Találatok a következő kifejezésre: Milyen kutyus bernáthegyi (1 db)

Milyen kutyus a bernáthegyi?

Szereti a gyerekeket? Mennyire nehéz a nevelése? Meg lehet tanítani pl. arra, hogy póráz nélkül sétálva is mellettem menjen, és akkor szaladgáljon el, ha engedem neki? Mennyire szófogadó?

Legjobb válasz: Szia! Nagyon gyermekszeretõ, ragaszkodó, hát a miénk szófogadó, mindig bújik oda, nagyon kedves állat

Szia! Nagyon gyermekszeretõ, ragaszkodó, hát a miénk szófogadó, mindig bújik oda, nagyon kedves állat
Szia! Nagyon okosak a bernáthegyik és szófogadóak. Nekünk van 1 fiú és 1 lány is. Érdekes, a fiú nagyon nyugodt, nagyon érti h mit mondok neki, akár még beszélgetni is lehet vele :-D és még a nézésembõl is megérti h mit szabad és mit nem.A kislány annyira örökmozgó, h nem lehet lelõni.Õt viszont nehezebb volt azokra az egyszerû dolgokra megtanítani, h ülsz, fekszik. Ja meg azt is h ne nyálazzon nyakig össze meg ne ugráljon, mikor jövünk.De mindig felkap vmit a szájába (falevél, ág, madzag, rongy stb, amit szétszed) és úgy kisér a bejáratig. :-D Hihetetlen kis szédült... És a nagykutyába is simán beleköt és veszekednek. De annyira szereti ha játszunk vele, meg olyankor állandóan bújik, még a kezemet is kiveszi a zsebembõl, olyan kis édes!Velünk is képes veszekedni, ha már a kezünkben van a kajájuk, és tegyük már le eléjük.:-D Én imádom õket!Azzal volt bajunk, h erdõ mellett lakunk, vannak szomszéd kutyák és mindig mentek bandázni vagy csámborogni az erdõbe, De tettünk fel villanypásztort, kb egykét 7ig mûködött, de ezalatt úgy megszokták, h mostmár ki sem mennek. Amúgy nagyon jó házõrzõk. Bocsi h kisebb regényt írtam... :-D
Nekünk is van egy bernáthegyik. Nagyon játékos, barátságos, imádja ha nyúzzák, nagyon jófej kutya nekem az tetszik benne, hogy mikor alszik:horkol és mikor szimatol akkor röfög mint egy malac:D, nagyon bújós fajta Én beleszerettem ebbe a fajtába:D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy 6 hónapos törpe tacskót mivel etessem? Mit ehet?

Múltkorában kaptak a testvéremék egy rövid szőrű törpe tacskót. Most jelenleg száraz táppal eteti (ropi) amit vízbe áztat. Ezt az információt az orvostól és profi tenyésztőktől kapta. Szerintem ez nem normális. Szegény kutya egész életében száraz tápon kell hogy éljen? A másik, hogy az orvos még azt is mondta, hogy ne változtassák meg a tápot, mert hasmenése lesz a kutyának. Most Royal Canint kap. Szerintem ez szigorú egy 6 hónapos kutyának. Csak normális, tapasztalt válaszokat kérek! Előre is köszönöm.

3

Gödöllői kastély kertjébe lehet kutyát bevinni?

3

Ha a kutya vonyít a gazdája után akkor mit kell vele csinálni?

3 éves kistestű kutyáról van szó, anyukám a gazdája és sajnos nem ő tölti be a falkavezér szerepét sem, ha pedig elmegy itthonról a kutya vonyít utána.
Így van ez most is, és arra lennék kíváncsi,hogy mit csináljak vele?Ne foglalkozzak vele és vonyítson csak, vagy szóljak rá?(egy idő után magától is abbahagyja, később pedig újra rákezd)
A foglalkoztatásomon nem igazán akar részt venni, rövid ideig le tudom kötni a figyelmét, de én sem lehetek vele egész nap, és ha nem foglalkozok vele rögtön rohan a kapuhoz, és várja anyukám érkezését.

3

Hány éves kortól lehet kutyás sportban versenyezni?

Már mint nem a kutya korát kérdezem :)

6

Erről mi a véleményetek? Normális ez? !? !?

http://hajduboszormeny.olx.hu/bordeaux-i-dog-kiskutyak-aron-..

6

Hogyan tudnám kiirtani a darazsakat, milyen szer van, ami hatásos ellenük, de a kutyának nem árt?

1

Hogyan irthatom ki a rüheket, bolhákat?

Befogadtam egy kóbor kiskutyát, nagyon rühes és bolhás, mivel lehet ezt kezelni? Olyan kéne ami fürdetés nélkül használható, mert nagyon fél a hajszárítótól, és nem akarom, hogy megharapjon. Állatorvos nagyon messze van tőlünk, hívtam, de csak egy hét múlva tudna kijönni, addig nem akarom hagyni.

3

Van ilyen fajta?

Kíváncsi lennék van-e olyan fajta, amelyik nem igazán igényel szellemi fárasztást, ugyanakkor bír mozogni (tehát el lehet vele menni túrázni pl.), viszont nem szedi szét a lakást, ha 1-2 napig nem megyünk sétálni.

Csupán kíváncsi vagyok, hogy létezik-e ilyen fajta.

12

Õsszel kell kullancs elleni csepp?

Tegnap vettem az állatorvostól a kutyámnak cseppet a kullancs ellen (1 hónapig jó)
Jövő hónapban kell venni vagy akkor már nem lesznek kullancsok? Télen is vegyek?

9

Mi a gond a szaporítással?

Talán van olyan törvény ami tiltja?
Egy nőstény kutya élete akkor lesz boldog ha kölyköket is nevel. Ha a gazdája el tudja ajándékozni a kölyköket akkor magánügy. Aki minőségi ebet szeretne az menjen tenyésztőhöz vásárolni!

19

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!