Találatok a következő kifejezésre: Milyen márkájú jó (67 db)

Milyen márkájú jó minőségű tejjel váltsam ki a tejitalt?

1,5 éves a kisfiam, szeretném lassan bevezetni a tejet. Ajánlanátok konkrét márkát? Köszönöm!

Legjobb válasz: a sparos 3,5 %-osnak nagyon finom íze van, meg a tescoban lehet kapni szintén 3,5-ös kancsós tejet, nem tudom a nevét, annak is jó íze van. bár én még nem váltanám ki a tejitalt ekkora babánál...

a sparos 3, 5 %-osnak nagyon finom íze van, meg a tescoban lehet kapni szintén 3, 5-ös kancsós tejet, nem tudom a nevét, annak is jó íze van. bár én még nem váltanám ki a tejitalt ekkora babánál...
A kérdező hozzászólása: Hamarosan bölcsibe megy és nem akarom, hogy ott találkozzon elõször tejjel. Gondolom ott nem fognak bajlódni a tejital elkészítésével akkor sem, ha beviszem az alapanyagot. De lehet, hogy tévedek...
Én arra figyelek, hogy magyar tej legyen. 2, 5-ös, UHT, nem tartós. (Mizó, Fittej, Magyar tej, ilyenek)

Milyen márkáju jó minőségű vizipipát ajánlotok?

Ár nem számít!

Legjobb válasz: Nargilem NPS

Nargilem NPS
Aladin
Az elõttem szólók jó pipa márkákat mondtak, tök jó! Viszont, ezeknek a pipáknak a beszerzésére az oktogontól nem messze lévõ SZULTÁN KINCSEI boltban lesz lehetõséged. Személy szerint, az ott található pipák közül, tényleg a Nargilem, és a Khalli Mammon márkájú pipák a legjobbak. A nargilem egy profi német gyártmányú vizipipa, letisztult modellekkel, viszont a khalli egy komoly-kézzel készült (sajnos ennek nem tudom a származási helyét) vizipipa. Az anyagokról annyit, hogy a nargilem általában orvosi acélból készíti pipáit, így az rozsdamentes, a khalli mammon pedig rézbõl- bár ebben megint nem vagyok biztos. Bármelyikre is essen választásod, ezeknél a márkáknál nagyon kicsi az esélye, hogy rosszat sikerüljön beszerezned.

Milyen márkájú, jó minőségű, tartós színtelen körömlakkot lehet kapni, és hol?

Nem fontos, hogy márkás legyen, de az igen, hogy legalább 5 napig kitartson (ne pattogjon le, ne repedezzen fel, szóval bírja a strapát), és max. 2000 Ft legyen.

Legjobb válasz: Szia! Én például imádom az Essence pro white effect körömlakkját. Nekem kicsit sárgák a körmeim, de ez szépen kifehéríti. Kicsit olyan színe van, mintha zselé lenne rajta. Ja, és kb 600 ft.

Szia! Én például imádom az Essence pro white effect körömlakkját. Nekem kicsit sárgák a körmeim, de ez szépen kifehéríti. Kicsit olyan színe van, mintha zselé lenne rajta. Ja, és kb 600 ft.
az Essence tényleg jó. de ha van Avonos ismerõsöd, mindenképpen onnan rendelj, mert sokkal tartósabb :D kb. 500-800 Ft között van
A Lovely a tuti! Nem pattog le, és kibír akár két hetet is! :) Kis sima üvegcse, lapos kupakkal vagy mivel. Kék fénylõs színû csíkok vannak rajta és egy kristály. Érdemes megvenni, asszem 400 körül van. Imádom. :)
Manhattan nagyon jó kb 900 ft


Hajgöndörítő vasat kérek karácsonyra. Milyen márkájú jó?

Láttam 2erer Forintért is, de volt 25 ezerért is.

Legjobb válasz: én media markba vettem babylisst 2 éve kb 7000ft-ért semmi baja nincs, és nagyon jól mûködik

én media markba vettem babylisst 2 éve kb 7000ft-ért semmi baja nincs, és nagyon jól mûködik
én született feleségekest vettem, talán LIDLben vagy SPARban, kb 2 éve, nagyon jó. de nagyobb hullámokat csinál, mivel vastagabb. hamar melegszik, állíthatod a melegségét, stb.

Milyen márkájú/fajtájú cipő jó gördeszkázáshoz?

Legjobb válasz: szerintem tökmindegy milyen márkájú, ha ott körül a talpán rendesen bevan varrva, ezt mindig jól nézd meg ha deszkás cipõt válogatsz. illetve az sem árt ha kényelmes.

szerintem tökmindegy milyen márkájú, ha ott körül a talpán rendesen bevan varrva, ezt mindig jól nézd meg ha deszkás cipõt válogatsz. illetve az sem árt ha kényelmes.
Szerintem ami tényleg jó és kényelmes és fogja lábad, az az Adidas superstar széria.
Micsoda gondjaid vannak! Tisza cipõ wazze!
A kérdező hozzászólása: félreértés ne essék, én nem márkás cipõt szeretnék venni, csak láttam, hogy deszkásoknak milyen fajta cipõvel nyomják és én tapasztaltam, hogy a vékonyabb cipõkkel nem tudok úgy megállni rajta, mert dõl jobbra-balra, de úgy látom, hogy az ilyen szélesebb, vans típusú cipõkkel könnyebb egyensúlyban maradni. Már akinek :)
Bazki kit érdekel hogy hogy néz ki?úgyis szétbaszod nem?És elmondanám neked, h simán jól néz ki.Most attól h vansba deszkázol azzal sokat érsz mer megveszed 15ér és akkor úgyis ellesz baszva.Most ezer minek kiadni érte ennyit?
én a deszkázó cipõimben utcára is kimegyek, sõt (nincs vansem, hanem zoo york pl:) ) ! Minden idõjárásban kibírják. Akkor megy szét, ha napi több órában keményen deszkázol, aki kezdõbb, az nyugodtan vehet márkás cipõt. De amúgy lehet h szét megy egy idõ után, de szerintem a kínai 2 hétig sem bírja:/
Hát szerintem ez egyáltalán nem igaz.A profi gördeszkásoknak azért van ilyen a lábán mert a szponzor adja.DC, Vans, Etnies stb. nem deszkázásra lettek kitalálva.Csak divat...Vegyél egy olyan cipõt amit nem sajnálsz ha egy hónap alatt tönkre megy.
Nike 6.0 bmx-re és deszkára vannak kifejlesztve
Vans :) :)
utolsó:azért a márkás cipõk jól is néznek ki, nem úgy mint a szar kínai. és pl az én cipõim már lassan egy éve megvannak, deszkázgatok, esõben/sárban/hóban azokba vagyok.
Én mindig kínait veszek 2000ért és az bírja 2-3 hónapig szal az tök fasza.meg moss megveszitek azé 10000-rek ért a márkás cipõket h szétbasszátok?hát azért látom az értelem az ott van.
Vans, etnies, DC, Emerica, éS, Circa
én zoo york-kal deszkázom
Vegyél etnies-t.Nekem bevált.
sztem vans vagy element igaz hogy drága.de vaterán is tucc venni.esetleg emerica az bazi kényelmes
chaz ortiz dc cipõket hord
csak a zoo york meg a DC, nameg a Vans, ha megnézed a profi gördeszkásokat akkor láthatod hogy a legjobbaknak ez a három fajta van, de személy szerint én a zoo yorkot ajánlom, nekem is olyan van, nagyon meg vagyok vele elégedve, és nekem már 4 éve megvan és még mindíg szép jó állapotú
A kérdező hozzászólása: úgy értem amelyik jó hozzá, mert nem tökmindegy, ahogy én tapasztaltam a cipõkkel és azért kéne tanács -.-"
Osiris, Circa van rá tervezve, de am MINDEGYIK szétszakad, csaak egyik 1 nap másik 2 hét. A LEGJOBB megoldás a cipõszakadás ellen a szig.szalag , hülyén néz ki de olcsó, hatásos megoldás.

Milyen márkájú a jó smink? Ajánlanátok olyan sminkeket amik bírják egész nap a strapát?

Saját tapasztalatok, ilyesmik...

Legjobb válasz: jó smink? Mármint milyen kategória? Nekem szempillaspirálból Avon Supershock vagy Rimmel london jött be. Szemhéjpúderbõl a Manhattam, szemceruza és szemhéjtus pedig L'oréal. Bulikba füstös szemeket szoktam vagy valami szolidat ha nincs kedvem sok sminkhez. Hétköznap pedig cicás szem tussal s szempillaspirállal. Fehét szemceruzát használok, az valami kis noname, csodákra képes :D Ezek a felsoroltak minden fajta sminkelési technikában a legnyerõbbek (számomra).

jó smink? Mármint milyen kategória? Nekem szempillaspirálból Avon Supershock vagy Rimmel london jött be. Szemhéjpúderbõl a Manhattam, szemceruza és szemhéjtus pedig L'oréal. Bulikba füstös szemeket szoktam vagy valami szolidat ha nincs kedvem sok sminkhez. Hétköznap pedig cicás szem tussal s szempillaspirállal. Fehét szemceruzát használok, az valami kis noname, csodákra képes :D Ezek a felsoroltak minden fajta sminkelési technikában a legnyerõbbek (számomra).
Nekem nagyon érzékeny a szemem, ezért Alverde termékeket használok. A szemceruzája lerobbanthatatlan, a tust nagy ívben kerüld el, a szemhéjpúderei átlagosak. Szeretem a false lashes nevû szempillaspirálját is. Nem irritál egyáltalán.
olcsó kategóriából én essence párti vagyok, drágább kategóriából meg astor, loreal és a mac
A kérdező hozzászólása: Ez a baj, hogy eddig én olcsó kategóriás termékeket vettem és szó szerint egy óráig sem bírta... Az elég kínos úgy végig menni az utcán hogy zöldet könnyezek és a szemhéj festék a szemem alatt van úgy hogy én észre sem vettem...
Az Alverde szerintem nem drága. Jó, a 4 színû palettája mondjuk tényleg 1500 körül van, de egy szemcerka nincs egy ezres. Szerintem megéri azt, hogy ne folydogáljon, és ne irritálja a szemed.
A kérdező hozzászólása: Hát ezaz, hogy eddig sem 100ft-osban vásároltam... Essence és Avon termékeket használtam amikor volt olyan akció hogy olcsóbban adnak cuccot, de azok sem jöttek be. Úgyhogy az lesz, hogy fogom gyûjtögetek és veszek egy halom prémium minõségû terméket. Köszönöm mindenkinek a válaszát!
A kérdező hozzászólása: Esetleg van köztetek akik Ben Nye termékeket használ? Valaha nézegettem a termékeik közül, bár kimondottan csak színházi sminkeket (tehát fehér festéket, meg ilyesmit).
hát 100 ft.s boltba nem kapsz jó minõségût, viszont nekem az essence nagyon jól bevált (kivéve alapozó mert nekem a 01 árnyalat is Nigerré tesz) imádom a essence termékeit, órákon át fennmarad minden szépen, ezért nekem No1 :)

Milyen márkájú gyantát vegyek ami nem olyan drága és jó?

tényleg 4 hétig sima marad a láb?

Legjobb válasz: Szia. Én az X-Epilt ajánlom szerintem nagyon jó árban sem annyira vészes és megéri. háát kinek milyen gyorsan nõ de nekem sajna nem amrad 4hétig sima:(

Szia. Én az X-Epilt ajánlom szerintem nagyon jó árban sem annyira vészes és megéri. háát kinek milyen gyorsan nõ de nekem sajna nem amrad 4hétig sima:(
Én úgy tapasztaltam hogy akkor marad 4 hétig sima a lábam ha akkor gyantázom amikor tényleg minden szõrszál kinõtt, én elõször úgy tértem át gyantára hogy elõtte epiláltam, és így nem volt mindenszõrszál kinõve ezért csinálhattam kéthetente. A patronos gyanta általában 400-500 Ft között van sztem ez nem rossz ár mert sokáig elég. Egyszer viszont érdemes beruházni az X-epil csomagot amiben van melegítõgép, mert házilag rémálom a felmelegítés...
Próbáltam már az X-epilt és a tescosat is, szerintem mindkettõ jó. X-epil talán jobb egy fokkal.
kék tescosat. virágos vannak rajta. világoskék dobozon sötétkék virágok. gyanta érzékeny bõrre. az összes gyantát kipróbáltam már, de ezvolt a legjkobb. nemtépi a bõrömet, szépen kihúzza az összes szõrt, és a bõr is szép sima lesz alatta. és nemis irritálja. kb 500 ft.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen:)
vegyél minél nagyobb márkát akkor tuti jó lesz.:D
Én kb. egy hónapja vettem a Plusban egy hajvasalót 2990Ft-ért és nekem bevált(nekem és testvéreimnek is vastagszálú hajunk van)
Nagyon még a Hajas Laci álltal reklámozott vasaló is nekem 2is van belõle! (kezdõ fodrássz) drogériában jutottam hozzá de pl Tescoban is megtalálhato
Szerintem az olcso is megteszi a celjat bar biztosan jobb egy dragabb.Probal eloszor a hajad also reteget simitani es fokozatosan haladj a felso fele.
remington 3x protection digitális kijelzös, a vékonyabbikat érdemes megvenni, fodrész vagyok eddig nem volt olyan haj amivel ne birt volna! saturnban 9900Ft! megéri
Szerintem fodrászkellékes boltba vegyél valamilyet, amit ott ajánlanak. A legújabb (legjobb, legfejletebb) Gama Laser Ion, 16.000 Ft
NEM MINDEGY MILYET VESZEL. A KERÁMIALAPOS HAJVASALÓ SOKKAL JOBBAN EGYENESÍT.HA NEM OLYAN VEHETSZ AKÁRMILYEN DRÁGÁN NEM FOG ÉRNI SEMMIT.DE MÁR KAPHATÓ A BOLTOKBAN AZ IONOS IS. SZERINTEM ÉRDEMES KIPRÓBÁLNI
Gama -t ajánlom, de a remington sem rossz.
A lényeg, hogy kerámialapos legyen, és lehetõleg 100Wattnál több... nekem volt egy 11w-s, semmit nem ért, most egy 250-es van, és viszi. Persze nem maxon van a hõmérséklete, 140°-on. Nekem imetec salon expertem van, és az 6900 volt a corában tavaly. vastagszálú és állatira dús hajam van.

Milyen márkájú pelenkát vegyek egy újszülött babának ami olcsó és jó minőségű?

Legjobb válasz: Ha van a környéketeken Profi, akkor az õ saját márkájukat ajánlom, Pöttöm a neve, 1200 körül van, és meglepõen jó, én már hónapok óta azt használom, és még sose szivárgott, nem ázott át, nem okozott kiütést. Jó még a DM-pelus is, a Babylove, azt is használtuk és jó volt a minõsége és olcsó volt, de a Pöttöm olcsóbb. Többet nem próbáltam.

Ha van a környéketeken Profi, akkor az õ saját márkájukat ajánlom, Pöttöm a neve, 1200 körül van, és meglepõen jó, én már hónapok óta azt használom, és még sose szivárgott, nem ázott át, nem okozott kiütést. Jó még a DM-pelus is, a Babylove, azt is használtuk és jó volt a minõsége és olcsó volt, de a Pöttöm olcsóbb. Többet nem próbáltam.
Én 1000 Ft-ért vettem anno a Liberot. 28 darabos.
Szia.Mi lila tescost használtun másfél évig , míg szobatiszta nem lett.Most 1800ft a 64 db-os.Az elsõ hetekben rengeteget elhsznál a baba.Napi 8-12db-ot.Nálunk legalábbis így volt.
Mi sok pelenkát kipróbáltunk, ezek közül ami olcsó is és jó is, az a Tescós lila (a Tesco gazdaságos kataszrtófa, nehogy vegyél!), a Dm-es Babylove, A Rossmannos Babydream, A Profis Pöttöm, és a Plus saját márkája, ennek nem emlékszem a nevére, de jó volt és az ára is normális.

Fiúk: most akarok venni valami jó divatos férfi karórát, de nem tudom milyet, milyen márkájút, szerintetek milyet vegyek? F/22

Legjobb válasz: Ez az izlésedtõl függ, de ezek közül bármelyik. Breitling, rolex, omega, IWC csak az nem világos ez hogy jön ehhez a kategóriához :)

Ez az izlésedtõl függ, de ezek közül bármelyik. Breitling, rolex, omega, IWC csak az nem világos ez hogy jön ehhez a kategóriához :)
Ugyan én lány vagyok, de szerintem érdemes lenne megpróbálnod a Daniel Wellingtont. http://www.danielwellington.com/men Szóval nekem bejön, olyan mindenhez illõ, és eddig csak jót hallottam róla :)
Rolex
Árkategória??? :D IceWatch, Armani ezek divatórák de ha komolyabbat akarsz és teheted akkor inkább ajánlom a Breitlinget, Rolexet, IWC, Tissot


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!