Találatok a következő kifejezésre: Milyen lázmérőt a születendő babának (2 db)

Milyen lázmérőt vegyek a születendő babának?

Legjobb válasz: A születendö babänak mindenkepp vagy popsibadughatot, vagy van mär homlokra ragaszthato läzmerö is, de nem olyan megbizhato!

A születendö babänak mindenkepp vagy popsibadughatot, vagy van mär homlokra ragaszthato läzmerö is, de nem olyan megbizhato!
Nekem a védõnõ azt mondta, hogy nem kell vennem, mert nyugodtan használhatjuk a mienket is.Van higanyos és digitális is, mindkettõ jó.
A homlokra ragasztható nem pontos. Mi a hagyományos higanyos lázmérõt használtuk popsiba és bevált. Akartam venni fülhõmérõt, de sajna elég drága így lemondtam róla, de szerintem ha megteheted az is jó.
Szerintem ne vegyél fülhõmérõt. Mi vettünk, de megbántuk. A hiteles méréshez az kell, hogy teljesen jól illeszkedjen a fülbe. Nehéz vele mérni.

Milyen lázméröt vegyek a születendő babámnak?

Elöre vegyem meg? Melyiket ajánlják a tapasztalt anyukák? 36 hetes kismama

Legjobb válasz: Nekünk is digitális van, és bevállt. További jó babavárást! :)

Nekünk is digitális van, és bevállt. További jó babavárást! :)
Én digitálisat használok de olyat amit a fülbe kell tenni.Sztem ez a legpraktikusabb a babának.
Mindenképpen digitálisat, nekünk már régóta olyan van, és jó. A higanyosat úgyis most vonják ki a forgalomból. Szerintem mindegy milyen márkájút veszel, nekünk valami olcsóbb fajta van, és jól mûködik.
Nekünk a sima digitális vált be. A fülhõmérõ mindig mást mutat, nehéz vele pontosan mérni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!