Találatok a következő kifejezésre: Milyen kortól a babámnak grízt (1 db)

Milyen kortól adhatok a babámnak grízt?

Legjobb válasz: Búzadarával én megvárnám az egy éves kort, mert lisztérzékenységet okozhat. Többféle babagrízt árulnak, tejpépeket, biztos, ami biztos, addig egyen azt.

Búzadarával én megvárnám az egy éves kort, mert lisztérzékenységet okozhat. Többféle babagrízt árulnak, tejpépeket, biztos, ami biztos, addig egyen azt.
Elvileg 6 hónapos kortól adhatod, de tejet még nem kaphat 1 éves koráig, így abban nem fõzheted meg. Én rizstejben fõztem, azt szabad. Ami még eszembe jutott: nagyon finom pépet csinálhatsz kukoricadarából, ha valamilyen gyümölcslében fõzöd meg. Ráadásul a kukorica gluténmentes, így még a lisztérzékenységtõl sem kell tartanod miatta. Én még az 1 éves tortát is ilyen pépbõl csináltam sûrûre fõzve, formába öntve szépen megdermed. Bármilyen gyümölcslében megfõzheted, én cukrot nem adok a fiamnak semmiben, de ha ízetlennek találtam, pici gyümölcscukorral ízesítettem. (Õszilével a legfinomabb :) )
lehet venni kifejezeten kisbabáknak valo tejbegrizt, nagyobb boltokba, gyogyszertárba, drogériába...csak melleg vizbe kell rakni és már kész is, fiam imádja(olyan mint a tápszer, mi nestle és mildibét szoktunk neki venni)
Elméletileg 4 hónapos korától lehet neki adni ún. tejpépet. Több fajta ízesítéssel lehet kapni. Hasonlít a tejbegrízhez. A védõnõm szerint a tápszer túlfejlesztett változata. Minden benne van ami a kisbaba fejlõdéséhez kell.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

20-as cipő kb hány hónapos babának kell?

13

Ti hogyan méritek éjszaka a babátok testhőjét ha lázas?

Nem akartam felébreszteni mindig és nem akarom megsérteni véletlen a végbelét vagy ilyesmi a "harcok közben",kézrátéttel meg nem tudom,hogy mi van pontosan. Sőt! Utálja a hőmérőzést és mindig hiszti meg sírás volt amikor mértem ezért vettem fülhőmérőt. Az pedig nem igazán pontos mindig. Éjszaka tökéletes lenne,hogy ne ébresszem fel(és amugy a doktornőnk és az ügyeletes doki is azt használja,akkor csak nem olyan rossz). Mekkora eltérés fogadható el szerintetek éjszakai mérésnél? Inkább ébresszem fel vagy pár fok eltérés nem baj? hány fok?

9

1 éves kisfiam elesett, nagyon sírt és hányt is. Lehetséges, hogy a sírástól és az íjedtségtől hányt, vagy előfordulhat, hogy agyrázkódása van?

Amúgy reagál mindenre, és nem bágyadt.

15

Fehér, túrószerű darabok vannak a kakiban! Ez baj?

5 hónapos. Mostanában a sütőtököt kóstolgatjuk.

3

Az összegyűjtött vizeletet hol tároljam reggelig?

tegyem hűtőbe vagy szobahőn jó? kémcsőbe van, reggel visszük laborba

2

Mást is "zaklatja" a gyerekdokija a fejlődési görbével?

Szóval...kisfiam 13 hós. .havi szinten 20-30 dekákat hízik.
Most 8,6 kg
Női gyerekdokink van..állandóan azzal jön hogy ez kevés,meg miket eszik,meg így meg úgy
Eszik a fiam szinte egész nap...nagyon jó evő..viszont rengeteget mozog.megnem áll ha ébren van
Most tényleg olyan rossz hogy ennyiket hízik ?
Szerinte ajánlatos ultrahangra vinnem,meg vérvételre..stb.stb
Rossz anya vagyok hogy ezt nem akarom ???

17

Kell-e aggódnom a majdnem 10 hós babám miatt? Kis híján 8 kg. Keveset eszik.

A gyerekorvos gasztrora küldött, mondván lehet hogy nem szívódik fel a tápanyag. Vizsgálják ki, de csak januárra van időpontunk. Mitől tudna egy kicsit hízni?

14

1, 5 - 2 éves babáitokat mennyit engeditek tv-t (mesét) nézni?

10

Mennyit van el egyedül 4-5 hónapos babátok?

6

5 hetes babádat rámernéd hagyni 1 éjszakára a nagyszülőkre?

Cicis baba de annyi nincs hogy lefejjem neki így tápot adnék,mit tennél ha sírna utánad?

13

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!