Találatok a következő kifejezésre: Milyen lesz ki (206 db)

Szerintetek az SzJG útmutató milyen lesz? Ki fog derülni hogy ki nevezte be Renit a karaokéra?

Legjobb válasz: Szerintem klassz ötlet, biztos vicces lesz.:D MINDEN ki fog derülni, ha nem a 8.részben, akkor a kalauzban.:)

Szerintem klassz ötlet, biztos vicces lesz.:D MINDEN ki fog derülni, ha nem a 8.részben, akkor a kalauzban.:)
jaj, emberek, ne legyetek már ennyire vakok Viki nevezte be a srácokon keresztül
Na, erre én is kíváncsi vagyok. Meg a gesztenyepürés akcióra is, mert az is egy érdekes szituáció De Laura azt mondta, hogy minden ki fog derülni Már várom :)
a kalauzba sztem olyan dolgok lesznek, mint a szülinapok, teljes nevek, talán C viszonya a szüleivel stb
A kérdező hozzászólása: azt mondtam! ;)
Már a nyolcban kiderül, Ricsi küldte be Renit a karaokera :)
A kérdező hozzászólása: A gesztenyepürét meg Virág küldte! :DD
A kérdező hozzászólása: 2. kommentelõ! Nyugi! Nem kell rögtön fikázni az embereket, csakmert gondolkodnak.... am Ricsi nevezte be, mert aznap hallgatott Reni zenelejátszóján zenéket, többek közt Taylor Swift-et és azt gondolta, h ne bénázzon már ennyit Ren, énekeljen vmit Corteznek.....
Ez a karaoke benevezés és gesztenyapürés hanyadik részben volt? :)
hûûûû, én is naghyon várom:) ))))) biztos klassz lesz:) ))))) de állítólag illusztrációk, kihagyott jelenetzek meg minden benne lesz:) ))
Biztos, hogy ki fog derülni. A karaoke az szerintem is Kinga volt (Vikinek semmi oka nem lett volna rá), a gesztenyepüréset nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Ja, a gesztenye pürésen komolyan mejdnem megfulladtam a röhögéstõl... :DD
Szerintem, Renit Kinga nevezte be, hogy vmi önbizalma legyen, vagy esetleg Dorián, Viki vagy talán Cortez? Nem tom, de remélem kiderül. És a gesztenyepürés eset...na azt télleg nem tudom, de remélem minden ki fog derülni.
Én nekem fogalmam sincs, hogy ki nevezte be renit a karaokéra :) De mondjuk akkor még nem volt rosszban vikivel... Amúgy nagyon remélem, hogy minél hamarabb kiderül Ricsi "titka" :)
"Az SzJG 8. kötete után megjelenik egy Hivatalos SzJG kalauz, ami rengeteg extra információt tartalmaz majd. Egy illusztrált kötet, rajzokkal, a karakterekkel kapcsolatos háttérinformációkkal, mellékszereplõk/tanárok bemutatásával, kimaradt részletekkel, elvetett borítókkal, Reni levelének egy részletével és számos érdekességgel. A várható megjelenés 2013. tavasz." :)

Ez évi tél milyen lesz? Ki mit hallott?

kiváncsi vagyok hogy mi terjeng már most.tud valaki valamit? :D

Legjobb válasz: Pálinkában gazdag telünk lesz idén

Pálinkában gazdag telünk lesz idén

Volt/lesz idén októberben esküvője v. kinek? Milyen idő volt? Hol tudom megnézni, hogy most milyen lesz?

nekünk idén okt. 20-án lesz az esküv?nk, de fogalmam nincsen, milyen id?re számítsak. Tavaly még úgy volt, hogy szeptember, így nem is figyeltük az októberi id?járást...

Legjobb válasz: Azt se tudják pontosan megmondani holnapután milyen idõ lesz,nemhogy október végén :DD

Nekünk november közepén volt az esküvõnk, de olyan idõ volt mint tavasszal. Egyébként szatén bolero volt rajtam, de 1 óra alatt lekerült a jó idõ miatt. Sok boldogságot.
Azt se tudják pontosan megmondani holnapután milyen idõ lesz, nemhogy október végén :DD
nekünk volt, nem volt éppen meleg, de meg se fagytunk, október legvégén...Szép napsütéses idõ volt aznap, olyan 16-19fokot saccolok, h annyi volt(de elõtte pl 1hétig esett), szóval ezt így elõre nem lehet megmondani..Vagy szerencsétek lesz, vagy nem, de ugyanez igaz a nyári esküvõkre is szerintem.. amúgy bolerot vettem fel, és szatént, az ment a ruhámhoz.
Nekünk tavaly egy verõfényes, 25 fokos idõjárás jutott. :) Bolero volt, de csak mert vastag a karom.
Október 20-án lehet 25 és 2 fok is, esõ, köd, és napsütés is. Hó még nem szokott olyankor, de mindenre lehet számítani. Készülj melegebb ruhával mindenképp (rétegesen, hogy tudd igazítani az aktuális idõjáráshoz), általában azért olyankor már hideg van, fõleg este.
Azért nagyjából október végi idõre számítsál. Semmiképpen ne júliusira. Sok boldogságot kívánok.
Az idõrõl nem tudok mit mondani, meg szerintem most még esetleg a dávid naptárba tudod megnézni ennyire elõre. Viszont másoduncsim felesége egy kis bolerót vett a ruha felé. direkt ahhoz a ruhához volt szóval szépen passzolt.
Kérdezõ, hány éves vagy???? Ha a törvény megengedi, hogy házasodj, akkor pár októbert megélhettél már... Október 20-án 10-12 fok körül reális. Lehet szerencsétek az idõvel, de õszre számíts. Kellhet a kabát.
ja, bocs benéztem, én menyecskeruhának olvastam, az esküvõi ruhám felett egy szintén szatén blézer volt.
A kérdező hozzászólása: köszi! oké, hogy október vége, de nem emlékszem, milyen idõ is szokott lenni :D :S 0 vagy 20fok, azért nem mindegy :)
Bár nem tudom, hogy mennyire szokott beválni az éves idõjárás elõrejelzés, találtam neked egyet: http://www.juhasz-jozsef.hu/2012_husszu_tavu_napi_elorejelze.. Eszerint október 20-án esõ lesz, és 12 fok.
A kérdező hozzászólása: persze, hogy megéltem pár októbert és tudom, milyen az õsz! elsõsorban tapasztalatokat vártam és olyan helyet, ahol meg lehet nézni, mit jósolnak!! a linket köszönöm!
Hát, a jóslásra kár idõt fecsérelni.... Ettõl még bármilyen idõjárás is lehet aznap.


36hetes vagyok! 1. gyermekem fiú, 3éves lesz, pont40. hétre jött, császárral! Most is kisfiam lesz! Kinek milyen tapasztalata van? Elöbb jön, tényleg nagyobb a 2. baba? S téraránytalanság után megint várható, hogy nem lesz elegendö tágulás?

Legjobb válasz: téraránytalanság miatt született császárral? Nekem az elsõ azért lett császár, mert beletekergõzött a köldökzsinórba. A második babó egy kilóval volt nagyobb, mint az elsõ. Megint császár lett. A baba buksija fogja eldönteni, hogy bevállalják-e a sima szülést, de nagy átlagban azért nagyobbak valamivel a második babócák. Az elsõ babó 40+5 napra született a második 39+6 napra. Az a szülõszobán derül ki, hogy (ha engedik a sima szülést) mennyire és hogyan tágulsz. Boldog babavárást! :-)

téraránytalanság miatt született császárral? Nekem az elsõ azért lett császár, mert beletekergõzött a köldökzsinórba. A második babó egy kilóval volt nagyobb, mint az elsõ. Megint császár lett. A baba buksija fogja eldönteni, hogy bevállalják-e a sima szülést, de nagy átlagban azért nagyobbak valamivel a második babócák. Az elsõ babó 40+5 napra született a második 39+6 napra. Az a szülõszobán derül ki, hogy (ha engedik a sima szülést) mennyire és hogyan tágulsz. Boldog babavárást! :-)
nekem elsõ lány, második fiú-azt mondják a fiúk nagyobbak, nekem totál egyformák voltak, 3, 8 kg. és ugyanannyi centik, és mindketten a 41+0 -án születtek. minden statisztikát megcáfoltam. :D sosem lehet tudni mit hoz a sors. :)
1. vagyok: elsõ gyermek lány, a második fiú, ez lemaradt :-)
A kérdező hozzászólása: 48ora vajudas utan is oxitocinnal csak4ujjnyira tagultam..szerintem megint ez lesz, s megint csaszi lesz..nekem mindegy csak ne legyen baj, mert az elsö bebit at kellett vinni a Gyekbe, mert fertõzödõtt 48ora alatt nem csodalom...szegeny, 10nap utan hozhattam haza, s remelem most ilyen nem lesz, mert velem nem volt ott a gyerekem, mint mas anyanak a gyermekagyas osztalyon..:(
szia.nekem 5éve volt az elsõ, császár volt, téraránytalanság, fájásgyengeség miatt, most múlt héten született a második babóm, nem volt eldöntve hogyan, de amikor megvizsgáltak a szülõszobán és megnézték az utolsó uh-m, meg kérdeztek az elsõrõl azonnal mondták, hogy császár!Ja egyébként az 5éves fiam nagyobb volt mint a kisasszony, de a fejkörfogat ugyanannyi. :)
A kérdező hozzászólása: szia, köszi a válaszod.. jelenleg 39hetes leszek holnap, ugyhogy már nem sok van hátra.. s én is valószinûnek tartom azóta a császárt, mert az én 37hetes uh adataim megegyeznek az egyik ismerõsöm 38!hetes adataival, s õ 9-én megszült, 40.hétre, simán, s a gyereke 3850g 57cm, 35ös fejjel, szóval, nálunk is ilyesmi várható, vagy nagyobb.. s a doki is mondta ha akkora lesz mint az elsõ, akkor inkább császár lesz.. (hát akkora vagy még nagyobb :) ugyanis a fiam is ezekkel a paraméterekkel született, csak 36os fejjel..
van valami újság azóta?

Miért mondják azt hogy a fiúknál már születés előtt eldől hogy milyen lesz a szexuális beállítottságuk, a lányoknak viszont később alakul ki hogy kihez vonzódnak?

végülis a szerelem nem olyan hogy bele lehet "nevelni" hogy nah neked egy fiúba kell beleszeretned a szerelem magától jön meg hallottam már olyat is hogy a lányt úgy nevelik mint a többi kislányt,ruhácskákba öltöztetik,babázik,meg minden,de kés?bb mégis egy másik lányba lesz szerelmes pedig nem úgy nevelik mint egy fiút akkor ez most hogy van?

Legjobb válasz: A hormonok túltengésével. Kinek melyik hormonból van több a szervezetébe. Én 14 éves koromig azt hittem hogy hetero vagyok, amikor a legjobb barátnõmmel rájöttünk hogy többet érzünk. Azóta is tart a kapcsolat.:) És nem mi akartunk egymásba szeretni, azelõtt még pasikról is beszéltünk meg ilyen hülyeségekrõl hogy majd ha gyerekeink lesznek akkor majd egy ovodába járnak meg stb.:D de hát így alakult.:)

A hormonok túltengésével. Kinek melyik hormonból van több a szervezetébe. Én 14 éves koromig azt hittem hogy hetero vagyok, amikor a legjobb barátnõmmel rájöttünk hogy többet érzünk. Azóta is tart a kapcsolat.:) És nem mi akartunk egymásba szeretni, azelõtt még pasikról is beszéltünk meg ilyen hülyeségekrõl hogy majd ha gyerekeink lesznek akkor majd egy ovodába járnak meg stb.:D de hát így alakult.:)
Pasz. Erre a kérdésre nem lehet válaszolni. A pszichológusok is vitatkoznak. Szerintem semmi képpen nem csak genetikáról van szó és nevelésrõl.
A kérdező hozzászólása: hát ez igaz :// de azért köszi a választ :D
szerintem genetikához egyáltalán nincs köze, neveltetéshez ritkán, amúgymeg késõbb dõl el h melyik irányba vonzódik.
A kérdező hozzászólása: értem :) ) köszi a válaszokat :D
Vannak egyébként olyan állatok, akik nemet is váltanak, ha jól tudom.:D
A kérdező hozzászólása: az igen o.O bár már mi is válthatnánk nemet bibibíí xP
hogy lehet nemet váltani?:O

Ha decemberben születik a Picink (ki tudja milyen lesz az időjárás), mikortól mehetek vele ki sétálni hosszabb időre, mondjuk egy órára?

Legjobb válasz: Ez nem a hónaptól,hanem a hõmérséklettõl függ.Ha ismét olyan kemény telünk lesz,mint tavaly,akkor ezzel várnod kell!

Ez nem a hónaptól, hanem a hõmérséklettõl függ.Ha ismét olyan kemény telünk lesz, mint tavaly, akkor ezzel várnod kell!
Tavaly született a fiam! Én -5 fok alatt már nem vittem ki, csak beöltöztettem és kinyitottam az ablakot egy kicsit! De ahogy picit melegebb lett, már húztunk is ki!:)
december 10-én szültem. két hetesen levegõztünk elõször az ablaknál, 3 hetesen sétáltunk elõször vele. -10 alatt, illetve szeles idõben nem mentünk ki, egyébként jól felöltöztetve minél többet jó vele kinn lenni már pár hónaposan is télen. Erõsödik az ellenálló képessége, jókat alszik, plusz anyukának is kikapcsolódás a kis világban mozgás a szoptatás-böfi-pelus-altatás körforgóból kimozdulva:)
Az én második fiam is decemberben született és még egy hetes volt, mikor már kimentünk. Kezdetben csak az udvarra, de két hetes korában már hosszabb sétákra is, mivel a naggyal muszáj volt kimennem. Persze nem -20 fokban, de mi -10 fokig kimentünk. Bár sokan azt mondják, hogy -5 fok alatt nem lehet kivinni õket ilyen pici korban. De jól felöltöztetve, betakarva semmi baja nem lett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Jó babázást!

Német juhászom most 10 hetes és így néz ki. Ha igy néz ki kicsinek, akkor milyen lesz érett korában?

http://apro. Hir6.hu/apro/p/l/7813.Igy néz ki.

Legjobb válasz: Igen,olyan lesz.Nagyon édesek!

Igen, olyan lesz.Nagyon édesek!
A beagle kiskutyák is elõször csak feketék, fehérek és utána barnulnak.
szerintem olyan lesz nagyon aranyos a kutyád
nekem is ugyanilyen volt kiskorában és gyönyörû németjuhászlett belõle:Dam nagyon cukik
A kérdező hozzászólása: apro. Hir6.hu/apro/p/l/7813.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem el, hogy nem tudom betenni a linket..... http://apro.hir6.hu/apro/p/l/7813.jpg
A kérdező hozzászólása: Akkor jó!!:) Csak azért , mert nem szerettem volna ordast, igaz, azok is állatok, és nagyon szeretem a kutyákat, de én igazából "rendes" német juhászt akartam:) ))

Ezt a mézeskalács tésztát kevertem be ma, olyan dél körül, de hirtelen közbejött pár dolog, hûtõbe tettem, most értem haza, milyen lesz, ha holnap sütöm ki esetleg?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: semmi baja nem lesz

semmi baja nem lesz
Nem lesz semmi baja, de valószínûleg meg fog keményedni, úgyhogy hagyni kell majd állni szobahõmérsékleten, hogy visszapuhuljon, mielõtt kinyújtod.
Hagyd visszamelegedni meleg konyhában, majd meleg kezeddel gyûrd át újra, és utána nyújtsd ki.A dermedt tészta törik, nem lehet szépen nyújtani.
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam végül tegnap, nagyon jó állaga volt, nem vártam meg , amíg szobahõmérsékletû lett...Bár a vége felé, már magától az lett, akkor inkább visszatettem volna még a hûtõbe, csak nem volt már idõm :)

Mikor jön ki a ZTE Grandx? Szerintetek milyen lesz?

Olyat szeretnék kérni karácsonyra, de nem tudom mikör jön ki.. szerintetek milyen lesz? mennyibe fog fájni a szüleimnek?

Legjobb válasz: Szerintem addigra kijön, nagyon jó telefon lesz, én 60-65 ezer köré tippelem az árát kártyásan.

Szerintem addigra kijön, nagyon jó telefon lesz, én 60-65 ezer köré tippelem az árát kártyásan.
A kérdező hozzászólása: Kártyás az a számlás?
Pont nem.
A kérdező hozzászólása: És az kb mennyi lesz? Elõfizetéses vagyok

Ha a pattanásos bőröm ki lesz tisztíttatva, azután milyen lesz a bőröm/mit várjak?

Legjobb válasz: közvetlenül utána marha ronda - de ha rendszeresen tisztíttatod kozmetikussal (havonta 1x), akkor kb fél év alatt teljesen megszûnnek a pattanások, hegek, és csak idõnként jön elõ 1-1 ha hegeid vannak, arra nagyon jó a mikrodermabrázió, nekem teljesen eltüntette a hegeimet

közvetlenül utána marha ronda - de ha rendszeresen tisztíttatod kozmetikussal (havonta 1x), akkor kb fél év alatt teljesen megszûnnek a pattanások, hegek, és csak idõnként jön elõ 1-1 ha hegeid vannak, arra nagyon jó a mikrodermabrázió, nekem teljesen eltüntette a hegeimet
hát az elején elég csúnya lesz, píros, a patik helyén duzzadt de aztán szebb lesz :)
Pár napig nagyon csúnya lesz, fõleg ha sok mitesszered, gyulladt pattanásod volt. Utána fokozatosan elkezd lehámlani a bõr. Utána tiszta egy ideig, majd fokozatosan újraképzõdnek a mitesszerek. A kozmetikai tisztíttatás nem befolyásolja a mitesszerképzõdési hajlamot se pozitív se negatív irányba: arra jó, hogy amíg nem nõsz ki a ragyás korszakodból, nem fog ott virítani a sok csúnya mitesszer az arcodon. Rendszeresen kell járni, ha nagyon csúnya a bõröd, havonta. Én már huszonéves vagyok, de most is zsíros a bõröm és máig hajlamos mitesszerekre, de nekem elég már csak 2-3 havonta járnom.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! De kb. hány nap míg olyan normálisabb lesz? ( nem lesz nagyon piros és duzzadt )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!