Találatok a következő kifejezésre: Milyen kockázatokkal ha valaki (3 db)

A QUAESTOR-nál szeretnék vásárolni kötvényt! Mivel fogalmam sincs hogy ez hogy működik, ezért szeretném ha valaki leírná, hogy ez milyen kockázatokkal jár?

Itt 2 szer akkora a hozam mint egy banknál, és az érdekelne, hogy itt bukhatom-e a pénzem, vagy biztosan megkapom a pénzem és a hozamot is a lejárati id? végén?

Legjobb válasz: nekemis ottvan, semmi kockázattal nemjár mert fix kamat van rajta. csak amig lekötöd nem nyúlhatsz hozzá. 1-3évig kb. attolfügg milyen.

nekemis ottvan, semmi kockázattal nemjár mert fix kamat van rajta. csak amig lekötöd nem nyúlhatsz hozzá. 1-3évig kb. attolfügg milyen.
Semmilyen kockázat???? Úristen! A kötvénnyel hitelt adsz egy cégnek. Mitõl ne lenne ennek kockázata? Fix kamat? Ígérni bármit lehet! Mi a biztosíték? A kötvény az egyik legkockázatosabb befektetés! Ha úgy gondolod, hogy a plusz hozam ÍGÉRETE(!) megéri, hogy esetleg elveszted az egész pénzed, akkor nosza rajta! Van egy jópár olyan ismerõsöm, aki kapzsiságból elbukta az összes pénzét (lásd: Baumag-botrány).

Ha valaki mozdonyt, trolit, metrót, villamost, HÉV-et vezet, milyen egészségügyi kockázatokkal számoljon az elektromos áram miatt?

Nagyfeszültségű vezetékek közelében elég nagy elektromágneses sugárzás lehet, főleg mozdony esetében, de metrón is. Gondolom, valamivel kisebb mértékben trolin, villamoson is. Daganatokra, rákra, kóros elváltozásokra hajlamosít ez a sugárterhelés? Vannak gyakrabban szűrések ilyen munkakörökben?

Legjobb válasz: De gerincedre oda kell figyelni és karbantartani.

De gerincedre oda kell figyelni és karbantartani.
Hogy megvernek a bennszülöttek.
Az ilyen elektromágneses terek rákkeltõ hatását még semmi sem támasztotta alá. A metró, villamos, troli alig magasabb feszültség, mint a hálózati, már csal azért sem indokolt.

Milyen kockázatokkal jár, ha valaki szívritmus-zavarral szül, vagy így terhes?

A kockázatok érdekelnének, hogy mivel jár. Lehet-e például természetesen szülni ebben az esetben.

Legjobb válasz: Nekem rokonom volt így. Sokkal többet járt kontrollra, inkább maga miatt, a baba végig rendben volt. De végül megcsászározták, a doki így döntött. Nincs ok aggodalomra, az orvostudomány elég sokmindenre ad már megoldást!

Nekem rokonom volt így. Sokkal többet járt kontrollra, inkább maga miatt, a baba végig rendben volt. De végül megcsászározták, a doki így döntött. Nincs ok aggodalomra, az orvostudomány elég sokmindenre ad már megoldást!
Anyukámnak szívritmuszavart állapítottak meg pár éve, én 27 öcsém 21 éves, semmi gondja nem volt terhesség alatt. Egy mûtéti vizsgálat alkalmával nekem is ezt állapították meg-állítólag örökölhetõ- nekem semmi panaszom nincs, de ha megyek ekg-ra , én is rá akarok kérdezni. nem hiszem, hogy ez gondot okozna, ha neked nem okoz életmódbeli eltérést. 11 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!