Találatok a következő kifejezésre: Milyen kutyát cica mellett (2 db)

Milyen kutyát lehet cica mellett és lakásban tartani?

Legjobb válasz: Tesomeknal 2 macska melett egy yorkie van, tok jol kijonnek. Szval sztem kb. ilyen kaliberu kutyak.

Tesomeknal 2 macska melett egy yorkie van, tok jol kijonnek. Szval sztem kb. ilyen kaliberu kutyak.
Nem lesz sok még a kutya is? Ráadásul amcska féltékeny lessz, mert a blükit viszed sétátltatni õ meg be van zárva.Én a helyedben nem szereznék be mellé másik állatot.amúgy tök mindegy, hogy melyiket, minél kisebb annál jobb egy lakásban.Vigyázz a MINi mindennel mert nem létezik mini yorki stb.Azok mind génhibásak a jobb tenéysztõk abba is hagyják a pároztatáukat hogyha minit szül, mivel olyan kényesek a legtöbbjük hamar el is pusztul.minden fajtának meg van a maga marmagassága, a többi már génhibás és kényes.

Akiknél van kisállat (kutya, cica, stb. ) kisgyerek, baba mellett, milyen a "viszonyuk"? (A kicsinek és a házi kedvencnek? )

Legjobb válasz: Spánielem van, imádják egymást a 18 hós fiammal, bár mostanában ütögeti, úgyhogy vigyázok azért. Ha hazamegyünk a gyerekhez megy elõször.

Spánielem van, imádják egymást a 18 hós fiammal, bár mostanában ütögeti, úgyhogy vigyázok azért. Ha hazamegyünk a gyerekhez megy elõször.
Nekünk cica (3) és kutya (2)is van. 13 hónapos a kisfiam, a kutyákkal nagyon jól kijön, simizi, ölelgeti õket, a cicákkal már nem ilyen könnyû a dolga. Azokat csak ûzi állandóan, nagy ritkán engedik, hogy õket is megsimogassa. :) Mindegyik kinti állat, ezért alapos tisztálkodás követi a nagy szeretgetéseket. A kutyák odáig vannak a gyerekért. (persze szigorúan csak felnõtt felügyelete mellett. :)
Nekem van egy nem túl barátságos cicám (nem szereti az idegeneket). A babával egyenlõre nem foglalkozik, néha megszaglássza, de igazából úgy csinál mintha nem is lenne. Amikor hazajöttünk a kórházból, félt tõle a cica mert nem volt ilyen nagy hanghoz szokva, ha sírt a ksilányom akkor a cica elbújt... mostmár megszokta a hangját. Én azért kicsit tartok tõle mi lesz ha a kislányom elkezd kúszni, mászni, menni, hogy mi lesz... nem hinném, hogy jól viselné a macsek ha mondjuk meghúznák a szõrét (az én cicám már elég öreg nem bírja jól a nyaggatást). De ha véletlenül úgy fogjuk megítélni, hogy bántja/bántaná a babát akkor a cicának sajnos költöznie kell az anyukámékhoz (nincs kertünk tehát kizárni nem tudnám).
Egy macsekkal rendelkezünk, bejárhat a lakásba, de természetesen nem mindenhová. Amikor hazajöttünk a kórházból, érzte, hogy valami más lett, mint volt, majd' két hónapig a szoba küszöbén feküdt. Aztán megszokta, hogy többen lettünk. Ahogy mászni kezdett a lányom, természetesen útjába került a maccs is, de nem tépte meg, lassacskán megtanulta simogatni. Már 13hós a lányom, imádja a cicát, rohan utána, megsimogatja. A macsek meg csak akkor szalad el elõle, ha a lányom örömében sikítva rohan felé. Szóval jól elvannak egymással.
Sok kutya és cica is van , a kutyák kifejezetten rajonganak érte , a babám 6 hónapos. Néha besikeredik egy szõrhúzás simi helyet de igyekszem odafigyelni nehogy fájdalmat okozzon az állatoknak. Nagyon szereti a kislányom Õket, mindig hatalmas mosollyal gagyog nekik és nyúl feléjük.A siker attól függ volt e húzósabb simi az elmúlt pár órában, ha volt messzirõl csóválnak ha nem akkor mennek és bújnak. Öröm nézni Õket !
2 macskánk van, imádják a gyerekeket. Ha a gyerekek leülnek mesét nézni a macskák az ölükbe fekszenek. Ha valamelyik elalszik a kanapén a macska melléfekszik. Pedig a gyerekek néha bizony nem kímélik õket, leleményes fiam a múltkor a párnahuzatába tette a macskát. De az állatok határozottan többet engednek meg a gyerekeknek.
1 kinti kutányk van. A 14 hos kislányunk imádja Fufikát. Megy és simi-simi, de a kutya tart tole. Vagyis tudja, hogy nem szabad ot bántani. Mult héten megnyalta a kutya a kezét és megkérdezte tole, hogy Mi csiász? Nagyon cuki volt. En szoktam vele ezt játszani, hogy megnyalom az arcát és o meg megkérdezi, hogy mi csiász?
Bent cica, kint kutya lakik velünk. A cica szegény nehezen viseli a kiabáló, hadonászó lányunkat. Néhe engedi megsimogatni magát, még dorombolt is neki, de leginkább elszalad elõle, ami elég frusztráló egy 16hónaposnak. A kutya nagyon szereti és óvja a lánykát, aki már ivott egyszer a kutya vizébõl...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!