Találatok a következő kifejezésre: Milyen kockázatokkal ha (14 db)

A QUAESTOR-nál szeretnék vásárolni kötvényt! Mivel fogalmam sincs hogy ez hogy működik, ezért szeretném ha valaki leírná, hogy ez milyen kockázatokkal jár?

Itt 2 szer akkora a hozam mint egy banknál, és az érdekelne, hogy itt bukhatom-e a pénzem, vagy biztosan megkapom a pénzem és a hozamot is a lejárati id? végén?

Legjobb válasz: nekemis ottvan, semmi kockázattal nemjár mert fix kamat van rajta. csak amig lekötöd nem nyúlhatsz hozzá. 1-3évig kb. attolfügg milyen.

nekemis ottvan, semmi kockázattal nemjár mert fix kamat van rajta. csak amig lekötöd nem nyúlhatsz hozzá. 1-3évig kb. attolfügg milyen.
Semmilyen kockázat???? Úristen! A kötvénnyel hitelt adsz egy cégnek. Mitõl ne lenne ennek kockázata? Fix kamat? Ígérni bármit lehet! Mi a biztosíték? A kötvény az egyik legkockázatosabb befektetés! Ha úgy gondolod, hogy a plusz hozam ÍGÉRETE(!) megéri, hogy esetleg elveszted az egész pénzed, akkor nosza rajta! Van egy jópár olyan ismerõsöm, aki kapzsiságból elbukta az összes pénzét (lásd: Baumag-botrány).

Milyen kockázati tényezõkkel számoljak elektromos ellenállás téren, ha ilyen nagy a differencia a két hangszóró között?

Vettem egy régi 3 utas Videoton hangfalat. A hangszórók 8 ohm-osak. Az egyik hangszóró használhatatlan, cserére szorul. Találtam itthon 4 ohm-os hangszórót, amit beszerelnék.

Legjobb válasz: Egyrészt, a 4 ohmos 2x akkora teljesítményt fog kivenni az erõsítõbõl, tehát 3 decibellel hangosabb lesz. Másrészt, mivel csak a mély lesz 4 ohmos, a közép-magas tartomány kevés lesz. Harmad részt, a keresztezési frekvencia is el lesz tolva, mert a hangváltó (ha van benne) a hangszóró gyári impedanciájához van méretezve.

Egyrészt, a 4 ohmos 2x akkora teljesítményt fog kivenni az erõsítõbõl, tehát 3 decibellel hangosabb lesz. Másrészt, mivel csak a mély lesz 4 ohmos, a közép-magas tartomány kevés lesz. Harmad részt, a keresztezési frekvencia is el lesz tolva, mert a hangváltó (ha van benne) a hangszóró gyári impedanciájához van méretezve.
Magyarul oda lesz a gondosan tervezett hangzás, egy nagy lármát kapsz cserébe ha beteszed a 4 ohmosat. Udvarra jó lesz vagy garázsba rádiót hallgatni.

Milyen kockázata van és hogyan lehet kivédeni, ha tulajdonosként hirdetek meg eladásra egy lakást? Tapasztalatokat várnék.

Ingatlanközvetítő nélkül próbálnánk eladni a lakásunkat interneten hirdetve. Sokan óvnak tőle, de nem tudom mennyire reálisak a veszélyek, illetve hogyan lehet kivédeni, erre kérnék tanácsokat.

Legjobb válasz: Vegyél erre a célra egy egyedi telefonszámot és azt tedd bele a hirdetésbe. (így nem fognak zaklatni, ha már eladod a lakást.) Pár ezer Ft megéri a nyugalomért. Mi más kockázat lehetne még?!? Mirõl hallottál?

Vegyél erre a célra egy egyedi telefonszámot és azt tedd bele a hirdetésbe. (így nem fognak zaklatni, ha már eladod a lakást.) Pár ezer Ft megéri a nyugalomért. Mi más kockázat lehetne még?!? Mirõl hallottál?
A kérdező hozzászólása: Hát pl. hogy akárki bejöhet a lakásba, mert nem tudom kiszûrni a találkozás elõtt, ahogy egy ingatlanos, ilyesmi. Egy új email-címet létrehoztam a hirdetésnek, a számon is gondolkozom, csak ahhoz egy plusz telefont kell szerezni.
Hát azt, hogy a leendõ vevõt nem engeded a lakásba nehezen elképzelhetõ. :-)
A kérdező hozzászólása: Persze, ez világos :) Nem a vevõkrõl van szó, hanem akik csak "terepszemlézni" jönnének be a lakásba, ettõl óvnak. Az ingatlanos ugyebár elõször találkozik a érdeklõdõkkel, és csak kulturált és valódi vásárlási szándékkal jelentkezõket hoz el lakásnézõbe. De nem tudom, mennyire reális ez a veszély, ezért tettem fel a kérdést, hogy van-e valakinek negatív tapasztalata, vagy csak az ingatlanosok ijesztgetik az embert, hogy megbízzuk õket... (Egyelõre a hirdetésünkre amúgy kizárólag ingatlanosok jelentkeztek.)


A hasam elkezdett szõrösödni, milyen kockázatai vannak, ha elmegyek hormonvizsgálatra?

Legjobb válasz: Begyullad a vénád, bekékül,fáj a szúrás helye. Vagy mire gondolsz? A hormonszinteket laborvizsgálattal nézik.

Begyullad a vénád, bekékül, fáj a szúrás helye. Vagy mire gondolsz? A hormonszinteket laborvizsgálattal nézik.
A vizsgálat abból áll, hogy vért vesznek tõled, vagyis annyi "kockázata" van, mint egy vérvételnek.
A kérdező hozzászólása: mármint arra gondolta, ha felírnak különféle gyógyszereket
Az nem a vizsgálat kockázata. Ha valamilyen hormonzavarod van, azt kezelni kell. Ennek ugyan lehet kockázata, de a kezeletlen bajnak is. És attól függ a kezelés, illetve annak szövõdményei, hogy mit találnak, milyen gyógyszert kapsz. Úgyhogy elõre nem lehet tudni.
annak lesz negativ következménye ha van hormon problémád és nincs kezelve. Ha kezelik és helyre jön akkor lesz minden rendben.
Vérbõl ki lehet mutatni, hogy a férfi hormon milyen szinten van. Lehet, hogy nem fognak felírni anti-bébi tablettát, mert az okozhat ilyen elváltozást.A testszõrzet mennyiségét leginkább a szervezet androgénszintje (férfi nemi hormonok) befolyásolja. A férfi nemi hormonok, melyek a mellékvesékben és az ivarszervekben termelõdnek, nevükkel ellentétben férfiakban és nõkben is jelen vannak, csak nem egyforma mennyiségben és eltérõ arányban: férfiakban több, nõkben kevesebb található belõlük. Eltolódó hormonegyensúly Részletek: [link] Endokrin szakrendelésre kell menni, ott tudják kivizsgálni

Milyen kockázatok vannak, ha idő előtt kiveszem az orrpiercinget?

olyan 4 nap után ha kiveszem? megakarom tartani csak muszáj olyan helyre mennem ahol nem tolerálják.

Legjobb válasz: Attól függ mennyi idõre veszed ki.Én koleszos voltam amikor csináltattam hazamentem pénteken, hétvégére kivettem,vasárnap este már nem tudtam visszarakni.

Attól függ mennyi idõre veszed ki.Én koleszos voltam amikor csináltattam hazamentem pénteken, hétvégére kivettem, vasárnap este már nem tudtam visszarakni.
A kérdező hozzászólása: oké azért erre nem számítottam:D begyulladt?
Nekem az elsõ napokban kiesett éjszaka, és hajnalban már alig tudtam visszatenni, igencsak fájt.
Nem , nem gyulladt be csak összeforrt.Nem gondoltam én se hogy ilyen gyorsan.
Nagyon gyorsan összeforr pláne ha még meg se gyógyult.
A kérdező hozzászólása: és menyire hegesedik? tudom hogy emberfüggõ de azért a nagy átlagnak nem marad heg, ugye?
Heg nem nagyon marad utána, viszont tényleg nagyon hamar összeforr.
Az orrpiercing 2 órán belül elkezd hegesedni és már nem biztos hogy visza tudod rakni. Nekem 2 köldök peircingem is volt, mindet ki kellett vennem egy mûtétkor. a felsõ pc már bent volt 2 éve azzl nem volt gond de az alsó 24 óra alatt beforrt szinte teljesen és nem túl szép heget hagyott. Nyelvpiercing kevesebb mint 1 óra alatt teljesen beforr. nem szabad kivenni hosszú idõre max ha 5-10 percenként átszursz a lukon valamit hogy ne forrjon be.
a nyelve is tartalmaz spermiumokat
17# de a kolbászt füstõlõbe is viszik, vagyis nem teljesen nyersen eszik.
De az a bél ki van mosva! 13-as voltam.
Egyik válaszoló a másiknak magabiztosan mond ellent. Na erre varrjál gombot! A bacik megfertõzhetik, szerintem ne nyeljen, akkor a szájában maradnak, ezt késõbb mossa ki. Ennyi.
már ez a 4-ik s*ggnyalós kérdés, tényleg szegény ez az ország, hogy már széklettel mint "élelemmel" spórolnak az emberek.
Rögtön utána nem árt valamilyen szájöblögetõt pl. corsodylt használni.
.
Annak nem sok, de ha a szomszéddal akkor lehet, hogy a párod agyonüt :) )))))
na most akkor beszéljünk.borotválod?mert itt egy srác kiakadt, hogy a csaja segge szõrös egy kicsit. de neki is az!
Szerintem a legfõbb kockázat, hogy fenékbe is fog dugni a mûvelet után. Védekezni esetleg baltával lehetne...
legalább kakis a segged???
Hát b-zmeg ez qrva beteg.. soha nem jutna eszembe, hogy a seggem nyalassam.. menjé' orvoshoz, ez nem normális dolog.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Igyekszünk ;)
Szerintem nem kell aggódni. Unikummal öblögess elõtte, csókold meg a barátnõd és szerintem rendben lesz a dolog. Akik nyaralni mennek arab országokban ugynígy csinálják étkezés elõtt, némi párhuzam. Egyéb tekintetben ne egyél fokhagymásat vagy babot, vagy -k betûs ételeket (kokkolínó, karalábé, karfiol), és ha nem fingod telibe az arcát szerintem nem lesz probléma. Ha mégis, indíts egy topicot légyszi!
alaposan tisztálkodj..nem lesz semmi baja ;) minden f.fi társamnak kívánnám h egy finom nõi nyelv, ott is kényeztesse ..fantastic ;)
A megfelelõ beöntéssel ez is ki van! Bélmûtéteknél is alaposan kimossák.
Egyébként nem vicces, hogy ahogy itt fujjolnak sokan miközben eszik a kolbászt meg egyéb dolgokat ami a disznó belébe van töltve?
Ha csak kívül az ánuszt nyalogatja, akkor csak egy nagyon-nagyon alapos tisztálkodás kell azon a részen (is). Ha be is nyal alaposan a se.ggedbe, akkor nem árt egy beöntés, hogy minden maradéktól kipucolja a járatot és annak a legvégét. Így vagy úgy csináljátok, így kevésbé veszélyes a dolog. De remélem utána smároltok is! Miért ne?! Ha úgyis meg/kimosod, akkor neked se lesz bajod...
Igyatok elõtte higanyt, az segít.
A kérdező hozzászólása: Gondolom nem volt világos. 20/F vagyok. Csinálja a barátnõm nagy örömmel és nekem is tetszik, de félek, hogy a végbélbõl a bacik megfertõzhetik.
nem lesz semmi baja
Húzzon gumit a nyelvére is!
Igen megfertõzhetik, inkább ne csinálja...

Milyen kockázatokkal jár, ha egy ilyen iPhone klónt veszek?

http://doublephones.eu/2187-telefon-4gsi9-quad-band-dual-car..

Legjobb válasz: Elsõsorban olyannal hogy tele lesz vele a tököd 2nap után. Inkább nézz körül és vegyél valami normálisat,akár használtan is, ami igaz hogy nem néz ki úgy mint egy iPhone, de sokkal többet tud, és minõségi alkatrészekbõl van. Ez egy rakat szar ennyiért, kisfelbontású kijelzõ, még kisebb felbontású kamera, szar anyaghasználat (általában mint az összes kínai replikánál), plusz nem túl megbízható, oprendszerérõl sincs semmi, nem támogatja a 3G hálózatokat, stb. De hogyha csak menõzni kell arra se jó, egyértelmû hogy nem iPhone.

Elsõsorban olyannal hogy tele lesz vele a tököd 2nap után. Inkább nézz körül és vegyél valami normálisat, akár használtan is, ami igaz hogy nem néz ki úgy mint egy iPhone, de sokkal többet tud, és minõségi alkatrészekbõl van. Ez egy rakat szar ennyiért, kisfelbontású kijelzõ, még kisebb felbontású kamera, szar anyaghasználat (általában mint az összes kínai replikánál), plusz nem túl megbízható, oprendszerérõl sincs semmi, nem támogatja a 3G hálózatokat, stb. De hogyha csak menõzni kell arra se jó, egyértelmû hogy nem iPhone.
Hát szerintem a külsõ ellenére gyatra minõsége/összeszereltsége lehet, illetve nem is tudni milyen oprendszer van rajta (van ha van egyátalán) Ilyen árban szerintem sokkal jobban megéri egy ismert gyártó okostelefonja (ilyen árban az se csúcsminõség, de ennél biztos hogy megbízhatóbb) Ez szerintem kb 10E Ft-ot érhet
Xperia Mini pl 42-ért van a T-Mobilenál, 5körüli összegért lehet függetleníteni, és több kategóriával jobb mint ez a fostalicska.
De van itt origi iPhone 3 is, 30ért, az mégis eredeti, még ha használt is. http://hardverapro.hu/apro/elado_apple_iphone_3g_16gb_21/hsz..
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Mentek a zöld kezek. Nem akarom megvenni, csak kíváncsiságból kérdeztem.
mindegyik egy rakás sz.r anyaghasználatban és belsõleg is. ráadásul mik ezek a 90 ezres árak? ennyiér egy sima 4est lehet alig használtan venni garival!

Ha terhes leszek mikozben diétázok, az milyen kockázatokkal jár?

elég kaloriaszegény diétába kezdtem, mivel más nem segít. Sportoltam azelott, és egészségesen, napi 5x kajáltam sok zoldséget, gyumolcsot, de a kilok nem mentek le. Szoval rajtam már csak egy drasztikusabb diéta segít:(

Legjobb válasz: Semmi baj nem történik, mivel mikor megtudod, hogy terhes vagy ( néhány hetesen úgyis megtudod) úgyis abbahagyod a diétát. Az elsõ hetekben, pedig , a baba úgyis elveszi ami kell.

Semmi baj nem történik, mivel mikor megtudod, hogy terhes vagy ( néhány hetesen úgyis megtudod) úgyis abbahagyod a diétát. Az elsõ hetekben, pedig , a baba úgyis elveszi ami kell.
Amennyiben terhes leszel, úgy az orvos fogja megmondani, hogy kell-e diétáznod, illetve hogyan. Önkéntesen akkor már mindenféle vad diétákat nem lehet folytatni. Szélsõséges esetben pl egy durva kalóriaszegény diéta akár a te, de leginkább a baba életét is veszélybe sodorhatja, akár meg is halhat(tok), bár a mai világban az orvosi felügyelet mellett ezt nem szokták engedni, ha kell erõszakkal táplálnak. u.i: olyan nincs, hogy csak a drasztikus diéta segít, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz...
A kérdező hozzászólása: Termèszetesen arra az idöszakra gondoltam amikor mèg nem derül ki a terhessèg.utàna nyilvàn màr nem èrdekelne a pàr kilò sùlyfelesleg.Egyèbkènt a csìpömre ès hasra megy minden, és màskèpp nem tudom onnan leadni sajnos.de köszönöm a vàlaszokat.
Jaj, ne izgasd magad, gondolj bele, hányan isznak-cigiznek, mert fogalmuk sincs róla, hogy terhesek. Az elsõ hat hétben még nagyon sérülékeny a magzat, nem igazán tudsz benne kárt tenni, mert akkor nem marad meg.

Milyen kockázatokkal jár, ha valaki szívritmus-zavarral szül, vagy így terhes?

A kockázatok érdekelnének, hogy mivel jár. Lehet-e például természetesen szülni ebben az esetben.

Legjobb válasz: Nekem rokonom volt így. Sokkal többet járt kontrollra, inkább maga miatt, a baba végig rendben volt. De végül megcsászározták, a doki így döntött. Nincs ok aggodalomra, az orvostudomány elég sokmindenre ad már megoldást!

Nekem rokonom volt így. Sokkal többet járt kontrollra, inkább maga miatt, a baba végig rendben volt. De végül megcsászározták, a doki így döntött. Nincs ok aggodalomra, az orvostudomány elég sokmindenre ad már megoldást!
Anyukámnak szívritmuszavart állapítottak meg pár éve, én 27 öcsém 21 éves, semmi gondja nem volt terhesség alatt. Egy mûtéti vizsgálat alkalmával nekem is ezt állapították meg-állítólag örökölhetõ- nekem semmi panaszom nincs, de ha megyek ekg-ra , én is rá akarok kérdezni. nem hiszem, hogy ez gondot okozna, ha neked nem okoz életmódbeli eltérést. 11 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!