Találatok a következő kifejezésre: Milyen márkájú mosógépet vegyünk Milyen tapasztalatok (2 db)

Milyen márkájú mosógépet vegyek vagy ne vegyek? Írjatok légyszi tapasztalatokat, nektek melyik vált be?

Szeretném, ha beválna, amit megveszek, mert a mostanival nem voltam elégedett. (Elin) Büdösek és nem tiszták a ruhák. Els?sorban a márka érdekelne, de típus is érdekel, ha valakinek nagyon bevált. Köszi, ha írtok, mert nem igazodom el, annyi a választék. De a tapasztalat a lényeg!

Legjobb válasz: Vegyél régi használtat,a maiakat mind úgy gyártják,hogy hamar szétmenjen ,de nincs hozzá alkatrész ,mert olyan sok féle új van,a régiek nagyából mind úgyanúgy készültek! Ha jól emlékszem van egy olyan márka,hogy :Lehel! Na azt a szerelõk is Istenítik!

Vegyél régi használtat, a maiakat mind úgy gyártják, hogy hamar szétmenjen , de nincs hozzá alkatrész , mert olyan sok féle új van, a régiek nagyából mind úgyanúgy készültek! Ha jól emlékszem van egy olyan márka, hogy :Lehel! Na azt a szerelõk is Istenítik!
Whirlpool-t semmiképp. Nekünk van egy pár éves Zanussi, és egy új Samsung. Mindkettõt ajánlom. Nem véletlenül vettem ilyeneket, alaposan tájékozódtam. A Zanussi felültöltõs, és a legkomolyabb volt anno. A Samsung elöltöltõs, és nagyon szeretjük. Az LG is jó amiket hallottam róla. Az AEG szerintem nem éri meg az árát, csak nagyon akciósan esetleg.
Bevált: Gorenje, Ardo Nem: Indesit
Miele, egy vagyonba kerül de simán kibír 20 évet, akár használtan is megéri. AEG Lavamat ez kevésbé drága de szintén megbízható gép. Ha nem tudsz ennyit rááldozni akkor majdnem mindegy, hogy mit veszel.
A kérdező hozzászólása: Egyenlõre az AEG jött számításba, de várom a további hozzászólásokat. Köszi!
Ha felültöltõst vennél, csk olyat javaslok, amelyiknek fiókos a mosószeradagolója, és nem a tetõben van.
Zanussi 8 éves, az egyik tekersz elszakadt az elõzõ hónapban, 4 ezerért megcsinálta egy profi, azóta semmi baja. (És a többségre hosszú a garancia... Bár régebbi modellek jobbak.(Ez alatt egy két éveseket gondolom, de a nem használtat!))

Milyen márkájú felültöltős mosógépet vegyünk? Milyen tapasztalatok vannak hibákat, időtállóságot illetően?

Legjobb válasz: A zanussi az tartós, az electrolux és a whirpool az sokat tud és jó de azt már nem tudom hogy meddig bírja ki.

A zanussi az tartós, az electrolux és a whirpool az sokat tud és jó de azt már nem tudom hogy meddig bírja ki.
Én nem vennék felül töltõst ujra!Worpool-om van , 5 éves és vannak vele gondok, a legnagyobb az, hogy nem viszi ki a tartából a mosóport!Néha az öblítõt se, ez elég kellemetlen.Barátnõmnek ugyan ilyen van, neki meg már nem melegíyti fel a vizet, 6 éves a gép...
Szia! a szerelõnk azt mondta, hogy mindegy, hogy milyen gépet veszel, mert 5-6 évnél többet egyik sem bír ki. A mi zanussink ídõkapcsolója elromlott és csak 20.000 Ft lett volna a cseréje, amikor a gépet 5 éve 45.000 -ért vettük, tehát nem cseréltetjük ki, inkább veszünk egy újjat. Anyós Zanussija pont az 5 éves jotállási ídõ után 1 hónappal döglött be, csapágycsere szintén 20.000FT-ért. Ergo, mindegy, hogy milyen gépet veszel meg, mert 5-6 évnél tovább ugysem bírja, ha elromlik, akkor nem éri megjavitattni, jobban jársz, ha ujjat veszel.
A felültöltõs sokkal jobb mint az ablakos, ugyanis a dob két helyen van felfüggesztve, míg az ablakosnál csak egy, így az még hamarabb tönkremegy.Illetve kevesebb helyet is foglal el.Édesanyámnak 14éves a Zanussija és semmi baja nincs vele.Nekem "wörpul" van, és nagyon meg vagyok vele elégedve.Tökéletesen kimossa az öblítõt és a mosóport is.A ruhák mindig szép tiszták. Viszont bmit is veszel, azzal tisztában kell lenned, hogy manapság 5-6 évnél tovább nem fogsz tudni használni egy háztartási gépet, mert sajnos úgy gyártják õket, hogy valami tönkremenjen benne, így érdemesebb a legolcsóbbat venni, mer szinte biztos, hogy annyi idõ múlva dobhatod is ki.
Én is azt tudom mondani amit az elõttem szóló, hogy a Whirpool, nem igazán jó. Nekünk kettõ is van a családban, az egyikkel szintén az a probléma, hogy bennemarad a mosópor és az öblítõ helyén pedig benne marad a víz. A másikat már javítani kellett, már nem tudom pontosan milyen alkatrészt kellett cserélni benne, de csörgött-csattogott mintha szét akart volna esni. Mindkettõ 5-6 éves gép. Szerintem a felültöltéssel nincs gond, de én a Whirpoolt nem ajánlom. Egyébként a hétvégén készülünk mi mosógépet venni, de Whirpoolt biztos nem veszek. De viszont a szerelõ azt mondta nekünk aki bekötötte garanciába a gáztûzhelyet, hogy a Zanussi és az Electrolux is nagyon jó márka, mosógépben is. Nekem a gáz bevált és a hûtõvel sincs semmi gondunk.
Szerintem a felültöltéssel nincs gond, de én a Whirpoolt nem ajánlom. Anyukámnak 5 éves és már párszor javítani kellett. Mivel nálik kicsi a fürdõ így kád mellett van és már erõsen rozsdásodik is. Nekem Fagor van és tök szuper. Amúgy sok ismerõsöm a zanussira electroluxra és a fagorra esküszik. De whirpoolt mindenki szidja. A felültöltös mellett sól hogy 2 helyen van felfüggeszteve. Az enyém elölt ötlöüs de ez nem probléma. Az hogy elöl vagy felül töltöst választasz azt szerintem a hely nagysága dönti el:-)))
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönjük a válaszokat! Zanussi lesz, felültöltõs, 73000.-ért és csak 3 hónap múlva kell fizetni!A jövõ héten már hozzuk is el. Sokat segítettetek, még egyszer köszi!
Divat szídni a régi szoci termékeket. De a HAJDÚ ENERGOMAT kb 30 éve megvan és hibátlanul mûködik. Az elsõ 15 évét 4 tagú családunkban szolgálta, egy jó ideje csak apám használja, de semmi baja. Ja és nem vízkövesedik, pedig nem kalgonizálunk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!