Találatok a következő kifejezésre: Milyen kortól egy kan (2 db)

Milyen kortól lehet egy kan kutyát pároztatni?

Legjobb válasz: Kb. 2éves korára fejlõdik ki úgy a kutya, hogy fedezésre alkalmas legyen, ha elõbb viszed el, akkor is tudja a dolgát általában, de késõbb a kannak lehetnek belõle bajai (szervi bajokra gondolok), sõt nagytermetû kutyáknál és kitolódik még késõbbre, hisz õk tovább fejlõdnek a nagy méretük miatt. Egy jó tanács, csak akkor fedezz akan kutyáddal, ha törzskönyves, hisz rengeteg kóbor kutya van, akik szintén ilyen almokból kerültek ki sajnos. Remélem ezt is átgondolod, ha nem törzskönyves a kutyusod. Ha az, akkor hajrá, sok sikert, de 2éves kora elõtt inkább ne próbálkozzatok. ha van még kérdés: [email protected] címen megtalálsz.

Kb. 2éves korára fejlõdik ki úgy a kutya, hogy fedezésre alkalmas legyen, ha elõbb viszed el, akkor is tudja a dolgát általában, de késõbb a kannak lehetnek belõle bajai (szervi bajokra gondolok), sõt nagytermetû kutyáknál és kitolódik még késõbbre, hisz õk tovább fejlõdnek a nagy méretük miatt. Egy jó tanács, csak akkor fedezz akan kutyáddal, ha törzskönyves, hisz rengeteg kóbor kutya van, akik szintén ilyen almokból kerültek ki sajnos. Remélem ezt is átgondolod, ha nem törzskönyves a kutyusod. Ha az, akkor hajrá, sok sikert, de 2éves kora elõtt inkább ne próbálkozzatok. ha van még kérdés: [email protected] címen megtalálsz.
A kutyat 1eves kora utan lehet paroztatni, tapasztalatbol mondom , mivel kutyakat tenyesztek.Minimum 2szer ismeteld meg..
Szerintem 1 éves korától már lehet, fõleg a nagyobb termetûeket.
Vidd el a lányhoz. Ha érett rá, tudja majd a dolgát. Ha még nem érett, akkor meg jól eljátszanak.

Milyen kortol lehet ivartalaitani egy kan nemetjuhasz kutyat?

Elore is kossz a valaszokat!

Legjobb válasz: Minél elõbb, annál jobb. Ahogy hozzátok kerül már lehet, szóval 3 hónaposan már szerintem biztos.

Minél elõbb, annál jobb. Ahogy hozzátok kerül már lehet, szóval 3 hónaposan már szerintem biztos.
http://rendelo.mancsok.hu/ivartalanitas.htm orvosa válogatja, mit ajánl, de gratulálok a döntésedhez, kevés a felelõs állattartó
Utolsó, te örülnél annak, ha sosem párosodhatnál és minden tüzelési idõszakban megõrülnél? Örülnél, ha látnád meghalni a nem kívánt, senkinek sem kellõ kiskutyákat?
Jajj, de bírom az ivartalanítás ellenes embereket. Sajnálják ivartalanítani az állatot, de a kölyköket megölni bezzeg nem. Amúgy szerintem 3 hónapos még kicsi, inkább 6-7.
te örülnél annak ha ezt csinálnák veled?
ja + az ivarszervi daganatoknak is örülne, meg a szökésbõl eredõ sérüléseknek is
A kérdező hozzászólása: egyebkent azert akarom ivartalanitatni mert van egymasi szuka kutyam es nem akarom hogy kolyke legyen.meg azt hallotam hogy akor nyugotab es nem szokik el part talalni.
Ja, még valami. Ez nem csak a német juhászra vonatkozik, hanem minden kutyára. Merthogy a német juhász is kutya és biológiailag semmiben nem különbözik a többi kutyától.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!