Találatok a következő kifejezésre: Milyen márkájú mosógépet (14 db)

Milyen márkájú mosógépet éri meg beszerezni?

Valami olcsóbb kéne, ami még jó hosszú távra is. "Olcsó és jó, megbízható:)"

Legjobb válasz: http://www.arukereso.hu/mosogep-c3167/hajdu/ha-1100-p2684467..

Figyelembe véve a mosti gépekre vonatkozó max. 8-10 éves élettartamot, lehet, hogy a legjobban egy keverõtárcsás mosógéppel és centrifugával jársz, ha fontos az ár. Egy vízzel kimosol egy halom ruhát - hátránya, hogy valahol öblíteni kell. A régi Hajdúk rengeteget bírtak és egy órán belül befejezték a mosást. A most új gépek meg kevés energiát és vizet fogyasztanak, viszont min. egy órát, másfelet lötyögtetnek és nem fognak húsz évet kibírni, mert abba belerokkanna a világgazdaság.
A keverõtárcsás seperc alatt végez, a centrifuga is, és a teregetõn a lenge szellõ sem fogyaszt semmit. Cserébe a keverõtárcsás szépen kinyírja a ruhát. :) Tökmindegy mit veszel, az elöltöltõsön lehet a gyereket pelenkázni, a tetejére tudsz pakolni. Ami tele van mindenféle elektronikus bizbasszal, az el is fog romlani. Ha javasolhatom kijelzõs legyen, a hátralévõ idõ a lényeg, fõleg ha férfiember is van.

Milyen márkájú mosógépet, hűtő és egyben fagyasztószekrényt ajánlotok?

Költözünk és szeretnék új háztartási eszközöket venni. Melyik márka a legmegbízhatóbb mit ajánlotok olyan 100 e. forint körül? Nem baj az sem ha kicsit több (150 max) csak megbízható, jó legyen. Mosógépre és hűtőszekrényre is egyaránt vonatkozik a kérdés. Köszönöm!

Legjobb válasz: Én mindenbõl az Electrolux-ot javasolnám ebben az árban. A mosógépnek hónapokig olvastam utána, a sorrend AEG, Electrolux, Zanussi volt a kevés hiba tekintetében. Az enyém hiba nélkül megy 6. éve. A hûtõkben már megoszlanak a vélemények, én jelenleg a Bosch, Electrolux vonalon tartok keresgélésben...

Én mindenbõl az Electrolux-ot javasolnám ebben az árban. A mosógépnek hónapokig olvastam utána, a sorrend AEG, Electrolux, Zanussi volt a kevés hiba tekintetében. Az enyém hiba nélkül megy 6. éve. A hûtõkben már megoszlanak a vélemények, én jelenleg a Bosch, Electrolux vonalon tartok keresgélésben...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
http://www.arukereso.hu/mosogep-c3167/samsung/wf60f4e0w0w-p1.. Ilyen no name márkát soha ne vegyél. Gondolok itt a Gorenje, AEG, Zanussi. Vegyél inkább: Fagor, Samsung, Bosch, LG, Whirlpool. Én ezt ajánlom, jól néz ki márkás...
BOSCH SIEMENS

Milyen márkájú mosógépet érdemes venni, ami elérhető áron kapható?

70-75 ezer ft-ig lenne jó.

Legjobb válasz: whirlpool http://www.grando.hu/whirlpool-awe-2550-szabadonallo-felulto.. http://www.grando.hu/whirlpool-awe-2550-felultoltos-mosogep-.. http://www.grando.hu/whirlpool-awe-d-1009-ex-feluloltos-moso..

A kérdező hozzászólása: köszi :) Te használtad is már ezt a márkát?
Nekem Zanussi van két éve, és semmi gondom vele. (Kopp-kopp.)
igen, nekem is ilyen whirlpool awe valahánbyas számú van a számot nemtom pontosanxd már kb. 2 évnél is régebb óta megvan
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! :)


Milyen márkájú mosógépet vegyek 70-100 ft között?

Felülölt?s

Legjobb válasz: Egy whirlpoolom már egyszer tönkrement. A Bosch az milyen?

A kérdező hozzászólása: Egy whirlpoolom már egyszer tönkrement. A Bosch az milyen?
70-100 ft.-ért ajánlhatok, fél dl. textilöblítõt, vagy egy szem mosóport.... :)
Sony Ericsson.xd
A kérdező hozzászólása: 70.000-100.000 Amúgy jól tudod hogy mit akartam kérdezni, szval ez felesleges volt-.-"
A kérdező hozzászólása: Nehogymá te legyél felháborodva! Na vissza a kérdéshez!
ne törõdj velük. szerintem whirlpoolt vegyél
Nekem elektrolux van 8 éve.Igen csak le van hajtva szegény, de még meg sem nyikkant ennyi év alatt.

Milyen márkájú mosógépet érdemes venni? (érvekkel)

Egy új, egyszemélyes, felültöltõs mosógépet szeretnék venni. Ha van tapasztalatotok, hogy mit érdemes és mit nem, és miért, légyszi írjátok meg. Ár: max 70 000 (nem tudom reális-e)

Legjobb válasz: kb ugyanaz mind, mindegy melyiket veszed szerintem.. én most vettem Zanussit elõtte Bosch volt

kb ugyanaz mind, mindegy melyiket veszed szerintem.. én most vettem Zanussit elõtte Bosch volt
A kérdező hozzászólása: És a Bosch meddig mûködött? Meghibásodott közben?
Bosch 7évet bírt, eltörött a tengely benne, nem lehetett cserélni :-$
jah, de 7 év alatt nem volt vele gond
Régen egy felültöltõs Zanussival éltünk együtt, ha jól emlékszem 7 évet. Ekkor pusztult ki a motorban a szénkefe. Elpasszoltam... Most egy AEG Lavamat szintén felültöltõs gép van egy éve.
Úgy látszik ezek 7évre vannak belõve :-)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nekem van két lakásom, amiben a albérlõk laknak.Mind két lakásba Miele-van.Használtam vettem a kettõt 150ezerért 6éve.Ezek a mosógépek már akkor is legalább 6-8évesek lehettek, de a mai napig hibátlanok, pedig naponta használják, fõleg az egyiket ott két kisgyerek is van. Elhatároztam, hogy én is ilyet veszek magamnak csak újat. Egy kicsit ledöbbentem az árán, a legolcsóbb 260ezer, a felültöltõs még annál is drágább lett volna.Ezért samsungot vettem elöltöltõset wf 600-at, 2év után csapágy csere, aztán 1 év után újra, aztán eladtam fillérekért, következett egy Aeg, az se húzta sokáig 1 év után vezérlõpanel csere, aztán dob csapágy, aztán megúntam és mivel garanciális volt még így féláron el tudtam adni. Miután megfizettem a tanulópénzt vettem egy Mielé-t, újat. Most már értem miért is olyan drága ez a mosógép, még a súlya is majd kétszerese a többiének, alig bírtuk ketten becipelni a mosókonyhába, szerintem van vagy 100kiló. Anyámnak Zanussi van felültöltõs neki nagyon bevált, de csak hetente 2szer használja, talán nekem is jó lett volna egy olyan, de már nem mertem kisérletezni, mert azt a modellt már nem lehet kapni csak az újabb változatot. Amirõl csak rosszat hallok az a Whirpool, pedig régen ezek is jók voltak, viszont az újakra hosszú garancia van. Mivel az ár miatta a Miele kiesik én ebben a helyzetben magamnak a Zanussit venném , könnyen tisztítható a mosószer adagolója, dob csapágy probléma ritka, a gombjai is stabilak , anyámé 4 éves, eddig hibátlan.
70ért semmilyet. Ha már közép vagy közép lasókategóriás gépet akarsz, ami talán bír 5-6 évet, akkor 80 vagy afelett. Ami jó márka, és megbízható (tehát olyan motorral és anyagokból rakják össze, h tuti nem jön ki hozzá fél év múlva szerelõ, mert elmozdul valami benne) az a Bosch, Miele. De ezek 90-100 felett vannak. Ami 80 körül szóbajöhet az a Ssamsung (bár nem gyárt felültöltõset) , Whirepool, indesit (bár ez meg erõsen korrodálódik), Elektrolux, Aeg. Beko, Candy, Ignis csak bátraknak vagy egyedülállóaknak, akik heti max. 2 szer mosnak.
Nekünk 13 évet bírt ki hiba nélkül egy LG, valószínû, hogy újra ezt a márkát válasszuk.

Milyen márkájú mosógép jó?

hülyeséget ne írjatok

Legjobb válasz: attól függ mijet akarsz.automata,félautomata,tárcsás,szárítós.nekem electrolux van.semmi baj vele.

attól függ mijet akarsz.automata, félautomata, tárcsás, szárítós.nekem electrolux van.semmi baj vele.
Bosch
Indesit, nekünk 5 éve hibátlan. Digitális kijelzõ, meg egy csomó extra funkció van rajta.
A csúcskategória a Miele.Újonnan drága de használtan már elérhetõ áron van.Indesit, Whirlpool, tyamtyung, gyelgyí, candy/hoover, és egyéb nevenincs gépeket érdemes kerülni.A legolcsóbbat vedd meg hiszen 5 évnél tovább nem sokat bírnak az újabbak!
Fagort ajánlom 12 éves és nem volt vele gond. Azon kívûl a Miele a legjobb. Sok helyrõl hallom, hogy szállodákban használnak ilyet, szinte éjjel-nappal megy, és sosincs vele gond. Másik a Bosch! Az még a nagyon jó!

Milyen márkájú mosógépet vegyek vagy ne vegyek? Írjatok légyszi tapasztalatokat, nektek melyik vált be?

Szeretném, ha beválna, amit megveszek, mert a mostanival nem voltam elégedett. (Elin) Büdösek és nem tiszták a ruhák. Els?sorban a márka érdekelne, de típus is érdekel, ha valakinek nagyon bevált. Köszi, ha írtok, mert nem igazodom el, annyi a választék. De a tapasztalat a lényeg!

Legjobb válasz: Vegyél régi használtat,a maiakat mind úgy gyártják,hogy hamar szétmenjen ,de nincs hozzá alkatrész ,mert olyan sok féle új van,a régiek nagyából mind úgyanúgy készültek! Ha jól emlékszem van egy olyan márka,hogy :Lehel! Na azt a szerelõk is Istenítik!

Vegyél régi használtat, a maiakat mind úgy gyártják, hogy hamar szétmenjen , de nincs hozzá alkatrész , mert olyan sok féle új van, a régiek nagyából mind úgyanúgy készültek! Ha jól emlékszem van egy olyan márka, hogy :Lehel! Na azt a szerelõk is Istenítik!
Whirlpool-t semmiképp. Nekünk van egy pár éves Zanussi, és egy új Samsung. Mindkettõt ajánlom. Nem véletlenül vettem ilyeneket, alaposan tájékozódtam. A Zanussi felültöltõs, és a legkomolyabb volt anno. A Samsung elöltöltõs, és nagyon szeretjük. Az LG is jó amiket hallottam róla. Az AEG szerintem nem éri meg az árát, csak nagyon akciósan esetleg.
Bevált: Gorenje, Ardo Nem: Indesit
Miele, egy vagyonba kerül de simán kibír 20 évet, akár használtan is megéri. AEG Lavamat ez kevésbé drága de szintén megbízható gép. Ha nem tudsz ennyit rááldozni akkor majdnem mindegy, hogy mit veszel.
A kérdező hozzászólása: Egyenlõre az AEG jött számításba, de várom a további hozzászólásokat. Köszi!
Ha felültöltõst vennél, csk olyat javaslok, amelyiknek fiókos a mosószeradagolója, és nem a tetõben van.
Zanussi 8 éves, az egyik tekersz elszakadt az elõzõ hónapban, 4 ezerért megcsinálta egy profi, azóta semmi baja. (És a többségre hosszú a garancia... Bár régebbi modellek jobbak.(Ez alatt egy két éveseket gondolom, de a nem használtat!))

Milyen márkájú mosógépet, mosogatógépet, hűtőt, tévét vegyek?

Új otthonunk lesz, beépített mosogatógépet, h?t?t szeretnénk. A mosógép is kezdi beadni a kulcsot (indesit, már 9 éves). Tévénk meg ?srégi, Grundig, egy óriási áramzabáló. Szeretnék takarékos, mégis jó min?ség? gépeket a lakásba. Persze nincsenek millióim rá, ésszer? keretek közt tudok rászánni.

Legjobb válasz: Köszönöm mindenkinek a segítséget!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a segítséget!
mi is ugyanebben a helyzetben vagyunk! Beépítettben gondolkozol, az bizony drága mulatság! mosogatógép, az 100 körül van, esetleg 9 terítékes kicsit alatta, de az meg annyira kicsi, h szerinetem hülyeség megvenni. Mis megvettük a fõzõlapot, meg a mosógépet. mosógép nem vészes, mi pl zanussit vettünk, nekem tetszik nagyon. igazából ebbõl az olcsót vettük, mert az ugysem évtizedekre szól. 63 volt asszem. fõzõlap 89 akcióban. Most sütõt választottam már, de abban nem vagyok biztos... bár sztem abból sem kell a méregdrága, mert már mind1ik A osztályos, vagy A+, szóval energiatakarékos már mind! Igazából azt beszéltük meg, hogy a hütõn nem fogunk spórolni (annyira). Abból egy kombinált alulfagyasztós az 160 körül van a normális, de a legolcsóbb is 100-110 ezer körül van... de az nagyon egyszerû, nincs bennt semmi, nagyon nem tetszettek. Remélem segítettem! Ha találsz vi jó hûtõt beépíthetõt, akkor ird meg! :)
Régebben nagy kocka voltam, dolgoztam két nagy elektronikai áruházban, szóval mint értõ írom neked a következõket: Nagy háztartási gépeknél felejtsd el az olasz márkákat. Ha olcsón szeretnél sokáig mûködõ mosógépet, hûtõt, akkor válassz LG, vagy Samsung készüléket. Kifutó, "A" kategóriás, pár éves modellek nagyon jó áron kaphatók. Mindkét márka 2, esetleg 3 év garanciát ad, illetve 10 évet a drágább, direct drive-os mosógépekre. Hûtõre, mosogatógépre ugyanez igaz, de itt esetleg szóbajöhet még a Fagor, Gorenje és a Bosch. Mosogatógépnél keress olyat, ami túlfolyás elleni védelemmel is el van látva. Tévénél a dolog bonyolultabb. Figyelembe kell venni a szoba méretét, ahol lesz és ehhez választani. A szorzó három, tehát ha a kanapé és a tévé helye között 3 méter van, akkor egy 98-107 centis tévé ajánlott. Ha csak tévézésre és filmek nézésére használod, akkor jobb a plazma, de ha konzolod is van, akkor inkább LCD. Plazma esetében Panasonic ajánlott, LCD esetében pedig Sony, Sharp (3 év garancia) LG, Samsung esetleg Philips. Olyat keress, amiben digitális tuner is van (DVB). Remélem segítettem. :)
Elõzõ vagyok, a lényeget elfelejtettem, bocsi! Electrolux a sütõ, mosógép zanussi, sütõlap bosch tvnk van, az samsung, az sztem nagyon jó, és nem méregdrága. hûtõbõl ami kinéztem az meg electrolux SC71840-6I electorlux nekem eddig nagyon tetszik. Annnyit tudok, hogy mosógépben boscht nem szabad venni. illetev hogy ha beépítetta hûtõd, akkor lényegesen (10cm) keskenyebb lesz, ami nem kevés.
Ja és elfelejtettem, hogy ha lehetõséged van, akkor keress egy Euronics áruházat. Nem reklámozni akarom, de náluk lehet alkudni. Legalacsonyabb árakkal számolva is 400-500 ezer amit elköltesz, így akár 15-20 ezret is spórolhatsz, ha ki fogsz egy rendes értékesítõt. :D Ha hitelre vásárolsz, akkor talán többet is. ;-)
Mosógépet azt tudom milyet ne: whirlpool. Elöltöltõs változatban pedig különösen ne.

Milyen márkájú mosógépet vegyek?

Legjobb válasz: Nekünk Indesit van, mi meg vagyunk vele elégedve!

Nekünk Indesit van, mi meg vagyunk vele elégedve!
Fagor. Viszonylag olcsó, igénytelen, kis helyen elfér.
Nekem is felültöltõs whirlpool 6. érzék van és GYÛLÖLÖM! Annyira 6. érzék, hogy nem hajlandó centrifugálni és vizet leereszteni! 5 hónapja használom és már 2x kellett a szerelõt hívni!
szerintem mindegy melyik márkát veszed. nézd meg melyik mennyibe kerül, és mit tud, vezsd össze a tudás és ár arányában és a legkedvezöbbet vegyed meg.
Zanussit csak ajánlani tudom. Megbízható, olcsó alkatrészei vannak. Az utolsó 9 éve remekül üzemel.
Szia! Nekem Whirlpool 6. érzék van. Azért szeretem, mert programozható, így ha elmegyek itthonról, beteszem a rucit, beállítom mikor induljon el, és mire hazaérek, már ki is teregethetek :) Én ezért vettem ilyet. 1000 fordulatos (állítható a fuga erõssége egyébként), és én szinte csak azon fugázok. A+A energiaosztályos, ami jó. És azért annyira nem volt drága. A régi Whirpool-om anyuéknál van, az egy 6 éves gép, és sosem volt még rossz. Ez 1 éves, és ez sem. Jó válogatást! :o)
Wirpool felültöltõs 800 fordulatosom van-nekem bevállt
Én most ajándékoztam el a 2 éves indesit gépemet, mert nem voltam elégedett vele.Elektrolux-ot vettem helyette, nagyon bevált szupi gép. Igaz sajna, hogy az árában majdnem 50e ft különbség van, az Elektrolux 2 x annyiba kerül.De én úgy gondoltam, hogy nem szeretnék megint 2 évre mosógépet venni.Mikor elromlott, egy szerelõ sem vállalta a javítását, amint meghallották, hogy Indesit lemondták, azt mondták vigyem a szervízbe:((( Anyukámnak Worpul van 10 éves, és bevált neki.Habár a boltokba most azt sem dicsérték.A Zanussikat viszont igen. Arra figyelj, hogy csupa AA_s legyen amit megveszel, mert azok a legjobbak. Persze azt te tudod, hogy árban mit engedhetsz meg magadnak. Nekem ezek a tapasztalataim. Sikeres választást neked.
Én is mosógép vásárlás elõtt állok. Õszintén megmondom, én is Indesitet nézegettem, de az eladó egyenlõre lebeszélt róla. Állítólag 7-8 évet bír ki, a legjobb Miele de 300 ezer körül van, rém drága. Azt is megtudtam, hogy egy cég gyártja a Zanussi ÿalsó kategórai), az Electrolux (közép kat.) és az Aeg-Electrolux (felsõ kat.)termékeket.
nekünk Zanussi fajta mosogép van 2 éves és nekünk nincs vele semi baj nagyon jo én azt ajánlom.
Bosch mosógépünk 9 éve bírta (szárítós), napokban vmi elektronikai hibája akadt zárlat maitt, amúgy szuper. másik tapasztalat egy felültöltõs Whirp. 1000 fordulattal. pár év után kissé zajos lett, amúgy kiválóan mos és centrizik. arra számíts, ha garancia idõn túl komolyabban elromlik egy ilyen mosógép, akkor lazán kerülhet 40-60ezer forintba a javíttatása. ez esetben tipp: ha van lakásbiztosításod, van esélyed az elromlását követõen velük kifizettetni (pl. villámcsapás miatti elromlásnál), igaz avultatva, de az is jól jöhet.
Whirpool.. nállunk 9 éve van meg(mióta ideköltöztünk) és még mindig jó! és bírja is ..ped naponta vagy 5-6 szor mosunk
melyik whirlpool ez pontosan?

Milyen tapasztalatotok van Hoover márkájú mosógéppel, vagy mosó-szárító géppel?

Legjobb válasz: Kínai koppintás,nekem volt egy 7kg-1200 fordulatos mosógépem szép és dizájnos volt csak másfél évet bírt ki.Tönkre ment benne 1 A5 méretû vezérlõ panel 50.ropi lett volna az ára. Villszer.

Kínai koppintás, nekem volt egy 7kg-1200 fordulatos mosógépem szép és dizájnos volt csak másfél évet bírt ki.Tönkre ment benne 1 A5 méretû vezérlõ panel 50.ropi lett volna az ára. Villszer.
A kérdező hozzászólása: Aha. Köszi! És szerinted milyen márkájú mosó-szárítót lenne érdemes venni, ami nem csillagászati összeg, de mûködik, és nem csak 5kg fér bele, hanem 7-9 minimum? És persze viszonylag takarékos, minimum A kategóriás.
Én ahogy kinyiffant a gép vettem egy Indesit IWE 7108-as mosógépet. Ár érték arányban ez volt akkor nekem a legjobb.Személyes tapasztalatom hogy a mosó-szárító egyben nem igazán jó mert vasalás nedvesen jön ki belõle a ruha.Használtam csak kimondottan szárító gépet amibõl a gõz ki volt vezetve, na abból csontszárazon jött ki a ruha.Csak gyõzd fizetni utána a villanyszámlát.
A kérdező hozzászólása: Köszi, az Indesit ki van zárva. Elõzõ gépünk nekünk is az volt. Másfél év után a fedõlapja úgy elkezdett rozsdásodni, hogy menthetetlen volt. Aki látta, mind azt mondta, hogy ilyet még nem látott... Nincs bizalmam hozzá többet...
A kérdező hozzászólása: És persze helyhiány miatt kell a mosó-szárító. De természetesen nem mindenhez akarom használni, csak mi sok nagy méretû textilt mosunk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!