Találatok a következő kifejezésre: Milyen kutyafajták kisgyermekes (1 db)

Milyen kutyafajták valók kisgyermekes családba?

Legjobb válasz: Kistetû meg nagytestû is lehet. Én ajánlom a westie-t a yorkshire terrier-t különbözõ bichonokat (havanese, bolognese, frise). Nagytestûnek: Skótjuhász, bernáthegyi. Többet most nem tok. Itt is körülnézhetsz: www.kutya.hu

Kistetû meg nagytestû is lehet. Én ajánlom a westie-t a yorkshire terrier-t különbözõ bichonokat (havanese, bolognese, frise). Nagytestûnek: Skótjuhász, bernáthegyi. Többet most nem tok. Itt is körülnézhetsz: http://www.kutya.hu
csak nyugodt kutya pl Pakingi palita berni pásztor hászki német juhász
Szerintem gyermekes családba a bichon kutyafajta való.
Nem feltétlenül a bichon. Kérdés, hogy panel vagy családi ház. Panelba mehet nyugodtan a Bichon is, Bolognase, Pincsi(bár õket idegbetegnek tartom), spániel(a legjobbak), tacskó, mopsz, francia v. angol bulldog. Családiba: bernáthegyi, berni pásztor, németjuhász, husky, malamut, spániel is mehet kertbe. Nagy kutyát is nyugodtan leeht venni gyerek mellé, ha együtt nõnek fel, akkor a gyerek lesz a kutya a mindene. A legmegfelelõbb talán a spániel, méretileg is, nem is kicsi, nem is nagy és okosak, ami a elgjobb bennük imádják a gyerekeket. Vagy még talán a Beagle is jó választás.
nekem egy bobtail-om volt az egy igazi babysitter nyugodt, játékos, barátságos és még 10 éves korában is olyan kedves és pajkos, mint egy kölyökkutya gyerekeseknek nagyon nagyon ajánlom
A legjobb a BERNÁTHEGYI!!:) )))) csodálatos családi kutya, ja és nem eszik annyit mint gondolná az ember!
Szerintem a Berni pásztor:) http://www.kutya.hu/9911/images/10.jpg vagy valamilyen kistestû, pl.:Cavalier King Charles spániel: http://www.puppyparadise.com/images/Breeds/cavalier_king_cha.. Pekingi palotakutya: http://www.dogsnevelde.lapunk.hu/tarhely/dogsnevelde/kepek/5.. Tibeti spániel: http://tibetikutyak.lapunk.hu/tarhely/tibetikutyak/galeria/k.. Magyar vizsla: http://www.tihany-vizsla.de/photogallery/tami_ecke.jpg Én a Golden retrievert vagy a Berni pásztort vagy a Magyar vizslát ajánlanám:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A kutyám folyton szart eszik. Mit csináljak?

Nagyon nagy udvarunk van és minden szomszédnál van tömérdek macska és folyton hozzánk járnak szarni amit a kutyám meg is eszi. Nincs éheztetve yorki bichon mix. Mit tegyek hogy ne egye meg??

7

Fehér németjuhász?

Ma már soha nem születik fehér kölyök egy alomban, vagy csak nem verik nagydobra?
Németjuhász alomról beszélek, tudom, hogy a svájci fehér néven fut hivatalosan. De arra lennék kíváncsi, hogy valóban nem fordul-e ma már elő normál nj alomban.... mint pl a fehér boxerek... nem kívánatosak és mégis mindig előjön ez a szín...

8

A kölyökkutyát megtámadhatják patkányok?

Egy hat hetes labradorról lenne szó. Néha szoktam látni a kertben patkányt. Nincs tele a kert, de néha azért lehet látni egyet. Lehet valami probléma belőle? Azt tudom, hogy a csirkéket megeszik. A kutyával mi a helyzet?

12

Milyen kutyákat ajánlotok panelházba?

nagyon szeretnék kutyát és nem tudom hogy panel házba milyen fajtát lehetne tartani.Légyszi segítsetek!

13

A barf az oka ennek?

1 hete etetem a kutyámat a barf szerint.Csirke farhátat/nyakat/mellett/szivet és egy kis májat kapott répával és lazac olajjal.Viszont csütörtökön hasmenése lett és vasárnapig tartott.Azóta újra tápot kap és semmi baja a székletének...álljak vissza a tápra?(10 hónapos,máltai selyem)

8

Mennyit igényel egy fiatal kutya?

Másfél éves a kutyám, shar pei, németjuhász, és tacskó keverék. Panelba lakunk, kistestű magsabb kicsit a tacskóknál, és hosszabb jóval. Mennyi lehet a szabadban az igénye? nagyon sokat játszik itthon, a nagyobb séta és lenti játék után mindig sokat alszik. Mennyit kellene lent lenni vele egy nap? Délutánonként viszont 3-4 órákat alszik egy huzamban ez egészséges? Nem kellene többet mozognia ilyen fiatalon? Este meg folyton játszahatnéka van. Biológiai órája másképp jár, mint nekünk? Hogy kéne át állítani, hogy egy időben aludjunk, és délután játszon este helyett?

3

Melyik viteamint adjam a kölyök 9hónapos kutyámnak amiben van zöldkagyló kivonat. Ha valaki otthon van a témában melyiket ajánlja nekem. Márka, kiszerelés?

9

Magyar vizsla kutya mennyire tartható idős néni közelében?

A párom mamájánál élünk és érdekelne, hogy mennyire lehet arra nevelni, hogy a mamát ne lökje föl nagy örömében?

5

Lehet göndör szőre egy törpe schnauzernek? Vagy ha göndör, akkor nem fajtatiszta?

9

Tenyésztő miért ellenzi az ivartalanítást?

Biztos, hogy megvan mindkettőnek az előnye és a hátránya is... de kicsit ledöbbentem, mikor egy tenyésztő azt mondta, hogy ha ivartalaníttatni szeretné valaki a kölyköt, amit venni szeretne, akkor nem adja el! Én ezt annyira nem értem....

15

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!