Találatok a következő kifejezésre: Milyen lesz nagy (227 db)

Lesz még a közeljövőben világháború? és hogyan képzeljem el? Milyen lesz? Nagyon félek

Legjobb válasz: Mitõl félsz? Elkerülhetetlen dolgoktól felesleges. Hogyha lesz, lesz... Könnyen elõfordulhat. Az típusú totális háború, amilyennek a harmadik világháborút mondjuk 30 évvel ezelõtt elképzelték, az nagyon hamar véget érne. Kölcsönösen bevetnék az atomfegyvereket, azután a légierõk lebombáznák a repülõtereket, az erõmûveket. A mostani válságnál sokkal mélyebb válság alakulna ki. Fejadag, és jegyrendszer, a hátországban is csak fegyverrel lehetne rendet tartani, azután anarchia, éhség, és döghalál. Ámde addig is aludjál nyugodtan, idõben megtudod majd, hogy mikor kell megijedni...

Mitõl félsz? Elkerülhetetlen dolgoktól felesleges. Hogyha lesz, lesz... Könnyen elõfordulhat. Az típusú totális háború, amilyennek a harmadik világháborút mondjuk 30 évvel ezelõtt elképzelték, az nagyon hamar véget érne. Kölcsönösen bevetnék az atomfegyvereket, azután a légierõk lebombáznák a repülõtereket, az erõmûveket. A mostani válságnál sokkal mélyebb válság alakulna ki. Fejadag, és jegyrendszer, a hátországban is csak fegyverrel lehetne rendet tartani, azután anarchia, éhség, és döghalál. Ámde addig is aludjál nyugodtan, idõben megtudod majd, hogy mikor kell megijedni...
Ebben nem lennék azért egészen biztos. Napjainkban is megfigyelhetõ például egyfajta "tömbösödés", akárcsak 1939, vagy 1914 elõtt, ma is hatalmi centrumok vannak kialakulóban. Most is válság van, a világháborút megelõzõen is válság volt. Ugyanakkor igaz, hogy ma nincsenek már sorozott "tömeghadseregek" amelyek ezt a háborút ez "eredeti forgatókönyvnek" megfelelõen megvívnák. Olyan típusú világháború az USA, és Kína között törhetne ki, de ez több szempontból is valószínûtlen egyenlõre. Lehetséges, hogy a mostani "világrend" nem háborúval, hanem a nyugati kultúra csendes végagóniájával ér majd véget. Egyfajta gazdasági világháborúban, ahol a tankok helyett a bankok bevetésével fognak háborúzni...
Vedd fel Fogarasi Árpit a Facebookon és féljetek együtt! XD Egyébként nem lesz világháború, történt pár úgynevezett gondolkodásbeli változás a világ legtöbb országában 1945-ben, meg egy úgynevezett Hidegháború 45 éven át, amibõl majdnem atomháború lett, ami mégtöbb gondolatbeli változást okozott, különösen 1962-ben, amikor majdnem kitört és 1990-ben amikor leomlott a Vasfüggöny. A lényeg, hogy pár fanatista országon kívül amit a fejlett országok szükség esetén világháború kirobbanása nélkül porig tudnának rombolni semmilyen ország nem akar és nem is tervez háborút.
Háború bármikor, bárhol lehetséges, - csak az marad nyitott kérdés mindig, hogy kiszélesedhet, kiszélesedik egy kipattant háború. Ha túlságosan kiszélesedne egy háború, abból lesz a Világháború, de ne aggódj, ha lesz ilyen, semmit nem fogsz belõle érezni, (a sugárkezelést sem érzed)!
Azért az, hogy Ausztria megszabadul a tankjaitól az elég nagy baromság. A 350-400 Leopárdjából leszerel kb 50-et, ebbõl kb. 20-at elad a szomszéd országnak ami a keletrõl érkezõ támadás esetén õket védené. És nem csak Leopárdjaik vannak, csak egy kis költségcsökkentés lesz a mi kárunkra. Ami nem feltétlenül rossz, de 90-ben ingyen kaptuk volna a nagymacskákat.
Valóban kicsi az esélye egy szélesebb háborús konfliktusnak európában. A törvények szerint elõször a hivatásos-szerzõdéses katonákat vetnék be. Azután behívnák a tartalékosokat. Azután pedig elvileg háború esetén minden férfi hadköteles 25-45 éves kor között azt hiszem. Végsõ esetben pedig mindenkit elvinnének, aki tud járni. De ismétlem, ENNEK NAGYON KEVÉS AZ ESÉLYE. A modern fegyverekkel bõven eldöntenék a hivatásosokkal. A magyar hadsereg pedig maximum arra lenne alkalmas, hogy a lõszeres ládákat cipeljék (a zöme) Ebben az esetben egy minden eddiginél mélyebb gazdasági válság kialakulása lenne a veszélyes, és az esetleg kitörõ anarchia. Szóval nem vinnének el, (akkor legalább adnának enni). Otthon ülve pusztulnál éhen, vagy meglincselnének egy szelet kenyérért. Szerintem ez nem várható, talán még húsz év múlva sem.
Helmet Szerintem egy Europai haboruban is a NATO de foleg USA harcolna ahogy Yugoslaviaban. Egyebkent Ausztria azon indokok miatt szabadal a tankjaitol, hogy egyaltalan semmi fenyegetettseg sincs a kornyezo orszagokbol. Ez a hulye haborusdi kivanalom csak a balkanon pattan ki par gyoker fejebol. A masik fele meg azok akik ennek felulnek...
Nem lesz világháború, ne félj tõle.
Lehetséges, de nem nagy rá az esély. Az országok vezetõi tudják, hogy annyi fegyverük van, hogy ha bevetnék, az egész bolygó elpusztulna. Komolyan, atombomba háború? Mégis, ha a nagyhatalmak nekiállnának bombázni egymást, olyan hamar tönkretennék a Földet, hogy el se dõlne, ki gyõz, mert mindenki meghalna. Ha van egy csöpp eszük, nem ugranak bele a dologba.
Ne félj tõle, és reméld hogy lesz!Mert ha így marad, attól kell igazán félni, nézd meg a szegény országok nyomorultjait, akik éheznek, mi is így fogunk!Olyan iszonyatos rétegzõdés kezdõdött el a világban, hogy a gazdagok már nem ismerik saját vagyonukat, amit tõled is elvettek átvitt értelemben!Minden világháború után újrafelosztás történik, aminek te is pozitív részese lehetsz!
ettõl nem kell félni, és ha meg lesz, akkor úgyis lesz, nem tudsz vele mit csinálni. legalább lesz egy kis izgalom az életünkben, nem csak a szürke hétköznapok
Utolsó! Õ Einstein volt!
Egy bölcs tudóst megkérdeztek a második világháború után, hogy lesz-e harmadik világháború, s mivel fogják megvívni. Azt felelte, hogy nem tudja, hogy mivel fogják megvívni, de abban biztos, hogy a negyediket kõbaltával.
Felesleges félned. Az embernek születésekor borítékolják, hogy meg fog halni. Ennek ellenére vígan él, mert nem gondol rá, és nem is tehet ellene semmit. A világháború is független attól, hogy te hogyan vélekedsz róla. Pénzemberek, õrült katonatisztek fognak dönteni róla, és neked nincs beleszólásod. Viszont van esély arra, hogy nem elég bátrak ahhoz, hogy megindítsák. Nem te miattad, a saját ostoba életüket, karrierjüket féltik. Hagy meg nekik a félelmet, és keress kellemesebb elfoglaltságokat amíg teheted.
azt olvastam valahol, hogy szájberháború lesz... ez vajon lehetséges???
Az a fajta háború amitõl te és rajtad kívül még sokan mások is félnek szerintem nem lesz , ugyanis a háború már jó ideje zajlik, csak nyitott szem és fül kell hozzá hogy megértsd hogy milyen módszerekkel és mi célból próbálják leigázni az embereket, ami nem csak Magyarországra igaz hanem akár globálisan az egész világra is
Látogasd meg ezt az oldalt: http://azutgyermekei.hu/filmek.html Itt sok olyan filmet találsz ami arról szól, hogy lesz-e és ha lesz milyen lesz. A félelem ellen pedig van egy jó orvosság, úgy hívják: Isten
A kérdező hozzászólása: na, de hogyan fogják a helyzeteket megoldalni?sok az ember, sok éhezõ már így is.és még jobban csak süllyed az egész. a kimenetelén azt értem vajon, ha háború lenne, minden férfit vinnének?
Informatikai/információ és PC "háború" vagy inkább hadviselés is lehetséges a közeljövõben. Egy ügyes számítógépes támadással egy másik ország, víz, gáz, áram és stb teljesen meg lehet bolondítani, le lehet állítani.

Hátközépig érő hajam ha be daueroltatom milyen lesz? Nagyon göndör vagy hullámos inkább?

Aki daueroltatott már azok segítsenek légyszi! Imádom a hullámos göndör hajat (nem extrángöndör) de nem akarom folyamatosan göndöríteni meg hajcsavarózni stb. Nagyon roncsolja a hajat? Mennyi ideig tartós?

Legjobb válasz: Szerintem inkább göndörítsd magad. Nekem 1x dauerolták. Onnantól kezdve tört (elõtte egyáltalán nem). Ráadásul annyira göndör lett, hogy nem tudtam kezelni (még vasalni is nehezen. Rengeteg ideig tartott lenöveszteni és teljesen tönretette a hajam :/ Egyébként a mostani fodrászom azt mondta, hogy ha fiatal lány jön hozzá, hogy daueroljon neki, akkor nem csinálja meg neki pont emiatt.

Szerintem inkább göndörítsd magad. Nekem 1x dauerolták. Onnantól kezdve tört (elõtte egyáltalán nem). Ráadásul annyira göndör lett, hogy nem tudtam kezelni (még vasalni is nehezen. Rengeteg ideig tartott lenöveszteni és teljesen tönretette a hajam :/ Egyébként a mostani fodrászom azt mondta, hogy ha fiatal lány jön hozzá, hogy daueroljon neki, akkor nem csinálja meg neki pont emiatt.
na de ha daueroltattad (ami göndörítés), akkor mi a fenének akartad vasalni, utolsó?

Ha csak alul-felül van 1-1 réteg tészta a lasagnaban milyen lesz? Nagy baj?

Legjobb válasz: Nem csak az nem lasagne hanem húsos tészta... A lasagne-ban,4 tészta réteg van.

Nem csak az nem lasagne hanem húsos tészta... A lasagne-ban, 4 tészta réteg van.


Milyen lesz a ballagási kosztümötök lányok? A 31-32-es farmernadrág mérete mekkora konfekcióméretnek felel meg? Nagynak számít?

Legjobb válasz: Mi egyenruhát akarunk csináltatni. Bár még nagyon nem foglalkoztunk vele de egy fekete szoknya lesz egy egyedi blúzzal az iskola színével ami világoskék, és valamilyen blézer lesz. Az hogy pontosan milyen lesz még nem döntöttük el mert csak Októberbe kapunk anyagmintát, és csak December közepére kell amikor lesz a szalagavatónk.

Mi egyenruhát akarunk csináltatni. Bár még nagyon nem foglalkoztunk vele de egy fekete szoknya lesz egy egyedi blúzzal az iskola színével ami világoskék, és valamilyen blézer lesz. Az hogy pontosan milyen lesz még nem döntöttük el mert csak Októberbe kapunk anyagmintát, és csak December közepére kell amikor lesz a szalagavatónk.
Szia! Most vettem 30-as farmert. Az én konfekcióméretem kosztümben általában 42. De nagyon eltérõk a méretezések! Volt már 48-as méretû kosztümöm is és nem én voltam nagyobb darab.
Nekünk is megvan már. Mi fehér fûzõben, fekete szatén nadrágban és blézerben ballagunk.

Milyen lesz a 4D-m 30. hetesen? Jól fogjuk látni, vagy már nagyon nagy? Melyik a legjobb időpont, amikor már szép babát látunk?

Legjobb válasz: 30 hetesen már szépen látszik nagyon, de már nagy annyira hogy ne férjen bele teljes egészében a képre. Én 32 hetesen voltam és nagyon klasszul látszott a kis pofija, úgyhogy a 30. héttõl már hétrõl hétre jobban látszik milyen is lesz ha kibújik.

30 hetesen már szépen látszik nagyon, de már nagy annyira hogy ne férjen bele teljes egészében a képre. Én 32 hetesen voltam és nagyon klasszul látszott a kis pofija, úgyhogy a 30. héttõl már hétrõl hétre jobban látszik milyen is lesz ha kibújik.
Az elsõ válaszoló vagyok. Én 18, 26 és 32 hetesen voltam 4D-n. A 26 hetesen még úgy ahogy benne volt, de még nem kezdett el kikerekedni nem látszott igazán a kis pofiján hogy milyen lesz, úgyhogy szerintem a 32 hetes volt a legjobb még akkor is ha nem láttuk a képen egybe az egész babát. Olyan kis szép pofijuk van már akkor és ennek ellenére az egész babát végignézitek csak "részleteiben".
Szia. A 27-32 hét között a leglátványosabb, és ekkor még belefér a képbe.
szia, én kaptam egy lelettartó dossziét, azon ez szerepel: Mikor érdemes 4D-s uh vizsgálatra menni?: 13. hét - Nagyon látványos idõszak. A baba rendkívül aktív, sokat mozog. Már megállapítható a neme. Ekkor látszik utoljára teljes egészébe a baba teste. 18-20. hét - A baba gyakran ásít, mozgatja a kéz- és lábujjait. Jól kiegészíti az ekkor esedékes genetikai ultrahangot. 28-32. hét - A 28. héttõl a baba lefelé fordul, így az ultrahang vizsgálattal jól látható azarca, tisztán kivehetõ a mimikája. A bõr alatt lerakódó zsírréteg miatt már igazán bbás a külseje. Van egy link, ahol minden héten meg tudod nézni, hogy épp hogy néz ki a baba. Az alapján el tudod szerintem dönteni, hogy mikor menj. Ott nagyon jó fotók vannak. A 30 hetes uh-n így fog látszódni a baba : http://www.szuloklapja.hu/baba/body/hetrol_hetre.php?HETEK=30 Ha érdekel több 4D-s uh fotó, akkor itt találsz még szuper jókat. Nemcsak arcokat, de kukacot, nunit, ikreket, stb., stb. Nagyon jó, érdemes bejelentkezni!!! http://www.szuloklapja.hu/baba/body/fotogaleria.php?VALASZTA.. Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: Akkor csak részletekben látni majd? Akkor mikor lenne érdemes, hogy hasonlítson is de még azért ha nem is egészében, de nagyrésze benne legyen?
A kérdező hozzászólása: koszönöm :) ) megnéztem nagyon édesek már

Szerintetek milyen lesz a következő nagy dobás a könyv/filmiparban?

Star Wars, Gy?rük Ura, Harry Potter, Twilight után szerintetek mi fog jönni?

Legjobb válasz: valami olyan ami még soha nem volt.Azok amiket te írtál nem az összes.Bevallom ,hogy elég jó ötletek vannak filmre ,de megvalósítani nagyon nehéz õket. Leginkább regényekbõl lehet igazán ütõs történeteket csinálni ugyanis ott az író nem csak pontos határidóre összedob valamit hanem évekig ír valamit ami össze van rakva teljesen és azt megfilmesítve egy hihetetlen dolog kerekedik mivel az emberek lusták olvasni sajnos így a film a nagy siker... Talán a következõ nagy filmsorozat egy jövõben játszódó film lesz.

valami olyan ami még soha nem volt.Azok amiket te írtál nem az összes.Bevallom , hogy elég jó ötletek vannak filmre , de megvalósítani nagyon nehéz õket. Leginkább regényekbõl lehet igazán ütõs történeteket csinálni ugyanis ott az író nem csak pontos határidóre összedob valamit hanem évekig ír valamit ami össze van rakva teljesen és azt megfilmesítve egy hihetetlen dolog kerekedik mivel az emberek lusták olvasni sajnos így a film a nagy siker... Talán a következõ nagy filmsorozat egy jövõben játszódó film lesz.
Az alkonyat mióta nagy dobás?
A kérdező hozzászólása: Ja van még egy csomó (Karib-tenger kalózai, Avatar stb)
Szent Johanna Gimi , de inkább lányok körében...

Sima durva szemű asztali sóból is csinálhatok a tyúknak sóágyat, vagy muszáj tengeri só? Nem lesz nagyon sós? Milyen fűszerekkel ízesítsem? Nincs főszersóm.

Legjobb válasz: Természetesen, fûszerezni nem kell, s nem lesz nagyon sós. A tyúkot azonban darabold fel és a bõrös részével felfelé rakd a sóra. Ha egyben hagyod, a sütés közben kiváló nedvesség a hasüregében összegyûlik, kellemetlen lesz az íze, s nem is olyan gusztusos. Sok sikert és jó étvágyat!

Természetesen, fûszerezni nem kell, s nem lesz nagyon sós. A tyúkot azonban darabold fel és a bõrös részével felfelé rakd a sóra. Ha egyben hagyod, a sütés közben kiváló nedvesség a hasüregében összegyûlik, kellemetlen lesz az íze, s nem is olyan gusztusos. Sok sikert és jó étvágyat!
dehogy kell tengeri só, bár minden só eredendõen tengeri... sima asztali sóra tedd, esetleg a belsejét egy kis majorannávan dörzsöld be. ha egyben sütöd, félidõben fordítsd meg, akkor kifolyik az esetleges nedve. de darabokban is meg lehet sütni. nem lesz nagyon sós, pont jó lesz:)
Én mindig azzal készítem, és fûszert sem teszek bele, natúran sütöm.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!
Még nem hallottam, hogy ezt tyúkból készitik. Én csak csirkével hallottam a receptet.

2éves a kisfiam és tervezzük neki a kistesót. Milyen lesz? Ha sikerül a "nagy" eéves lesz mikor a pici megszületik. Nem lesz nehéz?

szóval még a kisfiam is olyan baba,hisztis is,nehéz vele.de okos is,értelmes.viszont nagyon hangos.hangosan sikitozik,kiabál,próbálgatja a hangját,méég nem beszél.addigra remélem már beszélni fog.nálatok hogy ment a dolog?hogy lehet két ilyen kicsivel bírni?

Legjobb válasz: Nálunk 21 hónap van köztük, imádják egymást. A lányomnak megtudtam magyarázni, hogy az öcsike pihen, nem szabad kiabálni. Én újra ilyen kis különbséggel vállalnék, ha most kezdenénk. Nagyon jól eljátszanak már most együtt, pedig a picúr még csak 9 hónapos.

Nálunk 21 hónap van köztük, imádják egymást. A lányomnak megtudtam magyarázni, hogy az öcsike pihen, nem szabad kiabálni. Én újra ilyen kis különbséggel vállalnék, ha most kezdenénk. Nagyon jól eljátszanak már most együtt, pedig a picúr még csak 9 hónapos.
Én azt mondom, csak szépen sorban! Egy-kettõ-három-négy-öt. Amint teheted szüld a kövit! Minél kisebb a korkülönbség annál jobb. Ha kirepülnek, egyszerre repülnek ki, nem kell várni egyikre se. Egy roma nõ

Milyen méretű pelenkát vegyek elsőre a babának? Vegyek 2 nagy csomag 1-est vagy inkább 1 csomag 1-est és 1 csomag 2-est! Nem lesz nagy rá a 2-es ha az 1-es elfogy?

a márka már ki van választva:pampers premium care,csak azt nem tudom,hogy milyen leosztásban vegyem meg!azt hiszem ezek 78 vagy 76 darabosak!ötletek?

Legjobb válasz: Nem kell azért nagyon betárazni. Pelenkát már lassan minden éjjel-nappaliban lehet kapni!:) Én egy csomaggal vettem egyesbõl, mivel nem tudtam,hogy egyáltalán jó lesz-e. Az sem biztos,hogy nektek ez a típus beválik. Barátnõm fiának a premium care-bõl állandóan kifolyt a pisi,de nekünk pl. jó volt. Ha elfogy gondolom bárki elszalad majd venni!

Nem kell azért nagyon betárazni. Pelenkát már lassan minden éjjel-nappaliban lehet kapni!:) Én egy csomaggal vettem egyesbõl, mivel nem tudtam, hogy egyáltalán jó lesz-e. Az sem biztos, hogy nektek ez a típus beválik. Barátnõm fiának a premium care-bõl állandóan kifolyt a pisi, de nekünk pl. jó volt. Ha elfogy gondolom bárki elszalad majd venni!
Mi egybõl kettessel kezdtünk. egyesbõl tényleg ne vegyél sokat
Szerintem ne vegyél olyan sok 1-est inkább 2-est.Elég egy kisebb csomag max vesztek még ha nagyon kell.Én is megvettem egy 48 db-os 1-est és kb a felét tudtuk elhasználni.
Én nem is használtam egyest, mert pont a köldökéig ért, és piszkálta a sebes köldökcsonkját. Hiába hajtottam vissza az egyest, nem maradt úgy. a kettes jó volt, eltakarta. És mire leesett és begyógyult a köldökcsonk már nem is lett volna jó az egyes. Meg ha eleve mondjuk 4 kilóval születik a baba nem kell neki egyes egyáltalán. HA kettesbõl veszel nagyot, abból tuti nem lehet baj, csak esetleg a márkával. Ezzel nem azt mondom, hogy nem jó a Pampers, de eleinte kísérletezni kell, mi passzol a babához. úgyhogy én elõször kisebbet vennék, amit beviszel a kórházba, és úgyis fogtok menni gyógyszertárba, ide-oda ha megszületik.
kiscsomag, 1 és egy nagycsomag 2 pelenkátt vegyél.
Harmadik "kis"lányomnak a newborn egybõl kicsi volt, és 3, 5 hónaposan már a 4-es méret lenne jó neki, csak én is el akarom fogyasztani a hármast, mert nagy eszemmel, amikor arra váltottunk, vettem egy karton dobozzal. Már 7 kilós... Mindig jobban jársz úgy, ha a nagyobb méretbõl teszel a kisebb babára, mint fordítva, mert a túl nagy pelusból csak lehet hogy kifolyik a cucc, a túl kicsibõl viszont biztosan. :o) Tapasztalat. 3 gyerekes anyuka
3100 gr-al született a kislányom és 3 csomag 1-es pelenkát használtunk el ebbõl a márkából. Az én kicsim szerintem közepes ütemben gyarapszik, de vannak akik nála sokkal gyorsabban híznak. Szerintem vegyél 1-1 csomaggal és utána meglátod. Egyébként nekem a védõnõm azt mondta, hogy ne vegyek 1-est. Hát a 2-es óriási lett volna rá, pedig a 2-esre írt határok közt volt a súlya.
A kérdező hozzászólása: jah meg nem most azonnal akarjuk megvenni, még korai lenne, csak töröm a fejem, hogy hogyan is kellene, hogyan lenne jobb!
Én 2 csomag egyest vettem, a húgom lecseszett érte. Pedig õ mondta, hogy 1 hétig tart ki egy csomag az elején, és 3 hetes volt a fia, mikor 2-esre váltott.
A kérdező hozzászólása: ez is igaz, de pont december végén, január elsején fogok szülni és félõ, hogy alig lesz nyitva valami!fõleg a mi környékünkön, a világ végén...:(
Szerintem elsõre semmiképpen se vásárolj be nagy mennyiségeket. Vegyél egy kisebb csomag 1-es és egy kisebb csomag 2-es pelust. Az én fiamra eleve 2-es pelus kellett születésétõl fogva és elég hamar kellett váltanunk 3-asra. Szóval az 1-es méretût nem is használtuk. Majd ha megszületik, megtudjátok a méretet, akkor már bátrabban lehet vásárolgatni.
Az én kisfiam 4 kilóval született. Férjem vett egy csomag 1es liberot, jól le is toltam, hogy minek vette, kizárt dolog, hogy jó legyen rá. Most két hetes a fiam és még bõven az 1-es pelust használjuk, a kettes nagyon nagy rá, pedig több márkából is van itthon. Szerintem még 2 hétig elég lesz az 1-es, szépen fekszik rá, nem folyik ki, méretben pont jó, a 2-es óriási, pedig mondom 4 kiló feletti husis baba. Szerintem nyugodtan vegyél 2 csomag 1-es és 1 csomag 2est. (lányom anno 3.740 grammal született, vele is jó pár hétig az 1-est használtuk)
A kérdező hozzászólása: 18 vagyok, õ 20.
Te vagy az Anna?:D
Hát ha elhívott valahova, akkor te is tetszel neki. Lehet, hogy közhelynek hangzik, de add önmagadat.
az elsõ randik pont arra jók, hogy megtapasztald milyenek a randik, hogy mit csinálnod, viselkedned.
"Szóval akkor mosolyogjak sokat? Azzal meg az a gáz, hogy elég csúnyák a fogaim, és hát nem szeretek mosolyogni." "nem vagyok egy bõbeszédû típus" lol én is ugyanijen vagyok XD
Ne foggal mosolyogj :D Amugy mosolyogj és nevess sokat és érezd jól magad, ez a dolgod :) )
beszédes jelek? A testbeszéd az egyik legjobb dolog, ugyanis nem tudatosan mûködik. Olvass picit az ügyben, sokmindent meg lehet tudni a másikról így, ez fõleg az elsõ randikon hasznos.
Sok-sok év után találkoztam egy volt osztálytársammal. Szerintem mi voltunk két legcsöndesebb gyerek. Nem volt gondunk a beszéddel, mert nyitottak voltunk a másik fel. Nem akartuk megjátszani magunkat. Persze meg is változtunk az évek alatt. A legbeszédesebb jel, ha elhív majd egy második randira.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!