Találatok a következő kifejezésre: Milyen kortól a (187 db)

Milyen naptejet használsz a babádra és milyen kortól?

Legjobb válasz: Avene babaknak való. Fiam szeptemberi, az elsõ hetekben alapból nem volt napon, utána meg jött a tél, tavasszal kezdtem. De újszülött kortól lehet használni.

Avene babaknak való. Fiam szeptemberi, az elsõ hetekben alapból nem volt napon, utána meg jött a tél, tavasszal kezdtem. De újszülött kortól lehet használni.
Oriflame SOL
DM-es babanaptejet vettünk, és szerintem tök jó. Lányom õszi születésû, akkor már nem volt sok napfény, télen meg fõleg, úgyhogy én is tavasszal kezdtem kenni rá.
vichyt vettem 50+-osat, de jó még a bioderma, babe is, és akármilyen meglepõ, a dm saját márkás terméke a sundance az egyik legjobb.(szomszéd bõrgyógyász hölgytõl tudom ezeket.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, az én lányom is õszi, így akkor már lassan fél évesen lehet ezeket használni?! Megnézem ezt a DM saját márkásat!
persze!nem lehet!kell is!

Milyen ételek lehet adni 3-4 hónapos kortól a tápszeres csecsemőnek? Recepteket írjatok, mit főzzek a mindig éhes 3 hónapos kisunokámnak és hogyan?

Legjobb válasz: Egy tàpszeres baba elvileg nem lehet éhes,ha a tàpszert rendszeresen kapja. Nem örülnék,ha én nem tàplàltam méghozzà,és anyukàm,vagy anyosom azt gondolnà,éhezik a baba éss ö akar adni enni a gyereknek. Megsértödnék,bàntana nagyon. Ezt a gyerek anyjànak kell eldöntenie. Egyébként 3-4 honapos babam ég ràér a hozzàtàplàlàssal. Az enyém négy és fél honapos szintén tàpszeres,még nem kapott semmit,szépen fejlödik,és ha sir,az nem mindig az éhség jele. Ha nagyon hozzàakar tàplàlni valaki 4 honapos kortol,akkor legyen az elöbb pürésitett répa,vagy krumpli,esetleg alma,öszibarack,sütötök.,meggy,de ezeket is egyesével bevezetni,külön külön,egy héten csak egy fajtàt.

Egy tàpszeres baba elvileg nem lehet éhes, ha a tàpszert rendszeresen kapja. Nem örülnék, ha én nem tàplàltam méghozzà, és anyukàm, vagy anyosom azt gondolnà, éhezik a baba éss ö akar adni enni a gyereknek. Megsértödnék, bàntana nagyon. Ezt a gyerek anyjànak kell eldöntenie. Egyébként 3-4 honapos babam ég ràér a hozzàtàplàlàssal. Az enyém négy és fél honapos szintén tàpszeres, még nem kapott semmit, szépen fejlödik, és ha sir, az nem mindig az éhség jele. Ha nagyon hozzàakar tàplàlni valaki 4 honapos kortol, akkor legyen az elöbb pürésitett répa, vagy krumpli, esetleg alma, öszibarack, sütötök., meggy, de ezeket is egyesével bevezetni, külön külön, egy héten csak egy fajtàt.
Ne fõzz neki semmit!Én sem tûrném el ha a 3(!) hónapos babámat az anyám vagy anyósom bármivel megetetné!Ez az anyja dolga!Neki még csak tápszer való, nem minden sírásnál éhes, talán már a pocakja fáj a sok etetéstõl, vagy szomjas vagy bármi más de ne etesd meg tápszeren kívül semmi mással.Õ még kicsi ehhez.Hagyd hogy az anyja olyan tempóban szoktassa hozzá új ételekhez ahogy Õ azt szeretné, nem kel rábeszélni ilyen hülyeségre hogy egy 3 hónapos babának másra is szüksége van a tápszeren kívül ha csak az orvosa bármi ok miatt nem javasolja! Ha valóban nagymama vagy, akkor pedig tudnod kellene miket lehet adni egy babának és hogy kell elkészíteni, de nem kell siettetni, ez már nem a "Ti" idõtök, és dolgotok.A mai fiatalokra nem kell rá erõltetni a múltat amikor ilyen idõsen már bármit ettek a gyerekek és még tejet is ittak. Ez ma már nem "divat" és nem is ajánlott!
Egy három négy hónapos babának már kellene gyümölcsöket, zöldségeket kapnia! De ezt az anyukájávak megbeszélve kellene bevezetni.Nem biztos, hogy éhezik a tápszertõl, de a tápszer mûkaja, ha van is benne vitamin, az mesterséges, nem olyan mint a gyümölcs-zöldségben levõ természetes vitamin.A tápszergyártókat nem kellene a baba rovására támogatni.Egyébként pedig a liszttartalmú ételeket 4 hónapos korban már be kell vezetni a legújabb kutatások szerint.A tápszerben pedig nincsenek.
Ezt bizd rá a szüleire, hogy mit adnak neki, te ne akarj beleszólni.
Talán elõbb meg kellene beszélnie az anyukával, nem? Amúgy pl. vasárnap húslevesbõl krumplit, répát már lehet neki adni, vagy brokkolit krumplival, répát fõtt csirkemájjal...
A kérdező hozzászólása: Az Anyukával mindent megbeszélünk. Egy hónapig nálam lesz a baba, ezért én fogom gondozni és etetni, ahhoz pedig ételt is készíteni kell. Ezért kértem a tanácsot!! Amugy kösz a hasznos infókat!!! Ezekbõl is látszik, mindenki másképp gondolja a hozzátáplálást!
Huuu egy honapig ràd hagyja? Ne érts félre, nem töled féltem, de én eleve nemadnàm oda fél orànàl tovàbb senkinek a babàmat mig ilyen pici. Na de ebböl làtszik hogy jo kapcsolatod van a baba anyukàjàval, ami tiszteletre mélto. Nos visszatérve a kérdésedre, ha még nincs 4 honapos, akkor én a tàpszer mellé csak leveket adnék neki:tehàtalmalé, répalé, baracklé, körtelé. Ha betöltötte a négy honapot, akkor kezdheted almàval egy hétig(reszelt, pürésitett)a köv héten barack, aztàn körte, esetleg megy. Zöldséggel is kezdhetsz, akkor az legyen répa, majd krumpli, sütötök. De a legegyszerübb ha üveges bébi ételt veszel, arra felvan tüntetve mikor mi adhato. Jo babàzàst!
Ha az anyukája rád bizza, akkor töle kérdezd meg, hogy mit adjál a picinek.

A Novalac AC tápszer milyen kortól adható?

Most próbálunk megfelel? tápszert találni 1 hónapos kisfiunknak, mert úgy vesszük észre, nem elég tápláló neki a Milumil, és a hasa is fájdogál. Azt olvastam, a Novalac hasfájás ellen van, de azt nem találtam meg sehol, milyen kortól adható és milyen az ára.

Legjobb válasz: Újszülött kortól adható-az én lányom is ette (a novalac ac1 és it1 keverékét) A novalak ac 1 hasfájásra van, az it1 bukásra és van még egy fajta ami azoknak a babáknak való akik nem laknak jól (sajnos ennek nem tudom a betûjelét). Az ára legutóbb 2000 ft volt, de ez csak 400 g. Én 3 naponta mentem a patikába:( És sajnos erre nem jár támogatás sem.

Újszülött kortól adható-az én lányom is ette (a novalac ac1 és it1 keverékét) A novalak ac 1 hasfájásra van, az it1 bukásra és van még egy fajta ami azoknak a babáknak való akik nem laknak jól (sajnos ennek nem tudom a betûjelét). Az ára legutóbb 2000 ft volt, de ez csak 400 g. Én 3 naponta mentem a patikába:( És sajnos erre nem jár támogatás sem.
Az elõbb elírtam az it1 székrekedésre van. Nekünk keverni kellett mert az at1 miatt nem tudott kakilni...

Lányok! Szerintetek milyen kortól ideális a szex?

Csak mert hallok olyat hogy valaki már 13 vagy 14, meg olyat hogy 20(a 20-ast nem hiszem).Most mi az igaz?

Legjobb válasz: 17 elõtt semmiképp. De inkább 19-20 évesen kéne.

17 elõtt semmiképp. De inkább 19-20 évesen kéne.
hát figyelj, 18-tól már tutibiztosan nem gáz :) 18 alatt meg igazából éreznie kell egy lánynak, hogy mikor áll készen erre a lépésre én 15 évesen azt gondoltam, hogy 2 évvel késõbb akarom elveszteni, és úgy is lett, és az elsõ szerelmemmel voltam együtt, nem bántam meg 19/L
16 és 26 között ideális elkezdeni.
18 év alatt szerintem nem kellene... 17-18 éves korukig a lányok még gimnáziumba járnak, tanulnak, fiúznak, és fantáziálnak róla, hogy vajon milyen lehet a szex. Nincs ezzel semmi probléma. Azzal van a probléma, hogy a mai 17-18 éves lányok 90%-nak a felfogása egyenlõ egy 10 évesével. Szinte még gyerekek. Bohóckodnak a suliban és nevetgélnek. Gimnázium után a többség megkomolyodik. A mai trend az, hogy 15 éves kortól már mélyen benne vannak a szex világában. Szerintem ez nem normális dolog. Elvégre egy 15 éves lány, még gyerek, de már felnõtt fiúja van mindegyiknek. Ha a szülõ engedi, onnantól az õ felelõssége. De véleményem szerint ez kihathat a késõbbi lelki világára is annak a gyereknek...
én 20 éves voltam, amikor elõször szexeltem, és örülök, hogy vártam vele addig, úgyhogy van olyan aki 20 évesen, hidd csak el ;) 23/L
Én 17 voltam amikor lefeküdtem az elsö barátommal...igaziból tökre nem görcsöltem azon hogy mások mikor mit csinálnak, és csak ezt tudom neked is tanácsolni.Hidd el hogy teljesen mindegy hogy mások mit csinálnak...ennek semmi de semmi jelentösége nincs a te életedre nézve. Nekem is voltak olyan lány ismeröseim akik már 13évesen egy csomó fiúval együtt voltak, és igen én egyesek szerint "késön kezdtem" de hogy öszínte legyek : magasról letojom hogy ki mit csinál. Amúgy meg egyáltalán nem maradtam le semmiröl, és ezért senki sem lesz az ágyban sem jobb vagy rosszabb szexpartner...
Gyógyszertárit.
Gyógyszertárit. Próbáltam Johnsonosat is, de attól kipattogott.
Gyógyszertári paraffin olajat használunk.
étolaj, de 3 és fél hónapos kora óta dm-ben kaphatót
Én is a gyógyszertárit használom.
Extra szûz olívaolajat
2. vagyok! Amúgy igen a gyógyszertárban azt mondták, hogy a sima étolaj is jó, ugyanaz, mint amit õk adnak. De én inkább a gabit használtam.
sima étolaj, úgyis lemosod....
gyógyszertári
Gabit használtam.
Gyógyszertárit használtam kb 4 hónapos koráig, majd DM-est, most J&J van. Ez vált be a legjobban neki. 1 éves igaz, de kb 3 hétig tudtam csak elhagyni neki az olajat, mert annyira kemény a vizünk, hogy nagyon szárította a bõrét. A testápoló pedig kevésnek bizonyult.

Milyen stratégia játék van, ami hasonlít az Empire Earth-re, hogy az ős kortól a jövőig lehet fejlődni? Lehetőség szerint valami újabb érdekelne.

Legjobb válasz: én ugyanolyan jó stratégiai játékokat ajánlok: empire earth 2 empire earth 3 supreme commander armies of exigo

én ugyanolyan jó stratégiai játékokat ajánlok: empire earth 2 empire earth 3 supreme commander armies of exigo

Milyen kortól adhatok a babámnak grízt?

Legjobb válasz: Búzadarával én megvárnám az egy éves kort, mert lisztérzékenységet okozhat. Többféle babagrízt árulnak, tejpépeket, biztos, ami biztos, addig egyen azt.

Búzadarával én megvárnám az egy éves kort, mert lisztérzékenységet okozhat. Többféle babagrízt árulnak, tejpépeket, biztos, ami biztos, addig egyen azt.
Elvileg 6 hónapos kortól adhatod, de tejet még nem kaphat 1 éves koráig, így abban nem fõzheted meg. Én rizstejben fõztem, azt szabad. Ami még eszembe jutott: nagyon finom pépet csinálhatsz kukoricadarából, ha valamilyen gyümölcslében fõzöd meg. Ráadásul a kukorica gluténmentes, így még a lisztérzékenységtõl sem kell tartanod miatta. Én még az 1 éves tortát is ilyen pépbõl csináltam sûrûre fõzve, formába öntve szépen megdermed. Bármilyen gyümölcslében megfõzheted, én cukrot nem adok a fiamnak semmiben, de ha ízetlennek találtam, pici gyümölcscukorral ízesítettem. (Õszilével a legfinomabb :) )
lehet venni kifejezeten kisbabáknak valo tejbegrizt, nagyobb boltokba, gyogyszertárba, drogériába...csak melleg vizbe kell rakni és már kész is, fiam imádja(olyan mint a tápszer, mi nestle és mildibét szoktunk neki venni)
Elméletileg 4 hónapos korától lehet neki adni ún. tejpépet. Több fajta ízesítéssel lehet kapni. Hasonlít a tejbegrízhez. A védõnõm szerint a tápszer túlfejlesztett változata. Minden benne van ami a kisbaba fejlõdéséhez kell.
megkenheted, pont tegnap mondta nekünk a védõnõ.
A kiflivel vigyázz, mert nagyon hamar feltapad a baba szájpadlására, és igen nyugodtan kenheted sajttal, vajjal. Én pl csináltam olyat hogy vaj a kenyérre rá reszelt trappista és úgy adogattam neki falatkákban.

A Hímveszőfék eltávolítása milyen kortól ajánlot, és Hajdú-Biharban ezt hol válalják el?

Legjobb válasz: mENJ EL dEBRECENBEN A kENÉZY urológia szakrendelésére, ott megmondják. Az SZTK-ban is van Urológia, oda is mehetsz.

mENJ EL dEBRECENBEN A kENÉZY urológia szakrendelésére, ott megmondják. Az SZTK-ban is van Urológia, oda is mehetsz.
Rövid a fék és ezért szeretnéd eltávolíttatni? Gyors mûtéttel megoldják és akkor majd nem akadályoz a szexben. Nincs alsó korhatár.
ha zsidó vagy már kiskorodtol kezdve;)
Hogy ne lenne alsó korhatár, 18 éves kor alatt nem lehet megcsináltatni, csak szülõi engedéllyel.
Nekünk már oviban ellenõrizte egy doki. Korrigálták is utána nem sokkal, érzéstelenítés nem járt hozzá.

Milyen kortól használhatom a Bübchen testápolót?

Ajándékba kaptuk, még gyógyszertári krémet használunk. 1 hós baba anyukája.

Legjobb válasz: szerintem nagyon jó. 14 hónapos már majdnem a fiam, de csak ezeket használjuk. babatej, babakrém, mikor mit kapok:)

szerintem nagyon jó. 14 hónapos már majdnem a fiam, de csak ezeket használjuk. babatej, babakrém, mikor mit kapok:)
én ezt használom, mióta a gyógyszertári elfogyott.
A kérdező hozzászólása: És meg vagy vele elégedve?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!