Találatok a következő kifejezésre: Milyen kortól egy (52 db)

Milyen egy szülés? Mennyire fáj? Milyen kihordani egy kisbabát? Én még nagyon fiatal vagyok, de érdekel! Hány hónapos kortól nem lehet szexelni, és szülés után mikor lehet elkezdeni?

Legjobb válasz: A terhesség tudata, a kihordás gyönyörû (persze ha tervezett, szeretettel várt baba), a szülés nagyon különbözõ lehet, de nekem kellemes csalódás volt, nem kell minden ijesztgetésnek bedõlni, amikor pedig a kezembe foghattam a babát, az minden kellemetlenségért kárpótolt. Ha nem veszélyeztetett terhes az ember lánya, akkor végig élhet szexuális életet, majd a szülés után 6 héttel újra. :)

A terhesség tudata, a kihordás gyönyörû (persze ha tervezett, szeretettel várt baba), a szülés nagyon különbözõ lehet, de nekem kellemes csalódás volt, nem kell minden ijesztgetésnek bedõlni, amikor pedig a kezembe foghattam a babát, az minden kellemetlenségért kárpótolt. Ha nem veszélyeztetett terhes az ember lánya, akkor végig élhet szexuális életet, majd a szülés után 6 héttel újra. :)
Szia, A szülésrõl még nem tudok nyilatkozni, az pár hét múlva esedékes, amit tudok róla, az a szakirodalom, és sok sok sok ilyen-olyan sztori. A nagyon szenvedõs, és sose többet gyerek mert ez kibírhatatlan-tól a bementem és kint is voltig mindent hallottam már. Sajna az enyém olyan lesz, amilyen lapot húzok. A terhesség, a gyerek kihordása: kabaré, rémálom, és hatalmas csoda. Hogy miért kabaré: ahogy változik a nõ, pocak totyogás, hisztik, és sok más egyéb, ami kicsit egyén függõ is, én pl baba vagyok néha, aki gügyög és sír, ha szeretgetésre vágyik, néha meg 2éves megszeppent kislány, aki eltévedt:) , ahogy picur odabent rendetlenkedik, te meg egy egy nagyobb rúgásnál ugrálsz, és meg meg riadsz, hogy jaj ez meg mi volt:) én szoktam. Rémálom: folyton van miért aggódni, a pici miatt, ugye jól van egészséges, stbstbstb. Minden jó lesz ha majd megszületik. Csoda: aki azt mondja nem az, az vagy nem élte még meg, és nem tudja, vagy hazudik, vagy férfi. Utána a picimanó érkezése: egyszerre csapás és ajándék. Egy csomagban adnak egy angyalt és egy falhozcsapanivaló ördögöt, abban a gyönyörû csöpségben. Az fix, hogy az ember élete feje tetejére áll:) Ami a házaséletet illeti: minket letiltottak róla 7, 5hósan:S mert nem kéne koraszülni, nálam fent áll. Addig meg mindig volt az elsõ hetektõl(mikor már tudtuk, 4hetes) a tiltásig. Ha nem nyíltam volna, akkor végig lehetne, élnénk vele. Szülés után mikor lehet: ha a 6hetes kontrollon a doki "gyógyultnak" nyílvánit akkor akár már akkortól, de ez sokban függ picur alvásától, a fáradtságtól, és kedvtõl.
Kezdem a végétõl 6 hét mindjárt lejár és lehet szexelni, mivel a férjem annyira féltett minket hogy már lassan 3 hónapja nem voltunk együtt, terhesség nekem csak a közepe volt tûrhetõ, végén toxémia, elején állandó hányás, egy pozitívat tudok mondani a pici mikor mozog az leírhatatlan.szülés nekem koraszülés toxémia miatt császárral azt senkinek nem kívánom szóval bennem rosszak asz emlékek egy jó van csak hogy van egy gyönyörû kislányom aki egy bestia de imádom, viszont nem akarok több gyereket, de mindenkinek más

Milyen kortól lehet egy kan kutyát pároztatni?

Legjobb válasz: Kb. 2éves korára fejlõdik ki úgy a kutya, hogy fedezésre alkalmas legyen, ha elõbb viszed el, akkor is tudja a dolgát általában, de késõbb a kannak lehetnek belõle bajai (szervi bajokra gondolok), sõt nagytermetû kutyáknál és kitolódik még késõbbre, hisz õk tovább fejlõdnek a nagy méretük miatt. Egy jó tanács, csak akkor fedezz akan kutyáddal, ha törzskönyves, hisz rengeteg kóbor kutya van, akik szintén ilyen almokból kerültek ki sajnos. Remélem ezt is átgondolod, ha nem törzskönyves a kutyusod. Ha az, akkor hajrá, sok sikert, de 2éves kora elõtt inkább ne próbálkozzatok. ha van még kérdés: [email protected] címen megtalálsz.

Kb. 2éves korára fejlõdik ki úgy a kutya, hogy fedezésre alkalmas legyen, ha elõbb viszed el, akkor is tudja a dolgát általában, de késõbb a kannak lehetnek belõle bajai (szervi bajokra gondolok), sõt nagytermetû kutyáknál és kitolódik még késõbbre, hisz õk tovább fejlõdnek a nagy méretük miatt. Egy jó tanács, csak akkor fedezz akan kutyáddal, ha törzskönyves, hisz rengeteg kóbor kutya van, akik szintén ilyen almokból kerültek ki sajnos. Remélem ezt is átgondolod, ha nem törzskönyves a kutyusod. Ha az, akkor hajrá, sok sikert, de 2éves kora elõtt inkább ne próbálkozzatok. ha van még kérdés: [email protected] címen megtalálsz.
A kutyat 1eves kora utan lehet paroztatni, tapasztalatbol mondom , mivel kutyakat tenyesztek.Minimum 2szer ismeteld meg..
Szerintem 1 éves korától már lehet, fõleg a nagyobb termetûeket.
Vidd el a lányhoz. Ha érett rá, tudja majd a dolgát. Ha még nem érett, akkor meg jól eljátszanak.
elõbb állnék sortûz elé..
Mi köze ennek a romantikához?


Milyen babakocsit ajánlanátok? Újszülött kortól, egy kézzel irányítható, teleszkópos (vagy jól rugózó), nem nagyon nehéz. Használtan keresek.

Most fog születni a második fiam, neki kéne. Az első is még csak másfél éves, ezért fontos, hogy egy kézzel irányítható legyen, míg a másik kezét fogom.

Legjobb válasz: nekünk chipolino optima van (eladó épp) vízszintesig dönthetõ, van rajta háló úgy hason fekve is tud nézelõni. nagy kereke van és sportkocsinak is használható. 9,5 kg

nekünk chipolino optima van (eladó épp) vízszintesig dönthetõ, van rajta háló úgy hason fekve is tud nézelõni. nagy kereke van és sportkocsinak is használható. 9, 5 kg
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, az a gond, hogy buggypod-ot tennék hozzá (testvérülõkét) és a listán nincs rajta, hogy kompatibilis-e vele.

Milyen kortol lehet ivartalaitani egy kan nemetjuhasz kutyat?

Elore is kossz a valaszokat!

Legjobb válasz: Minél elõbb, annál jobb. Ahogy hozzátok kerül már lehet, szóval 3 hónaposan már szerintem biztos.

Minél elõbb, annál jobb. Ahogy hozzátok kerül már lehet, szóval 3 hónaposan már szerintem biztos.
http://rendelo.mancsok.hu/ivartalanitas.htm orvosa válogatja, mit ajánl, de gratulálok a döntésedhez, kevés a felelõs állattartó
Utolsó, te örülnél annak, ha sosem párosodhatnál és minden tüzelési idõszakban megõrülnél? Örülnél, ha látnád meghalni a nem kívánt, senkinek sem kellõ kiskutyákat?
Jajj, de bírom az ivartalanítás ellenes embereket. Sajnálják ivartalanítani az állatot, de a kölyköket megölni bezzeg nem. Amúgy szerintem 3 hónapos még kicsi, inkább 6-7.
te örülnél annak ha ezt csinálnák veled?
ja + az ivarszervi daganatoknak is örülne, meg a szökésbõl eredõ sérüléseknek is
A kérdező hozzászólása: egyebkent azert akarom ivartalanitatni mert van egymasi szuka kutyam es nem akarom hogy kolyke legyen.meg azt hallotam hogy akor nyugotab es nem szokik el part talalni.
Ja, még valami. Ez nem csak a német juhászra vonatkozik, hanem minden kutyára. Merthogy a német juhász is kutya és biológiailag semmiben nem különbözik a többi kutyától.

Milyen kortól lehet fürdetni egy kutyust?

Legjobb válasz: Szerintem ez leginkább az idõjárástól függ, de már 2-3 hónaposan (elsõ nagy fürcsit) lehet csinálni.

Szerintem ez leginkább az idõjárástól függ, de már 2-3 hónaposan (elsõ nagy fürcsit) lehet csinálni.
8-9 hetesen már lehet fürdetni, de figyelni kell hogy a fülébe ne menjen víz, mert az sok bajt okozhat.Vattát kell bele tenni, utána szárazra törölni.Ebben a korban még nem élvezik a fürdést, gyorsan kell végig mosni és szárítani.

Milyen idős kortól lehet elkezdeni az őrző-védő kiképzést egy rottweiler kölyöknél?

Legjobb válasz: Természetesen minden oltáa megvan,mikrochip is van. A kutya ovit kiszeretnénk hagyni,mivel nagyon engedelmes lett,és nagyon jól szocializáltuk. Csak az õrzõ védõ-re szeretnénk beiratkozni. Milyen idõs kortól lehet tehát elkezdeni?

Én úgy tudom, hogy elõtte kell az alap engedelmesség is és csak úgy engedik õrzõ-védõre.
A kérdező hozzászólása: Természetesen minden oltáa megvan, mikrochip is van. A kutya ovit kiszeretnénk hagyni, mivel nagyon engedelmes lett, és nagyon jól szocializáltuk. Csak az õrzõ védõ-re szeretnénk beiratkozni. Milyen idõs kortól lehet tehát elkezdeni?
Írta, hogy nagyon engedelmes. Ha az alapok mennek neki, akkor minek kutyaovi?
Nana, az azért egy kicsit bonyolultabb annál, mint amit te gondolsz. Az, hogy most kölyökként jól viselkedik idegenekkel és más kutyákkal, nem fog így maradni, ha nem jártok folyamatosan kutya közösségbe... És olyan kutyaiskolát én most megmondom neked nem fogsz tudni találni, ahol egy alap engedelmes tanfolyam nélkül õrzõ-védõt hajlandók lesznek a kutyának tanítani!
A kérdező hozzászólása: köszi
Az öv-t már a kölyökkel el lehet kezdeni. Igaz, ekkor még a zsákmányos ösztön a mérvadó, és a jó játék azzal az emberrel, aki huzgálja neki a bõrt. Lassan megtanulja , mire is tudja használni a száját. Az igazi munkához a segéd látja, mikor lehet váltani.
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor csak 1 éves kor körül lehet igazán vinni õrzõ-védõzni?
A kérdező hozzászólása: 6 hónapos lesz egyébként.
A kérdező hozzászólása: Ül, fekszik, gyere ide, menj a helyedre, ereszd el, hozd vissza a labdát, menj arrébb stb, stb, stb... vezényszavakat ismeri és szót is fogad, pórázon is jön.
Összes oltása megven, mehettek kutyaoviba. Az alapkiképzés után lehet nekiállni õrzõ-védõzni, nem az az elsõ.
Kedves kérdezõ, Mennyi idõs most a kutyus? Biztos vagy benne, hogy minden körülmények között hallgat rád? Jól megy az ül, fekszik, gyere ide ? Bármilyen körülmények közepette? Én biztosan nem vinnék kutyát õrzõ-védõzni 1-1, 5 éves kora elõtt.
Alapkiképzés nélkül hogy akarsz örzö-védõzni? Vissza nem jön rendesen, de csibészljen?
Ismerõs kiképzõ, (jó nevû, de ez nem a reklám helye) párhuzamosan csinálja a kettõt. Kétórás kurzusok, egy óra csoportos engedelmes, 15-20 perc egyéni õv. a kutyára egyénileg szabottan. Ketdéskor az elvárás: hallgasson a nevére, legyen min 8 hónapos, ismerje a NEM, és az OKOS vagy ennek megfelelõ vezényszót.(ismerje, nem kell tudnia). Mûködik.

Milyen idős kortól lehet ivartalanítani egy törpenyuszit?

Legjobb válasz: 8 hónapos kortól ajánlott.

8 hónapos kortól ajánlott.
6 hónapos kor körül válik ivaréretté, de 8 hónapos kornál elõbb nem javasolt ivartalanítani, valamirevaló állatorvos el se vállalja annál korábban

Milyen idos kortol viseli meg a gyereket a szulok vallasa? Egy eves kortol vagy kesobb, korabban?

pl.sir utana,koveteli apat stb...

Legjobb válasz: A vallás nem viseli meg a gyereket.

A vallás nem viseli meg a gyereket.
Persze csak akkor, ha nem erõltetitek rá.
milyen vallásotok van ami megviselné a gyereketeket? ugye nem szektásak vagytok és épp készültök tömeges öngyilkosságra??? mert az egy pár napos csecsemõt is megviseli! vagy válásra gondolsz? pár hónapos babának már apuka a "napirend része", így már neki is hiányzik, hogy este hazajöjjön. ha minden nap jön apa a válás után is csak nem alszik ott akkor azt még 1-2 éves nem fogja fel, természetes lesz neki
Válás, vagy vallás? Nem mindegy ám...
A kérdező hozzászólása: az elso, de nincs ekezetem
Én követeltem, bár én már nagyobb voltam. Hugim 1 éves múlt, õt annyira nem viselte meg. Mondjuk õ a nevelõapánkat tekinti "igazi" apjának, ami szerintem nagyon nem normális :-( Ha tényleg nem lehet megoldani a problémáitokat, akkor minél elõbb legyetek túl rajta. Sok erõt és kitartást kívánok Neked :-(
elõzõ vagyok, pont írtad a kommentedet. nem az ékezet miatt hittük, hogy vallásra gondolsz hanem a dupla L-miatt
Az én gyerekemet tutira nem viselte meg a vallásunk! Már szépen tud imádkozni! Tanulj meg helyes írni, utána szüljél :P
A kérdező hozzászólása: nagyon jo helyesiro vagyok, veletlen volt, mar ertem mert 55%ban adsz jo valaszt..:/
Nem kéne elválni, az nem viseli meg a gyereket.Egy gyereknek mind a két szölõre szüksége van.Nem Õket kell büntetni a mi felnöttes hülyeségeinkért.
18 éves kortól ajánlott.
én 16 vagyok, mielõtt betöltöttem már akkor rendeltem az AVON-ból Anew clinical crow's feet corrector-t 2 részbõl áll és nagyon jó! érzed h hat, ha felkened Avon katalógus van a neten max: 5000Ft szokott lenni (mostaniban nincs benne, nem kapható) tegnap meg bementem a gyógyszertárba vettem liposome (soliteint) liposzómás arckrémet multivitamin komplexxel nem tudom, hogy hat e, tegnap használtam elõször. Ára: 780Ft te már simán használhatod, mert nagy vagy. én csak a sok alapozó miatt használom... nem kell leszólni remélem segítettem
25 fölött ajánlott.Sok jó termék létezik szemkörnyékre, nem a legdrágább a legjobb.
Én is úgy tudom hogy 25éves kortól! 24 vagyok, de semmi jele hálistennek!
18 éves kortól? :O Én úgy tudom, hogy 20-25 éves kor elõtt semmilyen ránctalanító nem ajánlott. 18 évesen még puha, feszes, szép a bõr. 18/L
Bocsi nem ide jön De erre én is kíváncsi lennék.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat! Az 5000 Ft az kicsit soknak tûnik, bár attól is függ, hogy meddig elég. Tényleg. Meddig elég?:D
Jaj nekem! Én 41 éves vagyok, s csak 2 éve használok az arcomra egyáltalán valami krémet. Azóta (nem biztos, hogy a krémtõl), de ráncosodok.
ma 00:34 Érdekes :O Milyen arckrémet használsz? Márkanév?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!