Találatok a következő kifejezésre: Milyen krémeket használni terhesség (4 db)

Milyen krém vált be visszerességre? Egyáltalán mit lehet használni terhesség alatt?

Semmi komoly,inkább sepr?vénákról van szó,illetve 1-2 jobban látszó érr?l(nem dudorodik ki,és be sem gyullad).Nem szeretném,ha több lenne,vagy romlana ami van.Mivel a 3.babát várom,és nem szeretnénk többet,elinjekcióztatom majd,amint lehet.Ám addig is szeretnék valami hatásos krémet.

Legjobb válasz: Nem jó arra semmilyen krém, a kompressziós harisnya ami használ. Menj el gyógyászati segédeszközök boltba, elmondod, mid van, ott majd ajánlják a neked valót. Ha nem veszel. Sztem csúnyább lesz. Nekem még a harisnya mellett is romlik az állapota, pedig enyém sem olyan vészes. Ha krémet is akarsz használni: pl. varázsdió krém, vadgesztenye krém, van sokféle a patikában, ott is ajánlanak majd.

Nem jó arra semmilyen krém, a kompressziós harisnya ami használ. Menj el gyógyászati segédeszközök boltba, elmondod, mid van, ott majd ajánlják a neked valót. Ha nem veszel. Sztem csúnyább lesz. Nekem még a harisnya mellett is romlik az állapota, pedig enyém sem olyan vészes. Ha krémet is akarsz használni: pl. varázsdió krém, vadgesztenye krém, van sokféle a patikában, ott is ajánlanak majd.
Elsõ vagyok, még annyit, hogy keress rá a neten arra, hogy visszér torna vagy vénás torna. Csináld azt minden nap, ahányszor tudod. Mozogj sokat, ne ácsorogj, ücsörögj sokat egy helyben, polcold fel a lábaid, és a bal oldaladon feküdj.
A kérdező hozzászólása: Köszi!Szerencsére tényleg nem vészes, csak a térhajlatnál van, de engem zavar.

Milyen krémeket szabad használni terhesség ideje alatt, amelyek megőrzik a bőr rugalmasságát, csökkentik a repedések mértékét?

Legjobb válasz: Barátnõm szerint neki sokat segített (nem a reklám helye, de muszáj leírnom) Vichy terhesség elleni kréme bár, nem olcsó mulatság,kb.: 5000-6000 Ft között van de, szerintem megér 1próbát, én is terhes vagyok és most kezdtem el használni, szóval ajánlom!

Barátnõm szerint neki sokat segített (nem a reklám helye, de muszáj leírnom) Vichy terhesség elleni kréme bár, nem olcsó mulatság, kb.: 5000-6000 Ft között van de, szerintem megér 1próbát, én is terhes vagyok és most kezdtem el használni, szóval ajánlom!
Van ennél jóval olcsóbb megoldás is: babaolaj gél.A legjobb.Sem a hasamon sem a mellemen egyszerûen sehol sem reped meg a bõröm ma is bikiniben megyek a strandra pedig kapaszkodj meg 35kg-ot szedtem fel a terhesség ideje alatt!!!!
Ez adottságtól függ. Az elsõ terhességem alatt kentem a pocakomat elég drága, márkás szerrel, mégis szétrepedeztem. Szülés után inkább hasonlított a hasam egy zebrára, vagy tigrisre, mint hasra. A sógornõm semmit sem kent magára, mert viszketett a krémektõl és neki egyetlen csíkja sincs.


Terhesség alatt ha enyhébb folyás van ami kissé viszket milyen krémet lehet használni?

Legjobb válasz: Orvos. Úgy, hogy azt se tudod mi bajod ne házi praktikákkal kísérletezz, fõleg ne terhesen!!! Amúgy valószínû a gomba.

Orvos. Úgy, hogy azt se tudod mi bajod ne házi praktikákkal kísérletezz, fõleg ne terhesen!!! Amúgy valószínû a gomba.
Gondolom nem a folyás viszket... Na, szóval: terhesség alatt nagyon gyakoriak a fertõzések, amikkel mindig orvoshoz kell menni és majd õ ír fel rá valamit. Gondolom te is tudod, hogy terhesség alatt nagyon sok gyógyszert, kenõcsöt, gyógyhatású készítményt nem szabad használni...
Csak olyat, amit a nõgyógyász ír fel a vizsgálat alapján. Terhes vagy, akkor gondolom, már nem egyszer jártál nõgyógyásznál, tudod, hogy nem kell félni a vizsgálattól. A babád érdekében semmit se használj az orvos javaslata nélkül!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!