Találatok a következő kifejezésre: Milyen kutyafajták kisgyermekes családba (1 db)

Milyen kutyafajták valók kisgyermekes családba?

Legjobb válasz: Kistetû meg nagytestû is lehet. Én ajánlom a westie-t a yorkshire terrier-t különbözõ bichonokat (havanese, bolognese, frise). Nagytestûnek: Skótjuhász, bernáthegyi. Többet most nem tok. Itt is körülnézhetsz: www.kutya.hu

Kistetû meg nagytestû is lehet. Én ajánlom a westie-t a yorkshire terrier-t különbözõ bichonokat (havanese, bolognese, frise). Nagytestûnek: Skótjuhász, bernáthegyi. Többet most nem tok. Itt is körülnézhetsz: http://www.kutya.hu
csak nyugodt kutya pl Pakingi palita berni pásztor hászki német juhász
Szerintem gyermekes családba a bichon kutyafajta való.
Nem feltétlenül a bichon. Kérdés, hogy panel vagy családi ház. Panelba mehet nyugodtan a Bichon is, Bolognase, Pincsi(bár õket idegbetegnek tartom), spániel(a legjobbak), tacskó, mopsz, francia v. angol bulldog. Családiba: bernáthegyi, berni pásztor, németjuhász, husky, malamut, spániel is mehet kertbe. Nagy kutyát is nyugodtan leeht venni gyerek mellé, ha együtt nõnek fel, akkor a gyerek lesz a kutya a mindene. A legmegfelelõbb talán a spániel, méretileg is, nem is kicsi, nem is nagy és okosak, ami a elgjobb bennük imádják a gyerekeket. Vagy még talán a Beagle is jó választás.
nekem egy bobtail-om volt az egy igazi babysitter nyugodt, játékos, barátságos és még 10 éves korában is olyan kedves és pajkos, mint egy kölyökkutya gyerekeseknek nagyon nagyon ajánlom
A legjobb a BERNÁTHEGYI!!:) )))) csodálatos családi kutya, ja és nem eszik annyit mint gondolná az ember!
Szerintem a Berni pásztor:) http://www.kutya.hu/9911/images/10.jpg vagy valamilyen kistestû, pl.:Cavalier King Charles spániel: http://www.puppyparadise.com/images/Breeds/cavalier_king_cha.. Pekingi palotakutya: http://www.dogsnevelde.lapunk.hu/tarhely/dogsnevelde/kepek/5.. Tibeti spániel: http://tibetikutyak.lapunk.hu/tarhely/tibetikutyak/galeria/k.. Magyar vizsla: http://www.tihany-vizsla.de/photogallery/tami_ecke.jpg Én a Golden retrievert vagy a Berni pásztort vagy a Magyar vizslát ajánlanám:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Junior kutya kiállításon kaphat a CAJC mellett BOB-ot is?

1

A kutyám hasán a szőrt leborotválták már 2 hónapja mert ultrahangozták de nem akar nőni neki szinte allig nőt. Hogyan gyorsíthatom meg a növekedést, mire fog kinőni és miért ilyen lassú a növés?

mert itt vannak a hidegek és félek hogy megfázik felfázik. be nem hozhatom.

4

Van egy 4 hónapos németjuhászom, a fülei még nem állnak fel. Mi lehet a baj? Vagy még kell nőjön?

Házi koszttal etetem egy kis vitaminos táppal vegyítve.4 hónapos szuka,de a fülei még nem állnak fel,pedig láttam már 3 hónapost is aminek fel voltak állva.Valami baja lehet,vagy még van ideje?

5

Tényleg vannak olyan fanatikusak akik rengeteg kiállításra elhordják a kutyáikat?

Beszélgettem egy öreg emberrel aki azt mondta, hogy 2 kan kutyájának 72-72 eredménye van. Mi értelme ennek? Ez rengeteg pénz nem? Megéri?

16

Ti a helyemben melyik kutyat vallasztanatok?

A westiet vagy a yorkshire terriert? Vagy tudtok valami mas kistestu kutyat?

7

Kerekes kutyaszán?

Tényleg létezik olyan kerekes kutyaszán ami betonon homokon füvön is megy? Ha igen küldjetek linket! Vagy videó is jó!

2

Patella műtét után mikortól terhelhető a láb?

Kertes házban élek,jelenleg benn van velem a kutya.

7

Felnőtt Labrador szinte mindent szétrág illetve megrongál. Mit lehetne tenni ellene?

Van két felnőtt Labrador Retriever kuyánk (kan és szuka). Menhelyről lettek hozva (kb. 5 évesek voltak, de nem tudták ott sem megmondani). Két éve vannak nálunk. Kb. 500 m2-en területen szabadon mozoghatnak (nincsenek láncon). Kb. 1 éve a kan elkezdte szltrágni a gyümölcsfákat. Ami az ő térfelükön van, azt akkurátusan legallyazta. Két hete a kutya a kutyaháznak is nekilátott. Minden nap egy újabb elemet rág le róla és aztán azt rágcsálja. Hetente több alkalommal is kap rágnivalót, de ennek ellenére mégis rongál. A ház oldalán a lábazatnál a vakolatot meg a karmaival bontja szét. A kislányaink naponta játszanak velük. A szuka az nem, de a kan az folyamatosan kárt okoz :( Már rég visszavittem volna a menhelyre, de a lányok nagyon ragaszkodnak hozzá...

10

Engedelmes vizsgával kapcsolatban tudnátok segíteni?

Sziasztok!

9

Hogyan tudom lebeszélni a szaporításról?

Kölyökkutyám van, ahogy a környékemen többeknek is. Mindennap összejárunk, játszanak az ebek. Van egy nagyon szép amstaff, 5 hónapos szuka. A gazdája "ork", de a normálisabb fajtából, kivéve, hogy már most szaporításon gondolkozik. Állítólag lakik nem messze valami súlyhúzó verseny győztes amstaff kan, és velük akarja (őket nem ismerem). Hiába magyaráztam neki, hogy miért nem kéne, csak a klasszikus indokokat mondja: sokan mondták, hogy kell nekik kiskutya, milyen cukik lesznek, az ő szukája jó anya lesz.

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!