Találatok a következő kifejezésre: Milyen lehetőségek a (613 db)

Milyen férjezett neve lehet a kedvesemnek ha én Szalai Róbert Attila vagyok ő pedig Ifi Tímea Csilla? Milyen lehetőségek és variáciok vannak? Az összes lehetőség érdekel, de az összes?

Legjobb válasz: Elég sok lehetõség van, ha kiguglizod, megtalálod az összest. Pl.: Szalainé Ifi Tímea Csilla Szalai Róbert Attiláné I. T.Cs. Szalai Tímea Csilla Szalai-Ifi Tímea Csilla ...

Elég sok lehetõség van, ha kiguglizod, megtalálod az összest. Pl.: Szalainé Ifi Tímea Csilla Szalai Róbert Attiláné I. T.Cs. Szalai Tímea Csilla Szalai-Ifi Tímea Csilla ...
Nos. Maradhat: Ifi Tímea Csilla. Lehet Szalainé Ifi Tímea Csilla. Szalai Róbert Attilané Ifi Tímea Csilla. Talán Szalai Róbertné Ifi Tímea Csilla. Szalai-Ifi Tímea Csilla? Biztos van még egy csomó, de én pl megtartanám a saját nevem.
sokféle lehet... de akárhogyis lesz, sok boldogságot kívánok a jelenleg 290 094 regisztrált felhasználó nevében! http://www.artificialweddingbouquets.com.au/images/new/weddi..
Szalai-Ifi Tímea Csilla ebben a névben benne van a tied az övé :-) és ez lehetséges is :-)

Milyen amatőr pályamotorozási lehetőségek vannak? És ha véletlen jól megy a motorom, és jól tolom milyen lehetőségek vannak előbbre jutásra? Ilyen versenyek nevezés, stb. milyen költségekre kell számítani?

Legjobb válasz: Semmilyen lehetõséged nincs itthon. Ha valamit akarsz akkor szedd a sátorfádat és költözz ki Spanyolországba. Ott van lehetõséged bõven, csak pénz kérdése hogy hova jutsz el. De ha nincs a farzsebben egy néhány tíz milla akkor jobb ha eldobod a mocit és beállsz csirkeüzembe robotolni.

Semmilyen lehetõséged nincs itthon. Ha valamit akarsz akkor szedd a sátorfádat és költözz ki Spanyolországba. Ott van lehetõséged bõven, csak pénz kérdése hogy hova jutsz el. De ha nincs a farzsebben egy néhány tíz milla akkor jobb ha eldobod a mocit és beállsz csirkeüzembe robotolni.


"Az autóstáska már magában is divatjamúlt, száz meg száz más lehetőség van a slusszkulcs, iratok, pénztárca tárolására" - na de milyen lehetőségek? Írjatok már párat!

Szeretem azokat a cikkeket, melyek megmondják a frankót, de valamiért mégis elfelejtik odaírni a szerintük praktikus(nak vélt) megoldásokat... Hátha itt lesz pár ember, aki azért tudja is, mivel helyettesíthető a kérdésben szereplő ócskaság.

Legjobb válasz: férfi vagy nõi típust?

férfi vagy nõi típust?
A kérdező hozzászólása: Természetesen (autóstáskáról van szó :D ) férfit.

Még egy évem van hátra a gimnáziumból, és megfordult a fejemben, hogy nem lenne rossz kint tanulni. Erre van lehetőség? Esetleg Anglia vagy Belgium? Vagy ahol angolul beszélnek. Informatikából vagyok a legjobb. Milyen lehetőségeim vannak?

Legjobb válasz: Anglia és Belgium is fizetõs. A belgáknál meg ráadásul szinte minden franciául megy. Angliában ráadásul 3x lett a tandíj ami annyit tesz, hogy átszámítva kb.2.7 milla/év.+az ott lakás költségei.

Anglia és Belgium is fizetõs. A belgáknál meg ráadásul szinte minden franciául megy. Angliában ráadásul 3x lett a tandíj ami annyit tesz, hogy átszámítva kb.2.7 milla/év.+az ott lakás költségei.
A kérdező hozzászólása: Értem. Esetleg más? És ha kint dolgoznék mellette vagy ilyesmi?
Skócia JELENLEG mondhatni tandíjmentes az EU-s diákoknak, persze a megélhetés ott sem 2 fillér, évi 2 millió ft-ba is simán kerülhet.
"Dubitól kérdezném" Ha jól veszem ki te kint tanulsz!? Skóciai orvosi egyetemrõl bármi infót tudnál?
Dánia is tandíjmentes, van egy szervezet itt Magyarországon, ami a kint tanult/tanuló diákokból alakult. Õk segítenek Neked mindenben, ha esetleg úgy döntesz, hogy jelentkezel. Itt a honlapjuk: http://www.daniaitovabbtanulas.dk/
Elfelejtettem írni, hogy természetesen angolul folyik az oktatás, és alapvetõen angolul beszél mindenki, mert az egész dolog internacionális.

Milyen lehetősége és/vagy jogai vannak egy unokának, illetve egyáltalán van-e bármilyen lehetősége arra, hogy a nagyon beteg nagymamáját életvitelszerűen (lakóhelyhez közel) látogathassa? Bővebben lent!

A szülők elváltak, az apa (a nagyszülő fia, aki a főváros közelében él) a gyerekét 8 éve nem kereste. Az unoka (vidéki nagyvárosban nappali tagozatos egyetemista) az özvegy nagymamával tartotta a kapcsolatot. Mivel 2 hét után derült ki, hogy a nagymama kórházban van (időközben erős és jelentős demencia történt egyik napról a másikra), az unoka megtudta, hogy az apa az anyukáját (nagymamát) a fővárosból távoli vidéki városba viteti el - az orvos állítása szerint állítólagos rokonok fogják gondozni, a mentőszállítást is elintézték már -, mert gondozó otthonba adni nem akarja, mivel az pénzbe kerül, azért ő fizetni nem akar. Apuka a gyerekét a nagymama kórházi tartózkodásáról sem tájékoztatta, azt az unoka a nagymama szomszédaitól tudta meg. Az unoka attól is fél - érthető módon -, hogy amennyiben a nagymama a vidéki városban elhuny, ennek tényéről az apuka őt értesíteni nem fogja. Van-e a már nagykorú unokának bármilyen joga és/vagy lehetősége arra, hogy a nagymamája ne kerülhessen el vidékre, hanem közeli helyre helyezzék el, ahol őt látni-látogatni tudja. Köszönjük a válaszokat, ötleteket és a segítségeket!

Legjobb válasz: Azt gondolom, hogy ebbe az unoka kevésbé szóhat bele. A néni gyermeke/i igen. Õk a legközelebbi hozzátatrozók, akikkel ilyen esetben egyeztetnek. Az unoka legfeljebb a szüleire tud hatni könyörgéssel. Vagy eleget tesznek a kérésének, vagy sem.

Azt gondolom, hogy ebbe az unoka kevésbé szóhat bele. A néni gyermeke/i igen. Õk a legközelebbi hozzátatrozók, akikkel ilyen esetben egyeztetnek. Az unoka legfeljebb a szüleire tud hatni könyörgéssel. Vagy eleget tesznek a kérésének, vagy sem.
Ez azért erõsen csak az egyik oldal. Nagymamának van havi 100. ezres nyugdíja meg 2-3 milliós beugrója egy otthonba.? Most te ki vagy a történetben jó lenne ha normálisan írnál az unoka vagy az unoka anyukája vagy a szomszéd?
De miért milyen konkrétum nélkül? "idõközben erõs és jelentõs demencia történt egyik napról a másikra" Ez azt jelenti, hogy 24. órás felügyelet kell neki. Mégis ki lenne a nagyival amíg iskolában van? A nagymama pl magára gyújthatja a lakást amíg a kérdezõ suliban van. Nem kell ezt túl magyarázni, önzõ a kérdezõ igen, mert nem az számít ami a nagyinak jó. Két hét alatt derült ki, hogy nagyi kórházba van. Mi lenne a nagyival ha 2 hetente nézne rá.
Nem nincsen joga ehhez az unokának. És ha logikusan belegondolsz ha a nagyinak folyamatos felügyelet, ellátás kell, akkor a te havonkénti látogatásod nem segít rajta. Havonta egyszer vidéken is meg tudod látogatni, ha olyan állapotban van a nagyi, telefonon sûrûbben is tudsz vele beszélni.
Nem nyilván ott a rokonok tudják gondozni sokkal jobb az a nagyinak. Vagy esetleg te kitudnád fizetni a nagymama 24. órás felügyeletét amíg te suliban vagy? Ne azt nézd neked mi lenne jó, hanem a nagyinak. Péntek szombaton menj látogatóba.
Elég érdekes gondolat, hogy a TE kényelmed legyen a szempont és nem az, hogy a nagymama gondozása megoldott legyen. Szabad NEKED is magadhoz venni és vállalni az ápolását. Vagy az nem megy? Akkor felülsz a vonatra, buszra és elutazol a mamához. Sok önzõ ember szólalt már meg itt, de a szememben TE vered az összeset.
gonoszok vagytok ti emberek ...én semmilyen önzést nem érzek ebben a fiúban.szerintem aggodik öszintén.állitólagos rokonok fogják gondozni ezt irja .tehát lényegében nem tudja kik.és igenis fontos lenne a nagymamát látogatnia meglehet a mami is igy akarná.konkrétumok nélkül olyan de olyan gusztustalanok tudtok lenni.Jézusom.....
ha már itt bántjátok ezt a fiut azért megkérdezném miért nem gondozza a saját fia.mi a nagypapám sokáig gondoztuk otthon sose adtuk volna távoli rokonokhoz
A kérdező hozzászólása: Számít az, hogy én ki vagyok? Hozzátartozó. És nehogy már engem kérj számon. Amikor a nagyi évekkel ezelõtt elesett és összetörte magát, én ugráltam orvostól orvosig vele, mert annak a fia meg sem mozdult. Rá egy hétre ment csak be a kórházba meglátogatni õt. Milliók? Na ne már! Napi 2500-ért már teljes ellátású otthont találtam. És nincs milliós beugró.
Mert erõsen úgy jön le mintha a volt feleség lennél akinek jogilag meg végkép semmi köze a nagyihoz. Még csak arra válaszolj, miért jobb egy idegennel és hétvége esetén egy nagyi látogatás mint napi 24. órában rokonokkal?
Napi 2500? Muti már, otthonok után kutakodok pár hete, és még nem találtam értelmeset ami megfizethetõ...
Na ez engem is érdekel.kár h nem írtak választ.ha azota megtudtál valamit, ird meg lécci :)

Ebben az esetben milyen lehetőségeim vannak arra, hogy külföldön tanuljak? Van olyan ösztöndíj, ami teljesen fedezi a költségeket?

Már elég régóta nézem az ösztöndíjakat, külföldi tanulási lehetőségeket, de sajnos nem találtam olyat, amit megengedhetnénk magunknak. Most 10.-es vagyok, 1 hónap híján 17 éves. Az osztályomban az egyik legjobb tanuló vagyok, nagyon jó a nyelvérzékem is. Minden versenyen, pályázaton indulok, amin csak tudok, és rendszerint kiemelkedő eredményt érek el. Nagyon szeretnék külföldön eltölteni egy tanévet, vagy akár csak 1-2 hónapot, a világ bármely pontján, viszont nem találtam olyan ösztöndíjat, amit nem a diák családjának kell megtéríteni. Itt, a gyakorikérdéseken láttam, hogy valaki írta, hogy vannak teljesen finanszírozott ösztöndíjak, de csak nagyon rossz anyagi körülmények között élőknek. Egyrészt hosszas keresés után sem találtam ilyet, másrészt nem igazán tudom, hogy egyáltalán annak számítok-e.(Ha valaki ebben tudna segíteni röviden felvázolnám az anyagi helyzetünket.)Illetve azt szeretném megtudni, hogy van-e olyan ösztöndíj amit teljesen megtérítenek, és esetleg nem csak hátrányos helyzetű diákok pályázhatják meg? Végül még annyit fűznék hozzá, hogy nagyon elszomorít, hogy szinte semmi esélyem sincs külföldön tanulni, annak ellenére, hogy a képességeim és a szorgalmam megvannak hozzá, ellenben több évfolyamtársam és ismerősöm, akik nem is tanulnak, sőt legtöbbjük csak azért kapott kegyelem 2-est, hogy elmehessenek a suliból kijutnak külföldre, mert a szüleik ki tudják fizetni.

Legjobb válasz: Osztondijakat az adott egyetemek honlapjan kell nezni, mindegyik mast es mas mertekben ajanl fel. Pl. http://www.study.cam.ac.uk/undergraduate/international/finan.. vagy http://students.berkeley.edu/finaid/undergraduates/types.htm Szamos amerikai, es par brit egyetem ad need blind osztondijat, magyaran annyit amennyire szukseged van, es a felvetelinel nem szempont, hogy kulfoldi vagy-e avagy sem. A lenyeg, hogy bar akadnak egyetemek feletti, es azokon ativelo osztondijak, azert jellemzoen a legtobbet az adott egyetem adminisztralja, igy mindenhol masok a lehetosegek es kovetelmenyek. Kegyelemkettessel meg ertelmes intezmenybe nem jutsz be...

Osztondijakat az adott egyetemek honlapjan kell nezni, mindegyik mast es mas mertekben ajanl fel. Pl. http://www.study.cam.ac.uk/undergraduate/international/finan.. vagy http://students.berkeley.edu/finaid/undergraduates/types.htm Szamos amerikai, es par brit egyetem ad need blind osztondijat, magyaran annyit amennyire szukseged van, es a felvetelinel nem szempont, hogy kulfoldi vagy-e avagy sem. A lenyeg, hogy bar akadnak egyetemek feletti, es azokon ativelo osztondijak, azert jellemzoen a legtobbet az adott egyetem adminisztralja, igy mindenhol masok a lehetosegek es kovetelmenyek. Kegyelemkettessel meg ertelmes intezmenybe nem jutsz be...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Megnézem majd a linkeket, amiket küldtél. :)

Az exhibicionista nőknek milyen lehetőségeik vannak a vágyaik kiélésére ilyen időben?

Mutogathatják magukat valahol ilyenkor is?

Legjobb válasz: Mutogasd nekem magad, kíváncsi vagyok milyen lehetsz!:D

Mutogasd nekem magad, kíváncsi vagyok milyen lehetsz!:D
nem ilyen idõben !szigorúan tilos! de bármikor máskor meztelenül sétálhat az utcán
persze a szemétégetõnél meg az illatos útnál
te vagy az az exhibicionista nõ? nahát! :D
nemtudja valaki gyulán vannak utszéli ri.bik vagycsak békéscsabán?
hát az messze van pesttõl innen nehéz lenne megmondani...
Persze az M0-ás közelében:)
milyen idõben? süt a nap!!
pláza. szõrmebunda, alatta fehérnemû, oszt gyia !


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!