Találatok a következő kifejezésre: Milyen kortól fürdetni (3 db)

A babákat milyen kortól lehet drogériákban kapható fürdetővel fürdetni? Ti mit használtok?

Legjobb válasz: kisfiam 2 éves és a sima gyógyszertárit használom,amit a dokink kiír.Egy könnyen felszívódó,vizes alapú krém, amit még én is használok arcomra,kezemre, nagyon jó! Nem váltanék, és az csak plusz, hogy olcsó:)

kisfiam 2 éves és a sima gyógyszertárit használom, amit a dokink kiír.Egy könnyen felszívódó, vizes alapú krém, amit még én is használok arcomra, kezemre, nagyon jó! Nem váltanék, és az csak plusz, hogy olcsó:)
15 hónapos a lányom. 1 hónapja használjuk a Nivea Baby-t. BABA-t próbáltunk elõtte, de egybõl kiszárította a bõrét. Nagyot csalódtam benne.
Fiaimnál egybõl dm-t használtunk, anno kint külföldön nem is írnak fel fürdetõkrémet.Babylove teljesen jó.Most lányomnál elsõ pár hétben használtuk a gyógyszertárit, azóta õt is drogerias fürdetõvel fürdetem, hol Rossmannos, hol Dm-el .Attól függ melyik van jobb áron
kb. 4 hós koráig gyógyszertárit használtunk, utána dm-es. Nagyon szeretem az illatát, és nem kell sok a vízbe.
Az elsõ 3 hónapban gyógyszertárit használtam, de elég furcsa csomós volt. Utána áttértem a Neogranormon fürdetõre és most is azt használom. A lányom 14 hónapos és a levenedula illatú Neogranormon habfürdõt használom.
Fél évig a gyógyszertárit használtuk, utána DM-es babafürdetõt. Most ovis, már csak babaszappant.
Mivel én meg vagyok róla gyõzõdve, hogy a bõrömet ezek az illatanyaggal telt valamik tették tönkre az évek során, így amíg lehet egyszerû gyógyszertárit használunk.
Sziasztok! Mi is kb. fél évig használtuk a gyógyszertárit (én amúgy nem vagyok oda érte) és mostanában Neogranormon habfürdõt szoktam venni.
Én elhasználtam , amit a felírtak amikor a lányom megszületett, utána a Bübchen termékeit használtam és használom most is a kislányomnak. Már 1.5 éves soha semmi bör problémája nem volt. Mindig a korának megfelelõt kell használni és akkor nincs gond.

Milyen kortól lehet fürdetni egy kutyust?

Legjobb válasz: Szerintem ez leginkább az idõjárástól függ, de már 2-3 hónaposan (elsõ nagy fürcsit) lehet csinálni.

Szerintem ez leginkább az idõjárástól függ, de már 2-3 hónaposan (elsõ nagy fürcsit) lehet csinálni.
8-9 hetesen már lehet fürdetni, de figyelni kell hogy a fülébe ne menjen víz, mert az sok bajt okozhat.Vattát kell bele tenni, utána szárazra törölni.Ebben a korban még nem élvezik a fürdést, gyorsan kell végig mosni és szárítani.

Milyen idős kortól lehet egy kutyát fürdetni?

Elajándékozok egy 8 hetes kiskutyát, csak belelépett az ürülékébe és nem akarom olyan büdösen odaadni.

Legjobb válasz: A 8 hét az még korai, inkább csak mosd le egy kis vízzel óvatosan de ügyelj hogy a szemébe ne kerüljön víz.

A 8 hét az még korai, inkább csak mosd le egy kis vízzel óvatosan de ügyelj hogy a szemébe ne kerüljön víz.
Szerintem is csak törölgesd le, ahol olyan lett. Az én kutyám szeret belehemperegni más kutyáéba, és nem fürdethetem szinte minden nap, inkább letörlöm olyan kendõvel, amit pelenkázáshoz használnak... :D Nem jut eszembe a neve. Vagy maximum a nyakát szoktam lezuhanyozni, mert mindig oda sikerül kenni...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!