Találatok a következő kifejezésre: Milyen korai lehetőségek vannak a (4 db)

Milyen korai fejlesztési lehetőségek vannak a csecsemők részére?

Legjobb válasz: Nagyon hasznos könyv, nemrég jelent meg az "Anya, taníts engem!", már 0 hónapos kortól le vannak írva a fejlesztési lehetõségek. Szerintem ha betérsz egy könyvesboltba, mindenképpen lapozd át! http://www.libri.hu/hu/book/csalad_es_szulok/gyermekneveles/.. Ezen az oldalon meg tudod nézni, hogy mennyibe kerül és olvasói vélemények is vannak, ha lejjebb mész. Remélem, segítettem!

Nagyon hasznos könyv, nemrég jelent meg az "Anya, taníts engem!", már 0 hónapos kortól le vannak írva a fejlesztési lehetõségek. Szerintem ha betérsz egy könyvesboltba, mindenképpen lapozd át! http://www.libri.hu/hu/book/csalad_es_szulok/gyermekneveles/.. Ezen az oldalon meg tudod nézni, hogy mennyibe kerül és olvasói vélemények is vannak, ha lejjebb mész. Remélem, segítettem!
http://www.mozgasfejlodes.hu, korai fejlesztésre alkalmas játékaik vannak, lehet kölcsönözni is, én elégedett voltam.

Fóliával körbe csavarva a hasam, rá egy vastagabb szalag ami melegen tart és bekence alatta paprikakrémmel. Milyen fogyási lehetőségeim vannak? Sokat használ?

Legjobb válasz: Látjátok, így terjed a biztos tudás! Én azt mondom, a fóliázás felülésezés nélkül semmit nem ér.

Látjátok, így terjed a biztos tudás! Én azt mondom, a fóliázás felülésezés nélkül semmit nem ér.
Ez zsírégetés.:) Nem a leghatásosabb módszer.De ezzel is lelehet fogyni. Csak több idöö lesz.:) )
Ha emellett diétázol meg sokat sportolsz, akkor fogysz, ha nem, akkor teljesen felesleges. A fólia + paprikakérm meg nem ér semmit, csak rossz érzés.
Ezt egy másik kérdésnél Kovi Bácsi válaszából szûrted le?
3. válaszoló vagyok. Kovi bácsi és akkor lapos hasam lesz vagy muszáj szaunába is mennem, mert csak úgy lesz biztos a fogyás. Jah és napi 500 kcal nem lesz sok?
Szaunába csak úgy érdemes menni ha tudsz bent is felülésezni, fekvõtámaszozni. 500 kalória alatt ugye a csaló napot értjük?
Jah értem akkor üres szaunába kell menni, hogy elférjek:D Persze ez ilyen csaló nap volt, megettem 1 egész szelet kenyeret. Holnap felére csökkentem a kcal bevitelt...xD
A kérdező hozzászólása: .
Szia! A legjobb amit tehetsz a babádért hogy hordozod :) Rugalmas hordozókendõt lehet újszülöttkortól mint pl: http://www.liliputi.hu/index.php?m=product&a=productList&cat.. Mei tai-t akkor ha a baba már tud ülni mint pl: http://www.bamberoo.hu/index.php?Itemid=36
Én babazsákot használok. Újszülött kortól használható, de én kb. 4 hetes kora óta teszem bele. Keres rá a Bohemmama-ra vagh a babaközelben oldalra, ott megtalálod a hordozási módokat is.


Milyen lehetőségeim vannak, ha több mint 20 hetes terhesen kiderül, hogy beteg a babám? (Down-kór, egyéb kromoszóma rendellenesség)

Legjobb válasz: Szia! Két lehetõséged van: nem tartod meg illetve vállalod a beteg babát. Nagyon nehéz élethelyzet, az összes körülmény mérlegelésével lehet valamilyen döntést hozni. Sok erõt és kitartást neked és titkon remélem, hogy még sem kerülsz ilyen helyzetbe.

Szia! Két lehetõséged van: nem tartod meg illetve vállalod a beteg babát. Nagyon nehéz élethelyzet, az összes körülmény mérlegelésével lehet valamilyen döntést hozni. Sok erõt és kitartást neked és titkon remélem, hogy még sem kerülsz ilyen helyzetbe.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Majd kb. 7-10 napon belül derül ki, hogy rendben van -e minden, remélem igen.
A 24. hétig vannak egyáltalán lehetõségeid. Eldöntheted, hogy megtartod, vagy kéred, hogy vegyék el tõled. A 24. hét után már tudtommal ki kell hordanod, s megszülnöd. Ha akkor sem kéred, akkor viszik az árvaházba. :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!