Találatok a következő kifejezésre: Milyen krémet a csuklómra (2 db)

Milyen krémet használhatok a csuklómra ínhüvelygyulladás esetén? Babát szeretnénk, és félek, ha esetleg most van a beágyazódás, akkor árthat a kisbabának (babakezdeménynek)

Legjobb válasz: Ha félsz a krémekben található cuccoktól, akkor vegyél gyógyászati segédeszközboltban csuklósínt, abban nem tudod úgy megerõltetni a kezed, hogy tovább romoljon az állapota, de tudsz vele rendesen élni, mert az ujjaid szabadon vannak. (hát mondjuk tésztát ne most akarj gyúrni...) Ja, kb 3-4000 forintba kerül, és nincs szavatossági ideje, mint a krémeknek, általában állítható, szóval a családban bárkinek jó, akinek a kézmérete közelít a tiedhez, szóval szerintem hasznos dolog.

Ha félsz a krémekben található cuccoktól, akkor vegyél gyógyászati segédeszközboltban csuklósínt, abban nem tudod úgy megerõltetni a kezed, hogy tovább romoljon az állapota, de tudsz vele rendesen élni, mert az ujjaid szabadon vannak. (hát mondjuk tésztát ne most akarj gyúrni...) Ja, kb 3-4000 forintba kerül, és nincs szavatossági ideje, mint a krémeknek, általában állítható, szóval a családban bárkinek jó, akinek a kézmérete közelít a tiedhez, szóval szerintem hasznos dolog.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippet! egyelõre fáslim volt itthon, azzal tekertem be. De gondoltam, hátha hamarabb lecsillapodik, ha kenegetem...
próbálj ki egy csuklószorítót
flector
Gyógynövényboltokban, és nagyobb áruházakban kapható ördögkarom-krém. Nem egy drága termék, viszont nagyon jó, a 200 ml-es 6-700Ft körül mozog. Jó izületi panaszokra, izomfájdalomra, rheumára. Mellette ajánlom én is a csuklószorítót.
ínhüvelygyulladásod van? amúgy flector elég jó szokott lenni.
Hasonló cipõben járok. Én fáslit használok az elejétõl szerintem ez a legjobb. Krémet nem tudok mondani de egy jó csuklószorító csodákra képes.
te kis álszent, ne verd annyit
Szia! Szerintem ne fáslizd be és a csukló szorítót sem ajnlom mert lehet hogy egy két hétig jó aztán meg egyre erõsebb kell majd és a végén meg majd kijukacc a szigetelõszalagnál én verseny sportoló vagyok és edzõm is megmondta hogy pihentessem meg krémezzem stb. inkább bírd ki az a két hetet aztán meg se fogod érezni! Egy sportoló! Ui: Addig míg pihenteted erõsíts pl. felülés futás biciklizés!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!