Találatok a következő kifejezésre: Milyen márkájú van (170 db)

Nem tudom milyen márkájú olaj van a kocsimban. Utántölthetem egy ugyanolyan viszkozitású, de más márkájú olajjal?

Legjobb válasz: Ha nem magas teljesítményszintû, agyonadalékolt szintetikus olaj van benne, akkor után lehet tölteni más márkájú olajjal. Az adalékok jelentenek ugyanis veszélyt: ha különbözõek találkoznak, érdekes reakcióba léphetnek, amit senki sem tud kiszámítani. Viszont az ásványi és félszintetikus olajakat nem adalékolják annyira a gyártók, hogy ez gondot jelentsen.

Ha nem magas teljesítményszintû, agyonadalékolt szintetikus olaj van benne, akkor után lehet tölteni más márkájú olajjal. Az adalékok jelentenek ugyanis veszélyt: ha különbözõek találkoznak, érdekes reakcióba léphetnek, amit senki sem tud kiszámítani. Viszont az ásványi és félszintetikus olajakat nem adalékolják annyira a gyártók, hogy ez gondot jelentsen.
Természetesen, igen. Ettõl függetlenül, jól tudod, ugyanolyan márkájú és viszkozitású olajat a legjobb utánatölteni. Sõt olajcserét is ugyanolyannal a legjobb végrehajtani.
A kérdező hozzászólása: és az milyen márkájú?
Nekem van egy szemceruzám, (pontosabban már 2 db van belõle :) ) ami egész nap nem kenõdik el. Este is alig tudom leszedni. Többen dicsérték, hogy milyen jók a színei, és hogy mennyire szép, és kicsit sincs elkenõdve. Mindenki kérdezget, megállítottak már többször is ha vásároltam, hogy milyet használok :DDD Oriflame-bõl rendelem, a neve: Visions V* szemkontúrceruza duó 1, 4 g 1199- Ft jelenleg. Nekem a Tom & Jerry van, zöldes és rózsaszínes. Szerintem a többi színû is ugyanilyen, bár azokat még nem próbáltam. Nekem nagyon jó ez a ceruza, nem tudom, mi miatt van de nekem tényleg soha nem kenõdik el, akár 12 órán át is tart, és utána is csak egyszer át kell húzni a szín miatt. A legtöbb egyébként nekem is lefolyik.
Nálam eddig az összes szemceruza elkenõdött pedig eléggé jó minõségûek voltak.Én szemhéjtust használok az viszont nem kenõdik el:)
Én úgy csinálom, hogy kihúzom ceruzával nem túl erõsen, rá miss sportys tus, (világoskék a teteje, alja fekete) , és így tuttijó:)

Milyen márkájú mosógépetek van, hány éves és volt-e már javítva?

Közvéleménykutatás,a legmegbízhatóbb márkát keresem. Köszi!

Legjobb válasz: Hajdu, van vagy 20-25 éves és volt már javítva :D Most sem tökéletes. Nem fugál, de minõ szerencse van egy szintén Hajdu márkájú centrifugánk is :D Az kiváló.

Hajdu, van vagy 20-25 éves és volt már javítva :D Most sem tökéletes. Nem fugál, de minõ szerencse van egy szintén Hajdu márkájú centrifugánk is :D Az kiváló.
14 éves Ardo felulnyitos, szeretném lecserélni, de még az uzletben is azt állitották, a mai gépek nem birnak ki ennyit.Mármint az elado mondta.
Hajdu, 25 éves, elég sokszor volt már javítva, de jól bírja, nem cserélnénk le.
Fagor 14 éves és egyszer volt javítva.De a mostani mosógépek jó ha kibírnak 5 évet.
Whirlpool 15 éves és nem volt javítva.
AEG 10éves még nem volt szépen mos, illatosra öblít azaz egész idáig illatosra öblített, csak kicsit elhanyagoltam a folyamatos és alapos tisztítását, így az utóbbi idõben az illatfelhõ kicsit hézagos. Viszont ez nem a gép hibája, hanem az enyém:(
whirlpool felültöltõs 4 éves nem volt meg javitva heti 8-9 adagot mosok
Indesit, 4 éves és semmi baja, nem volt még javítva. Apuméknak is ilyen van, az már 10 éves és még annak sem volt baja.
egy vedér rajta egy villanymotorral. 82 éves eccer kellet fótozni
énnekem vannak kiadó házaim van hotpoint aristonom ablakos 5 éves semmi baja nincsen tulajdon képpen mi is használjuk meg a vendégek is mert van 3 db kétszintes ház és külön lenti fenti rész van és az eggyikbe ariston van lent amibe most perpill vagyunk abba whirlpool van 7 éves semmi baja a vendégek után mosunk semmi bajuk sincsen és sokat mennek nagyon szeretem mind a 2 õ t ja és a whirlpool az felültöltõs :DDDD
Lg, egy éves, nincs semmi baja, van hogy napi 4-6 alkalommal mosok, elég sûrûn!
Beko (Bosch licenc), több mint 10 éves, nem volt javítva, anyukámnak Indesit, 2-3 éves, az elektronikáját cserélni kellett már.
Wirpool 7éves nem volt javítva.
Hajdú Energomat, majd 30 éves, de csak kisebb javítások történtek rajta. Jól bírja.
Indesit, volt már javítva.
Samsung, két éves. Nem volt javítva.
Ariston 6 éves, nem volt javítva.
Elektra Bregenz(nem biztos, hogy jól írtam) német mosó és szárítógép, felül töltõs. A szárítógép részét csak egyszer használtam, nincs rá szükség.Kb 3 éves a gép, nem volt még javítva.


Kinek milyen márkájú és méretű gyerekülése van?

Kinek melyik fajta vált, nem vált be?

Legjobb válasz: Coneco márkájú(dettó ugyan az mint a Giraffe Club Bs-02 még a színe is csak más a felirat rajta http://giraffeclub.hu/autosules.php ) ,9-25kg-ig jó.Én meg vagyok vele elégedve,szerintem elég masszív és jó az oldalsó védelem.Egyetlen gondom van vele,hogy beleizzad a gyerek,de úgy tudom szinte mindegyikbe.

Coneco márkájú(dettó ugyan az mint a Giraffe Club Bs-02 még a színe is csak más a felirat rajta http://giraffeclub.hu/autosules.php ) , 9-25kg-ig jó.Én meg vagyok vele elégedve, szerintem elég masszív és jó az oldalsó védelem.Egyetlen gondom van vele, hogy beleizzad a gyerek, de úgy tudom szinte mindegyikbe.
Mi STM-et használunk, az tök olyan mint a Recaro csak a huzata más. 9-36 kg-os. Kategóriájában a legjobb. A minimanóban vettük.
Besafe 9-18 kg-ig. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Én szoktam itt hangoztatni, hogy nem érdemes olyat venni, aminek nem jó, vagy nincs is töréstesztje. Én nem vettem volna pierre cardint, naniat, baby pointot. Ezek csak arra valók, hogy ne büntessenek meg. Elég csak a mûanyag részét megnézni.Erõsebbet ráütsz és már reped is. Ez a véleményem, még ha minusz százra is pontoztok le. A gyerek biztonsága mindenek elõtt.
Römer, és ez nyerte meg az eddigi összes gyerekülési töréstesztet, vagyis a legbiztonságosabb.Igaz mi is úgy kaptuk ajándékba, 40 ezertõl kezdõdnek.Nekünk nagyon bevált.
20:51-es!Ti nagyon drágán vettétek!Azt hiszem a tesóm a rögzítõvel együtt 60-ért vette, igaz Németországban.Hû elhiszem, hogy megvontatok magatoktól "mindent"...De tényleg megéri.Bocsi az offért.
9-36 kilós stm starlight sp (recaro young sport). pár éve tesztgyõztes volt. Hála Istennek még a biztonságát nem tszteltük, de kényelmes, tágas, pihe-puha. szereti a kishercegünk:)
Nekünk Remi van.0-18kg-os. Dönthetõ, úgyhogy kényelmesen bír benne aludni is.
Nekünk Besafe ülésünk van, Römerre nem futja sajna. A boltban az eladó csajszi azt mondta, volt olyan vevõ aki azzal ment vissza, hogy karamboloztak, az autó ülése szétment, de a besafe egyben maradt.Még szerencsére élesben nem volt tesztelve, de a lányom szereti. Viszont ebbe is beleizzad. Úgyhogy varrtunk bele nyári huzatot nagy pelenkaanyagból. abba is izzad a negyven fokban nyilván, de az legalább beszívja..
Chicco, 0-18 kg-ig
0-13 kg Coneco!Zöld!11 ezer volt!NAgyon megvagyunk vele elégedve!Szuper jó és az ára is kitûnõ! http://www.tikotiko.hu/images/autosules0_13/coneco_0-13_a.jpg
Amíg nincs baleset, úgyis mindenki maximálisan elégedett lehet a gyereküléssel. Keress rá a töréstesztekre a neten, szerintem azok a mérvadóak. Nekünk most Concord van (0-18), de kezdi kinõni a lányom, valószínûleg Cybexet fogunk venni 15-36 kategóriában.
nekünk ilyen van: http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?productid=22.. Férjem választotta valami töréstesztes oldal alapján, nem értek hozzá, állítólag jó. A gatyánk ráment (nem vettem új szandált, fürdõruhát, rövidnacit + apa szandál idén nyáron emiat, sztem megérte :) )
Concord Ultimax 0-18 kg-ig 25 e ft volt használtan. Nem érdemes újat venni ha zavar, hogy használt jobban jár az ember ha vesz rá új huzatot .
Mi Bébé Confort Axiss ülést vettünk, 9-18 kg-ig használható, nagyon jók a töréstesztjei.Igaz, elég drága-80000 ft-de a baba mindent megér.
A legjobb törés tesztje a Besafe -nek van az ára is szép kb 50000ft:(
Nekünk MaxiCosi van. Ha jól emlékszem 35e-ért vettük akciósan tavaly az Astiban.Nagyon jól néz ki, úgy látom tök kényelmes is a gyereknek, Puha a fejrésznél, könnyû bekötni, könnyû állítani és nem utolsó sorban nagyon jó volt a német törésteszten az eredménye.Bár a nyári huzat 15e rá, de mi is varrtunk rá egyet gumis lepedõbõl, amiben kevésbé izzad.
Itt találsz teszteket a harmadik oldaltól: http://totalcar.hu/magazin/technika/adacules/ Egy összesitést pedig itt: http://www.adac.de/Tests/Kindersicherung/Kindersitze/tab.asp.. Igaz, németül van, de a jelek: o - megfelelõ + - jó ++ nagyon jó - nem megfelelõ
Mi most vettünk egy CAM-ot 9-36 kg-os. A másik babánké BREVI az is nagyon jó.
A kérdező hozzászólása: Nekünk Cam van 0-13 kg-ig. Most akarjuk cserélni nagyobbra, még nem tudom milyen márkát válasszak.
A 12.26-os válaszolóval kicsit vitatkoznék.Nem azért nem érdemes használtat venni, mert a huzata esetleg cserére szorul, hanem mert nem tudod, h milyen volt az ülés elõélete.Sajnos ezekre is az vonatkozik, minta a bukósisakokra:ha bármilyen behatás érte(természetesen komolyabbra gondolok, ami ütközés útján érheti), dobhatod a kukába, SEMMIT nem ér.Egy ilyen nem feltétlen látszik rajta, és nem biztos, h a tudomásodra hozzák...a lényege az ülésnek, h elvezeti az ütközés erejét.Ezáltal olyan belsõ feszültség keletkezik az anyagban, h egy következõt már nem bír ki.És az elõttem válaszolóval egyet értek azon márkákban, amiket felsorolt.Semmi pénzért nem vennék ilyet.(Én a BébéConfort Axiss-es válaszoló vagyok)

Milyen márkájú ez a táska és hol lehet venni ilyen táskát? Itt van a táskáról egy kép: i44. tinypic.com/97qufl.jpg

Aztán még annyit tudok róla hogy Zimány Lindának is van ilyen táskája (vagyis a képen az ott az övé)

Legjobb válasz: Louis Vuitton márkájú Damier Azur Speedy 30-as típus (http://www.louisvuitton.com/web/flash/index.jsp;jsessionid=I..) nekem is nagy vágyam egy ilyen, csak az a gond, hogy 100 ezer forint fölött van az ára:S de ha ez sem tart vissza, akkor Bp. Andrássy út 23. a Louis Vuitton üzlet, ott lehet ilyet venni

Louis Vuitton márkájú Damier Azur Speedy 30-as típus (http://www.louisvuitton.com/web/flash/index.jsp;jsessionid=I..) nekem is nagy vágyam egy ilyen, csak az a gond, hogy 100 ezer forint fölött van az ára:S de ha ez sem tart vissza, akkor Bp. Andrássy út 23. a Louis Vuitton üzlet, ott lehet ilyet venni
Ez nem Chanel és nem is Dolce & Gabbana, a második válaszoló mondta jól, ez bizony Vuitton táska. Az ára elképesztõen magas, de lehet kapni hamisítványokat is, amik szintén nem valami olcsók, de az eredeti árnak a töredékei.
Ezek a másolatok módfelett cikik.. Mellesleg Párizsba ne menj vele mert iszonyatos összegre büntetnek meg.
valóban louis vuitton táska, és másolatot légyszíves ne vegyél, mert nagyon ciki. egyébként szerintem nem érdemes ilyenre szórni a pénzed, nem hiszem, hogy az eredetit meg tudod venni, akkor meg minek gagyi? Úgysem hinné el senki, hogy valódi!!!
Chanel szokott legtobbszor lenni ennek a taskanak a markaja, esetleg Dolce Gabbana. Tobbfele markaban is meno ez a taska. Szerintem Londonban vehette Z. Linda ezt a tatyot, itt mindenhol ilyet lehet kapni. Esetleg rendeljel ebay-on ott is van sokfele! Pesten tuti lehet kapni.
A kérdező hozzászólása: Köszii..:) és ezek a "másolatok" hol vehetõek vagy kaphatók? :D
Szerintem inkább Gucci, mint LV.
A kérdező hozzászólása: amúgy honnan gondolod, hogy nekem nincs rá pénzem???:DD

Olyan úszószemüveg kellene amelyikbe nem folyik be a víz van ilyen? Milyen márkájú?

Legjobb válasz: mi a decathlonban vettünk a gyerekeknek és ez volt az elsõ, amivel meg voltak elégedve. elég stabil, és nem folyik bele a víz. sima, decathlonos márkájú, nem is volt túl drága.

A nagyobb sportruházat gyártók (adidas, nike, puma) és a kifejezetten vizi sportokra specializálódott gyártók (speedo, arena) szemüvegek szerintem mindegyike tökéletes arra amit írtál. csak a pénztárcád és a stílusod az ami megszabja, meiket vedd meg. A mostaniak már nem is párásodnak. Én most vettem egy adidast és tökéletesen páramentes, míg a régi víz alatt jó, de víz felett semmit sem látok benne. A szemkereten lévõ gumi vastagsága még változhat. Én pl azt szeretem ha vastag a gumi és szinte "rácuppan" a szememre, faterom azt szereti ha vékony. Ízlés kérdése.
mi a decathlonban vettünk a gyerekeknek és ez volt az elsõ, amivel meg voltak elégedve. elég stabil, és nem folyik bele a víz. sima, decathlonos márkájú, nem is volt túl drága.
arena
nekem nagyon beválltaz arena... úgy néz ki, mint egy biciklis szemüveg, és metál kék, sötétített, garantáltan nem megy bele a víz... már 1 éve ezt használom
nekem a legjobb a NIKE márka! már több éve használom és nem megy bele víz! amugy ugy nézd a szemüveget hogy az a párna ami a szemre megy az puha legyen és jó gumis!
Képzeld van ilyen. Mégis zerinted mire való az úszószemüveg? Áhhh...
14:04-es vok:eszembe jutott a márkája:aqua lung
ismét én, mint elöbb:amúgy, még annyi, hogy a méret is nagyban számít, és az, hogy ha veszed fel, akkor a hajad, ha van frufrud, akkor ne lógjon a szilikon gumi mellé, mert akkor nem tud jól rátapadni az arcodra a szemcsy
A hervis-ben vettem egyet, sárga és átláttszó rajta a szilikon.Tényleg nagyon jó, bár, az ára is vmi 6000 volt, de volt hozzá pipa is, és én olyan 30 percekig is a víz alatt szoktam maradni vele, és fel sem kell jönnöm, régen nekem is mindig ez volt a bajom, de ma már nincs vele gond...nézd meg...
Leginkább azon múlik, hogy mennyire szabványos az arcszerkezeted. Elég deformált fejem van, nehezen találok újat.
vastag gumi nem nyom annyira, vékony jobban. tapasztalat kell, pl a kislencsés a jobb vagy nagyobb. én az arena-t kedvelem ;) Viszont arena-t vagy speedot sehol se találok, ami metálfényezésû kívülrõl :(
attól függ hogy melyik jó az arcod formájára! nem a márka
Jajj he de nem minden olyan te kis okoska! 1 válaszoló.
nálunk Pécsen van egy rendes uszodai bolt, ott lehet szemüveget próbálni a "cuppanós" tesztel, amelyik átmegy a teszten és tetszik és az anyagi keretbe belefér az nyert!

Jövőhéten szeretnék hajvaslót vásárolni. Nagyon örülnék neki ha sok válasz érkezne, hogy nektek milyen márkájú hajvasalóitok vannak és mennyiért vettétek? Illetve milyen minőségű hajvédőt használtok?

Az anyagi helyzetem most engedi meg,hogy vegyek egy hajvasalót.Remington S1005-ra gondoltam barátn?mnek ilyen van vasaltam már vele és nagyon jó.Nektek milyen van ??Ill milyet ajánlanátok?:)) árat és a hajvéd? spray árát is lécci:)

Legjobb válasz: nekem is Remingtonom van,csak nekem CS5002.nem a legjobb,de nagyon bevált,már több éve használom.olcsó volt,5-6000 körül. hajvédõspay-t mindenképp használj!én a DM saját márkáját,a Baleát használom,szintén bevált:) 600Ft körül kapható,de pontosan nem tudom ja,és amilyet te akarsz:több barátnõmnek is olyan van,és azt mondják,hogy jó

nekem is Remingtonom van, csak nekem CS5002.nem a legjobb, de nagyon bevált, már több éve használom.olcsó volt, 5-6000 körül. hajvédõspay-t mindenképp használj!én a DM saját márkáját, a Baleát használom, szintén bevált:) 600Ft körül kapható, de pontosan nem tudom ja, és amilyet te akarsz:több barátnõmnek is olyan van, és azt mondják, hogy jó
nekem ilyenem van 4! éve: http://www.argep.hu/popup.asp?pid=131478130&pnr=10001&foto=1 semmit nem kopott, gyönyörûen vasal nagyon megérte az árát:O 17-ért vettem most már 15-16 ért meg lehet venni. Anno saturn-ba vettem, most már media markt van helyette. Hõvédõnek Kallos-t használok 500 ft, de jó a Balea Trend it up is az 700 ft dm-ben!

Lányok! Hány db, milyen színű, és milyen márkájú körömlakkotok van? Melyik a kedvenc márkátok, és miért?

Legjobb válasz: kb 80 db és különbözõ márkák és színek,persze árnyalatba sok hasonló van. ami legjobban bejött az az essence,hiába olcsó de jó is :) meg a max factor de az túl drága,2 van csak belõle:)

kb 80 db és különbözõ márkák és színek, persze árnyalatba sok hasonló van. ami legjobban bejött az az essence, hiába olcsó de jó is :) meg a max factor de az túl drága, 2 van csak belõle:)
A kérdező hozzászólása: Az Essence az tényleg jó. :) Én a Catrice-t szeretem még, meg a Miss Sporty is elmegy. Most próbálgatok egy eddig nem ismert márkát, Flormar Pretty a neve.
Hát..nincs túl sok, kb 15-20 db, 3 fekete, piros, kék különbözõ árnyalatai, lila, zöld, sárga, rózsaszín, és egyéb. A kedvencem a Moyra, mert nem kopik olyan hamar le, és olcsó. 16/L
hú elég sok kb 60-70 mindenféle árnyalat kivéve a barnát mert az most épp kifogyott amúgy az is szokott lenni. Márkából az Yves Rocher-tõl a 100forintos no name-ig minden. Kedvenc márkám az Astor és tõle is a purple dream az a szín valami gyönyörû nagyon szeretem, tartós is. Szeretem még az Avon lakkokat is mert azok is intenzívek és tartósak. A Catrice-t én nem szeretem túl vastag az ecsete és nem tudom szépen kifesteni a körmöm magamtól sose vennék, barátnõmtõl kaptam. Az Yves Rocher meg egy kalap khm... semmi színe csak csillog azt is kaptam a barátomtól, szegény nem ért a lakkokhoz :)
Amit használok: Átlátszó; fekete; csillogós fekete; csillogós ezüst; bõrszínû. Van még sok, különféle rózsaszínek, barnák, de azokat nem használom. Olcsó körömlakkok, fodrászkellékesben vettem õket. Az átlátszó és a fekete Moyra. Átlátszóban jó, egy vagy két rétegben alig akar lejönni a körmömrõl. Úgyhogy most egy darabig ez lesz. Annyira nem érdekel a körmöm, hogy nagyobb összeget áldozzak rá. :D
Nekem úgy 100db-van és ezen belül minden színû amit csak el tudsz képzelni(kivéve neon) a kedvencem a repedezõs körömlakk és legjobban a s-he, mert a szinte a legvilágosabb szinekkel is elég ha 1X megyekát vele a körmömön úgy is olyan mintha 3X átmentem volna rajta(de ezen kívül minden féle körömlak-márkás körömlakkom van-szinte az összes féléból).
Nekem kb 40 db van és minden fajta de legjobban a Moyra-t, Kallos-t szeretem :)

Milyen márkájú ionos hajszárítótok van, ami nagyon bevált?

Legjobb válasz: Azt hiszem nekem õ van: http://www.philips.hu/c/hajapolas/salondry-active-ion-2000-w.. Hát én szeretem, de.. megszárítja a hajam és úgy kb ennyi..hogy az ionok mit csinálnak nem tudom..Franc se tudja, hogy fényesebb e a hajam tõle..:) Talán azt elmondhatom, hogy nem lesz olyan seprûs a hajam. Általában már csak itt ott nedves a hajam mikor elkezdem szárítani, így pl nem tudom milyen gyorsan szárít..de jó, hogy vannak rajta fokozatok. Mindenesetre jó kis gép, nem bántam meg, hogy megvettem. A fúvócsõrõl nem tudok mesélni, mert bár eredetiként vettem vaterán..azt nem juttatta el hozzám a kedves eladó..

Azt hiszem nekem õ van: http://www.philips.hu/c/hajapolas/salondry-active-ion-2000-w.. Hát én szeretem, de.. megszárítja a hajam és úgy kb ennyi..hogy az ionok mit csinálnak nem tudom..Franc se tudja, hogy fényesebb e a hajam tõle..:) Talán azt elmondhatom, hogy nem lesz olyan seprûs a hajam. Általában már csak itt ott nedves a hajam mikor elkezdem szárítani, így pl nem tudom milyen gyorsan szárít..de jó, hogy vannak rajta fokozatok. Mindenesetre jó kis gép, nem bántam meg, hogy megvettem. A fúvócsõrõl nem tudok mesélni, mert bár eredetiként vettem vaterán..azt nem juttatta el hozzám a kedves eladó..
Nekem is olyan van, mint az elsõnek :-) Gyorsan szárít. Nekem nagyon sok hajam van, de ilyen gyorsan még sosem tudtam megszárítani a hajam. Gyakorlatilag egyáltalán nem töredezik a hajam, mióta ezt használom. Talán fényesebb is. Viszont: a legmelegebb fogozatot szerintem nem igazán lehet használni (legalábbis fém körkefével való szárításkor), mert simán leégeti a hajat. Mert ugye olyankor a kefe is átmelegszik. Persze nagyon nagy odafigyeléssel nyilván nem égeti el, de én nem figyeltem eléggé és kétszer sikerült 1-1 tincset kicsit megpörkölni. Én leginkább a elsõ hõmérsékletet használom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Pont a Philips és a Remington között vaciláltam, úgyhogy remélem még válaszol valaki, sokat segítene a döntésben, hogy melyik márka jobb a kettõ közül:) Vagy szerintetek tök mindegy? Most egy harmadik márkájú ionos hajszárítóm van, de nekem sajnos nem jött be, ugyanúgy törik a hajam, mint elõtte, ezért szeretnék valami népszerûbb márkát megpróbálni. Köszönöm még1x!
A Remingtonnál azt írják, hogy 5 év a cseregarancia. Azt válaszd! Nekem a Philipsen a kapcsoló eltört :-( a párom megszerelte valamennyire, de nyilván nem bír már ki sokat. Amúgy azt hiszem 3 éves a hajszárítóm.
1. vagyok sajnos én minden nap egyenesítem a hajam, így ugyanúgy törik.. :( lehet javítana a szárító ha nem egyenesítenék, de így nem.
http://www.belvarostelepont.hu/webshop/images/CV_4220.gif Nekem ilyen Rowenta van. Én szeretem, ionos is meg hideg levegõt is tud fújni. Nagyon hosszú és dús hajam van, de ezzel elég hamar meg tudom szárítani. Nem is szárítja úgy ki a hajam, mint a régi nem ionos hajszárítónk. Az Remington, kb. 15 éves, és még mûködik. Úgyhogy az sem lehet rossz márka.

Kinek mi a napi/heti/havi szépségápolási szokásai? Miket és milyen márkájú termékeket használ hozzá? Hányszor jár kozmiba, fodrászhoz, stb? Milyen trükkjei vannak?

Legjobb válasz: Ami fix: naponta nappali krém, fodrász 4 hetente. û Félévente teljes arctisztítás kozmetikussal, évente, félévente pedikûr. Körmöshöz nem járok. Arcradír, maszk otthon, amikor idõm van és szükségét érzem. Kozmetikusnál fazongyanta, szemöldök ahogy van kedvem, idõm, de havonta 1x mindenképpen. A többi szõrtelenítést borotvával, epilátorral és csipesszel megoldom otthon. Ha van kedvem, akkor megcsináltatom a kozmetikussal. Én FLP-s, Sonya termékeket, dekorkozmetikumokat használok, itt megtalálod õket: http://www.flpshop.hu/fooldal.html. A trükk a kevesebb több, vagyis a lehetõ legkevesebb kencével oldom meg és nagy figyelmet fordítok a belsõ vitaminpótlásra és az elegendõ víz fogyasztására (belsõ hidratálás). 31N

Ami fix: naponta nappali krém, fodrász 4 hetente. û Félévente teljes arctisztítás kozmetikussal, évente, félévente pedikûr. Körmöshöz nem járok. Arcradír, maszk otthon, amikor idõm van és szükségét érzem. Kozmetikusnál fazongyanta, szemöldök ahogy van kedvem, idõm, de havonta 1x mindenképpen. A többi szõrtelenítést borotvával, epilátorral és csipesszel megoldom otthon. Ha van kedvem, akkor megcsináltatom a kozmetikussal. Én FLP-s, Sonya termékeket, dekorkozmetikumokat használok, itt megtalálod õket: http://www.flpshop.hu/fooldal.html. A trükk a kevesebb több, vagyis a lehetõ legkevesebb kencével oldom meg és nagy figyelmet fordítok a belsõ vitaminpótlásra és az elegendõ víz fogyasztására (belsõ hidratálás). 31N
Én semmi kencét nem kenek magamra. Se arckémet, pattanástalanítót, hidratálót. Ha nagyon szükségesnek érzem akkor aloeverás tisztitó arcmaszkot teszek fel, de ez 1 évben kb. 2x fordul elõ. Sminkelni rendszeresen (ha megyek valahová, otthon nem)sminkelek. Több féle terméket használok, nincs kedvencem. Kozmetikushoz 3 hetente járok gyantáztatni. De ez is változó, mert lehet kevesebb vagy több is:) A napi rutin nálam nagyon egyszerû... fürdés, fogmosás, (hajmosás) smink:)
Lényegében: -napi: reggel és este arcmosás arctisztítóval, fogmosás, fürdés, testápoló (nem feltétlen minden nap), nappali-éjszakai arckrém -heti: arcradírozás, arcpakolás, hajmosás legalább heti 2x (attól függ mennyire "koszolódik", vagy zsírosodik be a hajam), kéz és lábköröm, illetve szemöldökigazítás. Ja meg arcgõzölés. -havi: hajfestés - házilag megoldva, na meg a hajam is magamnak vágom Változó milyen termékeket használok, de a leggyakrabban elõforduló márkák: Anaconda, Garnier, Dove, Balea Kifejezetten "trükk" nem nagyon jut eszembe, max az, hogy olívaolajas-tojásos arc és hajpakolást szoktam alkalmazni a leggyakrabban.
naponta: http://www.pharmacyathand.co.uk/media/gbu0/prodlg/3574660156.. hetente: barackmagos bõrradír, aminek nem tudom, a "márkáját", a kozmetikustól vesszük és szemöldökszedés a kozminál havonta: arckezelés kozemikusnál a szõrtelenítás otthon történik epilátorral és borotvával. L/17
én mindennap sminkelek, de így nyáron csak a szememet, maccosmetics cuccokkal, szempillaspirál armani, õsszel télen szeretem az alapozóikat is. szemöldökömet én szedem, de a kis "szöszöket"havi 1* leszoktam gyantáztatni.többi testrész is havi 1*-i gyanta. havi 1* fodrász, pedikûrös, a kezeimen szépen megtudom és is csinálni. fél évente arctisztítás, arccsiszolás
Én 3 hetente járok kozmetikushoz és körmöshöz. Fodrászhoz csak két havonta.Mindennap használok az arcomra egy pattanásmegelõzõ krémet ami az avonból van és hozzá a tonikot meg a többi napi alap tisztálkodás persze...2naponta járok szoliba bár most nyáron csak ha rossz idõ van van vagy ha nincs idõm napozni.Nyáron nem sminkelek csak egy kis hidratáló arckrém és szempillaspirál. Kozmetikusnál gyantáztatok szóval azzal nekem nem kell foglalkoznom... 18/L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!