõdni, ha megcsalom, ami -képzeljétek- bánt engem, de ennél sokkal messzebbre még nem jutottunk. Még emésztem a hasznos válaszokat, reagálni is fogok, ha érkeznek ezután is.
A kérdező hozzászólása: Nem azért írtam egy kisregényt olyan embereknek, akik csak ebbõl kiindulva tudnak véleményt alkotni, mert én annyira élvezem ezt a helyzetet. Ha csak azon múlna, hogy unom a szexet, s nem szeretem a páromat, már dugnék össze-vissza.Szerintem, aki egy kicsit is figyelmesen elolvasta, az megértette ezt. Tudom, hogy hosszú, de nem egy kötelezõ olvasmány, tehát inkább nyomj egy backet, mint hogy unod elolvasni, és írsz valami jól bevált szöveget. Egyáltalán nem az a célom, hogy elõbb-utóbb, ígyis-úgyis, agyba-fõbe csaljam azt, akivel évek óta kitartunk egymás mellett, de ha az lesz, megígérem, kedves felháborodott válaszolók, hogy nem a ti párjaitokkal fogom azt megtenni, tehát nem foglak bántani titeket semmilyen mértékben. "Ha igazán szerelmes lennél a jelenlegi párodba(...)"-szerintem a szerelmet összekötni a szexuális vágyakkal ilyen mértékben képmutatás, legalábbis nálam ez így nem állja meg a helyét. Kérem azokat, akikben a kérdésem elolvasása után felháborodás, megbotránkozás, és k... meg r... betûs szavak jelentek meg, és fõképp: nem tudtak ezektõl elvonatkoztatva válaszolni a kérdéseimre, hogy inkább ne írjanak. Végezetül: elhiszem, hogy ez sokaknak kellemetlen téma, de higgyétek el: én lennék a legboldogabb, ha eszembe se jutna ilyesmi, és boldogan élnék, míg meg nem halnék.
Én írtam a hosszabb litániát. Persze, hogy gondoltam már arra, hogy más nõvel kezdjek: a feleségem elõtt egyetlen nõvel szeretkeztem, vele vesztettem el a szûzességem, szóval én sem dúskáltam a javakban. Ugyanakkor eszembe sem jutna azzal kacérkodni, hogy félrekúrok, mert szeretem, és ez mindent felülbírál. Lehet a kérdezõt mentegetni, ettõl függetlenül veszélyes játékot játszik, ráadásul nem is a saját kontójára.
Jólvan emberek, lehet közhelyeket durrogtatni minden mennyiségben. A kedves kérdezõ legalább bevallja, megkérdezi, és nem lapít sunyin mint a Magyar átlag.. Az vesse rá az elsõ követ, aki még nemgondolt ilyesmire. Utána lehet osztani az észt!
Azt tanácsolom, hogy nagyon gyorsan tisztázd magadban, mi a fontosabb: a hûség a szerelmed iránt, vagy a vágyaid. Mivel ez elvi kérdés, fontos, hogy ezt mielõbb rendbe tedd a lelkedben, hiszen számtalan olyan helyzet adódhat majd az életedben, ahol a vágyaid, illetve a szerelmed között kell döntened, így ha nem vagy elég elkötelezett a párod felé, könnyen megeshet, hogy megbántod õt. Például: barátnõk vs. õ, karrier vs. õ, alkalmi ajánlkozó kanok vs. õ, stb... Visszatérve a konkrét kérdésre: ha Neked már most ekkora gondot jelent, hogy csak vele szexelhess, az két dolgot jelenthet. Az egyik, hogy még nem élted ki magad, a másik, hogy könnyûvérû nõcske vagy, aki nem bír a vérével. Nem szégyen az utóbbi sem, rengeteg a sorstársad, nõ és férfi egyaránt. Bármelyik válasz is igaz Rád, egy dolog biztos: ha a mostani pároddal már nem élvezed igazán a szexet, és ezen semmilyen módon nem tudsz változtatni, nincs helyed abban a kapcsolatban. Tegyél egy szívességet a párodnak, és beszélj errõl vele õszintén, ennél jobbat nem tehetsz vele. Ha bevállalja a nyitott kapcsolatot / swingerezést, az az õ döntése, vállalja a következményeket. ha viszont továbbra is áltatod önmagad, és tipródsz a kérdésen, elõbb vagy utóbb megcsalod majd, ami nemes egyszerûséggel a másik ember porig alázása. Összefoglalva. vagy bátor leszel, aki a vágyai miatt mer szakítani a biztos háttérrel, vagy belépsz abba a klubba, ahol a beszari emberek titokban csalják a párjukat, és szánalmas tevékenységüket valamilyen ideologizált baromsággal támsztják alá. Ne haragudj a nyersségemért, õszinteségemért, nem a személyeskedés volt a célom. Azt viszont nem hiszem el, hogy egy ilyen helyzetben nem lehet észérvek alapján dönteni. A válasz már abban a tényben benne van, hogy ide fordultál segítségért!
Hidd el ennél csak az rosszabb, ha valaki senkivel sem szexelhet, pedig nagyon kínozza vágy. Én már csak tudom...
Mondjuk szakíts a pasiddal és utána mehetsz dugni kivel akarsz??
javítás:párodba
Elsõvel egyetértek.Egyszer úgyis eljön az a pont, amikor nem tudsz ellenállni a kísértésnek, de ha mégis ellenállsz, sosem leszel nyugodt és elégedett.Ha igazán szerelmes lennél a jelenlegi párodban, nem izgatna a tudat, hogy milyen lehet mással.
Inkább próbáld ki mással is, mint felcsavarodj a témán magadban. A gátlásaidat vetkõzd le mással szemben és add át magad az érzésnek. Az külön jó, hogy a pároddal már beszéltél róla, így akár a szakítás is könnyebb, ha nagyon muszáj. Ne társkeresõkön keress, mert akkor csalódni fogsz. És inkább, olyannal kezdj, akit kicsit már ismersz és bízol benne.
Nem tudom, nekem szántad-e azt a részt, Kedves Kérdezõ, hogy olvassam el az írásodat és értelmezzem is, de hidd el, megtettem. Pontosan azért válaszoltam igen hosszan. Nézd, én nem hibáztatlak azért, amit érzel, mitöbb, ha a barátod nem egy idióta, õ sem fog. Errõl nem tehetsz, ez ésszel nem irányítható dolog, ahogyan arra már Te magad is rámutattál. Amirõl viszont már tehetsz, az a határozatlanságod: gondolj bele, megeshet az, hogy a feltett kérdésedre már magad is tudod a választ, csak nem mersz vele szembenézni? Ugye, hogy így van? Nem kell ahhoz semmiféle különösebb jóstehetség, hogy belásd: a jelenlegi kapcsolatodnak vége, bármennyire is szeretitek egymást. Ennyi. Egyetlen kivétel van, ha a barátod elenged alkalmi jelleggel fiúzni, de hogy õszinte legyek, szerintem elõbb-utóbb erre is rámenne a kapcsolatotok. Megértem a helyzetedet, de be kell látnod, itt nincs jó döntés. Vagy magadat tiltod le a szerrõl, és akkor megeshet, hogy majd házas asszonyként, két gyermekkel a hátad mögött tör ki belõled ez a vágy, vagy belátod, hogy jelen helyzetbõl csak úgy menekülhetsz, ha szakítasz, és kiéled magad. Egyetlen esély az elõzõekben leírtak elkerülésére, ha a párod szabad kártyát ad a kezedbe, és nem is sérül meg a lelke mindeközben. Ha magamból indulok ki, mindennek esélyét nagyjából nullára taksálom, de országszerte terjednek a swinger klubbok, tehát lehet, hogy én vagyok ultra konzervatív beaallítottságú férfi. Na, ebbõl is litánia lett, remélem, segítettem vele valamelyest.
Akár FormatFactory is. Vágni is lehet vele, összefûzni is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm utána is nézek
A kérdező hozzászólása: hát ez nem valami jó sajnos. egyéb ötletek? sony vegas vagy valami?
Mi a gond vele?

Szerintetek milyen? Milyen más szinben lehetne-e? Mivel dobnátok fel : kiegészító, cipő? Ha a ruha nem fekete, de a csipke igen akkor h nézne ki?

http://www.google.hu/imgres?q=lace+dresses+tumblr&start=682&..

Legjobb válasz: én szines kiegészitövel dobnám fel pl én imádom a pink-fekete párost és akkor lehetne pink cipõ, táska meg egy nyaklánc. vagy ugyanez más milyen szinnel

én szines kiegészitövel dobnám fel pl én imádom a pink-fekete párost és akkor lehetne pink cipõ, táska meg egy nyaklánc. vagy ugyanez más milyen szinnel
Ehhez szerintem nem kell nyaklánc, az túl sok lenne. Szerintem egy púder vagy krém színû cipõ+táska jól feldobná. :) És szerintem így simán feketén a legszebb maga a ruha.
Osztom a második válaszoló véleményét!!! Jó kis púder színû platform cipõ vagy szandi plusz borítéktáska és nagyon nagyon csini leszel!
lófarokba kötött haj, karperecek, semmi lógós fülbevaló!, platform tûsarkú fekete szerintem inkább. Egy pink clutch (H&Mben nagyon szépek vannak), nagy arany gyûrû. csodás!
Én feltûnõ karkötõvel (több is lehet) és gyûrûvel dobnám fel.Feketében a legszebb szerintem ez a ruha.

Milyen gyakorlattal, lehet korrigálni, a lepke izom eltérést? Az egyik oldal szépen ível kifelé, a másik be van esve, ezáltal a váll is lejjebb esik. Az elmaradt oldlra jó az egykezes evezés, vagy milyen más gyakorlattal korrigálható?

Legjobb válasz: Igen jó az egykezes, jobban erõltesd a gyengébb oldalt, ha nagyon sok az eltérés akkor csak arra az oldalra edz csak, vagyis picit hozzá butitod az erõsebb oldalad!

Igen jó az egykezes, jobban erõltesd a gyengébb oldalt, ha nagyon sok az eltérés akkor csak arra az oldalra edz csak, vagyis picit hozzá butitod az erõsebb oldalad!
Azért mert már megszoktad :) Mindenkivel így van :)
Majdnem az összes Evolve, Caterpillar és más strapateló gyártók modelljei.
A kérdező hozzászólása: azt szerettem volna hogy kicsivel szûkebb példát kapjak egy androidos vizálló de árban nem az egekkel mint az xperia z.... De köszönöm
én még tudom a sony xperia acro s-t
xperia V
galaxy xcover 2 lenovo a 660 üdv.. : )
ó bocsi defy-t ne nem igazán ismerik el ha beázik
Nem az, hogy nem ismerik el, hanem sem a gyártó, sem a szolgáltató nem vállal érte garanciát. A 7-es szabvány az IP rendszerben, ami a vizet illeti nem azt jelenti, hogy teljesen vízálló, hanem max 1 méter mélységig, max 30 percet kibír.Laborkörülmények között, szóval kádban, normál légköri nyomás mellett, szobahõmérsékleten, stb. Egyébként meg a beázás minden telefonnál garanciavesztést okoz, ez alól a strapa telók sem kivételek.Sem a Defy, sem a galaxy Xcover, sem az xperia go, xperia Z, sem semelyik másik...

Van itt valaki, aki már vigyázott más gyerekére, milyen tapasztalataitok vannak, hogyan viseltétek, mennyire volt türelmetek másnak a gyerekéhez?

Azért kérdezem, mert én két gyerekre is vigyázom, az egyik 1 éves, a másik 2 múlt és sokszor alig van türelmem, a szüleik körülrajongják ?ket, minden órában szeretnekeznek, meg hercegn?, hercegfiú, meg kérdezgetik t?lem ugye milyen aranyosak. Oké, rendben ?k a szül?k, de én nem tudom úgy tekinteni rájuk, mint a szül?k és mikor mindenen hisztizik a 2 éves, még akkor is amikor már mindent megpróbálok, kedvesen beszélek hozzá, játszunk, de egy id? után nagyon elegem van és nincs türelmem.

Legjobb válasz: Akkor ne vigyázz rájuk.

Akkor ne vigyázz rájuk.
Én szerettem mindig vigyázni gyerekekre, fõleg picikre. Velem elég jól elvoltak, nem volt hiszti meg ilyenek, játszottunk egy csomót. Egyszer voltam kicsit kibukva, mikor egy 1 éves kisfiúra vigyáztam, és kb 1 óráig csak sírt, és kiabált hogy anya anya. Nagyon sajnáltam szegénykémet, olyan kétségbe esett volt:( Ha mégis hisztiznek, el kell terelni a figyelmüket. Én egész abszurd dolgokat mondtam nekik, hogy venni akarok egy elefántot, meg ilyeneket. Egybõl nincs sírás, csak kérdések hogy miért, meg hogy hol fog lakni, meg hogy szerett- e a gumicukrot.
A kérdező hozzászólása: Mint minden munkahely ez sem tökéletes, persze, mindenki tud panaszkodni valami miatt. Elvagyok velük, kedvelem õket, õk is szeretnek, bújnak hozzám, de nem úgy ahogy a szüleik és a szülõk mintha elvárnák tõlem, hogy mindig körül ugráljam õket úgy, ahogy õk szeretnék.
Én nem vigyáztam gyerekre, csak tanítottam, kis elsõst. Õ nagyon édes volt, hallgatott rám, jól elvoltunk. Ettõl függetlenül voltak napok, amikor nyûgösebb, fáradtabb volt - olyankor nagyon nehéz volt vele. Szerintem ez amúgy attól is függ, hogy milyen a gyerek. Manapság sajnos rengeteg az elkényeztetett gyerek, már egész kicsi, 2-3 éves korban is. Ha õk mindig a kis hercegnõk a családban, minden körülöttük forog, a szülõk körülrajongják õket... Akkor egyáltalán nem csoda, hogy kibírhatatlanok. Sajnos manapság van egy ilyen nézet, hogy nem szabad nevelni a gyerekeket, hanem mindent rájuk kell hagyni, és minden, amit csinál "édes". :S

Srácok! Nektek is volt olyan ki akartátok próbálni milyen más péniszét verni vagy mással veretni a tied?

Engem nagyon izgat és bírnám ha kipróbálhatnám. Pesti vok.

Legjobb válasz: Szerintem nincs abban semmi, ha kipróbálod. Ha végül megfelelõ partnert találsz hozzá és bejön, akkor miért ne csinálhatnátok együtt néha. Ha meg nem, akkor lehet tovább lépni és kipipálni, mint kipróbált dolgot, ami mégsem jött be. Az emberi szexualitás ritkán fekete vagy fehér. Aki meg minden áron be akar sorolni emiatt valahova, azzal ne foglalkozz, legyen az õ gondja. :D

Szerintem nincs abban semmi, ha kipróbálod. Ha végül megfelelõ partnert találsz hozzá és bejön, akkor miért ne csinálhatnátok együtt néha. Ha meg nem, akkor lehet tovább lépni és kipipálni, mint kipróbált dolgot, ami mégsem jött be. Az emberi szexualitás ritkán fekete vagy fehér. Aki meg minden áron be akar sorolni emiatt valahova, azzal ne foglalkozz, legyen az õ gondja. :D
Nem, mert nem vagyik se b.uzi, se biszex.
A kérdező hozzászólása: A beszólásokat hagyjuk ki. Elég nemet mondani nem kell beszólni. Nem fog izgatni
nem nagy szám job ha csaj csinélja F/23
ez engem is érdekel, sztem buli lehet :D 22/F
Ja.. Torrente is megmondta. Ha magadnak vered is férfi fogja a farkad. Szóval így is úgy is férfi fogja a farkad... Mindenesetre nincs az a pénz, amiért én ezt kipróbálnám. Nem mellesleg fel sem állna. 20F
vasectomia
Van olyan hüvelytabletta amit aktus elõtt fél órával kell felhelyezni. helyi fogamzásgátlás. Sokan használják és biztonságos.
Spermaölõkrém, injekció, nõi gumi, spirál( van olyan is amit még nem szült nõk is használhatnak!!!
Önmegtartoztatás. :)
Volt már egy párszor a kérdés...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!