Találatok a következő kifejezésre: Milyen lépéseket ahhoz (8 db)

Ahhoz hogy játékot csinálhassak mondjuk PC-re, ahhoz milyen lépések vannak? Elsőnek honnan szerzek pl. pénzt?

Legjobb válasz: Elsõsorban nem pénzre, hanem megfelelõ ismeretanyagra lenne szükséged. :)

Elsõsorban nem pénzre, hanem megfelelõ ismeretanyagra lenne szükséged. :)
leginkább programozni kéne tudni, esetleg modellezni..
elõször dobj össze mondjuk valami pacman féle dolgot aztán mindig célozz egyre bonyolultabb dolgokra.
A kérdező hozzászólása: ÉS ilyen játékot hogy kezdhetnék el?

Milyen lépéseket érdemes követnem ahhoz, hogy műfordító legyek?

Például érdemes kulturális folyóiratokhoz beküldenem a munkáimat?

Legjobb válasz: Kapcsolatok kellenek, és megfelelõ tudás. "Például érdemes kulturális folyóiratokhoz beküldenem a munkáimat? " "Utcáról" Nem igazán vesznek fel ilyen helyre. Milyen munkáid vannak amúgy? Idegennyelv tudásod milyen színtû?

Kapcsolatok kellenek, és megfelelõ tudás. "Például érdemes kulturális folyóiratokhoz beküldenem a munkáimat? " "Utcáról" Nem igazán vesznek fel ilyen helyre. Milyen munkáid vannak amúgy? Idegennyelv tudásod milyen színtû?
A kérdező hozzászólása: Õsszel kezdem majd a tolmács-fordító egyetemet. Eddid csak pár novellát fordítottam, azokkal meg is nyertem azokat a versenyeket, amelyekre jelentkeztem.Ezért gondoltam, hogy érdemes lenne hosszabb távon is foglalkozni ezzel. Nyelvtudásom még csak B2 szintû(középhaladó), de folyamatosan képzem magam
Kapcsolatok nélkül nem sok esély van rá. Esetleg akkor, ha valami ritka nyelvbõl van diplomád. Angolból, németbõl nagyon sok van már...

Milyen lépéseket kell ahhoz tejjesítenem, hogy a lakást igazán tisztán tarthassam. Mit és milyen gyakran kell takarítani?

OLyan tervre lenne szükségem, hogy pl. napi teend?k: felmosás, mosogatás; heti kétszer; porszívózás; havonta ablakpucsolás; félévente kárpittisztítás stb.

Legjobb válasz: Véletlenül rosszul írtam a teljesítenem szót...

A kérdező hozzászólása: Véletlenül rosszul írtam a teljesítenem szót...
szia! nekem egy 6 honapos babäm van ugyhogy tejesen megértelek.elöször is a lätogatokhoz annyit hogy sztem csökkentsd le valahogyan mert nem vicc, a picinek nem jo az elsö pär honapban ha körülzsongjäk mindig és sokan.neki még az anyucira van szüksége nagyon nagyon, éS mäsra nem is igazàn.persze lätogathatjäk, de én heti 2 napra levenném azt a majdnem midnennapit ami nälatok van...:) .elöször kezd ugy a takaritäst hogy fullon pucold ki az egesz häzat hogy nullärol indulj.aztän naponta csinäld ugy hogy ha pl a kopnyhäba esztek vagy akärmi, egyböl pakold, mosd el magatok utän.meglätod, sokkal könnyebb igy éàs nem halmozodik fel a sok cucc a lakäsban , és pillanatok alatt kész vagy vele és igy midnig rend marad.tehät igy nagyon könnyü tisztän tartani.ha pl a pici ellaudt este akkor gyorsan kb 5 perc alatt összedobom a nappalit és a szobäjät..ezek tényleg csak percek.gondolj bele ha midnig elölhagyod akkor mäsnap lesz dolgo rendesen., kezdheted a konyhäval majd a többi..és igy bezsongasz és idöd nem lesz semmire.a porszivozäst sztem 2 naponta gyorsan lezavarod plusz felmosäst éskész.remelem segitettem.én mondjuk igy csinälom.
Én úgy csinálom, hogy amikor pont van akár csak 10 perc "üresjáratom", akkor csinálok valamit. És így nagyjából mindig rend van (persze nem mindig 100%-os). Tehát: felmosás 15 perc (hetente 2x) porszívózás 15 perc (hetente 1x. csak egy szõnyegünk van) portörlés 25 perc (hetente 1x) fürdõszoba: polcok, tükör, csap, kád, felmosás 35 perc (hetente 1x) wc 10 perc (hetente 2x) mosás, ruha elpakolása teregetéssel együtt 25 perc (hetente 2-3-4x) ágynemûhúzás 15 perc (hetente 1x) konyha 40 perc (hetente 1x) és így tovább...
Hetente 1X áttakarítom a lakást: - porszívózás, portörlés, felmosás. Ezen kívül pedig odafigyelek, hogy a konyhában fõzés, étkezés után egybõl el legyen mosogatva, elpakolva, ha szét lett pakolva a szobába, akkor utána egybõl össze is legyen. Ha morzsás lesz a metlaki, akkor egybõl felsöpröm, és lecsöbben egy kis kaja, akkor feltörlöm egybõl a mosogatószivaccsal. Így mindig rend és tisztaság van. Ablakot meg negyedévente mosok.
Mi egyelõre ketten vagyunk a párommal, de van két kutyánk, akik, ha itthon vagyunk bejöhetnek a házba. Ráadásul nagyon homokos-poros helyen lakunk. A feleségem minden nap felporszivózza és felmossa a lakást. Mivel kicsi a házunk így ez naponta fél, max 3/4 órát vesz igénybe. Ágyhúzás egy, max 2 hetente. A mosogatást felváltva csináljuk de nem több napi 10-15 percnél. Nálunk a nagyobb gond az esõs idõben való kutyamancstisztítás napi sok-sok alkalommal.
Szia, nekem egy 29 hónapos és egy 5 hónapos gyerekem van, és hát nem egyszerû.De azt én is csak megerõsíteni tudom, hogy h mindent rögrön elpakolsz magatok után, akkor sokkal könnyeb.Nálunk a vasalatlan rengeteg, de én is ha van 15 percem, gyorsan csinálok valamit hogy haladjak.
Én minden nap kitakarítom a hûtõt a budikefével biztos ami biztos :) . Üdv.: Milán a büfés


Milyen lépéseket kell tehát tennem ahhoz, hogy magántanuló legyek miután anyu megengedte? Mennyire erős indok szükseges? ( elsősorban magántanulók vagy elegge tapasztalt emberek válaszát varom! ) Köszi szépen előre is!

:)

Legjobb válasz: A rossz kategóriáért ezer bocsi, de ezt jóval többen olvassátok :D. És tudom, hogy ezer ilyen kérdés volt màr, el is olvasgattam õket, de mondom hátha kapok valami új infót tõletek, amit esetleg eddig meg nem olvastam.

A kérdező hozzászólása: A rossz kategóriáért ezer bocsi, de ezt jóval többen olvassátok :D. És tudom, hogy ezer ilyen kérdés volt màr, el is olvasgattam õket, de mondom hátha kapok valami új infót tõletek, amit esetleg eddig meg nem olvastam.
A kérdező hozzászólása: En is pontosan igy tudtam, remelem jol tudjuk :) ha szabad megkerdeznem onnek/ neked van szemelyes tapasztalatod?
Iskolatitkár vagyok, ha ez tapasztalatnak számít :)
"Semmilyen tanárnak sem jelent plusz órát. Ha valaki saját kérésére magántanuló, akkor az iskolának csak számonkérési kötelezettsége van (évente kétszer osztályozó vizsga), ezen felül semmi. Ha valaki pl. betegség miatt magántanuló, akkor pedig az állam fedezi az õt ellátó pedagógusok pluszmunkáját." Huh, sajnálom azt az iskolát, ahol te vagy a titkár.... Az iskolának eloszor is nem csak számon keresi kötelezettsége van. Adott számú tanorat kell leadni a diáknak es megszabott idõközönként vizsgaztatnia - ez nem évente kétszer, hanem kb havonta, kéthavonta van. Nálunk pl épp a magantanulok miatt 2 plusz pedagógus van. A munka bérüket - illetve hiányzásuk eseten a masik pedagógus tulorajat a fenntartó fizeti. A magántanulósag ingyenes, a tanulónak nem kerül pénzbe.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); ??? Ezeket honnan veszed? Miért kellene az én iskolámat sajnálni? Nyisd ki a Köznevelési Törvényt, olvasd el. Ha a ti iskolátokban plusz két pedagógus foglalkozik a magántanulókkal, az nagyon dicséretes, köszönjétek a fenntartótoknak. Az iskoláknak nem kötelességük velük foglalkozni. (és szerintem a legtöbb iskolában nem is teszik. Ha valaki magántanuló lesz, azzal vállalja, hogy önállóan készül fel) De azért segítek. Köznevelési Tv. 54.§: (2) A magántanulót - az iskolában vagy azon kívül folyó gyakorlati képzés kivételével - az iskola valamennyi kötelezõ tanórai foglalkozása alól fel kell menteni. Az iskolai rendszerû szakképzésben a magántanulókra vonatkozó részletes szabályokat a szakképzésre vonatkozó jogszabályok határozzák meg. (3) Az, akit felmentettek a kötelezõ tanórai foglalkozásokon való részvétel alól, az igazgató által meghatározott idõben, és a nevelõtestület által meghatározott módon ad számot tudásáról.
Erdekes, nalunk az osszes magantanulo bejar, kulon nekik tartanak egyeni orakat, a tobbseg havonta vizsgazik...
Akkor mi is kivétel vagyunk. Mi is foglalkozunk a magántanulókkal. Jó lehet, hogy a ti sulitokban csak a lábukat lóbázzák a tanárok. Ja , és a mi iskolatitkárunknak munkaidõben nincs ideje a gyakorin írogatni.... téged pedig sokat látlak fenn munkaidõben. Jó neked!
Hát, én diák vagyok, de nálunk sem foglalkoznak a magántanulókkal. :D Tavaly félévkor is pl. bejött egy gyerek, beült a leghátsó sorba, és amíg mi tanultunk, addig õ az adott tárgyból megírta a féléves megszerzett tudását. :D És nem tudom, de egy magántanuló, ha mondjuk épp azért lett magántanuló, mert nem tudna, vagy nem lenne ideje bejárni.. Erre tudok is példát mondani. Volt osztálytársam azért lett magántanuló, mert nehezebben tanult, ez miatt sokat bukott, így inkább a magántanulás felé irányult, akkor volt egy olyan 'osztálytársunk' akit nem is ismertünk, emrt végig magántanuló volt, de nem is tudjuk hogy miért, ez mellett az alsóbb évfolyamon vagy egy tömegiszonyos magántanuló, és egy osztálytársam azért lett volna magántanuló mert kiakartak költözni Németországba tavasszal, de ez a hóesés miatt nem jött össze, ezért csak 2-3 hónapig volt magántanuló, de akkor is itt élt, betudott volna járni. :D És ez még csak a közeli ismeretségi körömbõl van, de vannak még az alsóbb évfolyamokon is magántanulók. :)
És egyébként, ne nézzetek le, ezért a mondatért, hogy 'Én is diák vagyok, de nálunk sem foglalkoznak a magántanulókkal', mert van 2 tanár, akikkel mondhatni elég jóban vagyok, ez mellett az igazgatóhelyettes az egyik, + az igazgatónak sincs baja velem, bármikor rákérdezhetek bármire, és az iskolatitkár a 2. szomszédunk. :)
Én igazából csak azt nem értem, hogyha majd lesz munkahelyed (és nem diákmunka!, hanem rendes, amitõl tényleg a megélhetésed függ) és a fõnököd éppenséggel nem lesz a legszimpatikusabb egyén, majd akkor is kiíratod magad szabadságra vagy betegállományra, esetleg egy hét után otthagyod a munkahelyed? Szerintem meg próbálj egy kicsit szembenézni a problémákkal, mert az, hogy homokba dugod a fejed az élet egyik területén se vezet sok jóra, se messzire.
A kérdező hozzászólása: Probaltam megoldani a helyzetet, nem sikerult. Szoval eleg ha anyu ír egy kervenyt? Nem kell hozza pszichologusi viszgalat vagy hasonlo?
A kérdező hozzászólása: Az igazgato úr belemenne szerintem a pofon miatt...
"Rengeteg tanárnak plusz órát jelent, amit az állam komoly indok nélkül nem szívesen finanszíroz." Semmilyen tanárnak sem jelent plusz órát. Ha valaki saját kérésére magántanuló, akkor az iskolának csak számonkérési kötelezettsége van (évente kétszer osztályozó vizsga), ezen felül semmi. Ha valaki pl. betegség miatt magántanuló, akkor pedig az állam fedezi az õt ellátó pedagógusok pluszmunkáját.
Semmilyen indok nem kell. A Köznevelési Törvény szerint a tankötelezettség kétféle módon, iskolába járással vagy magántanulóként teljesíthetõ. Ha az iskola igazgatója úgy látja, hogy a tanulmányok befejezésére nem lehet számítani, akkor a Kormányhivatal dönt arról, hogy lehet-e magántanuló valaki, vagy sem. Egyébként elég, ha bejelenti édesanyád (írásban), hogy a tankötelezettségednek magántanulóként teszel a továbbiakban eleget.
A kérdező hozzászólása: Aaaaaa semmikepp sem maradok. Akkor abbahagyom az olaszt inkabb es akkor tobb helyre atvesznek, tudok majd valogatni. De legyszi ne terjunk el a targytol, a magantanulosagrol irjatok :) koszi
Az iskola igazgatójától kell engedély, vele kell errõl beszélni. Természetesen szülõ engedélyével és jelenlétében. A bátyám azért lett 15 évesen magántanuló, mert mindig piszkálták a nagyobbak és többször bunyó is volt.
Nagyon komoly indok kell hozzá. Az, hogy anyu megengedte, édeskevés. Rengeteg tanárnak plusz órát jelent, amit az állam komoly indok nélkül nem szívesen finanszíroz. Ha pl. olyan munkád van (pl. játszol egy sorozatban), ami miatt nem tudsz bejárni órákra, van esély, hogy megadják. Ha betegséged miatt hosszú ideig pl.kórházi ápolásra szorulsz, akkor is megadják a lehetõséget. Hirtelen ennyi jutott eszembe, de egyénileg bírálják el, tehát ha a te esetedben fennáll egy komoly ok, ami miatt magántanuló akarsz lenni, mérlegelni fogják ezt.
A kérdező hozzászólása: Az nem elég indok, hogy már nem bírom tovább az osztalyban, plusz ofom megpofozott? Ja meg hogy dolgozni szeretnek. Most kaptam munkat es így suli mellett nehézkes a dolog. Szeretnek dolgozni delelottonkent, delutanonkent meg tanulni. Tanarok nelkul is menni fog, tudtommal nem kotelezo az, hogy ok hazhozjarjanak. Ekezethibakert bocsi de tabletrol írok es nincs turelmem mindegyikre kirakni xD
Ne haragudj, de ez a beszélgetés hogyan zajlott otthon? - Anya, szeretnék magántanuló lenni. - Megengedem. Ééééés???? Ezt nem neked kellene elintézni, hanem anyádéknak! Gondolom, nem vagy még nagykorú, és a törvényes képviselõd.
elírtam: és Õ a törvényes képviselõd
A kérdező hozzászólása: Meg nem de felevkor mar igen. Amugy csak akkor lennek magantanulo, hogyha nem vesznek at a masik suliba, ahol tudom folytatni az olasztanulast, marpedig ez lehetseges :(
Szerinted majd felkelsz hajnalban, melózol aztán lesz energiád még délután estig tanulni????
Szeretnél dolgozni??? Az nem magántanulósag, hanem egyéni tanrend. A magántanulósag mindennap jár iskolába., csak neki nem 5 45 perces órája van 15 perc szünetekkel, hanem 3-4 teljes órát tanul a tanárral 1 vagy 2 tárgyat naponta.....
A kérdező hozzászólása: Szeretnek gyujteni fontos dolgokra, amiket anya gyerektartas nelkul nem fog tudni megadni, peldaul egyetemre. De itt ofommel van a legnagyobb baj. Új ofo. Sajnos tettem egy hibat ami miatt uszítja ellenem az osztalyt akik regen tok szerettek...
Maradj a suliban, teperj mint állat és bejutsz államira.
A kérdező hozzászólása: De most kikozositenek...
A kérdés nem arra vonatkozott, hogy az én munkaidõmbe mi fér bele vagy mi nem, sem arra, hogy mit csinálnak a pedagógusok ( amúgy tanítanak, hisz az a dolguk) viszont a magántanulóságot törvény szabályozza akkor is, ha én nem vagyok neked szimpatikus. Amúgy ha neked van idõd azt nézegetni, hogy én mikor vagy fenn, akkor nem értem a kritikádat. De ez nem tartozik a kérdéshet.

Milyen lépéseket kell először tenni ahhoz, hogy a honvédségnél BTR-80 sofőr legyek?

Az egész folyamatról szeretnék bővebb ismereteket szerezni pl. tisztnek kell e legyek vagy tiszthelyettes(mostmár altiszt) is csinálhatja?

Legjobb válasz: Nem csinálhatja tiszt, sem tiszthelyettes. A harcjármûvezetõ egy szerzõdéses legénységi beosztás. Bemész egy toborzóba, megmondod, hogy harcjármûvezetõ szeretnél lenni.("C" kategóriás jogosítvány kell hozzá) Megkérdezed van-e valahol üres beosztás. Talán szerencséd lesz.

Nem csinálhatja tiszt, sem tiszthelyettes. A harcjármûvezetõ egy szerzõdéses legénységi beosztás. Bemész egy toborzóba, megmondod, hogy harcjármûvezetõ szeretnél lenni.("C" kategóriás jogosítvány kell hozzá) Megkérdezed van-e valahol üres beosztás. Talán szerencséd lesz.
nem tudom nálatok, hogy megy, de szerbiában C+E engedély kell hozzá és pár ismerõs a toborzó irodában.
Konkrétan harcjármû-parancsnoki beosztás nincs. Ha BTR-ekkel kell végrehajtani valamilyen feladatot, akkor általában a rajparancsnokok vagy a helyetteseik ülnek a parancsnoki ülésbe. Szóval tiszthelyettesek, de akár legénységiek is lehetnek, ha esetleg nincs annyi tiszthelyettes. A vezérgép parancsnoka általában tiszt.
05-21 22:23 meg kicsit beszél hülyeséget, mivel legénységi állományban nincs nyugdíj.. Márpedig néhány speciális helyet leszámítva legénységi beo. a harcjármûvez..
Legalább olyan írjon, hogy csókos hely aki már látott ilyen gépet..:DDDDDD Itthon kell hozzá legalább C kategóriás jogsi.. Jelentkezel szerzõdésesnek, lehetõleg lövész alegységhez és sofõrnek, mivel ott vannak elsõsorban Btr-ek. Ezek után ha elsõ nap nem adod fel akkor pár hónap után vezgyakra is mehetsz majd aholmegismerkedhetsz a géppel és ha nem törsz rommá valamit akkor akár lehetsz sofõr is. Persze van aki ennek ellenére is sofõr lehet. Majd egyszercsak azt veszed észre, hogy Btr sofõr lettél. Ha épp nem tesznek be másmilyen gépsárkányra. Persze ha nagyon kell az ember mert ténylegesen harcoló alegységeknél sofõr általában kevés van az MH-nál, akkor történhet gyorsabban is a dolog.
A kérdező hozzászólása: Köszi
A kérdező hozzászólása: És ahhoz, hogy a jármû parancsnoka legyek? Az eddigi válaszokat köszönöm.
nem sokági élvezhetjük a btr-80-at, a tervek szerint 2016-ban a komondorok váltják õket :(
Az csókos hely szál ne is álmodozz, a nyugdíj elõtt álló katonák kedvenc helye volt.
Szia!Nálunk van õrm. is ebben a beo-ban.Amúgy C jogsi, és elég piszkos meló egy normál sofõrhöz képest, szóval bárki lehet.Én már vagy 14 éve tolom.

Ahhoz, hogy egy saját márkám legyen (ruha) milyen lépések szükségesek?

Milyen végzettség kell hozzá vagy alapból merre induljak, hogy saját márkám lehessen ?

Legjobb válasz: szerintem simán lehet saját márkád, be kell jegyeztetni a cégbíróságon, levédetni a nevet, cég alapítása ami a tevékenységhez kapcsolódik stb... az már más kérdés, h h tudod úgy megvarrattatni, elõállíttatni a ruhákat, hogyha nem szakszerû divattervezõ vagy

szerintem simán lehet saját márkád, be kell jegyeztetni a cégbíróságon, levédetni a nevet, cég alapítása ami a tevékenységhez kapcsolódik stb... az már más kérdés, h h tudod úgy megvarrattatni, elõállíttatni a ruhákat, hogyha nem szakszerû divattervezõ vagy
Saját márkájú ruhaszalonod csak akkor lehet, ha neves divattervezõ leszel. Ehhez a divattervezõ szakmát ki kell tanulnod. Azonfelül tudnod kell varrni angol és francia szabású ruhákat. Legfõképpen pedig egyedi ötleteidnek kell lenniük, és tetszeniük kell a reménybeli vevõidnek.

Pontosan milyen lépések szükségesek ahhoz, hogy egy magyar ember az USA-ban telpedhessen le? A-tól Z-ig az összes követelmény, szükséges dolog, költségek és mindenféle intéznivaló érdekelne! Thank you in A!

Legjobb válasz: A helyedben a konzulatossal vennem fel a kapcsolatot, hidd el ott erdemes! Van ugyfelfogadas, jelentkezz be hozzajuk! En is kulfoldon elek, es tudom hogy az emberek sokszor csak felig meddig mondjak el hogy mi szukseges, de ez szerintem termeszetes is! Ha komolyak a szandekaid, akkor kerdezz a hivatalostol!

A helyedben a konzulatossal vennem fel a kapcsolatot, hidd el ott erdemes! Van ugyfelfogadas, jelentkezz be hozzajuk! En is kulfoldon elek, es tudom hogy az emberek sokszor csak felig meddig mondjak el hogy mi szukseges, de ez szerintem termeszetes is! Ha komolyak a szandekaid, akkor kerdezz a hivatalostol!
http://www.usembassy.hu/bevándorló vizumok Én már két éve élek az USA-ban. Szintén bevándorló vizummal jöttem. Most zöldkártyám van és jövõre szeretném megpróbálni az állampolgársági interjút. Igaz, nekem az az elõnyöm megvolt, hogy férjhez jöttem ide.
A kérdezõ kommenjére válaszolva: New Yorkban élek. Egyébkét egy jó tanács, ha ennyire vágysz amerikába. Nagyon, de nagyon jól tanulj meg angolul. Hiába mondják, hogy nem fontos, de mindennél fontosabb. Nélküle nem fogsz tudni intézni semmit egyedül. Nem kell nyelvvizsga, mert itt a fele nyelvtant nem is ismerik, annak, amit otthon bemagoltatnak. A folyamatos beszéd az, ami fontos. Még akkor is, ha nyelvtanilag rossz.
Szerintem ha még nem voltál ott, akkor nem tudod eldönteni, hogy le szeretnél-e telepedni vagy nem! A helyedben elõször inkább kimennék 2-3 hónapra valamilyen nyári táborba felügyelõnek vagy egy szermeszterre valamilyen egyetemre, körbeutaznám az országot, szereznék pár ismerõst és utána dönteném el, hogy jó-e ott nekem?
A Thank you in A nem is tudom micsoda, talán azt akartad írni hogy thank you for all, vagy all of you... de hagyjuk... Én hazajöttem 6 év után. Mondjuk, sosem vágytam annyira (szerencsére senki nem mondta, hogy olyan jó hely) de õszintén, ha így vágysz oda, csalódni fogsz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a segítséget és a jókívánságot!Igazából már kisgyerek korom óta az USA az álmom...mondhatni az életem.Remélem összejön! Mégegyszer köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Kedves "utolsó 2 komment írója", megkérdezhetem, hogy az USA-n belül hol élsz?Ha nem vagyok túl indiszkrét... Csak kíváncsiságból!
A kérdező hozzászólása: "Thank you in A" = "Elõre is köszönöm". Az A, mint az anticipation rövidítése az amerikai szlengben. Lehet, hogy csalódnék, de ezt nehéz megítélni, amíg nem jártam ott és addig bizony a pokol összes ördögfajzata is kevés ahhoz, hogy eltántorítson.
A kérdező hozzászólása: Akkor kitaláltad a kedvenc városom nevét!;) Igen, tudom, rendkívül fontos a nyelvtudás!Anélkül meg se próbálnám.Szerencsére a nyelvvel elboldogulok...szóval nem ez a legnagyobb akadálya a dolognak.:/ Köszönöm a választ!;)

Hogyan kell képeket összezerkeszeteni? Milyen képszerkesztõve és hogyan aha nincs paintom? Valaki leírnánekem lépésrõl lépésre? Egy képszerkesztõn?

Legjobb válasz: "Milyen képszerkesztõve és hogyan aha nincs paintom?" Gimp ([link] ), Paint.NET ([link] ) "Hogyan kell képeket összeszerkeszteni?" Sok féle módon lehet - Googleban keress rá - például: [link] sok tananyag érhetõ el.

"Milyen képszerkesztõve és hogyan aha nincs paintom?" Gimp ([link] ), Paint.NET ([link] ) "Hogyan kell képeket összeszerkeszteni?" Sok féle módon lehet - Googleban keress rá - például: [link] sok tananyag érhetõ el.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!