Találatok a következő kifejezésre: Milyen lehet babám (506 db)

Biciklis dönthető babaülés milyen? Lehet abban vinni ülni még önnálóan ne tudó babát? Egyáltalán mikortól lehet biciklin babát vinni?

Legjobb válasz: http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/7457?storetype=st.. Nekünk ilyen van. Kis fiam imádja, de szerintem még egy ülni nem tudó babát elég veszélyes még ilyenben is vinni. Mi 10 hónapos kortól bicikliztünk.

http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/7457?storetype=st.. Nekünk ilyen van. Kis fiam imádja, de szerintem még egy ülni nem tudó babát elég veszélyes még ilyenben is vinni. Mi 10 hónapos kortól bicikliztünk.
Csak ha stabilan ül! Addigra kellõképpen megerõsödnek a nyak és hátizmai. A dönthetõ azért jó, mert ha elalszik, nem bukik elõre a fejecskéje. De ülni még nem tudó babát tilos benne szállítani.
Olyan 1 éves kortól jó ha viszed biciklis ülésben, mikor stabilan ül, tudja magát tartani, kapaszkodni. Fél évesre sisakot sem kapsz:)
Mi is most akarunk venni!En utänna neztem 9 honapos kortol lehet babät bele tenni!A länyom 10 honapos es stabilan ül!Mi is olyat neztünk ki ami dönthetö ha esetleg elaludna benne!
A kérdező hozzászólása: Semmi oka sincs csak úgy, ezt írta fel!Semmi baja a 7 hetes babámnak nem allergiás semmire!
Mi nestle bebat hasznalunk van kakija.Mikor az AR-est hasznaltuk akkor volt gond rendesen a kakilassal(ki s lett dobva, mert a bukasra sem volt jo)3-4hosan 2naponta volt kaki mert hasznositotta.Utana mar rendszeresen minden nap.Most 7hos.
a HA tápszer gyakran fogja a kicsik hasát, de ne válts, csak ha az orvossal megbeszélted. biztos megvan az oka, amiért hypoallergén tápit írt fel. viszont lehet, hogy már váltani is lehet (az én fiam 6 hónapig evett ha-tápit allergia megelõzés miatt). de fontos, hogy megbeszéld az orvossal!

Milyen állat bábja lehet ez?

Ilyesmit találtunk a kertben, egy földgöröngyben.Ki volt fúrva és ez az állat volt benne, de a hangyák sajnos hamarabb megtalálták, de még mozgott. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: szerintem valami folyami rák féle lehet :D

szerintem valami folyami rák féle lehet :D
Lótetû? Mindenesetre biztos valami félelmetes rovaré volt!
Egy (alighanem éjjeli) lepkének a bábja, valószínûleg valamelyik bagolylepke.
Biztosan lepke, a többit passzolom. Amúgy a rákoknak és a lótetûnek egyáltalán nincs is bábja...
A kérdező hozzászólása: köszönöm!
Ez 100% osan egy dioszeghyana schmidtii
Nem kötekedésbõl írom, de 100%-ra maximum akkor lehetne megmondani, ha a kezedben tartanád, és akkor is csak a könnyen azonosítható fajoknál.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm még egyszer a segítségeteket!

Szerintetek milyen lehet ez a gyerekülés? Megvennétek? Lehet kb. olyan biztonságos és jó, mint pl. a Römer, Maxi-cosi stb? Van valakinek ilyen? 11 hónapos babának szeretnénk.

http://www.brendon.hu/Products/Details/32215

Legjobb válasz: http://totalcar.hu/magazin/technika/2013/04/14/adac_gyerekul..

Ez egy nagyon gagyi ülés, és ez 3-4 éves kortól jó!!! Nem lehet dönteni!!!!
Nincs igaza az elsõ válaszolónak! Attól, hogy nem dönthetõ, még lehet beletenni stabilan ülõ gyereket! A Lányomnak Cybex ülése van, szintén ilyen pajzsos megoldással. 2 évvel ezelõtt a tesztek a legjobbnak hozták ki 9-36 kategóriában. Nagyon szeretjük, kényelmes és biztonságos. Viszont kérdés, hogy a gyerek elviseli-e a pajzsot maga elõtt. Ja és hátránya, hogy nyáron elég meleg, csak légkondis autóba ajánlott! http://www.brendon.hu/Products/Details/37258
Csak egy gondolat a dõlõékrõl, ha jól láttam, azzal állítható. Nekünk is van egy olyan ülésünk, amit elvileg még ilyen ékkel lehet tovább dönteni, de szinte semmit nem használ, csak belefúródik az autó ülésébe, illetve jól belenyomódik, így alig emeli meg, viszont az ülést jól tönkreteszi. Szóval ha csak így lehet dönteni, az nem valami jó megoldás szerintem.
bocsánat: dõlõék=döntõék
Biztos, hogy nem gagyi, mert az ADAC-teszten nagyon jó eredményt ért el, DE én nem tennék ilyen ülésbe egy 11 hónapost. Az én fiam is ennyi idõs és rengeteget olvastam utána, mi lenne biztonságos neki. A legbiztonságosabb legalább 1, 5 éves korig, de még jobb lenne 2, 5 éves korig háttal bekötni az ülést, mert a babák feje a testtömegük 25%-át teszi ki, így 5x nagyobb a sérülés veszélye a menetirány szerint bekötött babáknál, mint a háttal bekötött babák esetében. Én Concord Ultimaxot vettem, 0-18 kg-ig jó és háttal is beköthetõ, de a 9kg-tól való ülések csak menetirány szerint köthetõk be. Persze te döntöd el, milyen ülést veszel, és ha ezt a kategóriát választod (9-18 kg-ig), akkor szerintem jó választásnak tûnik, nem gagyi és az ára is tûrhetõ.

Sugár játszóház milyen? 8hónapos babával lehet oda menni? Ha nem, zuglóban van olyan hely, ahová lehet menni ekkora kicsivel?

Legjobb válasz: A Sugár játszóház személyzete olyan agresszívan és bunkón viselkedik, hogy tegnap 20 perc után síró gyerekkel voltunk kénytelenek távozni, ezért a Sugár játszóházat nem ajánlom senkinek. Gyakran elõfordulunk sokféle játszóházban, de ilyet még nem tapasztaltam. Az állatkerti játszóház ideális minden korosztály számára, 8 hónapossal is bátran menjetek. A személyzet is normális.

A Sugár játszóház személyzete olyan agresszívan és bunkón viselkedik, hogy tegnap 20 perc után síró gyerekkel voltunk kénytelenek távozni, ezért a Sugár játszóházat nem ajánlom senkinek. Gyakran elõfordulunk sokféle játszóházban, de ilyet még nem tapasztaltam. Az állatkerti játszóház ideális minden korosztály számára, 8 hónapossal is bátran menjetek. A személyzet is normális.

11 héten elvesztettem a babám. A doki szerint fél év múlva újra próbálkozhatunk, ha jó lesz a szövettani eredmény. Milyen lehet a rossz eredmény? Mit deríthetnek ki abból? Szedjek valamilyen vitamint továbbra is?

Legjobb válasz: Nagyon sajnálom ami történt biztosan ki vagy borulva.Megállapíthatnak valamilyen betegségre utaló jeleket vagy akár a konkrét betegséget is,netán vírus vagy fertõzés is lehet.Az okátnem mindig tudják megmondani.Szerintem a vitamin nem árt.Volt valamilyen tüneted?

Nagyon sajnálom ami történt biztosan ki vagy borulva.Megállapíthatnak valamilyen betegségre utaló jeleket vagy akár a konkrét betegséget is, netán vírus vagy fertõzés is lehet.Az okátnem mindig tudják megmondani.Szerintem a vitamin nem árt.Volt valamilyen tüneted?
Szia. Sajnálom ami veled történt, nagyon együtt érzek.Tavaly nekem is a 11.héten ment el a babám, nekem 3 hónapot mondott a doki, aztán ezt jól meghaladtam mert csak 11.hónapra lettem terhes, sajnos ez a babám is elhalt, most a 8. héten.A szövettanom jó volt.Szövettanból nem sok minden derül ki, esetleg fertõzés.Én egyenlõre abbahagytam a vitamint, majd ha ismét próbálkozunk elõtte egy hónappal kezdem csak el újból.A második babánál nem is küldtek szövettanra semmit.Ez is érdekes...
Nekem is volt vetélésem sajnos 2 , egyik 9 hetesen a másik 8 .Az orvos nekem azt mondta 3 hónap mulva nyugodtan lehet próbálkozni habár mi mind a 2 terhesség között több mint 1 évet vártunk. Féltem , hogy megént baj lesz. A 3 terheségem is nagyom rosszul indult 10-ik héten pecsételés kórház. De aztán nagyon jól viseltem végig. És most van egy 8 hós kislányom. Ja nekem azt mondta a doki a vetélés után , hogy magne b6-ot nyugodtan szedjem a próbálkozás alatt is.
Sajnálom ami történt nekem lassan négy hete volt. 11 hetes voltam. Nekünk és fél évet kell várni. Szövettanból nagyon ritkán derül ki bármi is. Fel a fejjel kitartás. A vitaminokat pedig jó ha szeded.
Egy vetélés még lehet véletlen, kde ettõ már nem. Az orvos nem gyanakodott semmire? Én keresnék egy mésik orvost, ami komolyabban veszi a dolgot.
Sajnálom, ami történt. :( Nekem a 10. héten volt... Én a mûtét után, mivel gyengének éreztem magam, egy hónapig még szedtem a Gravidát és napi 1 500 mg-os C vitamint (Cetebe). Meg is erõsödtem, de a mensim nem akart beállni, 3 hónap után meg kellett hozni gyógyszerrel... Úgyhogy most van az elsõ normális próbálkozós hónapunk. 2 hónapja méhpempõ kapszulát szedek, az a peteérésre is jó, és a méhnyálkahártya felépülését is segíti. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. A dokim azt mondta elhalt a baba és emiatt "lökõdött ki". Tünetem: elõször barnás folyás, végül vérzés. Ügyelet, ott mondták vetélés gyanú, erõsödött (alvadt)vérzés , aztán reggel fejezték be mûtéti úton.

Honnan lehet babáknak zenéket letölteni? Vagy milyen zenét érdemes neki megvenni?

Legjobb válasz: Szia! Nálunk a lányom azt hallgatja, amit mi is, eddig nem tiltakozott! :-)) 7 hónapos lesz. :-) Van néhány Halász Judit cd, késõbb biztos szeretni fogja, de külön babazenét mi nem vettünk neki. Imádja a népzenét, valószínûleg azért, mert már pocaklakó korában is hallgatta tõlem, meg látom rajta, hogy minden olyan zenére felfigyel, amit hallgattam anno... Gyerekdalokat leginkább én énekelgetek most neki, sokszor gitározok is hozzá. Lehet találni a neten gyerekdalokat (írd be a keresõbe, kidob egy csomó oldalt), olyan is van, ami letölthetõ, vagy amit online tudtok hallgatni, én is ott "képezem tovább" magamat. Szerintem a gyerekeink azt szeretik legjobban, ha mi éneklünk nekik.

Szia! Nálunk a lányom azt hallgatja, amit mi is, eddig nem tiltakozott! :-)) 7 hónapos lesz. :-) Van néhány Halász Judit cd, késõbb biztos szeretni fogja, de külön babazenét mi nem vettünk neki. Imádja a népzenét, valószínûleg azért, mert már pocaklakó korában is hallgatta tõlem, meg látom rajta, hogy minden olyan zenére felfigyel, amit hallgattam anno... Gyerekdalokat leginkább én énekelgetek most neki, sokszor gitározok is hozzá. Lehet találni a neten gyerekdalokat (írd be a keresõbe, kidob egy csomó oldalt), olyan is van, ami letölthetõ, vagy amit online tudtok hallgatni, én is ott "képezem tovább" magamat. Szerintem a gyerekeink azt szeretik legjobban, ha mi éneklünk nekik.
Szia! Én a youtube-ról szoktam neki zenét kapcsolni. Õ 11 hónapos változó, hogy melyik tetszik neki. Általában a fülesmackót és a gumimacit szereti a legjobban. Ezen az oldalon találhatsz régi meséket is mint a kukori kotkoda meg hasonlók.
Szia! Mi a Baba Zene 1-4 albumokat hallgatjuk. Még csak 3, 5 hónapos, de imádja. Itt megtalálod és még sok más érdekeset is: http://manoportal.gportal.hu/gindex.php?pg=28981688
Ha nagyon aranyos meséket, zenéket, verseket ... szeretnél keresni-hallgattatni, az egyszervolt.hu oldalon tudsz válogatni. Nekem onnan a Makám együttes dalai jönnek be, a cd-t is megveszem, mert az 5 hónapos babám nagyon szereti! Vagy pl. van még egy cd, ami nagyon szuper, az alomszepzene.hu, nekünk a 2-es van meg, a Sellõlány története, de pl. hárfa zene cd is bejött.

Milyen lehet a babám 4D-s ultrahangon? Mit lehet igazán látni?

Ezt a kérdést csak azért teszem fel, hogy megosszam veletak amit a neten láttam. kattintsatok majd az els? válaszos linkre.. :)

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=2xBAGKHpPDU&feature=related Egy csomó van a Youtube-on keressetek rá, ha nincs pénzetek elmenni mint ahogy nekem sem..

A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=2xBAGKHpPDU&feature=related Egy csomó van a Youtube-on keressetek rá, ha nincs pénzetek elmenni mint ahogy nekem sem..
A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=icSVz4PogeE&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=_rYDV2kSrcc&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=O2l1-kvKomg&feature=related
szia, én 16 hetesen voltam 3d uh-n csodálatos élmény volt, és most szombaton megyek 4d-re akkor már 26 hetes leszek, pont olyan mint amit te is láttál, gyönyörü és már alig birok egyet aludni, hogy láthassuk.

Debrecenben milyen lehetõsége van egy kismamának babával kimozdulni, ismerkedni, programot csinálni?

Nem ismerek itt senkit és szívesen találkoznék más kismamákkal.

Legjobb válasz: Mi sokfelé járunk: játszóházba, babatornára, kézmûveskedõs foglalkozásokra (20 hónapos a lányom). Privátban küldök pontos címeket. :)

Mi sokfelé járunk: játszóházba, babatornára, kézmûveskedõs foglalkozásokra (20 hónapos a lányom). Privátban küldök pontos címeket. :)
Èn sem ismerek senkit, ràadàsul nekem mèg meg sincs...nem tudok se tanàcsot kèrni se tapasztalatokat hallgatni :-S
A kérdező hozzászólása: A játszóház még korai, mert 2 hónaposak vagyunk, de ha eljön az ideje, akkor megnézzük a helyeket, amiket írtál. Köszi!!! Én is inkább olyan helyre gondoltam, mint egy kismama klub. Ahol lehet beszélgetni, tapasztalatokat cserélni, ismerkedni és játszani a babákkal. Már terhesen is eljártam volna ilyen helyekre, de nem találtam semmit. Az elõzõ városban, ahol laktam, rengeteg ilyen program lehetõség volt. :(
óó ez a kismama klubb ötlet nagyon jó...de jó is lenne pocakosakkal, és babásokkal összeülni, tapasztalatot cserélni információt gyûjteni és közben közösségben lenni...biztos a babáknak is jó lenne.. Annyit tudok hogy itt az egyik egyháznál van baba mama klubb csütörtökönként, és nem kell "hívõnek" lenni...de nem mertem még elmenni
Ilyenek is vannak, érdeklõdj a védõnõdnél! Az ilyesmit én mondjuk nem igényeltem, de a baba-mama jóga ilyen jellegû is volt, rengeteg kismamával-anyukával lehetett találkozni, és az alkalmak után sokat beszélgetni. :)
Sajnos a védõnõm csak azt tudja hogy van túlsúlyom, akár mit kérdezek húzogatja a vállát, arra sem tudott válaszolni hogy baj e ha nyilallgat a hasam, és tõlem kérdezte hogy uh alapján írja be a kis könyvbe a hetet vagy a mensi alapján mert eltér ...

Csecsemőgondozón kívül még milyen szakmával lehet babákkal/kisgyerekekkel dolgozni?

Olyan szakmát keresek, ami viszonylag rövid idő alatt, akár munka mellett is elvégezhető.

Legjobb válasz: Óvodai dajka és baby sitter, 3 hó. A Kapos felnõttképzõre keress rá, távoktatási formában van.

Óvodai dajka és baby sitter, 3 hó. A Kapos felnõttképzõre keress rá, távoktatási formában van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!