Találatok a következő kifejezésre: Milyen márkájú lejátszót érdemes (3 db)

Nézd át ezt, hasznos dolgokat találsz errõl a témáról. http://forum.mpeg4-players.info/
Igen, ezek mind fontosak, és körülbelül ennyi is, de mi az a HDMI-s DVD lejátszó? Úgy értem, HD felbontású DVDbõl van pár, a HDDVD nevû hibrid, de azt már ezer éve nem gyártják. Ha HD felbontásban akarsz filmeket nézni, akkor ahhoz Bluray lejátszó kell. Egyébként szerintem az USB nem olyan fontos az elejére, de hát kinek hogy. Nézd meg, milyen anyagból van - úgy értem, ez nem konkrét paraméter, de van olyan, ami kábé hangra lágyuló mûanyagból lett odafröccsöntve.
Pedig ez egy érthetõ kérdés......
Külsõ HDD-rõl nem fog egyik sem lejátszani. Nekem is sok ilyen DVD-playerem volt, de mindnek volt valami apró bibije, ami miatt meg lehetett õrülni. Javaslom, vegyél egy médialejátszót, pl. WD TV HD, Asus OPlay, EGreat M34A, PopcornHour, MVIX, stb...
A kérdező hozzászólása: HDMI kábellel szeretném FullHD-s LCD TV-hez csatlakoztatni.

Milyen márkájú vagy típusú mp3 lejátszót lenne érdemes megvennem? Az enyém sajnos megadta magát és tanácstalan vagyok ugyanis nem szeretnék mellényúlni . ötletek?

Az el?z? mp3 lejátszóm nagyon sokáig bírta ahhoz képest, hogy rendkívül olcsó volt és mégcsak nemis volt márkás! :) De sajnos most megadta magát (folyton azt írja ki, amikor megpróbálom elindítani, hogy disk error:S) én viszont zene nélkül képtelen vagyok elképzelni a mindennapokat! Túl sok pénzt nem nagyon tudok most ilyen dolgokra fordítani ugyanis a szalagavatóm vészesen közeleg és leginkább arra spórolunk. szval ötleteket várok, hogy milyet vegyek ami 5-6ezer forintnál nem kerül többe! mondjuk egy színes kijelz?snek tudnék örülni! :) de nekem a lényeg, hogy zenét letudjak vele játszani nekem nem kell rá se videó se semmi ezért nem érdekelnek az mp4 meg mp5 stb. lejátszók.

Milyen márkájú MP3 lejátszót érdemes venni? A beépített aksis, vagy a cserélhető elemes a jobb?

Szeretnék egy olyat venni, ami min. 10 órán át bírja. De nem tudom, hogy melyiket! Naponta kb. 4-5 órát hallgatom, így valami strapabíróra lenne szükségem.

Legjobb válasz: Nekem cserélhetõ elemes van, tölthetõ elemmel, ha jól fel van töltve, sokéig bírja.

Nekem cserélhetõ elemes van, tölthetõ elemmel, ha jól fel van töltve, sokéig bírja.
Értelemszerûen az elemes elõnye, hogy az "akku tönkremenetelekor" egy egyszerû elemcserével megoldható a probléma. A beépített akkus viszont csak szervízben, nem olcsón cserélhetõ - ha cserélhetõ. Valamint sok esetben a beépített akkus csak USB-rõl tölthetõ, ekkor viszont vagy kell egy hálózati feszültséget átalakító eszközt venni, vagy mindig kell, hogy legyen lemerüléskor a közelben egy PC.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!