Találatok a következő kifejezésre: Milyen kutyát amit lehet kertben (2 db)

Milyen kutyát ajánlatok, amit lehet kertben is tartani, de lakásban is és nem nagyon igényel szőrápolást?

Legjobb válasz: Rövidszõrû kutyák pl.:Tacskó,Labrador,Beagle esetleg rövidszõrû keverékkutya De szerintem a menhelyen nézz utána a gazdira váró kutyák között hogy neked melyik kutya a szimpatikus http://www.illatosut.hu/

Rövidszõrû kutyák pl.:Tacskó, Labrador, Beagle esetleg rövidszõrû keverékkutya De szerintem a menhelyen nézz utána a gazdira váró kutyák között hogy neked melyik kutya a szimpatikus http://www.illatosut.hu/
Szerintem is a labrador vagy még a különbözõ vizslafajták , de én szerintem a magyar vizsla a legcukibb:)
Mire gondolsz, ölebre?mert nem mindegy?
Én nem ajánlom a vadászkutyákat (vizsla, labrador), bár aranyosak és a szõrük tényleg nem igényel sok ápolást. Gyakorlott gazdi kele nekik, aki sokat foglalkozik velük és tudja kezelni ezeket a nagyon önálló és tanulékony fajtákat. Szerintem gondold át, milyen feltételek adottak a kutyatartáshoz és mit vársz még el az állattól (a szõrzetén kívül), akkor sokkal könnyebb választani.
A labrador elég mozgékony, úgyhogy lakótelepi lakásban az olyan, mint elefánt a porcelánboltban. A vizslát még meg lehet szoktatni. Ismerek olyat, aki lakásban tartja. A beagle szeret ásni, azzal az a baj. Én a westit (eówest highland wihte terier) ajánlanám. Igaz szõrösebb, de egyáltalán nem igényel törõdést a szõre.

Milyen kis testű kutyát lehet kint tartani kertben? Ami viszonylag nem túl ugatós fajta.

Legjobb válasz: Aha, a rövid orrú, rövid szõrû, se meleg, se hideget nem bíró, természetben gyakorlatilag életképtelen mopsz biztos bírni fogja a kertet. Kis testû, megfelelõ szõrzettel rendelkezõ(!!!) keverék lehet a megoldás.

Aha, a rövid orrú, rövid szõrû, se meleg, se hideget nem bíró, természetben gyakorlatilag életképtelen mopsz biztos bírni fogja a kertet. Kis testû, megfelelõ szõrzettel rendelkezõ(!!!) keverék lehet a megoldás.
Mopsz
Mopszot szerintem ne mert ha nagyon meleg van légzési problémái lehetnek. Egy menhelyi kiststû keverék viszont remek lehet! :)
A kérdező hozzászólása: A Mopsz szerintem sem való erre az igényre.Azért télen is.háát.Akkor irány a menhely.Méghozzá holnap.:)
kistestû kutyák nem valóak kintre! ha egy menhelyi keverékben gondolkodsz fontos , hogy olyat aminek nagyobb a szõre és kérdezd meg a menhelyen, hogy mennyire bírná kint! mert tavasszal nyáron oké, elég sok kutya, kicsik is jobban szeretnek kint lenni ilyen idõben, de õsszel és télen már nem, fõleg, hogy az utóbbi években elég szélsõségesen hideg volt a tél..
A kérdező hozzászólása: Ha nagyon hideg van akkor természetesen bent lenne velünk.Amugy köszi.
Az elsõ vagyok am csak azért gondoltam a mopszra mert az egyik barátom is kint tartotja õket és már nem azért de segíteni akartam és rögtön lepontoztok :(
Am jó ötlet a menhely mert legalább megmented egy kutyus életét :)
A kérdező hozzászólása: Nem pontoztalak le.Amugy köszi hogy legalább írtál, de vannak olyanok is akik másik kérdésemnél plüsskutyát ajánlottak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!