Találatok a következő kifejezésre: Milyen lázmérőt venni (4 db)

Digitális, mindegyik jó.
Ha van egy alkoholos lázmérõtök, akkor vehetsz egy ilyen homlokra rakható csíkot is.Csak elõtte a család monden tagja mérje le vele a hõjét, majd utána rendessel is, mert elõfordul, hogy nem valós értéket mutat, de jóhír, hogy mindenkinél ugyanannyival fog eltérni.A digitálisak közül meg szerintem a fülbedugható a legjobb.Csak egy gombnyomás, és 1000 v. 5000 mérésig teljesen jó.Utána inkább csak irányadónak használható...de mire fogsz te 5000*lázat márni???
Nekünk a digitális fülhõmérõ nagyon nem jött be. 9000, - Ft volt, de mivel a fenekében katasztrófa mérni, rászántuk magunkat. Az egyik fülében 36, a másikban 37, 5, újra az elsõben 35, 4. Mindez persze ugyanabban a percben.
Nekünk sem vált be a fülhõmérõ. Nagyon pontatlan. Szerintem a sima digitális a legjobb. Aránylag pontos és gyors is.

Milyen fajta lázmérőt kell venni egy babának? A hagyományos higanyos is jo, vagy van speciálisan babáknak? 34 hetes vagyok

Legjobb válasz: Mi cumis lázmérõt vettünk,mert ez az egyik leghumánusabb számunkra,de vannak lázmérõ tapaszok is.A másik amit mi megvettünk, sima lázmérõ digitális kijelzõvel.Én hónaljban szoktam mérni,mert egy percig nem nagy dolog odafogni a kicsi kezét. Amúgy,ha bemész egy gyógyszertárba megmutatják az összes hasznosat és segítenek a választásban. jó egészséget és jó vásárlást kívánok:egy 5 hónapos baba anyukája

Mi cumis lázmérõt vettünk, mert ez az egyik leghumánusabb számunkra, de vannak lázmérõ tapaszok is.A másik amit mi megvettünk, sima lázmérõ digitális kijelzõvel.Én hónaljban szoktam mérni, mert egy percig nem nagy dolog odafogni a kicsi kezét. Amúgy, ha bemész egy gyógyszertárba megmutatják az összes hasznosat és segítenek a választásban. jó egészséget és jó vásárlást kívánok:egy 5 hónapos baba anyukája
Én javaslom a digitális fülhõmérõt, az még jobb amelyiknek van homlokhõmérõs funkciója is ( Tefal ), így nem kell a kicsit felkelteni ha éjjel meg szeretnéd mérni a lázát. 1 mp. alatt megvan az eredmény, és megbízható, pontos.
Én egy sima digitálist vettem, 700 ft-tól már hozzáférhetõ, gyorsan és egyszerûen használható:-)
Szia! Én digitálisat vettem nagyon jó dolog mi felnõttek is már csak ezt használjuk, ismerõsöm a fülmérõssel nem volt megelégedve, pedig 3ezer vagy mennyi volt.Gyógyszertárban vettem 800 ft volt kimutatja az utolsó értéket is.

Infra lázmérőt szeretnék venni. Mennyire megbízható? Kinek milyen van?

Legjobb válasz:
nekem van 1 higanyos, 2 digitális és egy (érintés nélküli) infrás hõmérõm. a higyanyos 100%-os, de nem merem a popsiba dugni a digitális 5x mérek, 5x különbözõ eredményt ad, de azért a hõemit / lázat kimutatja az infrás felületi hõmérsékletet mér, így önmagában semmit nem ér, én arra használom, hogy még mielõtt lázmérõt dugnék a babám hátsójába, elõtte megnézem ezzel az infrással, hogy "érdemes-e kínozni" szegényt. elõször a saját fejem hõmérsékletét mérem, aztán a gyerekét, ha több mérés után eltér, az gyanús. pl. ma megmértem az enyémet, 36,9 volt, az övé 37,8 - éreztem is, hogy meleg a babó. aztán jött a digitális popsiba az volt 37,9 (tehát 37,5) - náthás a kis hathónaposom. arra volt jó az infrás így összességében, hogy megerõsítsen abban, amit az arcommal is éreztem, hogy meleg a baba. de a legjobb akkor is a digitális, az infrás "játszani" jó kb. :)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); nekem van 1 higanyos, 2 digitális és egy (érintés nélküli) infrás hõmérõm. a higyanyos 100%-os, de nem merem a popsiba dugni a digitális 5x mérek, 5x különbözõ eredményt ad, de azért a hõemit / lázat kimutatja az infrás felületi hõmérsékletet mér, így önmagában semmit nem ér, én arra használom, hogy még mielõtt lázmérõt dugnék a babám hátsójába, elõtte megnézem ezzel az infrással, hogy "érdemes-e kínozni" szegényt. elõször a saját fejem hõmérsékletét mérem, aztán a gyerekét, ha több mérés után eltér, az gyanús. pl. ma megmértem az enyémet, 36, 9 volt, az övé 37, 8 - éreztem is, hogy meleg a babó. aztán jött a digitális popsiba az volt 37, 9 (tehát 37, 5) - náthás a kis hathónaposom. arra volt jó az infrás így összességében, hogy megerõsítsen abban, amit az arcommal is éreztem, hogy meleg a baba. de a legjobb akkor is a digitális, az infrás "játszani" jó kb. :)
ja, igen, conrad-os van ... VI.ker. Andrási úton van a szakbolt, ott vettük 4-5 ezer Ft volt. lehet tárgyak hõmérsékletét is nézni vele, meg "kinti" hõmérséklet mérésre használom, az ablakon kilövök vele, hogy tudjam, milyen idõ van :) ja, oltás után egyszer vittem magammal, hogy nézzem, nem lesz-e lázas sétáltatás közben a kicsikém (a szuri miatt) arra is jó volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Elõször is jobbulást a babádnak! Az enyém is náthás, de szerencsére nem lázas. Digitálisunk van 2, most mértem popsiban és hónaljban is és ugyanannyi lett, pedig 0, 5 különbségnek kellett volna lennie. A másik amiért szeretnék infrásat, mert annyira nehéz, ogy nyugton maradjon, félek, hogy véletlen megsértem.
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!