Találatok a következő kifejezésre: Milyen legyen hajam az ejegyzesünkkor (1 db)

Milyen legyen a hajam az ejegyzesünkkor?

Most lapockáig ér!

Legjobb válasz: Ha már ilyen szép hosszú hajad van, akkor hagyd kiengedve, hullámosan (ne göndören!), a hajtõnél megemelve. Fodrásszal biztos szépen meg tudod csináltatni. :) Mondjuk ez csak az én véleményem, és én tuti így csináltatnám meg, de csak azért, mert én nem szeretem a kontyot :)

Ha már ilyen szép hosszú hajad van, akkor hagyd kiengedve, hullámosan (ne göndören!), a hajtõnél megemelve. Fodrásszal biztos szépen meg tudod csináltatni. :) Mondjuk ez csak az én véleményem, és én tuti így csináltatnám meg, de csak azért, mert én nem szeretem a kontyot :)
Szerintem is úgy a legszebb. Hatalmas hajcsavarókra kell tekerni, ujjal kifésülni, és hajtõnél megemelni:) Fodrász nagyon szépen tudja megcsinálni:)
vágasd tüsire és zselézd be
vágd rövidre és ne fürggyé le
A kérdező hozzászólása: Az utolsó két kommentelõnek szólnék, hogy nem vagyok kíváncsi olyan beirkálásokra, mint a teietek! Köszi!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek intenzívebben szeretik párjukat azok a férfiak akik hamarabb idő után kérik meg barátnőjüket vagy nem?

Most nem az 1 hónap után vagy 2 nap után " elhamarkodott " eljegyzésekre gondolok, hanem hasonló korú hasonló tapasztalattal bíró hasonló anyagi háttérrel rendelkező emberekről beszélek. Csak az egyik lányt másfél év után kérik meg, a másikat lehet 3 év után se.
Ez jelent valami ilyesmit szerintetek?

6

Miért kell így elrontani az alkalmat?

Párom tegnap megkérdezte, hogy ha megkérné-e a kezem, igent-mondanék-e. Majd megjegyezte, hogy valentinnap meglepetés vár.
Ez most picit rosszul esett. Teljesen elrontotta a hangulatát az egésznek. És így hol a meglepetés? :)

Ráadásul nem is vagyok valentinnapos, egy normális hétköznapot jobban feldobott volna :)

15

Hogy kérjem meg a barátom kezét? De nem gyűrűvel!

vagy gyűrűvel? :) Ötletek? :)

27/N

17

Mit csinálnál a volt párodtól kapott eljegyzési gyűrűvel?

35

Járt már úgy valaki, hogy nem tetszett a gyűrű?

És ezt elmondta vőlegényének, vagy ráhagyta nehogy megsértődjön? Mégis csak ezt "kell" viselni egész életében...

16

Normális, hogy arra vágyom, hogy eljegyezzen?

21 éves vagyok, párom 24. Már 4 éve együtt vagyunk, ebből 2,5 éve együtt is élünk. Nagyon szeretjük egymást, de más elképzeléseink vannak a jövőről.
Õ azt mondja, csak azután szeretne eljegyezni engem, hogy mindketten lediplomáztunk, mert utána rövid időn belül esküvőt is szeretne.
Én úgy érzem, hogy ennyi idő alatt megismert annyira, hogy el tudja dönteni, velem szeretné-e leélni az életét, és ha igen, akkor megkérte volna (megkérné) a kezem.
Már elképzeltem álmaim gyűrűjét, az esküvőnket és a közös családi házunkat. Néha olyan érzésem van, hogy ő azért nem gondolkodik ezen, mert nem szeret eléggé.
Szerinte én azért szeretnék gyűrűt, hogy mutogathassam másoknak, mint a barátnőim. Pedig én csak azért leszek mindig szomorú, mert úgy érzem, őket jobban szereti a párjuk, mint engem, hiszen az én ujjamon nem csillog egy kis köves gyűrű.
Normális, hogy arra vágyom, eljegyezzen?

12

A barátom valószínűleg meg fogja kérni a kezem. Szeretem őt, de én még nem igazán szeretnék eljegyzést. Mit tegyek?

Annyira tanácstalan vagyok most... 22 éves lány vagyok, a barátom is ennyi. Másfél éve vagyunk együtt. Szeretjük egymást, harmonikus a kapcsolatunk, mindketten hosszú távra tervezünk. De...
Én mindig úgy képzeltem, hogy "járás", majd ha lehetőségünk adódna rá, összeköltözés (egyelőre ez még nehezen lehetne megoldható, anyagi okokból), majd egy-két év együttélés UTÁN eljegyzés, és röviddel utána esküvő. Mert nálam az eljegyzés az ténylegesen az esküvő előtti utolsó lépés, amikor már mindketten teljesen biztosak vagyunk benne, hogy igen, összeházasodunk. Az eljegyzésnél döntjük el, ott "véglegesítjük" a döntést, az esküvő meg ezek után ennek a döntésnek a megünneplése.

Mindig úgy gondoltam, hogy csak akkor tudnám egy férfi mellett elkötelezni magam (házasságot értek ezalatt), akit legalább egy év együttélés (de inkább 2-3) alatt megismerhettem, tudom, milyen vele lenni a jó, a rossz napjaim, megismerem az olyan apró szokásait is, ami a "járás" szakaszában még nem jön elő. Tudom, manapság az eljegyzést sokan egy komolytalanabb dolognak tartják, hogy az nem kötelez semmire, meg hogy csak kifejezzük vele hogy hosszútávra tervezünk, de nálam (talán konzervatív vagyok?) még összekapcsolódik a közeli esküvővel.

Szóval, most 22 évesek vagyunk, egyetemen ismerkedtünk meg, másfél éve járunk. Õ koleszos, én albérletben lakok két másik lánnyal. Hétközben általában heti kétszer találkozunk (akkor általában együtt is alszunk), de van, hogy csak egyszer. Ezen kívül hétvégéket is szoktunk együtt tölteni, kb három-négyhetente. Szóval NAGYON távol áll ez attól, ahogyan egy együttélés során megismeri a társát az ember.

Most jön a bökkenő. A párom íróasztal-fiókjában találtam egy gyűrűt. NEM kutakodtam - ott tartja az ollóját, celluxot, ilyesmiket, és mindig mondta, hogy nyugodtan vegyem ki, ami kell. Egy kis fóliába volt becsomagolva, köves gyűrű. (Én nem hordok semmilyen ékszert, tudja, hogy nem is szeretem őket nagyon, tehát "csak úgy" biztos nem venne nekem ilyet.) Ráadásul már egy hete szervezi, hogy a jövő pénteket mindketten tegyük szabaddá, mert szeretne egy "különleges" estét, de nem árulja el, mire gondolt. Ha rákérdezek azzal hárít, hogy olyan keveset voltunk kettesben mostanában, csak szeretne romantikázni egy kicsit.

Ha megkéri a kezem, nem tudom, mit mondjak. Szeretem őt, jelenleg el is tudom képzelni, hogy összekötjük az életünket, de mint mondtam, nekem kellene még pár év ahhoz, hogy biztos legyek benne, őt akarom férjemnek. De már neki is mondtam azt többször, hogy én nagyjából hogy képzelem ezt a szerelem-együttélés-eljegyzés-házasság dolgot...

Ha pénteken tényleg elém áll egy gyűrűvel, mit tegyek? Óriási csalódás lenne neki szerintem, ha nemet mondok (talán azt is mondaná, hogy így nincs értelme folytatni). Ha viszont igent, azzal én adom fel az elveimet, és nem lenne egy igazi "igen, felőlem akár házasodhatunk is!"-igen...

22/L

28

Ti mit éreznétek ebben a helyzetben?

Nem vagyok különösebben oda a Valentin-napért, de tavaly is azért valami aprósággal megleptük egymást a párommal.
Szóval ugye megint közeledik ez az ünnep. Nekem titkos vágyam, hogy vagy Valentin-nap, vagy a szülinapomon vagy az évfordulónkon kérje meg a kezemet, erről tud is. Tudni kell, hogy korábban többször mondtam neki az eljegyzést, de ő még nem akarja és ideges is szokott lenni a témától. Mindig mondta: majd eljön az ideje. Ezért hagytam is ezzel a témával.
Tegnap viszont odajön hozzám és sejtelmesen mondja, hogy még munkában álmodta meg, hogy mivel lep meg. Hangsúlyozta mélyen a szemembe nézve, hogy olyasmi, amire régóta vágyom és beszéltünk is róla. És hogy vagy külön veszi meg, de akkor nem biztos, hogy tetszeni fog nekem, legjobb ha én választom ki... Bár nem akarja elrontani a meglepetést.
Meg még mondott pár ilyesmit, lényeg, hogy a helyemben bárki arra gondolt volna, hogy el fog jegyezni.
Persze én faggatni kezdtem, hogy mégis mi, valahogy talán éreztem, hogy túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, kiderült, hogy laptop alá való hűtőt fogok kapni. :D
Egyébként tényleg szerettem volna már egy olyat régóta, de érthető módon csalódott lettem...
És mikor később közöltem vele, miért vagyok szomorú, elmondtam, hogy mire gondoltam a kétértelmű szövegből. Hát az eljegyzés említésére újfent ideges lett... :(

14

Ezüst jeggyűrű?

Vajon az ezüst eljegyzési gyűrű mennyibe kerül, másnak is van ezüstből? És ha házasságkötéskor is kaptatok gyűrűt, de azt már aranyból, akkor?! Mind a kettőt?! Kell hordani :S? És legalább ugyanazon az ujjon, vagy más-más ujjakon? Vagy akkor már az eljegyzéskor kapott gyűrűt nem kell hordani?
Köszi a válaszokat!

6

Fontos. Van köztetek olyan, akinek a párja nem térdelt le, mikor megkérte a kezét?

Mert a barátom kijelentette hogy ha nem gond nem térdel le, persze ez nekem nem esett jól...24 éves...

21

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!