Találatok a következő kifejezésre: Milyen lány fiú nevek (116 db)

Enyedi vezeték névhez milyen lány/fiú nevek illenek?

Legjobb válasz: Tamás, Zoltán, Sándor Izabella, Enikõ, Loretta

Tamás, Zoltán, Sándor Izabella, Enikõ, Loretta
Mindenképpen rövid, egyszerû, mély hangrendû nevek: Anna, Emma, Sándor, ilyenek.
egyszerûbb, mély vagy vegyes hangrendûek pl Katalin, Rózsa, Réka, Júlia Zoltán, László, Gyula, Márk
Andrea, Laura,
István, Sándor, Endre, András Izabella, Mariann, Kata, Éva
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat és a jó kívánságot :) )
Lánynevek: Dalma, Dóra, Flóra, Luca, Nóra, Sára, Barbara, Boglárka, Dorottya, Laura, Ramóna, Zsuzsanna Fiúnevek: Márk, Zsolt, Balázs, Csaba, Gábor, Gyula, János, Károly, Lajos, László, Márton, Mátyás, Roland, Sándor, Szabolcs, Tamás, Zoltán, Barnabás
Hála Istennek, hogy normális neveket választottatok! :) )) Sok boldogságot és jó egészséget Nektek!
A kérdező hozzászólása: Abban az esetben ha lány lenne a picú akkor az Enikõ névre gondoltunk... ha fiú akkor pedig a Tamás vagy a Péter név teccene nekünk :)
E betûsek semmiképpen. És inkább mással hangzóval kezdõdjön a név.Pl KItti
Laura, Veronika Sándor, Dániel
Judit Sára Eszter Jób Áron Sámuel
Lél, Nimród, Zétény, Zombor, Levente Emese, Lelle, Arany, Csilla, Dalma
Genovéva Benjámin Eufrozina
Márk, György, Zsolt, Regõ, Áron, Botond, Gellért Zora, Emma, Jana, Sára, Eszter, Luca, Sztella
Fruzsina , Kata, Zília Péter, László , Károly
Gyõzike, Gézu, Józsika Fatima, Izaura, Eszmeralda
Én egy Enyedy Boglárkát ismerek de neki y-van a neve végén.

Milyen messze van az, hogy a fiúknak is lehessen adni lány nevet és a lányoknak fiú nevet? Mert ha így haladunk tovább, ezzel a fene nagy liberalizmussal, akkor ez is el fog jönni előbb-utóbb.

Nektek mi a véleményetek err?l? Ha mindennapos lenne ez az egész, akkor ti neveznétek a fiatokat mondjuk Sárának, vagy a lányotokat mondjuk Péternek?

Legjobb válasz: kérdezõ te rettenetesen le vagy maradva, az oviban már nem lehet a nemi szerepeket erõsíteni (szerepjátékokkal). Így az lesz a következõ, hogy a szülõk nem adhatnak nõi illetve fiú neveket, mert ezzel is a nemi szerepet erõsíted. Úgyhogy semleges nevek lesznek: pl asztal és akkor õ dönt, hogy nõies telefonasztalka lesz inkább vagy robosztus férfias íróasztal.

kérdezõ te rettenetesen le vagy maradva, az oviban már nem lehet a nemi szerepeket erõsíteni (szerepjátékokkal). Így az lesz a következõ, hogy a szülõk nem adhatnak nõi illetve fiú neveket, mert ezzel is a nemi szerepet erõsíted. Úgyhogy semleges nevek lesznek: pl asztal és akkor õ dönt, hogy nõies telefonasztalka lesz inkább vagy robosztus férfias íróasztal.
Szerintem ez nem normális dolog. Amerikából meg vírusként terjed minden úgyhogy lehet hogy eljõ nemsoká az ideje.Röhej hogy lassan már nem is lehet megkülönböztetni a fiúkat a lányoktól öltözködés viselkedés stb. minden norma felborul, nemiség megszakad...
Soha nem adnék a fiamnak vagy lányomnak ellenkezõ nemhez tartozó nevet
A kérdező hozzászólása: Ilyen nevek szerintem nem is léteznek
dehogynem ghivatalos magyar nevek. Szabadon anyakönyveztethetõek. Különben nem is kérdeztem volna. Na de melyik a fiú és melyik a lány?
A Szavanna lánynév?
Az Orália elég durva lánynév.:)
szerintem a felhõ lány, és az esõ fiú. talált?
Nem, de közelít. Fordítva. A Felhõ a fiú és az Esõ a lány.
akkor tényleg közel jártam :DDD
Szerintem a Felhõ és az Esõ szép nevek. :) )) De nem adnám a gyerekemnek. Egy indiánnak tudnám elképzelni :) ))Vagy rajzfilmben. Nagyon nehéz, mert a szülõ ugye, dönt valahogy, ad egy nevet a babájának. A gyerek meg egy életen át szív vele. Legalábbis nagykorúságáig, amikor már megváltoztathatja.
Jajj mit kell itt pampogni ez csak megszokás kérdése. Ha azt szoktad volna meg, hogy a Péter lánynév, akkor a fiú lenne a fura. Anyum például Andrea, és amikor elõször elmentünk Olaszországba, mindenki meg volt döbbenve, miért adtak neki fiúnevet! Ennyit errõl! Egyébként meg senki sem kötelez téged arra, hogy fiú nevet adja a lány gyerekednek, abba meg mit szólsz bele, hogy más mit csinál? Nincs semmi jogod megmondani más mit tegyen, nem vagy olyan tökéletes, hogy 100% biztonsággal megmondd mi a tuti jó! Én se adnék fiúnevet egy lánynak de ha más csinálja, hát az õ dolga.
Milyen messze ha így haladunk tovább? Inkább milyen messze van mögöttünk, merthogy már elhaladtunk mellette. Gondolkozz csak vannak olyan nevek amiknek van nõi és férfi változata is, ilyen az andrás-andrea, gábor-gabriella, aminek egyébként a becézésük is azonos(gabi mind2õnek). Nem nagy cucc, panaszkodj valami másról:)
Angliában már bejegyezték az elsõ semleges nemû embereket. Én már semmin nem lepõdöm meg.
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõttinek! Nem mondod! Tényleg? Errõl nem is tudtam! Elõbb tanulj meg olvasni, aztán beszélj hülyeségeket! Én nem arról beszélek, hogy egy névnek van férfi és nõi változata is, mert ez már a rómaiaknál is létezett. És nem is a "semleges" nevekrõl, kedves utolsó. Arról beszélek, hogy pl. egy fiút Sárának egy lányt pedig Péternek neveznek el. De ezt a kérdés kommentjében is leírtam. Csak el kéne olvasni.
Na és segítség nélkül: a felhõ vagy az esõ a fiú vagy a lánynév?
Barna? szerintem az még egy fiúnak se áll jól. :P
vagy az a név, hogy Barna. lányoknak is jól állna.
Amerikában már lehet :)
nem tudom, mikor. de én nagyon alaposan megvizsgálnám, mely neveket lehetne mindkét nemnek adni. van egy-két olyan név, pl. a Jácint. ez fiúnév, de simán elmehet lánynévnek is szerintem. a Béke pedig lánynév, de nekem inkább fiús.
én a Jácint fiúnévként való használatát egyenesen megtiltanám. mégis hogy gondolták?
Szerintem jogi most sincs semmi akadálya. Csak egy elég kattant szülõ kell hozzá. Én soha nem adnék lány nevet fiúnak, vagy fordítva.
amúgy van egy kis kolléganõm, Skóciában élek, akit Levy-nek hívnak. (liváj-nak kell ejteni) szegény nem nagyon szereti a nevét, ez is fiúnév eredetileg lányos hangzású, szóval okés. legalábbis idegen füleknek ez nem furcsa, úgy vettem észre.
Eredetileg a Jácint fiúnév. Jácinta pedig nõi név. Éppúgy.mint pl. Viuktor fiú, Viktória lánynév. Csak ma mrá összekeverik a kettõt.
A kérdező hozzászólása: Kedves második! Tudnál példát is mondani? Kedves harmadik! De. Ezt pontosan tudom. Kedves negyedik! Érdekes, hogy a '60-as években is ezzel panaszkodtak, hogy nem lehet megkülönböztetni a lányokat és a fiúkat. Ez ötven éve volt. És hol tartunk? Ezt azért túlzásnak tartom.
Ne keverjétek már össze a liberalizmust a gyengeelméjûséggel :)
az igazi az lenne, ha lennének nemcsak lány- és fiúnevek, hanem semleges, mindkét nemnek adható nevek is, mint pl. a Béke, amit fentebb írtam.
A kérdező hozzászólása: Vannak. Bár magyarban nem tudok róla, de angolban tuti van. Pl. Ashley
innen csemegézhettek: http://www.nytud.hu/oszt/nyelvmuvelo/utonevek/index.html van egy-két nagyon brutál név. :D
igen, a Cameron is adható fiúknak-lányoknak egyaránt.
"És nem is a "semleges" nevekrõl, kedves utolsó. " Azt írtam bejegyezték az elsõ semleges nemût, tehát a világ rég túl van azon, hogy fiút Lilinek, lányt Zoltánnak hívjanak, hiszen hivatalosan van egy új NEMÜNK. :D

Milyen szép régiesebb neveket tudtok? Olyat szeretnék ami nem modern, de mégis szép. Fiú és lány is jöhet.

Legjobb válasz: Szia!Nekünk fiú lesz és Leventének fogják hívni.Azért választottuk ezt a nevet mert 1,Õsi magyar név(pl Árpád fejedelem fia) 2,Jelentése:Levõcske,Kicsi lény(ez nagyon tetszett nekünk,mert akármilyen nagy lesz nekünk akkor is kicsi lény lesz) 3,Jól megy a vezetéknévhez 4,Nem csúfolható 5,Felnõtt korában nem fogja fusztrálni ha be kell mutatkozni hivatalos helyen.

Szia!Nekünk fiú lesz és Leventének fogják hívni.Azért választottuk ezt a nevet mert 1, Õsi magyar név(pl Árpád fejedelem fia) 2, Jelentése:Levõcske, Kicsi lény(ez nagyon tetszett nekünk, mert akármilyen nagy lesz nekünk akkor is kicsi lény lesz) 3, Jól megy a vezetéknévhez 4, Nem csúfolható 5, Felnõtt korában nem fogja fusztrálni ha be kell mutatkozni hivatalos helyen.
Dorottya, Annabella, Veronika, Valéria, Emília, Otília, Izabella (nekem csak lánynevek jutnak eszembe, nem is biztos, hogy ilyenekre gondoltál.)
Julia, Orsolya, Livia, Tibor, Zsolt, Benedek, Gabor
Lány név: Melinda Fiú: Attila, Gergõ, Zoltán
Gerõ, Kelen, Vince Eszter, Judit, Valéria
A mi kislányunk Edit. Mindenki mondja is hogy milyen ritka név, de szép.
Nálunk Peti lesz, lányból pedig tetszik az Anna pl. :-) 37 hkm
Nekünk Benedekünk lesz, remélhetõleg a napokban.:) De nagyon tetszett még a Domonkos is.
Szia Nekünk a kislányunkat Zsuzsannának fogják hívni, ha fiú lett volna akkor az apukája után Tamás lett volna. Egyik sem új-keletû név, és szerintem szép a hangzásuk is (na meg passzolnak a vezetéknévhez) Ami még tetszik nekem: Dorottya, Emese, Heléna, Johanna, Levente
Ja, és ha fiunk lesz László lesz a neve( apa után ) ha lány akkor meg Lili.
Kata, Anna, Sára, Marietta, Berta Zsolt, Levente, Márton, Gergõ, Nándor
Ha fiúnk lesz akkor Tibor Dominik lesz. (Tibor az apukája után és azért mert tetszik)A védõnõ szerint mostanában nagyon ritkán adják a Tibor nevet , így nem lesz tucatnév az õ korosztályában. Ha lány akkor az elsõ neve még kérdéses, de a második az Bianka lesz. Kiskorom óta imádom és a páromnak is tetszik. Viszont ami még tetszik és nem modern: fiú: Szilárd, Zalán, Máté, Iván, Miklós, lánynál: Amália , Emília , Sára, Veronika, Kata,
Második!Lányban A Hanga tetszik
Lány : Adél Fiú: Flórián, Botond


Milyen fiú nevet tudtok ami nem túl gyakori és szép is? A lányom neve Lilian, csak nem tudjuk mi legyen a kistesó neve

Köszike a válaszokat!

Legjobb válasz: A Lilian nagyon szep.....nekem fiuban tetszik a Vendel, Milan, Benjamin. Mekkora az Urfika a pocakodban?

A Lilian nagyon szep.....nekem fiuban tetszik a Vendel, Milan, Benjamin. Mekkora az Urfika a pocakodban?
http://www.babazo.hu/tervezo/index.html Itt a lap alján van a babanév keresõ, és még becenév szerint is lehet keresni. Lehet én valami L betûs nevet választanék a kisfiúnak, nálunk is L betûs a kislányom, Loretta. Tetszik a Lóci, de nem tudom, hogy ez most a Lõrinc, vagy a Lóránt vagy Lóránd becézése? A keresõ szerint a Lõrincé. Nem rossz a Levente sem, vagy a Lázár. Vezetéknevünk M betûs, az sem rossz, ha azzal egyezik a keresztnév. Nekem még a Mór, Móric is tetszik, de anyukám kiakadt, hogy ezt nem vállalja be, és hazudni fog, ha megkérdezik hogy hívják a gyereket:) ) Pedig pont a Móricka miatt tetszik, olyan vicces:)
Ez az oldal talán segíthet.Legalul van babanévválasztó. http://www.netbaby.hu/default.aspx Minden jót!
sziasztok! én is bajban vagyok. nekem is kisfiam lesz, de nincs egy név se ami igazán tetszene. talán a Krisztián, Patrik, Márk, de hogy lehet ezeket becézni? a Kilián nagyon szép név, de nagyon különleges. üdv 21 hetes pocis
Az egyik fiam Áron, a másik Milán
Szia! Nekem is fiam lesz és én is ebben a cipõben eveztem mint te. Aztán felcsaptam az utónévkönyvet és ami nagyon megtetszett, ráadásul nem is gyakori, az a Damján (görög- latin eredetû) és én Daminak becézem. Szerintem nagyon édes!!!!!!
Szia! Nekem van két kisfiam, õk Dominik és Patrik. A harmadik kisfiam még pocaklakó, és õ Kilián lesz. 37+2 heteske
Andor, Asztrik, Arnord, Vajk, Koppány, Csanád.
Szia! Nekünk már van egy 5 éves lányunk, õ Noémi. A tesó májusban fog megszületni. Ha lány lesz, akkor Zsófinak nevezzük, ha fiú, akkor pedig Lóránt vagy Krisztián lesz. Boldog babavárást!
Szia! Nekünk kislányunk lesz valószínû:) Míra lesz a neve. Ha fiú lenne mégis, akkor Roland lesz, de tetszik a Dominik, a Milán , a László, Balázs, Zorán, Hunor:)
Nekünk kislány lesz, szintén Mira. Ha fiú lett volna akkor Mirkó.
Szia! Nekünk is kisfiunk lesz és Martin Márk lesz a neve:) ! 27 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Boldog Baba várást nektek is!!
na látom régi kérdés, mi lett végülis a baba?egy Lili és egy Levi anyukája:)
Kíváncsi lennék, hogy mi lett a Baba neve?
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat!:) )
Fiaim BAlázs és Levente.10 éves és 7, 5 hónapos.boldog babavárást.G
Szia! A mi kisfiunk Zétény nevet kapja. Már a terhesség elején megvolt ez a név. nem túl gyakori, szép. Üdv: Anita 29 pocakos
Szia! Én a Jázmin Ibolyánk után Lili Gyöngyikét terveztem, de tegnap olyat mutatott a doktorbácsi, hogy át kellett gondolni a dolgot. Így a mi trónörökösünk Vid Kende lesz.
A lányom Anna lett, de vaciláltunk a Saroltán, Hannán és a Sárán is. Ha lesz egyszer egy öcsije, akkor õ Áron, Armand, vagy Normann lesz. (a férjem ír, és olyan nevek kellettek , amik illenek az itthon nem mindennapi családnévhez, de azért mindkét kultúrkörben jól hangzik, és nem csak egyik-vagy-másik nyelvben fellelhetõ)
Szia.Nekem ha kislányom lesz, Hanna lesz a neve.Ha kisfiú akkor Henrik Márk lesz a neve:) 18hetesen megyek uh-ra remélem nem lesz szégyenlõs a Drága:) Most 15 hetes vagyok.Boldog Baba várást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a sok segítséget!!!Szép neveket választottatok!:)
elso valaszado vagyok. 29 hetes vagyok. Nekem lanyom lesz Laura Lili, vagy Hella. meg nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!Remélem könnyebb lesz a választás!
A kérdező hozzászólása: 27+4 hetes az Urfika a pocimban:) Te hány hetes vagy elsõ válaszoló? Köszike a választ!
szerintem legyen Márk, vagy Krisztián, esetleg Tamás, Norbert, vagy valami jó név :D nekem ezek tetszenek, mert jól lehet õket becézni, a Márkot mondjuk nem is kell mert az már önmagában is tökjó :D 13L

Nektek milyen lány és fiú nevek tetszenek? Milyen nevet adnátok a pici emberkéteknek?

Kíváncsi vagyok a véleményetekre. :)

Legjobb válasz: Én 7 hónapos terhes vagyok egypetéjû ikerlánykákkal. :) A nevük Lili és Panni lesz. :)

Én 7 hónapos terhes vagyok egypetéjû ikerlánykákkal. :) A nevük Lili és Panni lesz. :)
- az. 15. voltam.
Lány: Zoé, Szófia, Emília Fiú: Ignác Ha fiam lesz most, akkor ez lesz a neve. Igazából még én magam se találtam olyan fiú nevet ami igazán tetszene. :(
Kislanyunk Luca. Ha fiunak szuletett volna az Eriknek hivnak.
Lucát akartunk, de rájöttünk hogy manapság rengeteg Luca nevû baba van. Nekünk a lányunk Dorottya lesz, ha esetleg mégiscsak fiú lenne, bár nem sok esély van rá akkor Gábor.
Lány: Hanna, Vanda Fiú: Dominik, Roland
Igaz, hogy nagyon messze van még számomra a gyerekvállalás, de ha lányom lenne Emmának vagy Lucának, ha fiam akkor Ákosnak nevezném el. :) 14/L
Lány: Lilla, Amina, Emma, Fiú: Levente, Bence, Szilárd, Áron
Nekem Emília, Krisztina, Rebeka, Sámuel, Dávid, Róbert nevek tetszenek!! :)
Fiú: Levente, Dominik, Dávid, Olivér, Zalán, Miron. Lány: Lea, Léna, Lana, Zara, Natasa, Norina, Nina.
Nekünk 2 hónap múlva Botondunk lesz. :-)
Ádám, András, Etele, Attila, Bertold Johanna, Lívia, Alexandra, Eszter :)
A mi neveinket mindig mindenhol leszólják, de hátha.. :) Ha fiú lesz: Zotmund Ha lány lesz: Zoé
Lány: - Jázmin, Anasztázia Fiú:- Nikolász, Balázs, Bence
Nálunk a lány Panna Luca - Pankázzuk
4 éves lányom Dalma, 2 éves fiam Máté. De tetszik még a Panka és a Mirkó is.
Bence, Lõrinc, Merse, Zétény, Villõ, Léna, Eszter, Száva.
nekem a ritka nevek tetszenek! lány: Küllikki, Miett, Norina, Dorina, Lorina, Lizett, Linett, Verita, Alíz, Esztella, Ariela, Emili, Leila, Luca, Lejla, Lujza, Ninett, Bíboranna, Babetta, beneditta, Mici, Darla, Fruzsina, Rézi, Darla, Flóra, TRixi, Tavaszka, Miranda, Amanda, Kimberli, Zseraldina, Lorianna, Milágrosz, Latinka, Heléna fiú:Aurél, Izidor, Krisztián, Celesztin, Diegó, Ramiró, Romárió, Lionel, Mateusz, Iván, Berzsián, Rafael, Otelló, Fridolin, Benjamin, Brendon, Marcell, Lándor, Gobert, Nelzon, Flórián, Patrik, Csongor, Misel

A Dombi vezeték névhez milyen lány és fiú kereszt nevet ajánlotok?

Legjobb válasz: Ismerek egy Dombi Orsolyát,az szerintem nem rossz. Rudolf meg az olimpiai bajnokunk kajakban :) Nem tudom konkrétan milyen nevekre gondolsz,régi,új,hosszú,rövid,népszerû,nem gyakori? Adj egy kis segítséget mik tetszenek!

Ismerek egy Dombi Orsolyát, az szerintem nem rossz. Rudolf meg az olimpiai bajnokunk kajakban :) Nem tudom konkrétan milyen nevekre gondolsz, régi, új, hosszú, rövid, népszerû, nem gyakori? Adj egy kis segítséget mik tetszenek!
Dombi tibor pl ?
Amira, Lara, Liliána, Léna Bence, Bálint, Noel,
A kérdező hozzászólása: Leginkább a régebbi magyar nevekre gondoltam.De mivel külföldön élek nyitott vagyok mindene. Köszönöm az eddigi válaszokat :)
Rudolf, András, Gábor Réka, Zsófia, Nóra
Dombi Gréta Dombi Dávid ismerõseim (unokatesók)
A Dombi Magdolna és Dombi Domonkos jutott egybõl eszembe. Milyen neveket szeretnétek? Gyakori, ismert, magyaros, külföldies, régi, felkapott? Egyedül az I-vel kezdõdõ keresztneveket nem ajánlom hozzá. ötleteim még Veronika, Krisztina, Mariann, Kristóf, Viktor, Zoltán, Zalán, Vivien, Kinga
A kolléganõm Dombi Adél és egy tündéri lány :) Az õ párja pedig Márton.A Marci nagyon aranyos név szerintem.
úgy gondoltam hogy bedob elé egy nevet, ami rövidebb és tetszik neki :) mert ehhez rövid név nagyon nem passzol, mert maga a vezetéknév is rövid :)
Dombi Alexandrina? Hát ez rémes, már ne haragudj :D Még kimondani is nehéz.
nekem alapvetõen nagyon tetszik a Szilvia és az Emma név, meg még jó pár :) ) de egy kis segítség tényleg jó lenne. pl. nálam (most vagyok 28 hetes) szabály, hogy olyan legyen amit külföldön is megértenek. nem tudom miért, de ilyet segítenék. na meg nem nagyon tetszenek az olyan nevek mint a Vanessza vagy ami kicsit "csicsás" neked van valami ilyen "háplid"?
Nagyon szuper vezetéknév, mert szinte minden illik hozzá :) Lány nevek közül szerintem ezek illenének: Adria, Alexandrina, Anasztázia, Felícia, Gemma, Jusztina, Karina, Tercia, Viktória Fiú nevek: Henrik, Olivér, Patrik, Teodor (Teo), Zalán Remélem tudtam segíteni :)
Mivel i-re végzõdik, olyan keresztnevet adnék ami becézve szintén i-re végzõdik. Pl: Gabi, Zoli Tibi is jó v. Kriszti, Évi, Ági, Andi persze lehet modernebbet is, csak pl-nak szántam.

Nektek a milyen lány és fiú nevek tetszenek a legjobban?

Legjobb válasz: Fiú: makaróni lány:lingvini

Fiú: makaróni lány:lingvini
Fiú: Álmos, Örs Lány: Anikó, Anett
Fiú: Ádám, Tamás, Kristóf Lány:Dalma
Lány nevek: Fruzsina, Hanna, Eszter Fiú nevek: Krisztián, Ádám, Dávid
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)
Lány: Eugénia, Fiù: Bence Levente Zsombor :)

Érdekelne, hogy nektek milyen lány ill. fiú nevek tetszenek? (Kistesókám lesz és érdekel a vélemény) Nekem a Tamás és a Bella név tetszik.

Legjobb válasz: Nekem négy lányom van :-) Nikol , Eszter , Laura , Fatima ha fiam lenne tuti Barnabás lenne .. vagy Botond :-) 35.N

Nekem négy lányom van :-) Nikol , Eszter , Laura , Fatima ha fiam lenne tuti Barnabás lenne .. vagy Botond :-) 35.N
KISLÁNYOM:HANNA DE TETSZETT MÉG A LARA.LAURA.MIRA.PETRA, LILLI FIÚ:PATRIK, KRISZTIÁN,
Annabella, Krisztina, Julianna, Enikõ, Anita, Viola, Hanna, Réka, Tímea Énok, Péter, Balázs
Izabella, Noémi Dániel (fiam neve:) )Krisztián, Noel
Fiúnév: Milán, Gergely, Levente, Ákos, Olivér. Lánynév: Lejla, Réka, Rebeka, Kinga, Hanga, Léna, Miléna, Gerda, Zsófia, Boglárka, Borbála, Lotti, Vanessza, Anna, Georgina. Ez mind nagyon tetszik! :D
Dóra, Balázs, Gabriella
fiú: Márk(így hívják a kicsikémet), Patrik lány: Bianka, Klaudia, Olívia
Lánynevek: Zendaya, Selena, Demitra, Sydney Fiúnevek: Áron, Ákos, Dylan, Chad
Fiú:Barnabás, Roland, Donát, Gergõ, Martin, Levente, Bálint, Bence, Olivér, Zoltán, Ármin, Benedek Lány:Petra, Ráhel, Rebeka, Dóra
A Tamás széép :) )) A Bella nem annyira, az olyan hercegnõs :DDD Lánynak tetszik a Kitti
Tamás a párom neve is nekem tetszik:) Álmos, Dominik, Iván, Zsombor, Zalán Zselyke, Zoé, Nola, Olívia
Fiú : Örs, Albert, Aladin, Álmos, Koppány Lány: Boróka, Emõke, Ida,
Szép név a Tamás és a Bella is. Nekem tetszik Olivér, Márton, Ágoston, Sára, Anna, Bíbor
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat;))
Kislányom Mira, Kiara, Kíra, Mirtill Fiú név közül meg a Barnabás (igazából a Barni becézése tetszik)
Noémi, Debóra, Regina, Réka, Rebeka, Maja, Emma, Dorina Patrik, Martin, Kevin
Fiú: Márk, Mihály Lány: Lili, Virág
Hedda, Nanetta, Ninette, Száva
Angelika
Blanka, Emma
Délia
Kedves utolsó! "amiben nincs r betû"... ezt jól felsoroltad :D
Kincsõ, Csenge, Bojána, Hanna, Lilien......És még rengeteg:) ))
Lilla
Lia
Zoé, Hanna, Nadin, Noa, Míra, Léna :) nekem ezek a kedvenc neveim, és szerintem nem túl gyakoriak :)
Rebeka, Renáta, Rita, Réka.
Amálka
Jella, Jozefina, Jetta De attól is függ, hogy hangzik a vezetéknévvel együtt.
Legyen Jobejt Jedfor.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) az apuka nem tudja kimondani "r" betüt és ezért kizáró ok:)
Zoé?
Tünde Anna Kata Enikõ Lilla Diána Lotti Lia Tilda Hanna Linda Júlia Lilián Tímea sajnos több nem jutott eszembe
Édua :)
Lakatos Nintendó
ha nem jut értelmes az eszedbe, akkor inkább ne írj semmit... :/
Abigél Aina Aida Aletta Amina Berill Violett Villõ Ramóna Roxána Dominika Felícia Flanna
Valentina
Dalma, Paloma vagy Palóma nem tudom a magyarba hogy jó de egy sorozatba Paloma volt az egyik lány és nagyon megtetszett a név am a Romina is nagyon jó csak ugye r betûs.
Klaudia, Zsuzsanna, Zselyke, Violetta, Zille, Anita, Amália, Amélia, Alexa, Alíz, Alfonzia, Alicia, Allegra, Annabelle Nekem az utolsó kettõ a kedvencem :)
Éva, Mónika, Anna, Júlia, Emese, Klaudia, Tímea, Melinda
Áhh, Varró Rózsa :D
A nincs benne r betû kikötést elég sokan nem tudják értelmezni:D Gondolom valami olyan vezetéknevük van, amiben van r, és az furán hangzana, hogy Varró Rita, vagy nem tudják kimondani a r betût :D
Pamina
Nem tudják kimondani az R betût ? Vagy mi a baj vele ? Nekem a Lia tetszik ezek közül.
Ha nekem lányom lesz a Johanna Léna nevet kapja majd
Gondolom a vezeték név olyan, ami miatt nem akarnak r betût bele. Amúgy: Neszta
Anna:D
Írták már, de a Zoé, imádom ezt a nevet.
Vanessza
Elza
Judit, Klaudia, Amina
Alina, Lotti, Liána, Liliána, Csenge, Fiametta (olasz eredetû), Bolda, Villõ...
Galatea? Bár van benne R betû, de nekem nagyon tetszik, az Indira név is.
Roberta, Roxána, Ramóna, Esmeralda, Rita
Léna. biztos raccsolnak, és nem akarják, h félreértsék a gyerek nevét, ha valahol kérdezik :P
Végül mi lett? :)

Az Asztalos vezeték névhez milyen lány és fiú nevek illenek?

Legjobb válasz: Szerintem is illik, hozzá az Anna név, nekem is nagyon tetszik az Anna és a Panna is de nekünk nem megy a vezetéknévhez viszont az Asztaloshoz illik, Boldog babavárást, 22 hetes kismama:)

Szerintem is illik, hozzá az Anna név, nekem is nagyon tetszik az Anna és a Panna is de nekünk nem megy a vezetéknévhez viszont az Asztaloshoz illik, Boldog babavárást, 22 hetes kismama:)
Nóra, Laura, Noémi, Tünde, Eszter Tamás, Benedek, Barnabás, Norbert
Asztalos Máté Asztalos Lívia Asztalos Benjamin Asztalos Boglárka
Én ismerek egy Asztalos Ellát.
Szia! Fiúnevek közül szerintem jó hozzá a Noel. Lánynevek közül nekem a Lilla tetszene hozzá.
A kérdező hozzászólása: Vicces mert a férjem Asztalos Sándor :-))))
12:52-es vagyok ismét. A magyar alatt nem muszáj régi magyar nevet érteni, inkább olyat, ami már megszokott, nem annyira külföldies. Pl Kloét nem adnék, de Alexandrát igen. Brendont nem, de Márkot igen. Azt hiszem, így érthetõbb vagyok, mint az imént. :) Nekem ezek tetszenek: Balázs, Bálint, Ákos, Dávid, Viktor, Róbert, Norbert, Milán, Krisztián, Csaba Anna, Hanna, Olívia, Petra Nem adnék továbbá s, sz, zs kezdetû keresztnevet sem. Csúnya, amikor összeolvad. Pl Asztalos Zsanett v Asztalos Szabolcs, Asztalos Simon.
Magas: e, é, i, í, ö, õ, ü, û Mély: a, á, o, ó, u, ú Példa: magasra: egéröklû tiszt, mélyre: uborka, háború Én így tanultam. :) Vegyes az, amiben ez is, az is szerepel. Pl Bernadett Én amúgy magyar keresztnevet adnék, és mély v vegyes hangrendût.
A kérdező hozzászólása: köszi sok név tetszik a férjemnek is tetszett az Anna, de milyenek a magas hangrendûek?
Szinte bármi illik hozzá. Én biztos, hogy magas hangrendû nevet választanék, de az is jó megoldás, ha találsz valamit, ami "A"-val kezdõdik.
Alexandra, Attila Fanni, Levente
Szia! Én ismerek egy Asztalos Annát, fiú név nem jut eszembe.
Én nekem az Asztalos Panna tetszik! :) Egy ismerõsömet Asztalos Panna Letícia-nak hívják, és szerintem ez gyönyörû!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!