Találatok a következő kifejezésre: Milyen kutyus bernáthegyi (1 db)

Milyen kutyus a bernáthegyi?

Szereti a gyerekeket? Mennyire nehéz a nevelése? Meg lehet tanítani pl. arra, hogy póráz nélkül sétálva is mellettem menjen, és akkor szaladgáljon el, ha engedem neki? Mennyire szófogadó?

Legjobb válasz: Szia! Nagyon gyermekszeretõ, ragaszkodó, hát a miénk szófogadó, mindig bújik oda, nagyon kedves állat

Szia! Nagyon gyermekszeretõ, ragaszkodó, hát a miénk szófogadó, mindig bújik oda, nagyon kedves állat
Szia! Nagyon okosak a bernáthegyik és szófogadóak. Nekünk van 1 fiú és 1 lány is. Érdekes, a fiú nagyon nyugodt, nagyon érti h mit mondok neki, akár még beszélgetni is lehet vele :-D és még a nézésembõl is megérti h mit szabad és mit nem.A kislány annyira örökmozgó, h nem lehet lelõni.Õt viszont nehezebb volt azokra az egyszerû dolgokra megtanítani, h ülsz, fekszik. Ja meg azt is h ne nyálazzon nyakig össze meg ne ugráljon, mikor jövünk.De mindig felkap vmit a szájába (falevél, ág, madzag, rongy stb, amit szétszed) és úgy kisér a bejáratig. :-D Hihetetlen kis szédült... És a nagykutyába is simán beleköt és veszekednek. De annyira szereti ha játszunk vele, meg olyankor állandóan bújik, még a kezemet is kiveszi a zsebembõl, olyan kis édes!Velünk is képes veszekedni, ha már a kezünkben van a kajájuk, és tegyük már le eléjük.:-D Én imádom õket!Azzal volt bajunk, h erdõ mellett lakunk, vannak szomszéd kutyák és mindig mentek bandázni vagy csámborogni az erdõbe, De tettünk fel villanypásztort, kb egykét 7ig mûködött, de ezalatt úgy megszokták, h mostmár ki sem mennek. Amúgy nagyon jó házõrzõk. Bocsi h kisebb regényt írtam... :-D
Nekünk is van egy bernáthegyik. Nagyon játékos, barátságos, imádja ha nyúzzák, nagyon jófej kutya nekem az tetszik benne, hogy mikor alszik:horkol és mikor szimatol akkor röfög mint egy malac:D, nagyon bújós fajta Én beleszerettem ebbe a fajtába:D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi lehet a baj?

Coton de Tulear kutyám fejénél megjelent egy pattanás szerű valami, de nem az. Hétfőn visszük az orvoshoz, mert kicsit levert, de ettől függetlenül ugyanolyan játékos, mint mindig. Mi lehet a baj?
13 éves

5

Csak az én kutyámnak száraz az orra alvás közben?

Amikor ébren van akkor rendesen nedves és hideg, de ha alszik akkor száraz és meleg.1 éves kan kutya és kiskora óta így van, gondolom akkor nem beteg?

3

Szerintetek melyiket válasszam? A francia buldogot vagy a dalmatát? Lakásban szeretném tartani, de van kert is

10

Akiket nem engednek szabadon?

Csak érdekelne a véleményetek, mit gondoltok arról, ha egy kutyát úgy tartanak, hogy soha nem lehet szabadon, nem csatangolhat a parkban, vagy máshol. Nem találkozhat más kutyákkal úgymond "kontroll nélkül". Ezek a kutyák hátrányban vannak, a többiekhez képest? Vagy kevesebbet tanulnak? Bocsi, nem tudom ennél jobban megfogalmazni.
Ha valakinek van konkrét véleménye a dologról, azt szívesen fogadnám, érdekelne.

10

Árész vagy Dante?

Husky vagy német juhász kutyusnak név.

7

Hogyan taníthatnám meg a felnőtt kutyáimat, hogy ne húzzanak sétakor?

Két menhelyről befogadott kutyám van, 1 vizsla és egy tacskó keverék. Mindkettő felnőttként került hozzám, s nem tudnak azóta sem sétálni, nagyon húznak. Hogyan taníthatám meg őket normálisan sétálni?

6

Amstaff Pitbull tartók így szabályosan engedem el a kutyám?

Van egy 1,5 éves amstaffom elég önfejű és nem mindig jön vissza volt,hogy ha rámorogta ő vissza és egymásnak is ugrottak.Ezért mindig pórázon sétáltatom.Olyat lehet,hogy szájkosárral elengedem?Úgy senkit sem tud még véletlenül sem megharapni és nem szólhatnak semmit hisz ott a szájkosár rajta.

11

Szeretnék egy Bichon Bolognese/Frisé kutyus. Akinek van az letudj írni a tapasztalatait illetve melyiket ajánljátok jobban? Nem ez az első kutyusom és tudok rá felügyelni kioktatást nem kérek! Illetve honnan lehet venni, mennyiért tenyésztőtől.

2

Lessz valami baja kis ktyámnak ha 1 alkalommal nem kutyasamponnal fürdetem meg hanem sima emberi tusfürdővel vagy saponnal?

6

Yorki ehet diót?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!