Találatok a következő kifejezésre: Milyen kockázatai egy orrplasztikának (1 db)

Milyen kockázatai vannak egy orrplasztikának?

El?fordulhat az,hogy sikertelen lesz a m?tét?

Legjobb válasz: Szia. Nem vagyok orvos, de egyik bnõmnek volt orrplasztikája. Õ nem mondott semmit hogy konkrétan lenne-e valami kockázata. Az orra még a helyén van... nem veszti el a formáját. Annyi hogy mûtét után elég kellemetlen, sõt rendkívül rossz, mert baromira fáj, állni alig tudsz, mert beszédülsz, és kb egy hétig nagy flekkel vannak a szemed alatt. De a szépségért meg kell szenvedni.

Szia. Nem vagyok orvos, de egyik bnõmnek volt orrplasztikája. Õ nem mondott semmit hogy konkrétan lenne-e valami kockázata. Az orra még a helyén van... nem veszti el a formáját. Annyi hogy mûtét után elég kellemetlen, sõt rendkívül rossz, mert baromira fáj, állni alig tudsz, mert beszédülsz, és kb egy hétig nagy flekkel vannak a szemed alatt. De a szépségért meg kell szenvedni.
Annyit mondanék: Micshael Jackson!
A nyílt orrplasztika három hátránnyal jár: (1) az orrlyukak között heg marad, (2) jelentõs a duzzanat az operáció után, és (3) a sebész a mûtét közben kevésbé pontosan tudja megállapítani, milyen esztétikai hatással járnak majd a változtatások. Közvetlenül az orrplasztika utáni szövõdmény a vérzés, duzzanat, a szem körüli véraláfutás számíthatunk, ami hat-nyolc, maximum tíz nap alatt felszívódik. Felléphet a közvetlen mûtét utáni idõszakban az orr pörkösödése, ez orrkenõcs használatát teszi szükségessé.
Szia, válaszoltam itt többb ilyen kérdésre, de tény : nekem 4 éve volt és csak egy picit változott meg azóta a formája, a kicsontosodás miatt, a mûtét után nem voltak fájdalmaim, arcmaszk volt rajtam egy hétig, csak a szemeim voltak bedagadva, és még a mûtét napján haza mentem, tehát nem volt semmi gond. Az Istenhegyi klinikán csinálták, Budapesten, csak jót írhatok róluk.Kellemes környezet, képzett orvosok és ápolók, gondoskodtak rólam, és nem mellékesen megvéltoztatta az életem.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Dr. Kathó Jenővel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Orrplasztikát szeretnék Nála, de még senkitől nem hallottam véleményt. Az árai kedvezőek, de vajon jó eredményei is vannak? Aki volt már orrplasztikán Nála, az írjon légyszi.

1

Járt már valaki a Medaid Klinikán - a Blaha Lujza térnél - ajakfeltöltésen? Tapasztalatok?

Mennyire elégedett az eredménnyel? Mennyibe került? 1 ml hyaluronsav mekkora változást okoz?

1

A hasplasztika jobban fáj, mint a császármetszés?

Két császáron vagyok túl, ezért ahhoz tudok viszonyítani. ;)

4

Lányok szerintetek gáz, ha kb 1éve megsérült az orrom és rajta maradt kb 2cm heg? Titeket ez zavarna? 18f

12

Csuha Lajos plasztikai sebészről milyen tapasztalataitok vannak, mit hallottatok róla?

Mellnagyobbítást szeretnék.

3

Állgödröcske eltüntetése mennyibe kerül kb?

4

Ha plasztikai mutéttel távolíttatom el az anyajegyeket, akkor nem marad semmilyen heg, vagyis egyáltalán semmi nem fog látszani?

9

Mellplasztika és hasplasztika műtéten gondolkodom! Állami kórházban úgy tudom olcsóbb. Ti hol voltatok ki volt az orvos és mennyibe került?

Úgynevezett Anyuka csomag( has+mell plasztika) olcsóbb lenne? Az baj ha nekem nincs gyerekem? Így is kérhetem ezt?
50 kilót fogytam és muszáj lenne...

8

Mennyibe kerul magyarorszagon (bp) egy mell implantatum csere?

itt az ideje kicsereltetni regi implantatumjaim. 15 evesek. mennyiert cserelik ki? esetleg tudtok jo klinikat pesten?

6

Van valakinek valami tapasztalata Dr Bajusz Huba szegedi plasztikai sebészről?

Elsősorban az orrplasztika érdekelne. A válaszokat előre is köszönöm.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!