Találatok a következő kifejezésre: Milyen kockázatai egy orrplasztikának (1 db)

Milyen kockázatai vannak egy orrplasztikának?

El?fordulhat az,hogy sikertelen lesz a m?tét?

Legjobb válasz: Szia. Nem vagyok orvos, de egyik bnõmnek volt orrplasztikája. Õ nem mondott semmit hogy konkrétan lenne-e valami kockázata. Az orra még a helyén van... nem veszti el a formáját. Annyi hogy mûtét után elég kellemetlen, sõt rendkívül rossz, mert baromira fáj, állni alig tudsz, mert beszédülsz, és kb egy hétig nagy flekkel vannak a szemed alatt. De a szépségért meg kell szenvedni.

Szia. Nem vagyok orvos, de egyik bnõmnek volt orrplasztikája. Õ nem mondott semmit hogy konkrétan lenne-e valami kockázata. Az orra még a helyén van... nem veszti el a formáját. Annyi hogy mûtét után elég kellemetlen, sõt rendkívül rossz, mert baromira fáj, állni alig tudsz, mert beszédülsz, és kb egy hétig nagy flekkel vannak a szemed alatt. De a szépségért meg kell szenvedni.
Annyit mondanék: Micshael Jackson!
A nyílt orrplasztika három hátránnyal jár: (1) az orrlyukak között heg marad, (2) jelentõs a duzzanat az operáció után, és (3) a sebész a mûtét közben kevésbé pontosan tudja megállapítani, milyen esztétikai hatással járnak majd a változtatások. Közvetlenül az orrplasztika utáni szövõdmény a vérzés, duzzanat, a szem körüli véraláfutás számíthatunk, ami hat-nyolc, maximum tíz nap alatt felszívódik. Felléphet a közvetlen mûtét utáni idõszakban az orr pörkösödése, ez orrkenõcs használatát teszi szükségessé.
Szia, válaszoltam itt többb ilyen kérdésre, de tény : nekem 4 éve volt és csak egy picit változott meg azóta a formája, a kicsontosodás miatt, a mûtét után nem voltak fájdalmaim, arcmaszk volt rajtam egy hétig, csak a szemeim voltak bedagadva, és még a mûtét napján haza mentem, tehát nem volt semmi gond. Az Istenhegyi klinikán csinálták, Budapesten, csak jót írhatok róluk.Kellemes környezet, képzett orvosok és ápolók, gondoskodtak rólam, és nem mellékesen megvéltoztatta az életem.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hyaurolos feltoltes vagy a lezeres kezeleseket kozmetikus csinalja es hol?

1

Hol kell a fultágito utáni lyukat osszevarratni? Sebeszeten?

9

Van valakinek tapasztalat, információja Dr. Kathó Jenőröl?

Az orrplasztika érdekelne elsősorban, de minden hasznos információt szívesen fogadok.

3

Kinek milyen tapasztalatai vannak az orrplasztika témával kapcsolatban és hol érdemes megcsináltatni? Szeretném megműttetni majd az orromat. Kérem írjon akit megműtöttek és véleményeket a műtét után.

Plasztikai sebész hol?mennyi idő a gyógyulás?

6

Mit csináljak ha átvert a plasztikai sebész?

5

Hegkorrekció – van valakinek tapasztalata?

Esetleg ha valaki tudna ajánlani egy jó plasztikai sebészt is, az nagyon boldoggá tenne.

1

Plasztikai sebészetben mi a korhatár?

A lányom 17 éves,szeretné megműtetni a szemét az orrát és a mellét.Én nem ellenzem,egyrészt nem hallgatna rám,már évek óta elhatározta,másrészt szeretném hogy jól érezze magát a bőrében.Idén nyáron szeretne mind három műtéten túlesni.Hallottam hogy szülői engedéllyel nem kell 18 évesnek lennie,ez igaz?

12

Szilikon vagy saját melled van? Milyen kosaras? V. Ha a férfi vagy milyen a feleségednek?

46

Anyajegylevétel, hogyan működik?

az arcomon van egy anyajegy kb. 1cm átmérőlü.
szeretném levetetni, hogyan müködik ez?
orvos, ár, stb...
válaszokat köszönöm.

2

Mennyibe kerülne egy arccsont korrigáció (szív alakú arc)? Az államat pedig szeretném ha fél centivel kisebb lenne és ívesebb.

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!