Találatok a következő kifejezésre: Milyen márkájú lejátszót (11 db)

Mp3 lejátszót (nyakbavalót) szeretnék venni, zene hallgatás miatt, milyen márkájút vegyek? Mire figyeljek oda, melyik a jó?

Legjobb válasz: Gyak. tök mindegy, milyet veszel. A legolcsóbb kínai is megfelelõ. Ma már a külön mp3 lejátszók ideje lejárt, mindenki mobilról hallgatja a zenét.

Gyak. tök mindegy, milyet veszel. A legolcsóbb kínai is megfelelõ. Ma már a külön mp3 lejátszók ideje lejárt, mindenki mobilról hallgatja a zenét.
Ne a legolcsóbb kínaiakat vedd meg, mert elég gyér az akkumulátoruk, és az is hamar tönkremegy. Egyébként tényleg tök mindegy, de az olcsókhoz gyárilag elég ótvar füleseket szoktak adni.
http://www.olcsobbat.hu/szorakoztato_elektronika/hordozhato_.. válogass én is innen vettem philips-et és nagyon megvagyok vele elégedve

Milyen márkájú dvd lejátszót vegyek?

Fel?lem lehet "no name" márkájú is, csak játssza le a gyermekeimnek a meséket!!!! Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Hova tennéd? milyen berendezésed van még? Azért kérdem, mert pl. én média lejátszót vettem, a pc-n vannak a mesék és hálózaton keresztül elérni, nincs lemezre irogatás, lemez cserélgetés, stb. stb. Tökéletes kényelem, tökéletes minõség... (asus o!play, kb. 20e)

Hova tennéd? milyen berendezésed van még? Azért kérdem, mert pl. én média lejátszót vettem, a pc-n vannak a mesék és hálózaton keresztül elérni, nincs lemezre irogatás, lemez cserélgetés, stb. stb. Tökéletes kényelem, tökéletes minõség... (asus o!play, kb. 20e)
A noname-ek közül a Millenium-ban (TESCO exkluziv) megbízhatsz Sony optika van benne, mindent visz és ritkán hibásodik meg.

Milyen márkájú mp3 lejátszót vegyek?

Futáshoz, bringázáshoz, utazáshoz kéne valami kütyû, ami prüntyög a fülembe.

Legjobb válasz: Sony

Sony


Milyen márkájú dvd lejátszót ajánlanátok? Nem csak az eredeti cd-t vagy dvd-t olvassa, hanem az írottat is.

Attól félek úgy járok, mint az ismer?söm. Vett egy márkásat, és otthon derült ki, hogy csak az eredeti dvd-ket olvassa, a másoltakat nem. Én vettem egy márkátlant, ami mindent olvasott, de ez már 10 éve és leszeretném cserélni, mert sok újabb formátumot már nem olvas.

DVD lejátszót szeretnék venni, de nem tudom eldönteni, hogy milyen márkájút. Szerintetek melyik márka a legjobb, legmegbízhatóbb?

A lényeg, hogy legyen rajta USB, HDMI, progresszív pásztázás valamint 1080 p felskálázás és divx lejátszás.

Legjobb válasz: mindenki menekül a dvd meg a bluray elõl, mert mindenki tudja, hogy a lemezek hipersérülékenyek. pontosan 1x de legfeljebb 5x lehet megnézni a tartalmát, mielõtt tönkremegy a lemez. ezt jó régóta tudjuk.

mindenki menekül a dvd meg a bluray elõl, mert mindenki tudja, hogy a lemezek hipersérülékenyek. pontosan 1x de legfeljebb 5x lehet megnézni a tartalmát, mielõtt tönkremegy a lemez. ezt jó régóta tudjuk.
Elõzõ: Ez most vicc, vagy tényleg komolyan gondolod azt a hülyeséget, amit írtál? Gondolom csak vicceltél, de annyi hülyével találkoztam már ezen az oldalon, hogy ki tudja. Amúgy Sony-t az ilyen téren nagyon bírom (meg még pár másik téren is).

Ez milyen márkájú MP4 lejátszó? (kép linkelve lent)

http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp..

Legjobb válasz: ez egy kínai ipod klón. nem ajánlom.

ez egy kínai ipod klón. nem ajánlom.
A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdeztem, mert tiszta olyan, mint egy Apple ipod :D köszi
Nézd át ezt, hasznos dolgokat találsz errõl a témáról. http://forum.mpeg4-players.info/
Igen, ezek mind fontosak, és körülbelül ennyi is, de mi az a HDMI-s DVD lejátszó? Úgy értem, HD felbontású DVDbõl van pár, a HDDVD nevû hibrid, de azt már ezer éve nem gyártják. Ha HD felbontásban akarsz filmeket nézni, akkor ahhoz Bluray lejátszó kell. Egyébként szerintem az USB nem olyan fontos az elejére, de hát kinek hogy. Nézd meg, milyen anyagból van - úgy értem, ez nem konkrét paraméter, de van olyan, ami kábé hangra lágyuló mûanyagból lett odafröccsöntve.
Pedig ez egy érthetõ kérdés......
Külsõ HDD-rõl nem fog egyik sem lejátszani. Nekem is sok ilyen DVD-playerem volt, de mindnek volt valami apró bibije, ami miatt meg lehetett õrülni. Javaslom, vegyél egy médialejátszót, pl. WD TV HD, Asus OPlay, EGreat M34A, PopcornHour, MVIX, stb...
A kérdező hozzászólása: HDMI kábellel szeretném FullHD-s LCD TV-hez csatlakoztatni.

Milyen márkájú vagy típusú mp3 lejátszót lenne érdemes megvennem? Az enyém sajnos megadta magát és tanácstalan vagyok ugyanis nem szeretnék mellényúlni . ötletek?

Az el?z? mp3 lejátszóm nagyon sokáig bírta ahhoz képest, hogy rendkívül olcsó volt és mégcsak nemis volt márkás! :) De sajnos most megadta magát (folyton azt írja ki, amikor megpróbálom elindítani, hogy disk error:S) én viszont zene nélkül képtelen vagyok elképzelni a mindennapokat! Túl sok pénzt nem nagyon tudok most ilyen dolgokra fordítani ugyanis a szalagavatóm vészesen közeleg és leginkább arra spórolunk. szval ötleteket várok, hogy milyet vegyek ami 5-6ezer forintnál nem kerül többe! mondjuk egy színes kijelz?snek tudnék örülni! :) de nekem a lényeg, hogy zenét letudjak vele játszani nekem nem kell rá se videó se semmi ezért nem érdekelnek az mp4 meg mp5 stb. lejátszók.

Milyen márkájú MP3 lejátszót érdemes venni? A beépített aksis, vagy a cserélhető elemes a jobb?

Szeretnék egy olyat venni, ami min. 10 órán át bírja. De nem tudom, hogy melyiket! Naponta kb. 4-5 órát hallgatom, így valami strapabíróra lenne szükségem.

Legjobb válasz: Nekem cserélhetõ elemes van, tölthetõ elemmel, ha jól fel van töltve, sokéig bírja.

Nekem cserélhetõ elemes van, tölthetõ elemmel, ha jól fel van töltve, sokéig bírja.
Értelemszerûen az elemes elõnye, hogy az "akku tönkremenetelekor" egy egyszerû elemcserével megoldható a probléma. A beépített akkus viszont csak szervízben, nem olcsón cserélhetõ - ha cserélhetõ. Valamint sok esetben a beépített akkus csak USB-rõl tölthetõ, ekkor viszont vagy kell egy hálózati feszültséget átalakító eszközt venni, vagy mindig kell, hogy legyen lemerüléskor a közelben egy PC.

Technika márkájú mp3 lejátszóhoz hol, és milyen USB csatlakozót lehet venni?

Kérem segítsen aki tudja, mert Karácsonyi ajándék lenne a lejátszó, és gyárilag nincs a csomagban USB.

Legjobb válasz: Szerintem vidd el a lejátszót egy számítástechnikai boltba és ott segítenek a megfelelõ kábel kiválastásában. Valószínûleg micro USB csatlakozó van a lejátszódon. Az ára néhány száz Ft. Olyan lehet mint a fényképezõgépek kábele.

Szerintem vidd el a lejátszót egy számítástechnikai boltba és ott segítenek a megfelelõ kábel kiválastásában. Valószínûleg micro USB csatlakozó van a lejátszódon. Az ára néhány száz Ft. Olyan lehet mint a fényképezõgépek kábele.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!