Találatok a következő kifejezésre: Milyen márkájú vegyek (189 db)

Milyen laptopot vegyek! Nekem csak játékra kell meg facebook, zene Milyen márkájút vegyek? Am 16 vagyok

Legjobb válasz: Játékra nem laptopot, mert annak az árából 2 jobb komplett PC -t kapsz játékra.

Játékra nem laptopot, mert annak az árából 2 jobb komplett PC -t kapsz játékra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!

Hány km-után szükséges olajat cserélni és milyen márkájút vegyek? (1.6 HDI)

A gyári műszer 20.000 km-t javasol, de azt hallottam több helyről, hogy 12.000-15.000-nél már célszerű lecserélni.

Legjobb válasz: Minden körülmények között a gyári intervallumot kell betartani. A gyár nem hülye. Tudják, hogy a motor milyen olajjal mûködik a legoptimálisabban és hogy mekkora az az intervallum vagy távolság, melyet az olaj gond nélkül elvisz. Hisz õk gyártották.. :) Le lehet cserélni hamarabb is, de csak pénzkidobás.

Minden körülmények között a gyári intervallumot kell betartani. A gyár nem hülye. Tudják, hogy a motor milyen olajjal mûködik a legoptimálisabban és hogy mekkora az az intervallum vagy távolság, melyet az olaj gond nélkül elvisz. Hisz õk gyártották.. :) Le lehet cserélni hamarabb is, de csak pénzkidobás.
Ami értéket magad a gyár azt arra a használatra adja meg amivel az üzemanyag fogyasztást is számolja, és ennek nagy része országút, kis része pedig városi használat. Viszont ha többet van városban használva a kocsi akkor indokolt lehet a sûrûbb olajcsere.
12-15e. a harmicat butaság megvárni, csak a motornak lesz baja a használt, savas, szemetes olajtól. ezenkívül max évente.
Turbós motornál szigorúan 10000km, akármit ír a gyártó.
a km egy dolog. Évente, vagy a gyár által elõírt. Nekem is 20.000 van, de én 10.000 rakom az új olajat.

Mp3 lejátszót (nyakbavalót) szeretnék venni, zene hallgatás miatt, milyen márkájút vegyek? Mire figyeljek oda, melyik a jó?

Legjobb válasz: Gyak. tök mindegy, milyet veszel. A legolcsóbb kínai is megfelelõ. Ma már a külön mp3 lejátszók ideje lejárt, mindenki mobilról hallgatja a zenét.

Gyak. tök mindegy, milyet veszel. A legolcsóbb kínai is megfelelõ. Ma már a külön mp3 lejátszók ideje lejárt, mindenki mobilról hallgatja a zenét.
Ne a legolcsóbb kínaiakat vedd meg, mert elég gyér az akkumulátoruk, és az is hamar tönkremegy. Egyébként tényleg tök mindegy, de az olcsókhoz gyárilag elég ótvar füleseket szoktak adni.
http://www.olcsobbat.hu/szorakoztato_elektronika/hordozhato_.. válogass én is innen vettem philips-et és nagyon megvagyok vele elégedve


Milyen márkájút vegyek? (GTX760)

Vennék a gépembe egy gtx 760 típusú vga-t, de nem tudom melyik márkát. Az Asust néztem ki. Megéri? Van jobb gyártójú?

Legjobb válasz: http://ipon.hu/index.php?searchthis=gtx+760+phantom&where=shop ez a legjobb

Azon kívül, hogy a Gainward jól néz ki, az Asus, Saphhire-vel szemben hûtésileg stb esélytelen, ráadásul, csak a hûtés Gainwar elvileg..
Én meg pont úgy tudom, hogy a gainward kártyákon a phantom hûtõ elég jó a többihez képest.
# 2 Shappire is csinál nv karikat? Egyébként EVGA a legjobb, csak azt itthon nem nagyon kapsz.:) Egyébként MSI vagy ASUS, bár az ASUS-nál érdemes utána nézni nem feszlockos-e a kártya.
Sapphire* Bocsi.:)
Gainward a legjobb hûtésileg és a legolcsóbb. Még talán a Gigabyte is szóba jöhet, de inkább Gainwardot vegyél.
A kérdező hozzászólása: és persze lehessen vele trükközni
A kérdező hozzászólása: azt még nem tettem oda hogy kezdésnek

Milyen márkájút vegyek?

Szeretnék venni egy görkorit. De olyant amivel lehet trükköket csinálni és nem megy szét miatta.

Legjobb válasz: hát figyu, nekem az OXELO vált be! :D

hát figyu, nekem az OXELO vált be! :D

15. 000. Ft-if milyen márkájut vegyek?

Fejhallgatót szeretnék venni. 15.000. ft-t biztosan ráköltök de annál feljebb nem mennék. Melyik márkában keressek? Igazából Senheisser mellett voksolok de nem a márka számít igazából hanem az hogy melyik a legjobb márka ennyiért tehát nem is márka hanem típus. Ezek közül szeretnék választani tehát ilyeneket írjatok légyszi: Sennheiser, AKG, Pioneer, ScullCandy, Sony Kritériumok: Utazáshoz Egész fülemre rámennyen és körülfogja Vezetékes Zárt vagy fél nyitott legyen Árában a legnagyobb frekvenciatartományban szólaltassa meg a hangokat

Legjobb válasz: a skullcandy az csicsásabb az is jóó, de a sony az ami igazán jóóóól zól !! :D

a skullcandy az csicsásabb az is jóó, de a sony az ami igazán jóóóól zól !! :D
Hosszabbítani csak az idõ fogja...
Nem létezik ilyen sampon. Ha létezne senkinek sem lenne gondja a hajával.

Hogy kell használni a bronzosítót? Hová kell tenni? Milyen márkájút vegyek?

Legjobb válasz: Púder vagy pirosítóecsettel kell felvinni a halántékodra és az arccsontodra. A márkáknál szerintem keresd meg azt amelyik bevált, esetleg tesztelheted a boltokban kirakott teszterekkel :)

Púder vagy pirosítóecsettel kell felvinni a halántékodra és az arccsontodra. A márkáknál szerintem keresd meg azt amelyik bevált, esetleg tesztelheted a boltokban kirakott teszterekkel :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!