Találatok a következő kifejezésre: Milyen kovetkezmenyei az (230 db)

Milyen következményei lehetnek az overclock-nak?

Az overclock az amikor egy kicsit felhúzzuk a számítógép teljesítményét. Na szóval milyen következményekkel járhat? egyik szaki haverom szerint csak pár óráig szabad overclockolni mert túlmelegszik a gép! Azon kívül nem lesz semmi gond?

Legjobb válasz: Ha ésszel csinálod az overclockot és jó hûtésed van, akkor a max következmény a kicsivel rövidebb élettartam lehet, de még így is hamarabb elavul, mintsem tönkre menjen. Persze, ha valaki ész nélkül overclockingol, akkor túlmelegedés, instabilitás és halott gép lehet a következménye...

Ha ésszel csinálod az overclockot és jó hûtésed van, akkor a max következmény a kicsivel rövidebb élettartam lehet, de még így is hamarabb elavul, mintsem tönkre menjen. Persze, ha valaki ész nélkül overclockingol, akkor túlmelegedés, instabilitás és halott gép lehet a következménye...
Nyilvánvaló okokból túlmelegedhet, illetve ha túl kevés idõt hagysz az adatútnak, akkor nem lesz stabil -> nem mûködik.
A kérdező hozzászólása: És szerintetek a gépemet overclockoljam? RAM:1Gb Processzor:Pentium 4 2Ghz Videokártya:Nvidia Geforce FX 5200 128 video RAM alaplap:Compaq Evo D310
Mondhatnám, hogy felesleges. Az már annyira régi/elavult, hogy még 20-30% sem segítene rajta sokat. Az is általában elmondható, hogy OC-val ugyan kicsikarható egy kis plusz teljesítmény, pár fps játékokban vagy pár pont benchmark programokban, de ha valamihez eleve kevés a vas, azon a túlhajtás sem segít sokat...egy közel 10 éves gépet meg már kár széthajtani, jó, hogy még megy.

Milyen következménye lesz Szijjártó, és Kósa "akciójának"? Megtudják még menteni a befektetőket, vagy most már az Eü, oktatás, honvédségre is kevesebb jut majd?

Legjobb válasz: Óriási hibát követtek el,kormányon nem lehet következmények nélkül össze-vissza pofázni,mert annak következménye van. A befektetõk az Orbán kormány valódi gazdaságpolitikáját várják,ha kijelenti Orbán hogy folytatják a Bajnai kormány munkáját és újabb megszorításokat és fájdalmas reformokat jelentenek be akkor megnyugszik a piac. Ha továbbra is a populista dumáikat nyomják,akkor nagy bajban leszünk a befektetõk meg fogják büntetni az országot. Orbánnak most az a gondja hogy vissza kellene vonnia az összes választási ígéretét,ami jelentõs népszerûségvesztéssel járna.

Óriási hibát követtek el, kormányon nem lehet következmények nélkül össze-vissza pofázni, mert annak következménye van. A befektetõk az Orbán kormány valódi gazdaságpolitikáját várják, ha kijelenti Orbán hogy folytatják a Bajnai kormány munkáját és újabb megszorításokat és fájdalmas reformokat jelentenek be akkor megnyugszik a piac. Ha továbbra is a populista dumáikat nyomják, akkor nagy bajban leszünk a befektetõk meg fogják büntetni az országot. Orbánnak most az a gondja hogy vissza kellene vonnia az összes választási ígéretét, ami jelentõs népszerûségvesztéssel járna.
Egyetértek az elsõvel. A Fidesz 8 év alatt megszokta, hogy felelõtlenül és következmények nélkül uszíthat az MSZP ellen. Ha egyik héten feketét modott, a másik héten mondhatott fehéret, és annak sem lett semmi következménye. Errõl nem tudnak leszokni a gyõzelmük után sem. A baj az, hogy most nem az MSZP-rõl van szó, hanem a pénzvilágról! Az elemzõk jól ismerik a gazdaság helyzetét. Tudják, hogy Bajnai jól kezelte a válságot. Most nem propagandát akarnak hallani, hanem Bajnai által megkezdett válság-politika folytatását. Nem homályos szóvirágokat, hanem VILÁGOS ÉS EGYÉRTELMÛ gazdaságpolitikai irányt. Ez pedig egyenlõre hiányzik a Fidesz retorikájából. Lehet azért igaz az is, hogy valakinek az érdeke volt a forint bedöntése? Netán OV nagybátyjának az offschore-cégeinek akart segíteni?
Mi lesz a következménye? Mint az iskolában, a nyári vakáció elõtt: ó-ió-ció-áció-káció-akáció-vakáció szisztéma, csak más szöveggel: k-uk-tuk-rtuk-úrtuk-kúrtuk-lkúrtuk-ELKÚRTUK... csak az a kérdés, hogy naponta írjuk a betûket, vagy hetente....
Basszus!Mindenki érti mi miért, mi hogyan van a politikában, csak a politikusok nem???Ez felettébb érdekes!Sõt, nevetséges...

És milyen következményei vannak, annak, hogyha valaki "későn" kezdi az szexuális életet, mondjuk 21 felett?

Az el?bb olvastam ezt a "korai szex következményeivel" kapcsolatos kérdést err?l jutott eszembe egy másik kérdés.

Legjobb válasz: Férjem 25 volt, én 20, szûzek voltunk, máig örölünk, hogy így történt. Akkor lehet negatív következmény, ha valaki megrögzött maszturbálóvá válik menetközben, és/vagy rászokik a pornóra. Aki ezeket kerüli, csak pozitív következménnyel számolhat, ld. elõttem szóló.

Férjem 25 volt, én 20, szûzek voltunk, máig örölünk, hogy így történt. Akkor lehet negatív következmény, ha valaki megrögzött maszturbálóvá válik menetközben, és/vagy rászokik a pornóra. Aki ezeket kerüli, csak pozitív következménnyel számolhat, ld. elõttem szóló.
A 16:26-ra gondoltam. Ez a magad kiélése egy nagy marhaság. Aki nem kifele kacsingatós típus, megvan a megfelelõ erkölcsi tartása, nem lesz ilyen problémája. A maga kiélésérõl: beszerezhet nemi betegséget, összehasonlítási alapot arra, miben nem elég jó a végleges párja, késztetést arra, hogy a párja mellett mással is megtegye. A fiúk és lányok közt nemi alapon ebben én nem látok különbséget.
Én 20 évesen (jó tudom nem 21 felett, de a 14-15-höz képest viszonylag késõn) kezdem és semmilyen káros következményét nem tapasztalom.
Te is és-sel kezdted, te nagyon okoska :) Nincsenek következményei.Max az, h olyannal veszíted el a szüzességed akivel nem bánod meg késõbb, mert már sokkal érettebb vagy a szexre :)
Ha fiú vagy: Szerintem leginkább az, hogy már nemsokára eljön az ideje, hogy rátalálj az igazira, de kevés idõd marad arra, hogy kiéld magad, így a késõbbiekben ottmaradhat benned, hogy ki kellett volna próbálni másokkal is, több emberrel, stb. Ha lány vagy: Semmi.
Semmi káros hatása nem lesz. A maszturbáció teljesen normális, még párkapcsolatban is.
Szerintem meg ne beszélj olyanról amirõl nem tudsz semmit. (Legalábbis a válaszod alapján). Szerinted elvárható egy pasitól, hogy egész életében csak egy lánnyal feküdjön le? Ha így érzed, akkor nem hiszem, hogy ezen a bolygón élsz.
És-sel nem kezdünk mondatot.
Kérdezõnek: nekem személyes tapasztalatom van arról, hogy a szexet 25 éves korában velem kezdõ férjem, aki elõtte pornómentes volt, teljesen OK biológiailag és lelkileg! Olyan szexuális problémákról olvasok itt a kérdések között, amiket mi még hírbõl sem ismerünk! Nekem rendszeresen van csikló- és hüvelyi orgazmusom, egyszer G-ponti is volt. Teljesen elégedett vagyok a párommal. Olyan még sose volt, hogy ne tudott volna elmenni. Azt gondolom, a mai kor "normális"-nak beállított felfogása az, ami miatt a kérdésed egyáltalán felmerült.
A kérdező hozzászólása: 16.43as Fiú vagyok és, amit írtál attól parázom én is, hogy kevés az idõm már a kiélésre. Nem akarok a feleségem(ha egyáltalán lesz...) kiélni magam.:(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
A kérdező hozzászólása: Kedves 17.28as Csak gratulálni tudok, annak, hogy így alakult az életetek a férjeddel!:) Igazad van a mai "normális" korral kapcsolatban. Én sok pornó filmet láttam már és képzeld el lassan féléve, úgy vagyok vele, hogy egyszerûen nem érdekel már a pornó, rendszeresen végzek önkielégítést is, de a szexuális fantáziában, nem a pornó képek szerepelnek. Mellesleg örülök annak, hogy nem érdekel már, hülyeségnek tartom az egész pornó ipart.:D De mint "leendõ szexuális életet is élõ ember"-ben (mennyire hülye megfogalmazás:) )felmerültek bizonyos kérdések és aggályok amire szeretnék mi hamarább választ kapni, amint látod ez az egyik.:)

Milyen következményekkel jár hogy Amerika csődbe jutott? Egyáltalán még meddig marad világ hatalom Amerika? előbb vagy utóbb bekövetkezik a krak és eléri a gazdaság az adó plafont!

Szerintem a jólétet max még 7-8 évig lehet mesterségesen fenntartani Amerikába!

Legjobb válasz: "Milyen következményekkel jár hogy Amerika csõdbe jutott?" Nem jutott csõdbe. Csak némi ellentét van az elnök és a kongresszus között. De nyugi, mielõtt megvonnák a McDonaldstól a hamburger árusítási jogot, ki fognak egyezni. "Egyáltalán még meddig marad világ hatalom Amerika?" Hát ha a gazdasági vagy a katonai erejét nézem, akkor elég sokáig. "elõbb vagy utóbb bekövetkezik a krak és eléri a gazdaság az adó plafont!" Ez a mondat nem egészen világos. Mi ér el micsodát? "Szerintem a jólétet max még 7-8 évig lehet mesterségesen fenntartani Amerikába!" Úgy 40 évvel ezelõtt, a nagy-nagy szocializmusban azt tanították nekünk, hogy a kapitalisták csõdbe fognak menni, és a világon mindenütt szocializmus lesz. Azóta a szocializmus csõdbe ment, és a világon (majdnem) mindenütt kapitalizmus van. Na ennyit a hasonló jóslatokról.

"Milyen következményekkel jár hogy Amerika csõdbe jutott?" Nem jutott csõdbe. Csak némi ellentét van az elnök és a kongresszus között. De nyugi, mielõtt megvonnák a McDonaldstól a hamburger árusítási jogot, ki fognak egyezni. "Egyáltalán még meddig marad világ hatalom Amerika?" Hát ha a gazdasági vagy a katonai erejét nézem, akkor elég sokáig. "elõbb vagy utóbb bekövetkezik a krak és eléri a gazdaság az adó plafont!" Ez a mondat nem egészen világos. Mi ér el micsodát? "Szerintem a jólétet max még 7-8 évig lehet mesterségesen fenntartani Amerikába!" Úgy 40 évvel ezelõtt, a nagy-nagy szocializmusban azt tanították nekünk, hogy a kapitalisták csõdbe fognak menni, és a világon mindenütt szocializmus lesz. Azóta a szocializmus csõdbe ment, és a világon (majdnem) mindenütt kapitalizmus van. Na ennyit a hasonló jóslatokról.
"errõl egészen más vélemény van Nógrádi Györgynek, Boros Imrének, és Bogár Lászlónak " Na mesélj már, mikor mondta valahol Nógrádi Gyuri bácsi, hogy az Egyesült Államok csõdbe fog menni? Csak hogy megmondhassam neki (õ az egyik oktatóm), hogy szerinted neki ez a véleménye. Nem ártana, ha õ is tudna róla. A saját vágyaidat pedig ne úgy közöld, mintha tények lennének, már csak azért se, mert nem túl sok közük van a valósághoz.
Ha ez már csõdnek számít, akkor Amerika átlagosan kéthetente csõdbe jut megalakulása óta.
Hát ha szerinted 7-8 évig, akkor az biztos úgy is van.
krak = krach. Nem számít. A csõd nem olyan, mint a nyári zápor: hirtelen jön. A befolyásvesztés még nem csõd és a belsõ villongások sem az. Vagyis rendkívüli esemény nem történt. Az is elõfordult már, hogy hasonlóan nem kapott fizetést a közigazgatás éppen esedékes része.
Hát, hogy mi az az ameró, azt én nem tudom, de azt igen, hogy erõsen tündökölsz önmagad elõtt, gondolom ok nélkül.
A kérdező hozzászólása: Igazándiból jobban zavar engem hogy megint a bõlömbika hangú merkel lett a német kancellár. Persze az lenne a legjobb ha paradigma váltás lenne a politikába és nem a adósság, és az imf-hitel növelése lenne a meghatározó hanem inkább valami új ideológia.Megfogjátok látni hogy azért van ez a nagy adóság Amerikába hogy tudatosan léépítsék az amerikai alkotmányt és felépítsenek egy új Amerikát és bevezessék az amerot.
Jól látom én, hogy a rosszmájúság bánt téged Amerikával szemben?
A kérdező hozzászólása: Azért azt lássuk be hogy sok minden van ami szigorúan titkos, mint pl: A Kennedy gyilkosság, rosveli esett, stb épp ezért is sok minden lehet a háttérbe amirõl fogalmunk sincs vagy csak sejtjük.
Értem. Szóval nem egészen ezt mondta. :-)
A kérdező hozzászólása: Nem egészen ezt mondta de azt mindenféleképpen hogy 2027-ig világ hatalom lesz kína, és addigra össze omolhat usa vagy legalábbis 3. legerõsebb világ hatalom lesz. csak még a hadserege erõsebb az Oroszországnak mint Kínának. Azért lásuk be hogy ez a adósság plafon emelés hosszabb távon fenntarthatatlan annyi adóssága van usá-nak ami már a felhõ karcolóig így is. Szerintem a háttérbe az is áll hogy az amerot szeretnék bevezetni a dollár helyet szép lassan é új usát-akarna felépíteni.
Valójában egy belsõ hatalmi harcról van itt szó. Sajnos ennek is a kisemberek isszák meg a levét. Sok állami alkalmazott maradt most hirtelen munka, és pénz nélkül ( most nem a nagykutyákra gondolok). Vajon hányat szorongatnak a bankok jelzálog-hitellel? Õket sajnálom. Ez a pénz körüli marakodás nem tesz jót az USA tekintélyének, és komoly gazdasági kihatásai lesznek, de nem gyors összeomlás. Kíváncsi vagyok Obama mikor rendeli haza a Nimitzet, ésszerû lenne a háborúval takarékoskodni. Én azt remélem, hogy globalizáció címén kevésbé fogják a világra erõltetni a dilis rögeszméiket.
A kérdező hozzászólása: Persze "nem fog csõdbe jutni" errõl egészen más vélemény van Nógrádi Györgynek, Boros Imrének, és Bogár Lászlónak õk egyetemi professzorok ti meg nem.Eleve nõ az olló a szegények és a gazdagok között egy csomó minden van Amerikába amit a média nem mutat. Dietroid csõdbe van menve Boston is tönkre kezd menni stb stb.
Baracsi Attila.: Szerintem még kár lenne leírni Amerikát, még akkor is, ha állítólag 7-államban már aláírásgyûjtés is volt, hogy elszakadnak az USA-tól. Szerintem az amcsiknak van még minimum 1-évszázada. Ez az évszázad a 3-nagy, az USA, Kína, és Oroszország versengésérõl fog szólni, amihez egyenlõre csak asszisztálhat az EU, Japán, és esetleg még India, talán még Ausztrália, és Új Záland.
A kérdező hozzászólása: Ez a lényeg amit posztoltam!

Pénteken rongálás miatt (néhány termék csomagolásának megbontása, így azok eladhatatlanná váltak) vittek a tesco biztonsági szobájába. Ott helyben nem tudtam kifizetni.6230ft a kár. Milyen következményei lehetnek?

Természetesen ezt az összeget ki kell fizetni,ezzel tisztában vagyok.Ezen felül mire számíthatok még?

Legjobb válasz: a következménye, hogy ezek után sem az eszed miatt fognak szeretni. minek kellett kibontogatni? amugy milyen papírt kaptál, arra mi van írva, mit mondtak? lehet hogy csak be kell fizetned és kész. majd kapsz 1 csekket, nem tudom ez szabálysértés vagy mi, nem értek hozzá, de mondaniuk kellett. örülj neki h nem a rendörök vittek el, elvileg úgy lett volna szabályos, de lehet az csak lopásért/bentzabálásért jár. a levélbõl majd úgyis kiderül ha megkapod

a következménye, hogy ezek után sem az eszed miatt fognak szeretni. minek kellett kibontogatni? amugy milyen papírt kaptál, arra mi van írva, mit mondtak? lehet hogy csak be kell fizetned és kész. majd kapsz 1 csekket, nem tudom ez szabálysértés vagy mi, nem értek hozzá, de mondaniuk kellett. örülj neki h nem a rendörök vittek el, elvileg úgy lett volna szabályos, de lehet az csak lopásért/bentzabálásért jár. a levélbõl majd úgyis kiderül ha megkapod
A kérdező hozzászólása: semmilyen papírt nem adtak ott helyben.mondták h ha hétfõn kifizetem, akkor még el lehet kerülni a rendõrségi ügyet.bementem, mondták, h nem lehet elkerülni, fölösleges most befizetnem, majd küldenek ki levelet.azóta még nem kaptam levelet.

Milyen következményekkel jár ha a 16 éves barátnőm terhes lett és igazából a szülőknek még nem szóltunk és félő hogy kifutunk az időből?

Én 26 vagyok és lehetséges hogy már kés? az abortuszra.Szóval milyen következményei lesznek ha megszüli a gyermekünket?Csak normális értelmes válaszokat várok.

Legjobb válasz: Hogyhogy milyen következménye lesz? Mondjuk lesz egy gyereke? Vagy mégis mire gondolsz? Nem büntetendõ a dolog. Mivel a 14-et már betöltötte.

Hogyhogy milyen következménye lesz? Mondjuk lesz egy gyereke? Vagy mégis mire gondolsz? Nem büntetendõ a dolog. Mivel a 14-et már betöltötte.
* apuka
Az lesz a következmény hogy sok szaros pelenkát kell majd cserélned törött kézzel és fog nélkül. (Ha az apja rájön)
Lány részérõl otthon egy hatalmas veszekedés, csalódás. Amennyiben lehet a lehetõ leghamarabb vetessétek el, szörnyûnek hangzik, de egy 16 éves lánynak nem kell még gyerek, ha csak, te nem vállalod, hogy felneveled becsülettel. Amennyiben megszületik a gyámhatóság felméri a terepet, hogy kinél milyenek a körülmények. A barátnõdnél alapból nem maradhat a gyerek, majd meglátogatnak téged is, megnézik a körülményeket és, hogy van-e állásod, el tudnál-e tartani egy gyereket. Ha nem jók a körülmények nálad (munka, stb...) akkor automatikusan a barátnõd anyukája lesz a gyermek gyámja. Én így tudom.
Gratulálok. Valószínûleg lesz egy kényszer házasságod, apuk jóvoltából. :D
Azt azért mond már meg légyszi, hogy milyen védekezés mellett sikerült összehoznotok.
sztem egy csodálatos családi idillt fogtok kialakítani, míg a haverjaid és az õ haverjai vígan mulatnak, mert õk tudtak védekezni, te pedig pedomacit játszottál ezalatt
Az igen...hát ez már 1 színvonalas teljesítmény...
pedofil
biztos hogy te vagy az apja?
tapsra várnak én a helyedbe már rég elvittem volna az asszonyt egy abortuszra nem pedig itt tökölni hogy mit tegyek
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok választ!A védekezésrõl annyit hogy természetesen volt óvszer.A helyzet a következõ.Miután 16 éves így a szülõknél lakik ugyebár.Ráadásul nem is egy városban lakunk így sajnos találkozni sem tudunk naponta.Eddig minden rendben volt úgy ahogy.Elértem a szüleinél hogy fogadják el a kettõnk közti korkülömbséget.Nem volt egyszerû!Minden rendben volt egy darabig.A hétvégéimet mindig náluk töltöttem persze nem aludtam ott egyszer sem.Majd kiderült hogy az õ pici lányuk már nem ártatlan tõbbé.Amit ki szeretnék hozni ebbõl az az hogy legutoljára kb 2-3 hónapja nem feküdtünk le egymással!A havi vérzés idáig mindig rendben és idõben megvolt neki.Ezért nem is gyanakodtunk hogy terhes lehet.A mostani tünetek pedig nagyon is arra utalnak.Természetesen szeretnénk babát de mivel nem szeretném hogy kimaradjon a suliból így jobb lenne késöbb egy baba.Ja és a szülõk mármint a lány szülei azóta amióta kiderült hogy lefeküdtem a lányukkal nem engedik hogy találkozzam vele.Persze mi ezt megoldottuk.Találkozunk csak nem náluk.Így már remélem átláthatóbb a helyzet és hogy miért kérdeztem amit kérdeztem.Oké hogy 25 vagyok de még egy volt bnõmnél sem volt olyan hogy terhes lett volna.Nem is foglalkoztatott eddig a téma hogy mik a tünetek és hogy meddig lehet szó abortuszról.A tesztet is minnél elõbb meg fogjuk csinálni.
Védekeztetek, és havi vérzése is volt. A lány nagy vszínûséggel nem terhes, csak beképzelitek a baromságot.
Ne minél elõbb teszteljetek, hanem azonnal! 5 perc. Miért várt ez a lány hónapokat, nem is értem...
A kérdező hozzászólása: Valószinû azért várt ennyi ideig mivel soha nem volt még terhes és most kezdõtek ezek a tünetek.
Kedves Kérdezõ! Hasonló a történeted az enyémhez.Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok már 12. hétben jártam.1. terhességem szóval nem sok tapasztalatom volt ebben, de az 1-2 hónapban én is menstruáltam és mindkét hónapban csináltam tesztet is ami negatív lett.a 3. hónapban pedig már folyton émelyegtem nem tudtam enni szinte semmit, késett, akkor ismét teszt ami pozitív is lett majd doki és uh alapján már 12 hetes voltam.Mi sem terveztük a babát.Én 21 éves vagyok a párom 34, 6 éve vagyunk eggyütt, és ma már boldogan várjuk a kis jövevényt!! Ha tényleg szereted azt a lányt és õ is téged és megtartjátok a babát akkor õk lesznek a te családod és onnantól te vagy a felelõs mindkettõjük életéért.A szülei nem szólhatnak onnantól bele semmibe.De ez egy nagyon komoly dolog!!Írd meg mi történt!!Mert nagyon érdekel!!
A kérdező hozzászólása: Megtörtént a teszt és negatív lett az eredmény!A válaszolóknak köszönöm a sok tanácsot.Akik pedig csak elhordtak mindennek azok hm.....!
10-08 13:28-as vagyok.Na látod, kár volt idegeskedni.Továbbra is nagyon vigyázzatok, ne kerüljetek hasonló, idegõrlõ szituba.Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Még egy apróság.Tegyük fel hogy a terhesség harmadik hónapjában van.Akkor is kimutatja a teszt?Most ne röhögjetek ki ha esetleg nagy baromságot kérdeztem.
Mégis miért ne mutatná ki?...
Ezek a tesztek a vizeletben levõ hcg hormon jelenlétét mutatják ki, ami a baba miatt termelõdik, úgyhogy kimutatná a 3. hónapban is.
Ha a védekezés alatt a "kiveszem mielõtt elsül" módszert érted, akkor az nem védekezés.Ha meg rendesen védekeztetek, akkor nem valószínû hogy terhes.Egyébként meg nem csak arra kell gondolni, hogy mi van ha kifutottok a 12 hétbõl (bár valahol azt hallottam hogy 18 alatt a 18. hétig elveszik), hanem hogy ha csak 12 hét után mentek dokihoz, lemaradtok a 12 hetes uh.ról, ami baromi fontos a baba egészsége szempontjából.Egyébként mire vártok?
Nem büntetendõ a dolog, és nem sok az a 10 év, igaz nem az ideális korkülönbség egy nõ és férfi között, de a férjem és köztem is 9 év van, van egy 2 éves gyönyörû gyerekünk. Én is 16 éves voltam mikor összejöttünk, igaz 20 éves voltam mikor szültem és sokan ezt is korainak tartottak. Ne törõdjetek mások véleményével, csak azt tegyétek ami nektek jó, a szülõk meg ugy is szeretni fogják ha már megszületik az a picike, persze ha egyáltalán terhes a barátnõd, teszteljetek vagy doki és minden kiderül! Üdv
Miért gondolod, hogy késõ az abortuszra?Nem is biztos, hogy terhes!TESZTELJEN!
26 évesen hogy lehetsz ennyire hülye, már bocs?
Igazából az már 1, max. 2 hónap után kiderült, hogy terhes. Ti tudtatok a dologról és nem tettetek semmit, ergo, valahol meg akarjátok tartani a gyereket (vagy csak hülyék vagytok, de ezt nem feltételezem) Innentõl kezdve, hogy ezt tisztázzátok, olyan leküzdhetetlen probléma nincs. Lesz 1 nagyobb családi veszekedés a lány családja részérõl, és egy kisebb nálatok. Ha a gyerek megszületik, a lánynak valsz. ki kell maradnia a suliból, lehet 1 évet halasztania kell. A gyerek ellátásáról gondoskodni kell, nyilván ott van a legjobb helye ahol van nyugdíjas v. munkanélküli, akire azért rá lehet bízni. Nyilván mindenki élete borul 1 kicsit, fõleg a lányé, de azért a középiskola még 1 gyerek mellett is teljesíthetõ. 26/F
keress rá a neten aszem 3 nap van az abortuszig! De csináljátok meg , szent sza.r :D Mit tököltök?:D
A kérdező hozzászólása: Lényegét tekintve csak arra voltam kiváncsi hogy büntetendõ-e ugyanis a rács mögül nehezen tudnám eltartani õket!Amúgy sem PEDOFIL-nak nem tartom magam sem hülyének!Eddig minden rendben volt a havi vérzés is úgy ahogy kellett megvolt de most elkezdõtek a terhességre utaló jelek, szédülés, reggeli hányinger, rosszullét stb.... Az meg hogy mennyi idõs és én mennyi vagyok senkire nem tartozik!Szeretjük egymást.Botrány meg a lány szüleinél már volt de viszont ami még rosszabb hogy a lányt eleve utálják a szülei!!!!Nem kezdek bele a történetünkbe de nem egyszerû!A válaszokat köszi!
Szóval még ki sem derült, hogy terhes-e, de te már itt visítasz. Kb. ezer meg egy dolog okozhat olyan tüneteket, mint a terhesség. Talán ha vészmadárkodás helyett csinálnátok egy tesztet. Máskor meg talán húzzál KOTONT a farkadra!!!!
A kérdező hozzászólása: minden alkalommal védekezünk!Ahogy megjött neki azóta feszül a melle, sötétebb színû lett e mellbimbója hányingere van regelente és szédül, meg fáradékony!
Osztán miért nem teszteltek?
Ha vedekeztetek, valszeg nem is terhes! Tesztet csinaljatok mar.
Most komolyan, miért kell lepedofilozni a Kérdezõt!? Nagyon könnyen ítélkeznek itt emberek. 10 év korkülönbség a mai világban nem nagy, és egy 16 éves lány már el tudja dönteni, hogy mi, merre, hány méter. Égnek áll a hajam sokszor, mikor 12-13 éves lányok izgulnak ezen az oldalon vagy máshol, hogy teherbe estek, akár hasonló korú társaiktól. Szerintem ez megdöbbentõbb és felháborítóbb, ha már fel kell háborodni. Egyébként az én férjem is 10 évvel idõsebb nálam és pont ennyi idõsek voltunk mi is, mikor összejöttünk. És nem PEDOFIL! 14 éve vagyunk együtt... Kedves Kérdezõ! Teszteljetek mielõbb, hogy biztosan kiderüljön, hogy babát vártok-e! A terhességre utaló jelek nem biztos, hogy valós terhességet jelentenek. Ha pozi a teszt, irány a doki minél elõbb, hogy legyen idõtök eldönteni, hogy mit is szeretnétek!
áá csak röpke 10 év a különbség nem is sok
A mellbimbó majd csak jóval késõbb kezd el sötétülni ... :) A hányinger és a szédülés lehet más miatt is. Teszteljetek mert ez még marhára nem biztos.
Azért remélem azt mellette tudod hogy egy hányinger amit tettél finoman szólva.26 évesen 16 éves lányt teherbe ejteni.Te egyszerûen gondolkoztál vagy csak jól felvertél neki?Felfogod te, hogy mit érezhetnek a lány szülei?Te azt tudod-e hogy hogyan fog élni az a gyerek?Meg fogod-e tudni teremteni neki azt ami kell?Értelek persze, hogy ehhez 2 ember kellett, de 10 évvel idõsebb vagy, csak többet megéltél már.Tisztában vagy-e azzal, hogy azt a gyereket végig gyötörni, és az anyját k..vázni fogják?

180-as pasi, prosztata problémákkal. Minden étkezés után hasmeses vizszerü széklet . Mi állhat ez mögött? Daganat? Milyen következményei lehetnek ennek az állapotnak?

Legjobb válasz: Hogy függ össze a magasság, a prosztata és a hasmenés? Hogy milyen következményei lehetnek és mi lehet az oka, azt csak egy orvos tudja megmondani. Szerintem a háziorvosnál érdemes kezdeni, õ tudni fogja, hogy hova tovább. Lehet itt tippelgetni, de 3 olyan dolgot írtál le, amire így elsõre semmi köze egymáshoz (mondjuk a magasságodnak amúgy sincs semmi jelentõsége szerintem ebbõl a szempontból, márha a 180-as a magasságodra vonatkozik és nem valami laborerdmény:)))

Hogy függ össze a magasság, a prosztata és a hasmenés? Hogy milyen következményei lehetnek és mi lehet az oka, azt csak egy orvos tudja megmondani. Szerintem a háziorvosnál érdemes kezdeni, õ tudni fogja, hogy hova tovább. Lehet itt tippelgetni, de 3 olyan dolgot írtál le, amire így elsõre semmi köze egymáshoz (mondjuk a magasságodnak amúgy sincs semmi jelentõsége szerintem ebbõl a szempontból, márha a 180-as a magasságodra vonatkozik és nem valami laborerdmény:) ))
"Igen, gyaníthatóan daganatod van /vastagbél/." Ezt még a legjobb belgyógysáz sem merné így diagnosztizálni, mert tudja, hoyg ez semmi másra nem jó, csak pánikkeltésre. Ahelyett, hogy itt hallgatsz esetleg 12 évesek ötleteire, inkább menj el orvoshoz. ha baj van, elõbb eljutsz szakemberhez, ha meg nincs baj, akkor nem stresszeled magad feleslegesen! A vastagbélráknak olyan fájdalmai és tünetei vannak, hogy már rég elmentél volna orvoshoz, ha esetleg csak a gyanú is felmerült volna benned. Az emésztõszervet érintõ daganatok általában már az elsõ idõszakban olyan fájdalommal és gyengeséggel járnak, hogy nem húznád az orvoshozmenést. Kész diagnózist kimondani laikusként pedig a legnagyobb felelõtlenség és butaság, az orvos is csak személyes találkozás és vizsgálat után mondja meg, nem 3 olyan tünetbõl, ami kb. 50 betegségre utalhat. A hasmenés amúgy ételallergiára utalhat, ami nem halálos, de nagyon kellemetlen és legyengíthet.
Sajnos a kérdésedben valószínû benne rejlik a valóság. Igen, gyaníthatóan daganatod van /vastagbél/. A következmények súlyosak lehetnek. Azonnal menj orvoshoz, ahol végbéltükrözéssel kezdik majd. A kellemetlenségek csökkentése érdekében kérd ezt a vizsgálatot altatásban. Ne hagyd magad lebeszélni, mert ez a kímélet mindenkinek jár!
voltál azota orvosnál miert nem válaszolsz
Más tabuként kezelni és más felelõtlenül riogatni. És ma amúgy is divat, hogy fáj a feje valakinek és már azon szenved, hogy neki biztos agydaganata van, de azért orvoshoz el nem menne...
A kérdezõ sem dugja a fejét a homokba... ki meri mondani, mitõl fél... nem kezeli tabuként az esetleges RÁK kifejezést sem. Bár ne az legyen! De ezek szerint benne is felmerült ez a gyanú. Ez pedig aszt jelenti, hogy komoly aggodalmai vannak. Tehát igen. Orvoshoz, minél elõbb!
"nem vagyok orvos, " Akkor ennyi... Több magyarázatra nincs szükség. Bár azt az orvost is azonnal otthagynám, aki egy 3 soros leírából így kimondaná a diagnózist. Ha valaki valamit leír, gondolkodjon már, hogy milyen hatást válthat ki a másikból! Körülöttem is sok daganatos beteg van/volt, de ez alapján azért nem mernék diagnosztizálni, azért ez egy kicsit kevés alap ahhoz...
Szia! Nem tudom milyen prosztata problémáid vannak, de mivel tudsz róla így valószínû orvos is látta, ha nem diagnosztizált rákot, akkor nem kell félned, nem daganat. Pontosan mióta van hasmenésed minden étkezés után? Én valami enterotoxinra gyanakszom, vagy mostanában volt valami bélbetegséged? Étkezéskor fogyasztasz tejet? Bélbetegség okozhat átmeneti laktóz intolarenciát, amely idõvel elmúlik. A laktóz intolarencia azt jelenti, hogy a szervezeted nem termel laktáz enzimet, ami laktózt (tejcukrot) bontja. Talán ez elképzelhetõ. Nézd, ezzel mindenképpen el kell menned orvoshoz, nem szabad húzni halasztani, nem hiszem, hogy súlyos következményei lesznek, csak abban az esetben, ha nem mész orvoshoz, mivel így kiszáradsz. Ne aggódj a hasmenésed és a prosztata nem áll kapcsolatban egymással és daganatod sincs, semmi ilyen gond nincs véleményem szerint, de orvos minél hamarabb, mert tulajdonképpen bármi okozhatja szóval sipirc.
18.20-asként írom: nem vagyok orvos, nem vagyok vészmadár, de nem vagyok nyeretlen kétéves sem! Viszont két vastagbél daganatos beteg van a közvetlen közelemben, ezért mertem a tünetek alapján a gyanumat leírni. Bár ne ez legyen a háttérben! Ennek ellenére azonnali orvosi vizsgálatot kellene kérnie a Kérdezõnek!
A VÉGBÉL TÜKRÖZÉST KI LEHET BIRNI. MÁR ÉN IS ÁTESTEM RAJTA FOJTON MENT A HASAM MINDEN ÉTKEZÉSKOR PLÁNE HA CSIPÖST BORSOST ETTEM MELÖZNI KELL A KÁVÉT ES AZ ALKOHOLT ERÖS DIÉTÁT IRT FEL AZ ORVOS BICIKLIZÉST MELLÖZNI EZT NEKEM MIND AZ ARANYÉR OKOZTA.
NEM KELL AZ ÖRDÖGÖT A FALRA FESTENI
CSAK SEJTEM NINCS BELSÖ ARANYERED, AKKOR VAN HASMENÉS ONNAN A GYULADÁS RÁ MEHET A PROSZTATÁRA MIK A TÜNETEK A PROSZTATÁRol
Szerintem azért nem válaszol, mert egy hasmenést itt nem orvosok ráknak diagnosztizáltak...ne haragudjatok, de ha ennyi alap nélkül nekem mondanának valamit, akkor én sem írnék inkább semmit. Az ételmérgezés vagy ételfertõzés a legvalószínûbb, erre itt vastagbélrákkal diagnosztizálnak egy hasmenést. Ha ez így lenne nem lenne rákmentes ember a világon.

Milyen következményei lehetnek annak ha gyakran napokig nem veszem ki a kontaktlencsém? Mikor mutatkozna ha valami baj lenne? Azonnal, csak utólag, vagy olyan lassú romlást eredményez amit nehéz észrevenni?

Tavaly május óta használok havi lencséket, és nem igazán követem a "szigorúan" betartandó standard-ot. Jelenleg például több mint két hónapja használom ugyanazt a párt, és most is 5. napja van bent.

Legjobb válasz: Jól bírod!Hallottam olyanokról, akik éjszakára bennfelejtették, aztán másnap mentek a szemészetre mert annyira fájt, bepirosodott a szemük... Tönkreteheti csúnyán a szemed, akár vakság is lehet a következménye, vagy csúnya szemgyulladás, fertõzés.Lehet, hogy most már nagyon jó minõségû, puha lencsék vannak, de mégis csak egy idegen tárgy a szemedben.

Jól bírod!Hallottam olyanokról, akik éjszakára bennfelejtették, aztán másnap mentek a szemészetre mert annyira fájt, bepirosodott a szemük... Tönkreteheti csúnyán a szemed, akár vakság is lehet a következménye, vagy csúnya szemgyulladás, fertõzés.Lehet, hogy most már nagyon jó minõségû, puha lencsék vannak, de mégis csak egy idegen tárgy a szemedben.
Bocsánat, de te nagyon buta ember lehetsz. Már ha ez az egész igaz. Mert nekem furcsa, hogy léteznek ennyire igénytelen emberek. Kábé olyan mintha napokig nem mosnád meg az arcod, fogad. Ez ugyanaz a szintû igénytelenség, csak ez még veszélyes is. Nem érdekelnek a szemfertõzések, stb? Ez a 2 szemed van, ha megvakulsz nem kapsz másikat többé, sötétségben kell leélned az életed. Ez sem zavar majd? Gondolom most nevetsz ezen egy jót, hogy "ááh velem ilyen nem történhet". Azért mert van egy igénytelen barátod aki nem tartja be a szabályokat azért neked nem kell igénytelenné válni. Fél perc kivenni, berakni egy lencsét. Nem hiszem hogy naponta erre ne lennél képes. Mi történhet? Egyszer csak azt veszed észre, hogy szúr a szemed mintha valami benne lenne, ez nem múlik el napok alatt sem, könnyezik egyfolytában, bepirosodik, barna foltok is megjelenhetnek a fehér részen, eres lesz, kialakulhatnak körülötte ilyen vörös pattanásszerû dolgok is, bedagadhat. Nyilván ezzel már elmész egy orvoshoz aki kisebb gond esetén krémet, szemcseppet ad, nagyobb gond esetén meg kell mûteni ami azért egy durva mûtét, hiszen végig kell nézned közelrõl, mivel a szemedet mûtik.... legrosszabb esetben egy nap arra ébredsz hogy nem látsz semmit. És úgy is marad. Gondolom nagyon fiatal lehetsz, a kontaktlencse nem játék, hordj szemüveget ha nem vagy képes még megfelelõen kezelni. Havi lencsét akkor lehet két hónapig hordani, ha minden másnap használod csak. De mindenképp ki kell venni minden este és folyadékban áztatni legalább 6-7 órán keresztül. A szemedet meg hagyni kell pihenni ha nincs szükség a lencsére, ha például csak otthon vagy, akkor ne rakd be.
A csipásodást gyulladás is okozhatja. Mivel bennhagyod estére a szemed így az begyullad és reggelre baromi csipás lesz. A gyulladásnak is vannak fokozatai, nem mindegyik olyan hogy hetekig tart, lehet hogy csak szúrja a szemed, csipás lesz de 1 nap alatt elmúlik. Nekem egyszer rendesen belement a por a szemembe. Kb 1 óra mire hazaértem és kivettem a lencséket de egész délután éreztem hogy benne van vmi ami irritálja. Reggel úgy ébredtem hogy az egész szemem csipás. Akkor viszont már nem irritálta semmi.

A fehérjét is túllehet adagolni? Milyen következményei vannak? Az modnjuk nagy baj ha pl a fehérjebevitelem 150%-os?

pl én reggel zabpelyhet felf?zök ilyen turmixba ami 20g fehérjét tartalmaz hozzá eszek 250g túrót

Legjobb válasz: Vesekárosodás, érelmeszesedés, agyvérzés lehet a túl sok fehérje következménye

Vesekárosodás, érelmeszesedés, agyvérzés lehet a túl sok fehérje következménye
A kérdező hozzászólása: huu köszönöm ezt nem is tudtam mindenhol azt írják hoogy fehérje, fehérje, de akkor jobb lesz egy kicsit visszafogni magam mégegyszer köszönöm válaszod, hasznos volt számomra, fõleg hogy még fiatal vagyok 15éves
A kérdező hozzászólása: köszönöm persze ez csak egy napi pl étrend volt reggelire vagy hogy sonkás-omletett eszek paradicsommal, vagy hagymás-sonkás rántotta rozskenyérrel, vagy melegszendvics vagy körözöttes kenyér paprikával, fõtt tojás paradicsommal, magvaskenyérrel ebdére is rizibiz hússal vagy fõzelék (kelkáposzta köményes sertéskarajjal, spenótfõzelék fõtt tojással, zöldbabfõzelék csirkecombbal, fõtt krumpli resztel májjal, uborkával, fõtt krumpli húsgombóccal, paradicsomszóssza, sóskafõzelék fõtt marhával, rakottzöldbab, rakottkarfiol, öntöttspárga, levest is zsoktam-gombaleves, zöldségleves, zöldségkrémleves(zeller, brokkoli stb) pulygagulyás, lencseleves füstölt sonkával, sárgaborsóleves csülökkel, babgulyás, sült máj rizzsel, tojásos lecsó, tökfõzelék sertéskarajjal stb vacsora is változó van hogy túró, vagy hogy szendvics-tojás, sajt, sonka, körözött, padlizsánkrém, stb zöldségekkel, zabpehely joghurttal, gyümivel, fõzelék, ami az ebédrõl maradt stb stb stb köszönöm válaszod
egyébként a túlzott fehérjebevitelt kimutatja egy vérvétel is, a húgykõsav értéke megemelkedik. nekem is volt ilyen, de semmi extra hatásra nem lettem figyelmes, persze lehet, hogy máshogy hat egyénenként is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen akkor ma reggelire nyugodtan megeszek 2 tojást 3 szelet sajttal, paradicsommal és rozskenyérrel:)
lehetséges következménye: állapotrosszabbodás, halál. Olvasd el a papírt amit ilyenkor aláíratnak veled ;)
Ha saját felelõsségedre hagytad el a korházat, úgy semmi felelõsség nem terheli õket, ha valami történne veled.
Aki kimegy, az saját felelõsségre megy ki, tehát az orvos, és a kórház nem lesz felelõs a személy állapotáért. De errõl a mentõs dologról még nem hallottam :O
Dehogynem hívhatja! Az eü személyzetnek olyan lehetõsége nincs Magyarországon, hogy egy betegnek BÁRMILYEN indokkal visszautasíthatná az ellátását.
Ha saját felelõsségedre távozol, akkor az estleges állapot romlásodért az intézményt jogilag semmilyen felelõsség nem terheli. Viszont ha így esik attól még kötelesek ez esetben a legjobb tudásuk szerint ellátni. Nem utasíthatnak vissza, nincs ilyen lehetõségük!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!