Találatok a következő kifejezésre: Milyen kockázatai egy (8 db)

Milyen kockázatai vannak egy orrplasztikának?

El?fordulhat az,hogy sikertelen lesz a m?tét?

Legjobb válasz: Szia. Nem vagyok orvos, de egyik bnõmnek volt orrplasztikája. Õ nem mondott semmit hogy konkrétan lenne-e valami kockázata. Az orra még a helyén van... nem veszti el a formáját. Annyi hogy mûtét után elég kellemetlen, sõt rendkívül rossz, mert baromira fáj, állni alig tudsz, mert beszédülsz, és kb egy hétig nagy flekkel vannak a szemed alatt. De a szépségért meg kell szenvedni.

Szia. Nem vagyok orvos, de egyik bnõmnek volt orrplasztikája. Õ nem mondott semmit hogy konkrétan lenne-e valami kockázata. Az orra még a helyén van... nem veszti el a formáját. Annyi hogy mûtét után elég kellemetlen, sõt rendkívül rossz, mert baromira fáj, állni alig tudsz, mert beszédülsz, és kb egy hétig nagy flekkel vannak a szemed alatt. De a szépségért meg kell szenvedni.
Annyit mondanék: Micshael Jackson!
A nyílt orrplasztika három hátránnyal jár: (1) az orrlyukak között heg marad, (2) jelentõs a duzzanat az operáció után, és (3) a sebész a mûtét közben kevésbé pontosan tudja megállapítani, milyen esztétikai hatással járnak majd a változtatások. Közvetlenül az orrplasztika utáni szövõdmény a vérzés, duzzanat, a szem körüli véraláfutás számíthatunk, ami hat-nyolc, maximum tíz nap alatt felszívódik. Felléphet a közvetlen mûtét utáni idõszakban az orr pörkösödése, ez orrkenõcs használatát teszi szükségessé.
Szia, válaszoltam itt többb ilyen kérdésre, de tény : nekem 4 éve volt és csak egy picit változott meg azóta a formája, a kicsontosodás miatt, a mûtét után nem voltak fájdalmaim, arcmaszk volt rajtam egy hétig, csak a szemeim voltak bedagadva, és még a mûtét napján haza mentem, tehát nem volt semmi gond. Az Istenhegyi klinikán csinálták, Budapesten, csak jót írhatok róluk.Kellemes környezet, képzett orvosok és ápolók, gondoskodtak rólam, és nem mellékesen megvéltoztatta az életem.

Milyen kockázatokkal jár, ha egy ilyen iPhone klónt veszek?

http://doublephones.eu/2187-telefon-4gsi9-quad-band-dual-car..

Legjobb válasz: Elsõsorban olyannal hogy tele lesz vele a tököd 2nap után. Inkább nézz körül és vegyél valami normálisat,akár használtan is, ami igaz hogy nem néz ki úgy mint egy iPhone, de sokkal többet tud, és minõségi alkatrészekbõl van. Ez egy rakat szar ennyiért, kisfelbontású kijelzõ, még kisebb felbontású kamera, szar anyaghasználat (általában mint az összes kínai replikánál), plusz nem túl megbízható, oprendszerérõl sincs semmi, nem támogatja a 3G hálózatokat, stb. De hogyha csak menõzni kell arra se jó, egyértelmû hogy nem iPhone.

Elsõsorban olyannal hogy tele lesz vele a tököd 2nap után. Inkább nézz körül és vegyél valami normálisat, akár használtan is, ami igaz hogy nem néz ki úgy mint egy iPhone, de sokkal többet tud, és minõségi alkatrészekbõl van. Ez egy rakat szar ennyiért, kisfelbontású kijelzõ, még kisebb felbontású kamera, szar anyaghasználat (általában mint az összes kínai replikánál), plusz nem túl megbízható, oprendszerérõl sincs semmi, nem támogatja a 3G hálózatokat, stb. De hogyha csak menõzni kell arra se jó, egyértelmû hogy nem iPhone.
Hát szerintem a külsõ ellenére gyatra minõsége/összeszereltsége lehet, illetve nem is tudni milyen oprendszer van rajta (van ha van egyátalán) Ilyen árban szerintem sokkal jobban megéri egy ismert gyártó okostelefonja (ilyen árban az se csúcsminõség, de ennél biztos hogy megbízhatóbb) Ez szerintem kb 10E Ft-ot érhet
Xperia Mini pl 42-ért van a T-Mobilenál, 5körüli összegért lehet függetleníteni, és több kategóriával jobb mint ez a fostalicska.
De van itt origi iPhone 3 is, 30ért, az mégis eredeti, még ha használt is. http://hardverapro.hu/apro/elado_apple_iphone_3g_16gb_21/hsz..
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Mentek a zöld kezek. Nem akarom megvenni, csak kíváncsiságból kérdeztem.
mindegyik egy rakás sz.r anyaghasználatban és belsõleg is. ráadásul mik ezek a 90 ezres árak? ennyiér egy sima 4est lehet alig használtan venni garival!

Milyen kockázata van és hogyan lehet kivédeni, ha tulajdonosként hirdetek meg eladásra egy lakást? Tapasztalatokat várnék.

Ingatlanközvetítő nélkül próbálnánk eladni a lakásunkat interneten hirdetve. Sokan óvnak tőle, de nem tudom mennyire reálisak a veszélyek, illetve hogyan lehet kivédeni, erre kérnék tanácsokat.

Legjobb válasz: Vegyél erre a célra egy egyedi telefonszámot és azt tedd bele a hirdetésbe. (így nem fognak zaklatni, ha már eladod a lakást.) Pár ezer Ft megéri a nyugalomért. Mi más kockázat lehetne még?!? Mirõl hallottál?

Vegyél erre a célra egy egyedi telefonszámot és azt tedd bele a hirdetésbe. (így nem fognak zaklatni, ha már eladod a lakást.) Pár ezer Ft megéri a nyugalomért. Mi más kockázat lehetne még?!? Mirõl hallottál?
A kérdező hozzászólása: Hát pl. hogy akárki bejöhet a lakásba, mert nem tudom kiszûrni a találkozás elõtt, ahogy egy ingatlanos, ilyesmi. Egy új email-címet létrehoztam a hirdetésnek, a számon is gondolkozom, csak ahhoz egy plusz telefont kell szerezni.
Hát azt, hogy a leendõ vevõt nem engeded a lakásba nehezen elképzelhetõ. :-)
A kérdező hozzászólása: Persze, ez világos :) Nem a vevõkrõl van szó, hanem akik csak "terepszemlézni" jönnének be a lakásba, ettõl óvnak. Az ingatlanos ugyebár elõször találkozik a érdeklõdõkkel, és csak kulturált és valódi vásárlási szándékkal jelentkezõket hoz el lakásnézõbe. De nem tudom, mennyire reális ez a veszély, ezért tettem fel a kérdést, hogy van-e valakinek negatív tapasztalata, vagy csak az ingatlanosok ijesztgetik az embert, hogy megbízzuk õket... (Egyelõre a hirdetésünkre amúgy kizárólag ingatlanosok jelentkeztek.)

Adóstárs vagyok egy ingatlanhitelnél. Milyen kockázatot vállaltam?

Se tulajdonjogom se haszonélvezeti jogom a házon nincs. A hitelszerz?dést úgy kötöttük, hogy hitel nemfizetés esetén egyb?l a ház kerül árverezésre, tehát az adóst és az adóstársakat nem terhelik fizetési meghagyással. Mi történik, ha az adós a hitelt nem törleszti? Ha árverésre kerül sor és a befolyt összeg nem fedezi a fennálló hitelt, akkor azt rajtam követelhetik-e? Ha nincs vagyonom, akkor hogyan hajtják be rajtam?

Legjobb válasz: Letiltják a munkabéred 33%-áig. Ha nincs munkád most, majd akkor, ha lesz. (persze ez csak akkor, ha az adóstársad nem fizet). De ezt hogy csináltad? Hogy adóstárs vagy, de nincs se tulajdonod, se haszonélvezeted? Ez egy nagyon bátor "húzás" volt tõled.

Letiltják a munkabéred 33%-áig. Ha nincs munkád most, majd akkor, ha lesz. (persze ez csak akkor, ha az adóstársad nem fizet). De ezt hogy csináltad? Hogy adóstárs vagy, de nincs se tulajdonod, se haszonélvezeted? Ez egy nagyon bátor "húzás" volt tõled.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Ezt úgy csináltam, hogy nem én csináltam, hanem a kislányom, csak így egyszerûbb volt feltenni a kérdést. Sajnos nem hallgatott rám. Ráadásul még õ vett fel 2 millát a barátja vállalkozásának beindítására, amihez persze szintén semmi köze. Hát megõrülök!!! És tudod mi a lányom? Közgazdász!!!!!! ;(((
hihihi, bocs:-) Lehet, hogy gyakorlatban akarja kipróbálni a közgazdaságtant.
A kérdező hozzászólása: Kedves 06.41! Én nem találom ezt a dolgot ilyen viccesnek!!! Igaz, legjobb öröm a káröröm, remélem téged sem fog elkerülni a szerencsétlenség :DDDD
Csak gratulálni tudok ha úgy kezded el, hogy még nem is érted el a genetikai határaidat

Felhívott egy üzletember hogy kellene neki a telefonszámom és szeretné megvenni. Akikkel elõfordult már ez attól kérérzem hogy milyen kockázatokkal járhat ez?

Legjobb válasz: Szia! Ha hivatalosan,a szolgáltatódhoz mindketten befáradtok,és ott átírást kértek akkor tulajdonképpen csak annyi a kellemetlen ,hogy aki eddig ezt a számod hívta ,nem tud rajta elérni téged.:)

Szia! Ha hivatalosan, a szolgáltatódhoz mindketten befáradtok, és ott átírást kértek akkor tulajdonképpen csak annyi a kellemetlen , hogy aki eddig ezt a számod hívta , nem tud rajta elérni téged.:)

Csigolyatoresem volt egy eve, milyen kockazata lehet gyermekvallalasnal?

Legjobb válasz: Szerintem a terhesség alatt sokat fektetnek, fõleg a vége felé, mikor már nagy súlya van a pocidnak. És elképzelhetõ, hogy nem ajánlják a sima hüvelyi szülést, hanem császárt javasolnak mejd, nehogy az erõlködés megterhelje a gerinced.

Szerintem a terhesség alatt sokat fektetnek, fõleg a vége felé, mikor már nagy súlya van a pocidnak. És elképzelhetõ, hogy nem ajánlják a sima hüvelyi szülést, hanem császárt javasolnak mejd, nehogy az erõlködés megterhelje a gerinced.

Az integrált tesztem eredménye: Down: 1:100. 000, Velőcső-záródás kockázata 1:930. Ez utóbbbi zavar egy kicsit. Az AFP 1, 82, a vérvétel a 16. héten volt, de nem betöltött 16. -on. Az inhibin A: 2, 43 MoM. Ezek jó értékek? Milyen inhibin érték a jó?

A többi értéket is megírom: PAPP-A: 1,46 MoM. Total hCG: 1,23 Mom, szabad ösztriol: 1,14 Mom.

Legjobb válasz: Mindegyik érték negatív, szerintem semmi baj nincsen vele. :) Akkor lenne gáz, ha 1:250-hez lenne az eredmény, a 930 az jó eredménynek számít. Persze, jobb lenne, ha 1:93000 lenne, de ez is egy teljesen jó, negatív eredmény. Ne izgulj! Nekem 1:590 volt, elszaladtam az Istenhegyi Géndiagnosztikai Központba genetikai ultrahangra Dr. Hajdú Krisztina orvos genetikushoz, õ is megvizsgált és megnézte az integrált eredményeit is, és azt mondta, hogy minden rendben, a baba egészséges. Engem végsõ soron ez nyugtatott meg. S megjegyzem, ha még valamelyik doki rákérdez az integráltam eredményére, akkor Hajdú Krisztina nevére csak annyit mondanak. "Ja, ha õ azt mondta, rendben van, akkor az úgy is van." Nagyon nagy szaktekintély.

Mindegyik érték negatív, szerintem semmi baj nincsen vele. :) Akkor lenne gáz, ha 1:250-hez lenne az eredmény, a 930 az jó eredménynek számít. Persze, jobb lenne, ha 1:93000 lenne, de ez is egy teljesen jó, negatív eredmény. Ne izgulj! Nekem 1:590 volt, elszaladtam az Istenhegyi Géndiagnosztikai Központba genetikai ultrahangra Dr. Hajdú Krisztina orvos genetikushoz, õ is megvizsgált és megnézte az integrált eredményeit is, és azt mondta, hogy minden rendben, a baba egészséges. Engem végsõ soron ez nyugtatott meg. S megjegyzem, ha még valamelyik doki rákérdez az integráltam eredményére, akkor Hajdú Krisztina nevére csak annyit mondanak. "Ja, ha õ azt mondta, rendben van, akkor az úgy is van." Nagyon nagy szaktekintély.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ, megnyugtattál kicsit. A 19. hét elején elmentem 4D-re, felhívtam a doki figyelmét az eredményre, és azt mondta minden rendben van hálistennek !

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!