Találatok a következő kifejezésre: Milyen lázmérőt a (21 db)

Milyen lázmérő a jó, most hogy a babám már nőtt, nem tudom a fenekében megmérni, mert nem tud addig várni. A cumis lázmérő jó, mennyire pontos?

Legjobb válasz: Nekunk jo volt...majd leszokott a cumirol :-(....most vettem egy fulbemerheto digitalisat,de meg nem volt ra szukseg :-)

Nekunk jo volt...majd leszokott a cumirol :-(....most vettem egy fulbemerheto digitalisat, de meg nem volt ra szukseg :-)
Nekünk a patikai digitális jött be. Pontos. Amíg mérem, kb. 20-30 másodperc, egy új érdekes tárgyat adok a kezébe, ami abszolút leköti a figyelmét.
szia!Nekünk infrás van, amit elhuzol a homlokán /3mp/ és kész.Úgy kaptunk
A fülhõmérõnél az a baj, ha nem megfelelõ szögben tartod, akkor mást mér.Nálunk legalábbis volt ilyen.a digitálist azért nem szeretem, mert ha kezd az elem merülni, akkor nem pontos már.Most higanymentes lázmérõt fogok venni, azt írják, hogy 2-3 perc alatt megméri.Nehéz lekötni õket, de valami érdekes dolgot kell addig a kezébe adni.
szia, én sem tudom már a popóban megmérni a lázát. Vettünk egy cumisat, majd kaptunk még egyet. Kipróbáltam, mindkettõ ugyan azt mérte, szerintem ugyan olyan mint a sima digitálisak amvel a popsiban méred. Magamon is kipróbáltam, szerintem jól mér.
Én már hónaljban mérem, DE: kb. másfél évesen kórházba került a lányom hörghuruttal. Én is bent voltam vele. Naponta többször kellett lázat mérni, és elég csúnyán letoltak, mikor kiderült, hogy nem popóban mérem - közölték, hogy muszáj ott, akármennyire nehéz is. (Akik teherbeesés céljából hõmérõznek, azok tudják nagyon jól, hogy csak a testüregben mért hõ a mérvadó...)

Milyen lázmérőt vesztek/vettetek az újszülött babának? 1éves kor alatt tényleg a végbélben mérést ajánlják leginkább?

Legjobb válasz: Rendes régi "higanyos" lázmérõt. Én csak abban bízok.Végbélben mérni a legcélszerûbb,az mutat biztos eredményt 1 éves kor alatt.

Rendes régi "higanyos" lázmérõt. Én csak abban bízok.Végbélben mérni a legcélszerûbb, az mutat biztos eredményt 1 éves kor alatt.
Higanyosat már nem kapni, gallium van benne de ugyanazon az elven mûködik és ugyanolyan megbízható (a legjobb). Nekünk is ilyen van. Családban volt digitális is, de mindig csalt.
Én is galliumosat használok. Sajnos buta voltam, hallgattam a védõnõre, aki szerint feltétlen kell digitális flexi végû lázmérõ, mert csak azzal lehet csecsmõknél lázat mérni. Megvettem, sosem használtam. Illetve kipróbáltam 3-szor is, mind a 3 alkalommal más eredményt mutatott, mint a galliumos. Én szoptatás közben hónaljban mértem a testhõjét, fenékben sosem.
Fülhõmérõt vettünk, még ha néha csal is 1-2 tizedet, akkor is világosan látni, hogy fel, le megy-e a láza, vagy stagnál. És nem vagyok hajlandó a popsijába dugdosni semmit. Mikor pici volt, néha higanyossal is mértem, de hónaljban. Ölbe fogtam, és lefogtam a kezét, közben meg lefoglaltam.
Van modern hõmérõnk, ami homlokon és fülben használható, de 1 éves kor alatt én végbélben mértem felxis digitálissal. Gyorsan mutat eredményt, és nagyon egyszerû használni . A mért értékbõl 0.5 fokot le kell vonni.
Nekunk is van sima lazmero, de babanal a flexibilis vegu digitalis valt be, olyat vettem, ami 7 masodperces. Illetve van infra lazmeronk, amit korhazakban is hasznalnak, tobbet csal, de ejszakara jo vetel volt, mikor nem akarom folebreszteni a gyereket.

Hol meritek a lazat 1ev koruli babatoknak? Ful, homlok, popsi? Es milyen lazmerovel?

Legjobb válasz: A fenekében higanyos lázmérõvel, de a fülébe is szoktam digitálissal.Rendszerint szint uazt mutatja.Én a fül hõmérõt jobban szeretem mert gyorsabb és pontos.

A fenekében higanyos lázmérõvel, de a fülébe is szoktam digitálissal.Rendszerint szint uazt mutatja.Én a fül hõmérõt jobban szeretem mert gyorsabb és pontos.
Én ezért vettem lázmérõs cumit. Nekünk bevállt és legalább bababarát. Van azért rendes digitális lázmérõnk is.
én csecsemõ korától kezdve a hónaljában mérem digitális lázmérõvel mi is vettünk cumis hõmérõt, de mivel nem cumizik a babám, csak anyatejes, ezért sose tudtuk használni, kiköpi
én a fenekében mérem, digitális, flexibilis lázmérõvel
Én a fenekében mérem.
Én eddig popsiban mértem, de most akarok beruházni fülhõmérõre, mert sajnáltam felébreszteni és levetkõztetni az éjszaka közepén, hogy megmérjem illetve visszamérjem a lázát. A fülhõmérõ gyorsabb és elvileg nem is biztos, hogy felébred rá.
bocs az off miatt!AZÉRT MERT EGY BABA ANYATEJES ATTOL MÉG CUMIZHAT


Milyen lázmérőt vegyünk majd? Homlok- vagy fül lázmérő a jobb?

Legjobb válasz: Én a fülre szavazok! :) Gyors és nem is igen kell hozzáérni a gyerekhez, a homlokra rakósat gyakran lepiszkálják. A figyelem elterelése mellett a fülhõmérõ tökéletes megoldás, ha beteg a pici.

Én a fülre szavazok! :) Gyors és nem is igen kell hozzáérni a gyerekhez, a homlokra rakósat gyakran lepiszkálják. A figyelem elterelése mellett a fülhõmérõ tökéletes megoldás, ha beteg a pici.
Én orvosként sem a homlok, sem a fülhõmérõt nem ajánlom, maximum tájékozódásra. A maghõmérsékletet végbélben érdemes mérni, ez a legjobb módszer, természetesen sima digitális lázmérõvel.
Mi vettünk cumisat, de a cumizó lányom nem volt hajlandó azzal cumizni így csak pénzkidobás volt. Kicsi korban én mindig fenékben mértem a lázat (olyannal ami max 1 perc alatt megvan) Mostanában kezdtem el hónaljban mérni (úgy mint a felnõtteknél) de szintén olyannal ami gyorsan megvan. lehet kapni patikákban pár ezer Ft-ért nagyon szupereket. Ha esetleg a popóban is akarod majd mérni (dokinál sokszor tanácsolják, hogy ott mérd, mert az a tuti)akkor olyan lázmérõt vegyél aminek vékony flexibilis nyele van (vagy minek hívják amin az érzékelõ van).
Miért zárod ki a popsiba dugóst? A leggyorsabb és a legpontosabb, pillanatok alatt mér egy jó minõségû. A homlok a legrosszabb, de a füles sem pontos, nem beszélve a cumisról, van amelyik gyerek nem is cumizik...
A kérdező hozzászólása: A cumis azt mondják semmit nem ér (ismerõsöktõl hallottam).
Nem tudom milyen, mert nem próbáltam, de már van cumiba épített lázmérõ is. Digitalisan kijelzi miközben cumizik a gyerek. Tényleg nem tudom hogy jó-e, csak érdekességként mondtam :)
A kérdező hozzászólása: Értem! Köszi! Akkor olyat veszünk!
Amit én vettem, nem 5 perces, max 1-1, 5 perc alatt megméri.
A kérdező hozzászólása: Lehet buta kérdés, de a hónaljban mérõs hogy mér?Mint a felnõtteknél? Odateszem, leszorítom, 5 perc, kiveszem? Egy babánál fõleg ha tényleg beteg, akkor hogy lehet azt az 5 percet megoldani? Popsiba dugós kizárva!
Én olyat vettem, ami hónaljba mérõs, és csipog ha megmérte a lázat. Van füles is, de azt nem szeretem, szerintem nem mér pontosan. (vagy csak én vagyok a béna)
A pontos lázméréshez a hónaljban/popóban mérõs simát ajánlanám. Nekünk van fül hõmérõnk és az soha nem mér pontosan (pedig nem gagyit vettünk) arra jó, hogy megtudom, ha van láza, de ha pontosan szeretném tudni, hogy mennyi ahhoz hagyományos (digitális) lázmérõvel kell megmérnem. A fülhõmérõ viszont még mindig pontosabban mér, mint a homlok ( csak abba gondolok bele, hogy a lányaimnál sokszor a 38-39. fokos láznál is van, hogy nyirkos a homlokuk, de a fejük tetején, halántékuknál "tüzelnek" így egy homlok mérõ nem tudom mennyire pontosan mérné meg a lázukat)
Nekem is azt tanácsolták, hogy végbélben mérjem a baba lázát, mert az a legpontosabb. Kaptunk ajándékba fül- és homloklázmérõt is, egyszer egy egész fokot tévedett. Lehet kapni olyan flexibilis végû digitális lázmérõt, ami pár másodperc alatt megméri, és nagyon pontos. A babám 3 és fél hónapos, sokszor mértük már a lázát flexibilissel, nem szokott sírni közben. Ez csak nekünk tûnik olyan brutális dolognak, a babákat nem igazán viseli meg :)

Milyen lázmérőt vegyek a babámnak? Ti milyet használtok?

Legjobb válasz: Hagyományosat. A fejre tehetõ mérõcsík teljesen megbízhatatlan. A digitális nagyon elterjedt, csak azt nem tudják sokan, hogy azt szájban való lázmérésre fejlesztették ki. Amerikában ugyanis ott szokták mérni. Nekünk van. Végeztem összehasonlító vizsgálatokat. Egyik hónom alatt hagyományos, másik alatt digitális. Teljesen más eredmény jött ki. Azt nem tudom popsiban hogy mûködik. Egyszer kipróbáltam a fülhõmérõt is. Lehet, hogy én vagyok szerencsétlen, de nem tudtam pontosan mérni vele.

Hagyományosat. A fejre tehetõ mérõcsík teljesen megbízhatatlan. A digitális nagyon elterjedt, csak azt nem tudják sokan, hogy azt szájban való lázmérésre fejlesztették ki. Amerikában ugyanis ott szokták mérni. Nekünk van. Végeztem összehasonlító vizsgálatokat. Egyik hónom alatt hagyományos, másik alatt digitális. Teljesen más eredmény jött ki. Azt nem tudom popsiban hogy mûködik. Egyszer kipróbáltam a fülhõmérõt is. Lehet, hogy én vagyok szerencsétlen, de nem tudtam pontosan mérni vele.
Nekem bejött a cumi lázmérõ. Lányom nagyon szeret cumizni és olyan édes a cumi lázmérõvel :) . A 3 fajta lázmérõs vagyok
Flexibilis végû digitális lázmérõt vettünk és ajándékba kaptunk romed infra fülhõmérõt. Mindkettõt hazsnáltam, de a digitális valahogy jobban bejött.
A kérdező hozzászólása: köszönöm/köszönjük mindenkinek a válaszokat!
Én is digitálisat használok. A cumis lázmérõt is próbáltam, de nem jött be.
Viszont azt még senki nem írta, h jó ha bekrémezi az ember a lázmérõ végét, h könnyebben csússzon.
Popóban mérjük, hajlékony végû digitális lázmérõvel. Elég hihetetlennek hangozhat de imádja ha lázát mérjük:-)
popsiban és figyelembe kell venni az értéknél, hogy ott mérve fél fokkal magasabb, mint hónaljban. De így kapod a legpontosabb és leggyorsabb értéket.
A kérdező hozzászólása: szegény!még csak a pociban van és most kezdjük megvenni neki a dolgokat, de már elõre sajnálom a picikémet! :((( nagyon fáj neki?hogy szokta nálatok viselni?
Digitális.És a popsijában mérd.
A kérdező hozzászólása: hülyeséget kérdezek, de akkor hol a legcélszerûbb neki mérni?a popsiban?aki cumisat használ az bevált?
hagyomásnyosat.
sima digitális lázmérõnk van
Nekünk van hagyományos, fül és cumi lázmérõ
Digitálisat, és ha megtehetitek, hajlékony végût, h még kisebb lehetõség legyen arra, h megsértsd a pici fenekét.
Mi sima digitális lázmérõt vettünk. Fenékben tudsz pontosan lázat mérni, ezért választottuk ezt a megoldás. Minél gyorsabban mérõt vettünk, hogy ezzel kíméljük a babát. (10 másodpercest)
Szia! Nálunk az infrás fülhõmérõ jött be legjobban, nem mindegy hogy hogyan teszed a fülébe, szerintem ez a titka. Az eladó a boltban azt mondta hogy nem sokan szeretik, pl. õ sem, de én nem bántam meg.

Milyen lázméröt vegyek a születendő babámnak?

Elöre vegyem meg? Melyiket ajánlják a tapasztalt anyukák? 36 hetes kismama

Legjobb válasz: Nekünk is digitális van, és bevállt. További jó babavárást! :)

Nekünk is digitális van, és bevállt. További jó babavárást! :)
Én digitálisat használok de olyat amit a fülbe kell tenni.Sztem ez a legpraktikusabb a babának.
Mindenképpen digitálisat, nekünk már régóta olyan van, és jó. A higanyosat úgyis most vonják ki a forgalomból. Szerintem mindegy milyen márkájút veszel, nekünk valami olcsóbb fajta van, és jól mûködik.
Nekünk a sima digitális vált be. A fülhõmérõ mindig mást mutat, nehéz vele pontosan mérni.
Digitális, mindegyik jó.
Ha van egy alkoholos lázmérõtök, akkor vehetsz egy ilyen homlokra rakható csíkot is.Csak elõtte a család monden tagja mérje le vele a hõjét, majd utána rendessel is, mert elõfordul, hogy nem valós értéket mutat, de jóhír, hogy mindenkinél ugyanannyival fog eltérni.A digitálisak közül meg szerintem a fülbedugható a legjobb.Csak egy gombnyomás, és 1000 v. 5000 mérésig teljesen jó.Utána inkább csak irányadónak használható...de mire fogsz te 5000*lázat márni???
Nekünk a digitális fülhõmérõ nagyon nem jött be. 9000, - Ft volt, de mivel a fenekében katasztrófa mérni, rászántuk magunkat. Az egyik fülében 36, a másikban 37, 5, újra az elsõben 35, 4. Mindez persze ugyanabban a percben.
Nekünk sem vált be a fülhõmérõ. Nagyon pontatlan. Szerintem a sima digitális a legjobb. Aránylag pontos és gyors is.

Ti milyen lázmérőt vesztek a kicsinek? Tapasztalatok? 32 hetes kismami

Legjobb válasz: Én digitális fülhõmérõt fogok venni. Az elsõnél sima digitálisat használtam, de mindig ki kellett bontani a pelusból, hogy végbélen keresztül meg tudjam mérni. Meg ha álmában akartam megmérni, természetesen felébredt:( Ebbõl kiindulva veszek fülhõmérõt. 25hkm

Én digitális fülhõmérõt fogok venni. Az elsõnél sima digitálisat használtam, de mindig ki kellett bontani a pelusból, hogy végbélen keresztül meg tudjam mérni. Meg ha álmában akartam megmérni, természetesen felébredt:( Ebbõl kiindulva veszek fülhõmérõt. 25hkm
Nekünk digitális van, végbélben mérjük vele, jól viseli. Egyetlen tanácsom, hogy olyat semmiképp se vegyél, amivel rá kell világítani a homlokára (nem tudom, mi a neve), mert az nagyon pontatlan!
jó fiatalon lettél terhes.
utolsó honnan vetted, h fiatalon lett terhes?? Az elsõnél sima digitálisat vettünk.Most fülhõmérõn gondolkodom. 31+6hkm
32 hetes és terhes... Marha vicces, kedves egyik elõzõ. Én az elsõnél digitális sima lázmérõt használtam, és elégedett voltam vele, bár néha valóban macerás végbélben mérni, de megbízható. Most is azt vettem. Úgy tudom, hogy a fülhõmérõk nem olyan pontosak, de mivel én nem vettem, komoly véleményt nem tudok Neked ez ügyben mondani. 35 hkm
Digitális lázmérõt vettem és popsiban mértük a lázát egészen 1 éves koráig. Akkor egyszer csak oltári balhékat vágott le, szinte remegett, ha meglátta a lázmérõt. Gondoltam a popsival van a baj, megpróbáltam hónaljban mérni, de úgy is nagyon sírt. Így vettem egy fülhõmérõt. Na azóta csönd van. :) Sõt, van, hogy többször is meg kell mérnem , annyira tetszik neki.
Egy kisbabánál sajnos csak a popsiban történõ lázmérés ad pontos infót. Az én babám jól viseli, nem szokott sírni közben, pedig elõször nagyon féltem tõle. Van homlok lázmérõnk is, arra jó, hogy ugy kb megmutassa, hogy van-e láza, vagy nincs, de tényleg elég pontatlan.
Az elsõnél digitális fülhõmérõt vettem, nem is olcsón. (13ezer ft volt) nem ért semmit, volt hogy a gyerek tûz forró volt, az meg 36.1et mutatott, és sokszor elõfordult hogy egymás után többször megmértem neki, és jelentõsen eltérõ eredményt mutatott. Elmentem a gyógyszertárba, és vettem egy hagyományos, üveg lázmérõt, amiben nem higany van, hanem más folyadék. Nem lehet minden gyógyszertárban kapni, 2400ft de érdemes járni utána, szerintem az a legjobb, legpontosabb.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, hogy megosztottátok a tapasztalatokat! Kedves 3-as!Nem mintha rád tartozna, de 30 éves vagyok, elsõ baba.De téged egy igencsak kis idiótának tartalak :)

Milyen lázmérőt vegyek a születendő babának?

Legjobb válasz: A születendö babänak mindenkepp vagy popsibadughatot, vagy van mär homlokra ragaszthato läzmerö is, de nem olyan megbizhato!

A születendö babänak mindenkepp vagy popsibadughatot, vagy van mär homlokra ragaszthato läzmerö is, de nem olyan megbizhato!
Nekem a védõnõ azt mondta, hogy nem kell vennem, mert nyugodtan használhatjuk a mienket is.Van higanyos és digitális is, mindkettõ jó.
A homlokra ragasztható nem pontos. Mi a hagyományos higanyos lázmérõt használtuk popsiba és bevált. Akartam venni fülhõmérõt, de sajna elég drága így lemondtam róla, de szerintem ha megteheted az is jó.
Szerintem ne vegyél fülhõmérõt. Mi vettünk, de megbántuk. A hiteles méréshez az kell, hogy teljesen jól illeszkedjen a fülbe. Nehéz vele mérni.

Tapasztalt Anyukák! Újszülött babámnak milyen orrszívót vegyek? A kézi pumpás a legszimpatikusabb nekem, a porszívóstól tartok. Milyen lázmérőt?

A fülbedugósról azt halottam a legkisebbek esetében nem alkalmazható, a csuklóra feltev?s meg nem pontos. Az etet?cumiknál a "tejes lyukméret" újszülötteknél használható? Vagy a lyukméretek számozva vannak?El?re is nagyon köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: A kézi pumpással semmit se fogsz érni, az annyira gyenge hogy ha esetleg tényleg ki kell szivni váladékot az orrocskájából, sokkal jobban jársz a porszivóssal!! Nem lesz tõle baja, hidd el, csak riasztónak tûnik, de jobb lesz neki, ha kijön minden váladék hiszen nem lesz arcüreg meg egyéb gyulladása a pangó váladék miatt! Nekünk sima digitális puha hajlitható végû popsiba dugós van...a többihez nem értek:) A cumiról meg ha megfogadsz egy tanácsot (amennyiben szoptatni akarsz és sokáig) hogy ha adsz is neki cumisüveget, csak az Avent újszülött TEÁS cumiját add neki, azon olyan kicsi a lyuk hogy nagyon kell szivni h jöjjön vmi. A tejes meg 1es jelzésûeken ált. nagyobb a lyuk és nagyon hamar megtanulja a baba hogy azért nem kell úgy megküzdeni mint a cicibõl jövõ tejért és leszokik a szopiról:( Lehet h vannak kivételek akik cumi mellett is vígan szopiznak de inkább sztem nem éri meg kockáztatni:)

A kézi pumpással semmit se fogsz érni, az annyira gyenge hogy ha esetleg tényleg ki kell szivni váladékot az orrocskájából, sokkal jobban jársz a porszivóssal!! Nem lesz tõle baja, hidd el, csak riasztónak tûnik, de jobb lesz neki, ha kijön minden váladék hiszen nem lesz arcüreg meg egyéb gyulladása a pangó váladék miatt! Nekünk sima digitális puha hajlitható végû popsiba dugós van...a többihez nem értek:) A cumiról meg ha megfogadsz egy tanácsot (amennyiben szoptatni akarsz és sokáig) hogy ha adsz is neki cumisüveget, csak az Avent újszülött TEÁS cumiját add neki, azon olyan kicsi a lyuk hogy nagyon kell szivni h jöjjön vmi. A tejes meg 1es jelzésûeken ált. nagyobb a lyuk és nagyon hamar megtanulja a baba hogy azért nem kell úgy megküzdeni mint a cicibõl jövõ tejért és leszokik a szopiról:( Lehet h vannak kivételek akik cumi mellett is vígan szopiznak de inkább sztem nem éri meg kockáztatni:)
a kézi pumpás semmit nem ér. Amivel ki is lehet szívni a nóziból a cuccot, az a porszívós orrszívó. Ilyet vegyél, de reméljük jó sokára fogjátok használni :) A cumis üvegekre való számozva van, egy újszülöttnek az 1-et kell venni, az a legkisebb. Könnyû szülést, jó babázást. egy 3 éves kisfiú anyukája és 7 hetes km
a digitálist a hõmérõre írtam természetesen:) ) iyg kicsit vicces lett amit irtam:) )
Én porszivos orrszivot használtam mindkét babámnál, kiméletes, mégis erösebb mint a kézi(az is van, nekünk nem vált be). Digitáli höméröt használok, de ha nem vagyok biztos az eredményben akkor nem csak popoban hanem honaljban is megmérem(eddig én tévedtem). Cumival a tejest használtuk elejétöl kezdve.Számozva nem a lyukméretre van hanem maga a cumi(6hosak vagyunk és még az 1est használjuk)
2. vagyok...teljesen igaza van az elsõnek, hogy ha szopizik a baba, nem adj neki cumisüvegbõl, max avent. Nekem nem szopizott az istennek sem, ezért írtam automatikusna az 1-es cumit
Szia, én ugyan még nem vagyok tapasztalt, én is kézi pumpásat vettem, a többi valahogy nem volt szimpi.De a barátnõm lánya pl.a kézit abszolút nem birja, kész tortúra minden orrszivás.Viszomt két másik anyukától meg hallottam hogy az õ gyerekûk imádja a porszivosat, csak meghallják a porszivó hangját és vigyorognak.Ha az enyém sem fogja birni a kézit biztos kipróbálom a porszivósat.Ez nagyon gyerek függõ, mindegyiknek más jön be.A lyukméretek számozva vannak, egyes az újszülött.Babánál lázmérõt ugytudom a popsibadugósat kell használni.39hetes
Szia! Orrszívóból mindenképpen a porszívósat ajánlanám. Nekem van mindkettõ, de ég és föld a különbség. A kézivel sokkal jobban megkínzod a babát, hidd el. 6 hetes koráig azt használtam, hát volt nagy ordítás. A porszívóst sem szereti, de sokkal gyorsabb és hatékonyabb. Lázat babáknál a popsiban szokták mérni. Orvosi eszköz boltban lehet kapni rugalmas végû 3 vagy 10 másodperces lázmérõt. Nekünk ilyen van, bár a védõnõnk a hagyományos, higanyosra esküszik. Arra figyelj, hogy a popsiban mért hõbõl 5 tizedet le kell vonni. Etetõcumi ügyben nem nagyon tudok tanácsot adni, mivel összesen 2 cumisüvegünk van és azt sem használjuk, de az biztos, hogy számozva vannak, valamint létezik tejes és teás cumi is. A teást jobban kell szívni. Könnyû szülést és sok tejcsit kívánok! 4 hónapos kisfiú anyukája
nekunk elektromos van, igaz, nem az olcsóbb fajta, de teljesen meg vagyunk vle elégedve. a porszivostol egyreszt feltem, masreszt tul erosen szivja, roncsol, masreszt mindenhol azt hallottam, hogy az elektromos nem elég jo. szerencsere a mienk az, szereti a baba, a ferjemmel nagyon jo bohockodas az orrszivas.
Nekünk Pesztronka nevezetû orrszívónk van amit lehet elemmel is használni, tökéletes a szívóképessége, és nincs nagy hangja mint a porszívónak, nem ijed meg tõle a baba.Nekem ez nagyon bevállt! Gyógyszertárban vettem 10 ezer körül volt az ára, a porszívósat azért veszik sokan mert olcsó, de hidd el, ha tartózkodsz a porszívóstól, akkor megéri az árát.Én ha újra vennék megint ilyet vennék.Jól bevállt.Vettem két kézit ez elõtt, és egyik sem vállt be, csak kidobtam az ablakon a pénzt, semmit nem szív a kézi, legalábbis amit én vettem mind a kettõ hatástalan.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!